Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп

Публикувана

на

Вижте какво вещаят за вас звездите за предстоящите седем дни, последният от които е знаковият петък, 13-и.

Овен 21 март – 20 април

В събота е ден за учене. Родените в първата декада ще избегнат проблеми и неудобства, ако се срещнат с капацитети и специалисти, които може да им дадат вярна насока и консултация. В неделя съветът към околните е да не ви дразнят и ядосват. От нещо дребно пламва скандал. Старайте се да контролирате гнева и да не взимате важни решения. 9-и идва с откровение за бъдещата цел и посока. Стъпвате на здрава основа, ако подпишете нов договор. На 10-и довършете нещо започнато отдавна. Всичко довършено днес ще ви донесе придобивки и награди. На 11-и проведете консултации със специалисти в интересуващата ви област. Работете на свой терен и със свои средства, не навлизайте в чужда територия на работа и влияние. 12-и е ден на изневери. Върнете си дълговете, обгрижете тези, които сте пренебрегнали и не изневерявайте. 13-и е рисков ден. Ако виждате, че с нещо не може да се справите, прехвърлете го на порасналите си деца. Ако пък се чувствате достатъчно узрели, поемете от ръцете на родителите семейния бизнес.

Телец 21 април – 20 май

До 9-и на обед сте в неблагоприятна позиция. Очертават се сблъсъци на интереси, проблеми с близки и приятели. Някой се опитва да ви наложи своя избор. На 7-и не спорете неподготвени и не се ловете на бас. Една късно споделена или научена информация може да ви изкара от играта. На 8-ми внимавайте с документи и пари. Каквото загубите трудно ще възстановите. Не товарете сърцето и не влизайте в спорове. На 9-и започвате с реформите. До обед проблемите ще са повече за родените в третата декада. Постарайте се да сложите в ред професионалните си дела. 10-и и 11-и ще ви донесат победи, придобивки, възможности за нова работа и допълнителни доходи. Явете се на изпити и конкурси. Бъдете избирателни във връзките и ще имате повече шансове за успех. От 10-и Меркурий вече ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Това положение затваря някои пътища и варианти. 12-и ви носи привличане и любов, а 13-и дава шанс за имотна придобивка. Постарайте се да действате бързо и експедитивно, защото към края на работното време може да направите грешен ход.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 7-и залягате над книгите, търсите допълнителна информация. Съдбата ви поставя пред невъзможно на пръв поглед решение. 8-и ви изправя на нокти, повдига нерешените семейни и професионални въпроси. Стойте далече от места на риска. Днес тълпата е неуправляема. 9-и е ден на коренната промяна, старото си отива, пуснете го, не прилепвайте към хора и позиции, които вече ви носят само тежести и болка. На 10-11-и влизате в тежки битки. Луна и Нептун ви гледат в пречупващи аспекти. Не слушайте никого за нищо. Чуждите фобии и фикс идеи може да окажат негативно влияние на личния ви избор. На 11-и е ден на напразно бърборене, което не води до никъде. На работното ви място споровете са непрестанни и нищо не решават. На 12-и Юпитер и Плутон са в точен съвпад, Луна и Венера също. В такъв момент се намесва кармичното правосъдие, което среща подходящите хора и стимулира реформи важни за бъдещето на семейството и страната. На 13-и до обед късметът ви следва. Ако сте открили своето райско кътче тичайте към него, решете се на промяната.

Рак 22 юни – 21 юли

7-и, 12-13-и са дни на преоценка, приключване и сверяване на личния ви часовник с изискванията на времето. Ще се наложи с някого и с нещо да се разделите, за да имате свобода на действие. Дори и близките ще подлагат на изпитание личните ви възможности и издържливост. На 8-и нищо важно не предприемайте. Днес лесно се отива в крайности. Личният ви ентусиазъм прераства в агресия, ако нещо не става както го искате и разбирате. На 9-и промените идват дори и без да ги желаете. От днес до новолунието в Скорпион започват генерални промени в начина ви на работа и живот. Уплътнете максимално този ден. Инициативата постепенно идва във вашите ръце. 10-и ви води към награди за положените усилия в миналото. Прекратете договори и връзки с тези, които се опитват да ви прецакат. Пазете се от случайни контакти и не разчитайте на новите си познати. На 11-и ще се водят безсмислени и объркващи спорове. Доверявайте само на изпитаните и доказани специалисти. Намерете си майстор, но не сключвайте договор с цялата бригада.

Лъв 22 юли – 22 август

Предстои рисков уикенд. Не планирайте пътувания и не играйте хазартно. Не се състезавайте с никого. Днес важното свършете по най-бързия начин. Към обед навлизате в рисков период. В неделя печелят екипните играчи, които няма да допуснат друг да обере каймака при разпределяне на пари и квоти. 9-и е свързан със строителството и фундамента. Не е все едно на каква база ще стъпите, с кого ще се съюзите и кого ще отхвърлите от бизнеса и живота си. 10-и носи награди след постигане на важна и за партньорите ви цел. Ако от доста време водите преговори днес може да стигнете до финала, да си стиснете ръцете и да приключите сделката. 11-и е конфликтен ден. Въздържайте се от енергична дейност и избягвайте връзки, които водят до енергийни загуби. Вместо да събирате екипа, проведете дискретни и директни срещи с всеки един. 12-и променя правилата. Тенденцията е нещата да тръгнат към оправяне, но по един болезнен начин. 13-и носи имотни придобивки. Днес имате шанс поне нещо да оправите и защитите. Сложете в ред семейните притежания и финанси.

Дева 23 август – 22 септември

На 7-и печелят знаещите и можещите, а вие сте си такива по природа. Днес ще ви се плаща за информациите, които давате. Сега е моментът да влезе в нова група по интереси, да намерите ново хоби или да стимулирате старото. На 8-и ограничете контактите, очертават се опити за манипулация. Дистанцирайте се от битките, които се водят наоколо. Може да станете жертва на измама. На всички нива ще срещате ултимативно поведение. 9-и идва с желание за промени, стъпвате на нова база. От днес започвате нов градеж на професионално и лично ниво. Получавате и повече пълномощия. На 10-11-и Луната от Дева сключва брилянтни аспекти с планетите в другите два земни знака. Нещата се подреждат изгодно за вас, намирате нова или допълнителна работа. По възможност водете важните делови разговори с големия началник, а не със заместниците му. 12-и носи любов. Овладейте емоциите и ще овладеете положението. Животът ви тръгва към оправяне. Фатализмът на петък, 13-и за вас е скрит във възможността да откриете своя спасителен остров и оазис, да уредите имотна или наследствена придобивка.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ще си спестите грижи, ако на 7-и направите проучвания и се доберете до тайни информации. Действията ви трябва да са добре обмислени и претеглени съобразно ситуацията. 8-и е зареден с агресия, давайте заето за нахалници. Останете си у дома, не се включвайте в конфликти, състезания и екстремни спортове. 9-и идва с промени. Заемете се с някои ремонти и подобрения в работата и у дома. Окопайте се на завладените в миналото позиции. 10-и е свързан с приключване на важни дела. В този ден Меркурий влиза в Скорпион, започва битка за наследства и имоти. 11-и е зареден с конфликти. Време е да се преосмислят връзките на лично и професионално ниво. На 12-и в рискова позиция са родените около 12-и октомври. Назряват промени, ще се наложат нови правила, които е добре вие да определите, а не да чакате някой друг или съдбата да го направи. На 13-и сиренцето е в капана. Оставете старото да си отиде, да се оттече черната река и на нейно място да дойде златната река от нови възможности. Колкото дадете, толкова ще получете.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Периодът започва за вас с три кризисни дни, в които Луната от Лъв и Уран от Телец ще образуват критични аспекти със Слънцето ви. Ограничете рисковите изяви, срещи и пътувания през уикенда. В събота си пазете документацията. Не влизайте в зависимости и не подписвайте нови договори. В неделя денят се свързва с коренната реформа и с желанието да се разруши старото независимо дали знаеш как ще продължиш, с кого и къде ще останеш. На 9-и до обед сте склонни повече да рушите отколкото да градите. Но следобед получавате някакво особено вдъхновение и някаква неочаквана сила ви задейства. На 10-и постигате целта, получавате награда за положените усилия. Спазвайте диета и не бързайте за никъде. На 11-и много приказки ще се изприказват, ще си пречим взаимно, ще се надвикваме в работата и у дома. Въздържайте се от активни дейности, от участия в събрания, митинги и всякакви мероприятия, където ще се събират много хора и нещо ще се обсъжда. На 12-и работете самостоятелно. Ще ви връщат стари дългове. Някой ще пристигне неканен, а друг ще си тръгне отхвърлен от вас. На 13-и може да се уредите с имотна придобивка.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените около 1-и декември са в силна позиция на 7-и. Ден за учене, за планиране и разузнаване в противниковия лагер. Пазете се от компроматна атака. На 8-и, ако не захапете, ще ви захапят. Сега е моментът да премахнете, дори и със сила или принуда ограниченията, на които сте подложени и да си проправите път към места и позиции, които отговарят на знанията, възможностите и личните ви предпочитания. 9-и идва с откровение за важни промени. Важното свършете до обед, ако не искате да преправяте и поправяте нещата. Този ден събужда огромни градивни и съпротивителни сили. На 10-11-и ограничете контактите и си гонете целта, без да влизате в обяснения. Всеки поглед встрани и от семейната пътека ще ви коства разправии и проблеми. 11-и не е добър за преговори. Всички говорят едновременно, не слушат и не чуват аргументите на другите. 12-и идва с много любов и с възможност да подобрите положението си и да получите повишение. На 13-и намирате нов дом, допълнителна заетост или терен за бъдеща работа.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 7-и родените в третата декада да не се противопоставят на авторитетите. Печелят добре информираните. Дано сте близо до първоизточника на интересуващата ви информация. На 8-и по възможност си останете у дома, очертават се проблеми при пътуване. Не се товарете с тежки задачи. 9-и идва с неочаквано прозрение, навлизате в печеливш период. Денят събужда огромни съпротивителни и регенериращи сили. Не търсете услуги от друг, ако може сами да се справите с проблемите и задачите. 10-и носи награди за миналите старания. Ако от доста време преследвате важна цел днес може да я постигнете. Не се отказвайте в последния момент от нищо важно за бъдещето ви. На 11-и печелите, ако се дистанцирате от околните. Не се включвайте в безсмислените спорове на работното място. Не е нужно на никого нищо да доказвате. На 12-13-и вървите по тънък лед. Някой може да се реши на раздели и развод, ако вижда, че ситуацията вече излиза от контрол. Дано не се наложи да правите нещо против личните си стремежи и желания.

Водолей 21 януари – 19 февруари

До понеделник на обед срещате видима и невидима преграда, ситуацията се развива негативно за вас независимо старанията ви. Не предприемайте рискови дела и пътувания, особено на 8-и. Не ходете по митинги и на места, където се съсредоточава агресия. Денят се свързва с насилието и с коренната реформа. 9-и изисква пренастройка и напасване към промените. Съветът е да заемете позицията, която ще ви защитава, а не тази, която обещава допълнителни пари или екстри. На 10-и постигате крайна цел. Нищо ново не започвайте преди да направите цялостна инвентаризация на връзките, наличностите и задълженията. Не планирайте до 16-и декември да взимате и да давате заеми. На 11-и работете самостоятелно. Стойте далече от колективните инициативи, не участвайте в общи обсъждания и преговори. Днес отговорността се размива. На 12-13-и късметът ви ще проработи. Луна и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Везните. Някой може да получи и да направи предложение за брак. На 13-и не се страхувайте от фатализма на този ден. За родените в третата декада ще има допълнителни екстри.

Риби 20 февруари – 20 март

7-и е ден за самоподготовка и усвояване на житейски уроци. Включете се в нов тип образователни програми, търсете и иднивидуално обучение за децата или организирайте такова с близки и познати. На 8-и се отварят неустоими апетити. Всеки се стреми да заграби колкото може енергийни и емоционални ресурси. На 9-и важното свършете до обед. Денят се свързва със строителството и базата, с възможността да стъпите на сигурна основа в работата и в отношенията, но и да загубите важни позиции, ако действате неправомерно. След това до 11-и на обед Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Девата. На 10-и не започвайте нищо ново, не тръгвайте в несигурна и непроверена посока и връзка. На 11-и до обед на всички нива са възможни конфликти и скандали. Никой никого не слуша, а чува само себе си. Не е добре за провеждане на съвместни консултации и събрания. 12-и ще ви донесе любов и възможност да заемете стабилни позиции. На 13-и предстои новолуние в хармоничния ви Скорпион. Ще се отприщят водените дела. Може да се уредите със собствен дом, с магазин или ателие, в което да работите.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement