Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп за 6 -12 февруари

Публикувана

на

Овен 21 март – 20 април

На 6-и не се отклонявайте от пътя, ще налетите на неравностойни връзки. Не е ден за първа среща и всякакъв тип запознанства. На 7-и по незначителен повод може да избухнат конфликти. Старайте се да не влизате в спорове, а докато другите се карат може да уредите важен за вас въпрос или работа. На 8-и преградите са на всяка крачка. Въоръжете се с търпение, разчитайте на интуицията при взимане на важни решения. На 9-и имате възможност да направите изгодна сделка с имот или да влезете в ролята на посредник в подобни взаимоотношения. Следете кръвното. На 10-и всичко предприето с голяма амбиция ще тръгне накриво и ще трябва да се преправя в бъдеще. Ще харчите пари и ще си губите времето за излишни неща. На 11-и с новолунието във Водолей в 21ч. 07 мин. навлизаме в годината на железния Бик. Този ден ще бъде белязан и с точният съвпад на Юпитер и Венера, който ще активизира благотворителните инициативи. Време е да се разчисти терена на отношенията и да се върнат дълговете. На 12-и още със ставането ще почувствате особен афининет към определени храни или хора. Тръгнете в тази посока, наблегнете на това, което ви се дояде до другото новолуние.

Телец 21 април – 20 май

На 6-и ще постигнете напредък поне в едно направление на живота. Ще се похвалите с победа. Чакайте награда за търпението и вниманието. Не правете промени в плана в последния момент. На 7-и не си разваляйте почивния ден с излишни спорове. Заемете се с релаксиращи упражнения. 8-и ще ви помогне да постигнете важна цел, да влезете в нова среда и да привлечете спонсори. Време е да подновите при по-добри условия и старите договори. На 9-и водете преговори по имотни и наследствени дела. До новолунието проведете диета. 10-и е тежък и рисков ден, особено за родените в първата декада. 6 планети от Водолей ви облъчват в рискови аспекти. Останете където сте. На 11-и всеки има шанс да постъпи както му се харесва, да направи личен избор на посока и цел. Нищо няма да ви се даде даром. Често загърбвате интуицията, но гледайте да не го правите точно на 12-и. Още със ставането нещо ще ви привлече. Тръгнете в тази посока. Ако срещнете неприятни хора или такива, към които изпитате неприязън, побързайте да си тръгнете и да се разделите. Не оставайте там, където се чувствате накомфортно. Не яжте това, което не ви се яде, дори и с риск да обидите домакините.

Близнаци 21 май – 21 юни

Препоръката за 6-и е нищо ново да не се започва. Концентрирайте се над делата, които сте обещали да довършите. На 7-и лесно може да бъдете поставени в изнудващи положения. Отнасяйте се с подозрение към всяка предложена идея. 8-и ще ви донесе напредък, ще ви освободи от някои ограничения и ще позволи да осъществите важни връзки. Ще се справите с препятствията по пътя си, а някои от тях ще ви дадат допълнителен стимул и амбиция. 9-и е ден с ведра, хармонична и пречистваща енергетика. Предприетото ще има успех, особено ако засяга въпроси касаещи имотни и наследствени делби. Ще се разберете и разделите неделимото преди. На 10-и срещате хора с тъмни мисли и тънки сметки. Сами се опитвате да прецакате някого, но в крайна сметка всички ще останат излъгани, ако точно сега направят своя ход. Ден на задкулисието, което си има и свое задкулисие. На 11-и всички сме оставени на собствените си амбиции, желания и надежди. Нито доброто помага, нито злото вреди. Съветът е да се включите в дарителски и спонсорски инициативи. На 12-и смирете апетита и амбицията. Ден на устата. Препоръчва се диета. Контролирайте желанията и не си позволявайте навлизане в чужда среда.

Рак 22 юни – 21 юли

6-и е ден на пасивност. Пазете се от случайни контакти и не си променяйте плана. Противопоказно е да се бърза и да се подтикват околните да взимат необмислени решения.  7-и е тежък и рисков ден. Опияняваме се от личните си идеи, действаме безкритично към себе си и критикарски към мненията и желанията на околните. С такъв подход скандалът не ви мърда. На 8-и бъдете гъвкави и се постарайте да реагирате бързо на изискванията и преградите по пътя. Включете се в съвместни инициативи против общите ви конкуренти. На 9-и помислете как да подновите стопиран бизнес или да започнете в началото на другия месец нещо ново. Подсигурете се с необходимите средства, материали и терени. 10-и е тежък, рисков и ограбващ надеждите ни ден. Всичко предприето ще тръгне накриво и ще обслужва незнайно чии интереси. 11-и е денят, който разчиства пътя, дава шанс да отместим тежките камъни на конфликта и да обединим интересите си в една взаимно изгодна и печеливша посока. В този ден ни е дадено правото на свободен избор. На 12-и се събуждате с откровение за правилния избор, за полезните и вредни неща и хора в живота си. Не правете компромиси, които могат да ви навредят.

Лъв 22 юли – 22 август

Девизът на 6-и е „бързай бавно”. С методични  крачки и действия до вечерта ще постигнете това, за което отдавна работите. Нищо ново да не се започва. 7-и е ден на напразно суетене. По незначителни поводи избухват скандали и конфликти, които от доста време назряват, а причината за тях е много по-дълбока. Не се забърквайте в разправии. Следвайте си пътя, без да провокирате околните. На 8-и лесно се преодоляват прегради, лесно се осъществяват полезни връзки. Ще откриете неочаквано изход от неприятна за вас ситуация и проблем. На 9-и работете активно по имотни и наследствени дела, които ще ви осигурят нужната база и защита за бъдещето. Всяка крачка ще ви носи победа и ще разширява територията ви на влияние. На 10-и може да направите грешен и опасен ход, който дълго ще трябва да поправяте. Предприетото  с голяма амбиция ще се провали, ще ви донесе само болки и загуби. 11-и е ден за разчистване на терени и сметки. Очертават се междусъседски и личностни конфликти, от които ще пострадат трети лица. На 12-и важните решения трябва да се взимат чисто интуитивно. Правете това, което ви идва от вътре, не вървете против желанията на тялото и душата.

Дева 23 август – 22 септември

На 6-и ще сбъркате, ако станете с едно решение, а до обед го промените и тръгнете в друга посока. 7-и е ден на жабешкия хор в блатото на живота. Доминира клюката. Не се включвайте в спорове. Консултирайте се по здравословни въпроси само с капацитет в нужната област. На 8-и с лекота ще постигате целите си, ще се отворят неподозирани възможности, ще имате предимства за работа и изгодни предложения за бъдещето. 9-и е благоприятен ден за огледи на жилища, имоти и терени подходящи за бъдещия ви офис. Вложете сили и средства в нов проект. На 10-и проблемите са повече за хората с комплекси. Някой може да провокира личните ви страхове и опасения и да ви вкара в преразход на енергия и пари. Не се предоверявайте и не започвайте нищо важно. На 11-и навлизаме в годината на металния Бик по китайския зодиак. Този ден ни дава правото на свободен избор. Разчистете терена, анализирайте и планирайте пътя напред. На 12-и вече стъпваме на новата база, събуждаме се с нови изисквания, с нови вкусови усещания, с нови надежди и откровение за връзките си. Ако мислите за някого непременно му се обадете. Но ако към някого и нещо изпитате наприязън, зачеркнете го от списъка.

Везни 23 септември – 22 октомври

6-и е един от дните, в който след дълго мислене и лутане може да намерите спасителното за вас място и хората, на които да се опрете. Не позволявайте да ви отклоняват и разсейват странични връзки. Денят е неблагоприятен за нови запознанства. 7-и носи късмет и разбирателство само при двустранните срещи. Където се съберат много хора напрежението и неудовлетворението ще нарастват, а така и конфликтите са неизбежни. 8-и ще е труден и рисков за родените в първата декада. Ще отстъпвате от позициите си. Ако искате да успеете и спечелите ще трябва да постъпвате дипломатично и тактично, да криволичите между желанията на един и болните амбиции на друг. 9-и е благоприятен за нaследствени делби, за сделки с недвижим имот и за намиране на база, на която да се развивате в бъдеще. Родените в третата декада ще взимат болезнени решения. 10-и е ден на неравностойни, лъжливи и крадливи връзки. Нищо ново да не се започва. Не си насрочвайте и първа среща. На 11-и неудовлетворението нараства, очертават се изблици в чувствата и желание за промяна. Спазвайте диета на всички нива. На 12-и правилния път и избор ще се усети със сърцето. Доверете се на предчувствията си.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

6-и носи възнаграждение за упорството и страховете. Лесно се постигат цели, за които отдавна се трудите и работите. Колкото по-малко контакти имате на 7-и, толкова по-добре. Не водете преговори, отложете приятелските и семейни срещи и се старайте да взимайте самостоятелни решения. На 8-и тенденцията е всичко да тръгне по вода. Бъдете оптимисти, не се отказвайте и отчайвайте, ако срещнете преграда. Бързо ще намерете изход и ще решите проблема. На 9-и може да намерите търсеното жилище, да уредите имотна сделка и да подсигурите наследниците си с терен, на който да работят и да се развиват в бъдеще. Всеки има шанс да получи своето и да остане доволен. На 10-и каквото се развали трудно ще се оправи. Движете се на пръсти и не поемайте тежки и отговорни задачи. 11-и – това новолуние може да бъде един от най-слабите за вас енергийно моменти за годината. Може да ви обземе безнадеждност. Изчакайте, не се предавайте независимо какво се случва. На 12-и луната навлиза в хармоничните ви Риби и бърза на вдъхновена среща с Нептун. Ще видите и най-проблемната ситуация в оптимистичен план, а интуицията ви ще подскаже правилното решение на проблема.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 6-и е препоръчително да се заемете само с това, което до вечерта ще приключите и може да ви донесе ползи и предимства. Не позволявайте намеси в плана ви. Ако искате да имате една спокойна неделя, на 7- и ограничете контактите до минимум. Където се съберат повече хора ще възникнат спорове и конфликти. На 8-и може да постигнете максималното и да реализирате отдавна подготвената си програма. До обед ще намерите съдействие и подкрепа, а може би и желаното финансиране на бъдещите си проекти. 9-и е благоприятен за брокерски дела, които ще ви осигурят базата за бъдещите действия и инициативи. Сега е моментът да се влагат спестените средства в имоти, в които не само да се живее, но и да се работи и упражнява някаква доходна дейност. 10-и е ден за състезания и участия в конкурси. Енергията е на минимални нива. 11-и е ден за прошка и покаяние. Стопете дистаниците с тези, които обичате и взаимно си простете. Върнете си дълговете. Обадете се или посетете тези, които ви обичат, но не могат да ви виждат често. Прочистете мислите. На 12-и навлизате в труден двудневен период. Едно го мислите, друго става. Не взимайте и не давайте съвети.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 6-и си останете си у дома, свършете обещаното, изпълнете молбите на близките и децата. Намерете време и за себе си, но не предприемайте нови начинания. 7-и е ведър и хармоничен, движете се в приповдигнато настроение и не увесвайте нос независимо проблемите. Ще се появи шанс да намерите нещо, което търсите отдавна. На 8-и работата ви ще потръгне, ще се решат поне някои проблеми, а останалите ще избледнеят във времето напред. Не се страхувайте да направите нов избор. 9-и е ден на заземяване. Изберете мястото, в което да се окопаете, да заживеете и да започнете нова работа. Благоприятен момент за сделка с имот и уреждане на наследства. На 10-и не предприемайте нищо важно за вас и за децата. Нищо не тръгва така както сме го планирали, а разходите и проблемите се увеличават. Спазвайте диета. 11-и е ден на свободната воля, на личния ни избор и на възможността да направим това, което желаем, а не това, което някой ни съветва, налага или изисква. Може да се рестартират спрени дейности и производства. Не оставайте нищо неизяснено. 12-и е ден за планиране, за размишление, за усвояване на нови знания и уроци. Но нищо ново да не се предприема.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 6-и не бързайте с новите начинания. Не проявявайте излишна активност, за да не ви стоварят работата на мързеливците. На 7-и е нужна трезва оценка на реалностите. Този ден сваля маските и показва истинското лица на хората, с които влизате във връзка. Някой ще увеличи претенциите и така ще намали доверието, което му се оказва. 8-и е ден на реката от възможности. Много неща може да се постигнат, намерят и придобият. Ще се разберете с околните по важни въпроси. Близо до вода ще получите вдъхновение и озарение. На 9-и не играйте хазартно и не рискувайте излишно. Спазвайте правилата и ще се похвалите с победа. Нищо важно не планирайте за следващия ден. 10-и е ден на лъжливите и вредни връзки и на мислите, от които бързо трябва да се отървем. Давайте заето за натрапници, отклонете всякакви срещи и предложения. Спазвайте по възможност по-строга диета. На 11-и всеки трябва да разчисти препъни-камъните в живота си, за да продължи. На 12-и се доверете на вътрешното си усещане и преценка за добро и зло, за полезно и вредно и няма да сбъркате. Всичко, което направите против усещанията и чувствата си ще ви донесе неприятности, загуби и болка.

Риби 20 февруари – 20 март

На 6-и символ на деня са двата съда с жива и мъртва вода. Това, което доведете до успешен край ще ви осигури победи, постижения и придобивки, а това което започнете с голяма амбиция няма да продължи дълго и ще ви донесе само грижи, разходи и неприятности. На 7-и влизате в преразход на сили, средства и чувства. Очертават се скандали и конфликти по незначителни поводи. 8-и е ден на родната ви стихия водата. Ще намерите изход и от най-неприятната ситуация, ще извлечете ползи от съвместните усилия в работата и в личните връзки и ще постигнете гонената цел. На 9-и обезпечаваме бъдещето си и това на децата. Добре е за сделки с имот. Огледайте места и терени, подновете преговорите с роднини и подайте молби за делби. 10-и е един от най-тежките и неблагоприятни дни в сатурновата ви дупка. Не се товарете с рискови задачи. Не започвайте нищо отговорно и важно за бъдещето, за да не се връщате назад и да го преправяте. 11-и е ден за разчистване на терени, за прочистване на тялото, мислите и чувствата от насъбраната шлака. Стопете ледовете. На 12-и ви владеят емоции и желания, на които е трудно да се устои. Опитайте да проявите щедрост. Контролирайте апетита.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement