Connect with us

Водещи новини

Силен ход за Овен, маските падат за Козирог

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

И докато другите влизат в разправии и се карат за глупости, вие може да направите силен ход. Не участвайте в колективни инициативи, в демострации на сила и агресия. Днес тълпата е неуправляема, но всичко, което свършите сами ще донесе ползи. Сключете нов договор. От утре планетата на бизнес контактите Меркурий тръгва ретроградно до 12 юли. Време е за приключване.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Днес и утре Луната е във вашия знак. Започват необратими промени в начина ви на работа и живот. Очертават се пътувания и участия в престижни и светски мероприятия. Съветът за днес е да не се включвате в голямата говорилня наоколо, да си вършите нещата без много шум, да не давате и да не търсите съвети. Утре ще постигнете важна цел и ще получите лично удовлетворение.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Ден на кризи, разправии и конфликти за дреболии. С никого и за нищо не може да се разбереш. В такъв момент хората на силни позиции ще се възползват, ще отмъкнат това, за което спори тълпата и ще си подредят живота. Желателно е да се провеждат двустранни консултации със специалисти. Не е ден за събрания. Не поставайте парливи въпроси на масата за преговори.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днес ще се водят битки, ще възникват конфликти, ще се изострят апетитите за власт, влияние и пари. Не се включвайте в масовки, не участвайте в демонстрации на сила и междуличностни конфликти. Изолирайте се максимилно и си гонете личния интерес, без да влизате в спорове. Ден на невъзвръщенците, които ще предпочетат чужбина пред тукашните условия.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Днес много ще се приказва, малко работа ще се върши. Може да бъдете увлечени в излишни спорове и да си развалите отношенията с полезни за работата и бъдещето ви хора. Не е нужно никому нищо да доказвате. Стойте далече от публичните изяви, не ходете по митинги и на места, където се събират хора с неадекватно поведение. Не взимайте и не давайте заеми. Влизате в преразход.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес ловите риба в мътната вода на чуждото неразбирателство. Тенденцията е към конфликти и скандали, които е добре да заобиколите и да си свършите работата без много шум и странична намеса. Не приемайте покани за публично участие, но двустранните ви преговори ще са успешни и ползотворни. Може да спечелите пари и от консултантска или преподавателска дейност.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Стойте далече от места на конфликти. Сами няма да оправите света. Ако се намесите в чуждите игри и спорове ще си объркате програмата и живота. Ден на напразно говорене, което не казва нищо и не води до никъде. Само разговорите на четири очи ще са ползотворни и за двете страни. Получавате и давате консултации. Пазете свои и чужди тайни и наградата няма да закъснее.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Луната ви гледа в опозиция от знака на златния Телец. Губите пари и изгодни сделки. Очертават се битки на интереси на работното място. Не влизайте в схеми и не спорете. Докато се разправяте някой друг ще отмъкне обекта на спора. Ще загубите в материален и чувствен план. Бъдете избирателни във връзките. Тези, които преди са ви накиснали и подвели пак ще го направят.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Ден на дезориентиращи сигнали, на спорове и разправии за дреболии и на конфликти, които може да се разрастват и пряко да ви засегнат. От нещо дребно ще се развие скандал. Не разпределяйте пари и роли. Тълпата е неуправляема. Ще се намерят провокатори, които да яхнат вълната на недоволство. Не водете преговори. Днес третият ще създаде проблем и ще се окаже излишен.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днес може да спечелите от консултантска и преподавателска дейност и да намерите нужните учители за децата. Увеличете дистанциите, не споделяйте, водете двустранни разговори. Където се събере тълпа ще възникнат конфликти и прояви на агресия. Чакайте обаждане, което ще удовлетвори личната ви амбиция. Маските падат, лъсват реалностите. Съобразете се и действайте.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Ако се оставите да бъдете въвлечени в спорове ще си създадете грижи, ще загубите пари и материални удобства и ще се ядосвате за проявената доверчивост. Ще се спори за дреболии, ще се набляга на ненужни подробности, а важното и отговорното няма да се реши. Не участвайте в преговори и в комисии. Ще ви натоварят с несвойствена работа и отговорност.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Ден на напразно бърборене и надвикване. Нищо важно и отговорно няма да може да се реши. Всеки тегли чергата към себе си и не е склонен на отстъпки. Желателна е среща с учители и треньори. Не се явявайте неподготвени на изпити и конкурси. Отложете преговорите за утре. Сънищата показват личната ни самовлюбеност и заслепеност в дадена посока. Нужна е трезва оценка на реалностите.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2020
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement