Connect with us

Водещи новини

Семейни войни очакват Скорпион, неочаквани печалби за Телец

Публикувана

на

ОВЕН
Свикнали сте с малки, но уверени стъпки да постигате своите цели, но днешният ден ще ви донесе свършено нов ритъм на живот. Представителите на зодията трябва бързо да се организират и да действат решително. Ако постоянно отлагате своите дела и планове, трудно ще постигнете успех. Главното е да проявите решителност, увереност и да не се страхувате да рискувате. За да се радвате на финансов успех, е желателно да се вслушвате в мнението на близкото си обкръжение и адекватно да реагирате на критиките.

ТЕЛЕЦ
През днешния ден не трябва да се доказвате, просто трябва да правите това, което е нужно, и да се занимавате с това, което ви е по сърце. Тогава парите ще се появят при вас, и то в голямо количество. Ще можете да увеличите своите доходи, ако направите кардинални и решителни навременни промени – като поискате и се обосновете пред своите ръководители за повишение на възнаграждението или си намерите допълнителна работа, като откриете собствен печеливш бизнес.

БЛИЗНАЦИ
Ако не промените положението си, не можете да очаквате и промяна на материалното си положение. За да имате финансов успех, ще трябва да се стремите към нови запознанства. Много е възможно именно чрез тяхна помощ да добиете сериозен финансов успех. Също така ще е необходимо правилно да използват своите ресурси, за да получите финансова изгода. Ще е необходимо да си поставите конкретни реални и изпълними задачи. Ако сами не знаете какво искате, нищо няма да се получи.

РАК
Определено не ви очаква най-устойчивият и спокоен ден, но ще намери добро решение за изход от ситуацията. По-конкретно – ще намерите разрешение на свой проблем, минавайки по не най-приятния и в никакъв случай по не най-лесния път. Освен че ще трябва да се справяте със собствените си проблеми обаче, ще ви се наложи да помагате доста активно и на свои близки роднини или приятели, които преживяват трудности от финансово или друго естество. Това ще отнеме голяма част от времето ви.

ЛЪВ
Колкото по-целенасочени и конкретни в действията си сте, толкова по-успешен ще е денят за вас. Не се разпилявайте и не се размотавайте, нищо няма да ви падне от небето. Преживяхте една доста турбулентна година в личен план и сега ще трябва да поработите здраво, за да не ви сполетят драми и на работното място. Също така е важно да не се отпускате с харченето за несъществени и ненужни покупки. Моментът е неподходящ и за инвестиции, кандидатстване за субсидии и взимане на кредити.

ДЕВА
Направете нещо конкретно за себе си – купете си дрехи, сребърни бижута, козметика, което автоматично ще повдигне настроението и духа ви. Не се оставяйте на унинието, което заплашва да ви завладее. Денят крие съкровища, които не могат да се видят с просто око. Трябва да пътувате до тях, не са на една ръка разстояние. Може би става въпрос за един точно определен човек, до когото трябва да се доберете и благодарение на когото пред вас ще се открият нови хоризонти.

ВЕЗНИ
Избягвайте всякакви ограничения, ако се налага, пътувайте и се срещайте с нови хора, колкото се може повече. Завършвайте вече започнатото и анализирайте резултатите – това е най-доброто, което можете да направите. Не защото денят е „лош“, а просто защото дори най-привлекателните нови идеи, предложения и перспективи ще се окажат в по-късен момент недобри замисли и сега само ще си изгубите времето. Разбира се, много често изгубеното време всъщност се оказва натрупан опит.

СКОРПИОН
Днешният ден не ви е финансово силен, а също така има опасност от семейни войни на тема пари, така че ограничете харченето. За свободните моментът е добър за започване на тотално несериозна любовна връзка. За решенията си днес се вслушвайте единствено в себе си, не разчитайте много на подкрепа. Всякакви многолюдни сбирки и светски събития са ви противопоказни. По-добре заложете на уединението, спокойствието и дори на безделието. Разпределяйте добре силите си и не се надценявайте.

СТРЕЛЕЦ
Днес никакво напрежение и никакво форсиране на събитията. Ще ви се наложи да водите преговори по въпроси, които са от изключително значение за вас. Понякога ви липсва дипломатичност, ставате от масата за преговори с голяма лекота и без да мислите за последиците. През днешния ден отстоявайте на всяка цена себе си и собствените си убеждения и интереси в дадена ситуация. Бъдете особено внимателни през втората половина на деня, очакват ви заплетени ситуации на работното място.

КОЗИРОГ
Денят е неподходящ за започване на странични мимолетни връзки и за рисковани ходове в бизнеса. Иначе ще ви даде всичко, от което се нуждаете, но няма да поощри импулса ви да искате повече. Така че бъдете доволни с това, което имате точно в този момент. Някои от вас ще се сблъскат с проблеми в семейството си, но не става въпрос за конфликти, а по-скоро за необходимост да се ангажирате пряко с разрешаването на казус, свързан с по-възрастни ваши близки.

ВОДОЛЕЙ
Днес се въоръжете с търпение и не отлагайте никакви бизнес задачи. Колкото по-високо място в йерархията заемате, толкова повече ще ви се налага да се доказвате. Хубавото в това е, че някои от вас ще разберат, че нямат никакво желание да се доказват и че дълбоко в себе си отдавна са си тръгнали от това място. Денят не е добър за кардинални решения, но онези от вас, които са уверени в професионалните си качества, могат да предприемат първи стъпки към промяната.

РИБИ
Като цяло през този февруарски ден доброволно ще се изолирате от всичко и всички и няма да гледате с добро око на опитите дори и на близки хора да ви съветват. През деня не е добре да се занимавате с екстремни спортове и да рискувате здравето си. Много е важно да подредите приоритетите си и да не очаквате чудеса. Добри времена обаче за любовния ви живот. Можете да планирате и следващата си стъпка в това отношение. Възползвайте се и от шансове днес да оптимизирате финансовото си състояние.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2021
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement