Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп за 17-23 юли

Публикувана

на

Вижте какво вещаят съветите на звездите за предстоящата седмица. Те ще ви помогнат да вземете правилните решения.

 

 

Овен 21 март – 20 април

 

Родените в третата декада да не тръгват на 17-и с голямата кошница. Прекаленото самочувствие и нереалната преценка на възможностите и шансовете ви в дадена ситуация ще ви вкарат в губещи връзки. 18-и е благоприятен за преместване на по-добро място за работа и живот, за покупка на рогати животни и домашни любимци. Посетете панаири, изложби и търгове. 19-и се свързва с източниците на сила, възможности и пари, към които имате шанс да се включите с нова работа, с промяна на личните ви амбиции и интереси. Всичко предприето ще носи ползи. 20-и е ден за подписване на нови договори, за старт на нова лична програма, за влизане в нова продуктивна и перспективна среда. 21-и изисква да се обърнем към другите, да подкрепим инициативите на колегите, на близките и децата. Участвайте в прояви на благотворителност и сами ще станете обект на такава. На 22-и Слънцето навлиза в знака на хармоничния ви Лъв. Търсете покровителство и подкрепа от шефовете и от тези, от които по някакъв начин зависите. Очертават се конфликти и проблеми на работното място. 23-и е ден на призив за съвместна работа, за търсене на лоялни партньори.

 

Телец 21 април – 20 май

 

На 17-и се обадете на тези, с които връзката ви е поохладняла, но ви липсват. В този ден се взимат важни решения с кого и накъде ще се тръгне. На 18-и спазвайте правилата на пътя, ограничете вредните връзки и бъдете внимателни в чувствата и отношенията. На 19-и работата ще ви дотежи особено силно, особено ако се връщате от отпуск неотпочинали. Не се товарете с чужди задачи. На 20-и навлизаме в един от най-мощните енергийно дни в месеца. Енергията Кундалини се активизира, събуждат се скритите сили в организма ни. Може да разрешите няколко проблема. На 21-и пък е важно да се смири амбицията, да се работи повече в полза на другите, на близките и децата. На 22-и Слънцето навлиза в Лъв, а вие навлизате в период, в който трябва да се съобразявате с авторитетите в живота си. Ден на колелото. Което е било отдолу ще тръгне нагоре, а действащото до момента ще загуби позициите си. Бъдете пределно активни на 23-и. Денят е особено благоприятен за съвместни инициативи, за влизане в нова среда или в нов екип или група по интереси. Подпишете нови договри, споразумейте се за условията на работа.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

На 17-и уредете важните срещи до обед. Следобед реагирате прекалено емоционално и на похвали и на критика. Не навлизайте в чужда територия и не давайте непоискани съвети. Днес мнението ви може да се окаже погрешно. На 18-и се движете в компанията на близки хора. Вечерта сте близо до таен източник на сила и ресурси. Ще се взимат важни решения. На 19-и може да подпишете изгодни договори и да се срещнете с бъдещите си партньори и съмишленици. На 19-и пък уплътнете максимално работното си и свободно време. Нищо важно да не се отлага, особено ако дълго сте го правили. Ден за ремонти. На 20-и пасивността е нежелателна, но не бива да се прекалява с натоварването и със страничните връзки. Добре е да стартирате прочистващи и разчистващи пътя ви процедури. На 21-и проблемите са повече за родените след 7 юни. Луна и Нептун са в конфликт със Слънцето ви. Не позволявайте да ви движат фикс идеи и фобии. 22-и е ден на колелото. Вече се грижите само за себе си и поставяте на първо място нуждите на дома и работата си, а не желанията на някой друг. Венера навлиза в нехармоничната ви Дева и застава в опозиция на Юпитер. Ще се стопират социални инициативи и обещаното да се даде или дари няма да стане. Не пропускайте 23-и, в този ден, бъдете активни. Тенденцията е да се реализират перспективните ви начинания и да се осъществят полезни връзки. Не оставайте сами тази вечер. Не взимайте прибързани решения. Обхваща ви необяснима тъга по нещо загубено. Препоръчва се физическо натоварване.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

На 17-и е необходима активна самозащита. Очертават се сблъсъци с негативно настроени хора, които ще ви вкарат в проблемите си. Нищо ново да не се започва. На 18-и контролирайте чувствата и не позволявайте на емоциите да ви завладеят и вкарат в разправии. Ден за ремонти и строителни дейности. На 19-и може да намерите по-добра работа или да получите чаканото повишение в старата. Използвайте всяка предложена възможност. На 20-и поддържайте активността си от предните дни, но не се преуморявайте. Добре е да се започне диета и да се направи разчистване у дома. На 21-и давайте от сърце и бъдете сигурни, че някой ще се погрижи и за вашите нужди. Включете се в спонсорски дейности и кандидатствайте за субсидии. На 22-и предстоят неочаквани рокади на всички нива в живота ни. Настава време за промени поради готвените рокади. Променете прическа и визия, опитайте да направите впечатление и да привлечете погледите. На 23-и е важно да се приобщите към определена група и приятелски кръг. Намерете средата си, влезте в нов отбор или се окопайте в стария. Който остане сам и не получи подкрепа от колектива и семейството ще бъде изправен пред тежки проблеми. Дайте си сметка на кого може да разчитате и кого самите вие бихте подкрепили.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 17-и не отлагайте срещи, лични и делови разговори. Опитайте в този ден да стопите ледовете в отношенията, да се сближите с тези, с които живота, работата и личната ви заетост са ви раздалечили. На 18-и нагазвате в тресавище от неуредени отношения и връзки. Сменете подхода, дайте си сметка, че сте сбъркали и се коригирайте, а не бързайте да търсите вината в другия. На 19-и е важно да си дадете сметка каква линия и тон на поведение ще следвате в бъдеще. Ще се случват събития, които ще ви провокират да смените подхода. Преминавате на нова база на развитие. На 20-и е време за активни и целенасочени действия в изгодна за вас посока. Пасивността е вредна и може да ви разболее, ако позволите енергията ви да остане неизползвана и да се скапе в някой орган. На 21-и е важно да проявите милост и състрадание към околните. Направете поне едно добро дело, помогнете на някой в нужда. Бъдете сигурни, че жестовете ви ще се върнат като обич или придобивка за вас в бъдеще. 22-и е ден на генерална промяна в обстановката. Рано сутринта Венера напуска Лъва и отива да стимулира любовния живот и артистичните изяви на Девата. Чувствата остават на втори план. Лесно с усвояват нови знания. 23-и е много важен за вас и за бъдещата ви работа ден. Опитайте да привлечете подкрепата и доверието на голяма група хора. Направете подбор на връзките, изявете се като като организатор и шеф.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

На 17-и лесно може да възродите важни за вас връзки. Намерете точния подход, бъдете тактични и дипломатични. Не издребнявайте, забравете негативите на миналото и опитайте да продължите заедно напред. Прекарайте 18-и в тесен приятелски и семеен кръг на тихо и спокойно място. Подредете приоритетите. Не започвайте амбициозни проекти и не се включвайте в състезания. Някой ще натрупа точки чрез вас. 19-и позволява да изкачите поредния или първия връх в кариерата си, да подпишете нови договори и да бъдете забелязани и оценени от шефовете. Кандидатствайте за престижни позиции, не се колебайте да приемете предложения и покани и си гонете интереса по няколко линии. На 20-и ви се залагат капани от свои и чужди. Очертават се неравностойни битки с конкуренцията, която използва предимства. Трудно ще постигнете замисленото, ще се налага да се трудите извънредно и то за по-малко пари или облаги от уговореното. 21-и ще бъде труден за родените след 6 септември. Смирете амбицията, направете едно добро дело или това, за което някой ви помоли. Навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. На 22-и с навлизането на Слънцето в Лъв навлизате в сатурнова дупка. Днес Венера навлиза във вашия знак и ви настройва не само любовно, но и творчески. 23-и е един от най-силните ви дни за месеца. Добре е да влезете в нова среда и да организирате по нов начин работата си в колектива.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ако на 17-и се скарате с някого, ще е за дълго, а може и отношенията ви да приключат. Дайте си сметка кого и какво не може да си позволите да загубите. На 18-и ограничете контактите с хора, които ви предизвикват и действат негативно. Събуждате се след мъчителни сънища, на които не бива да обръщате внимание. На19-ти още със ставането си представете ярко тази линия на работа и поведение, която ще следвате. Споделете пътувания и маршрути. Ден на фонтана от преливаща енергия. На 20-и не може да си позволите пасивност. Вземете важно решение и страна в споровете у дома или на работното място. На 21-и е важно да поспреш, да се огледаш и ако видиш някой, който го е закъсал да му помогнеш и заедно да продължите. Дайте най-доброто от себе си, проявете разбиране към нуждите на околните и приемете с усмивка пакостите на децата. 22-и носи промени в плана за колеги и близки, а това ще наложи и вие да коригирате планове и намерения. Изнервяте се. Родените в първата декада са в конфликт с определена група хора. На 23-и може да се наложи да се преместите от едно място на друго, от една работа на друга или от един екип в друг.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

На 17-и подновете стари връзки, обадете се на приятели и опитайте да стопите дистанциите. Не отлагайте пътуванията и срещите си за утре сутрин. Ще се наложат болезнени избори. 18-и е на конфликти и проблеми в общуването. Внимавайте при пътувания, спазвайте дадените обещания. Необходима е активна самозащита. Не отговаряйте на провокации независимо с какво ще ви подразнят. От нещо дребно ще пламнат семейни войни. 19-и е ден за медитация над кармата на рода. Нещо от миналото ще се повтори и ако преди е засегнало родителите ви сега ще се стовари като грижа и отговорност за вас. На 20-и ще постигнете напредък в преговори, ще получите работата или поръчката, за която кандидатствате и ще разширите територията си на влияние. Добре е да се подписват нови договори, да се преговаря за цени на стоки и услуги и да се търсят начини за внедряване на по-добра житейска позиция.

На 21-и молбите се чуват и молитвите се сбъдват. Ден на сърцето. Всеки жест ще се записва в книгата на съдбата ни. Сега е моментът да направите едно добро дело, да вложите сили и средства в благотворителен проект. На 22-и Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Лъва, но пък Венера ще напусне Лъва и вече ще е по-благосклонна към личните ви връзки. Ориентирайте се към разтоварване и почивка. 23-и е ден на важен избор, направете го независимо обстоятелствата. Съветът е да се ориентирате към хора и групи, които могат да защитават интересите ви. Идете там, където ще се чувствате щастливи.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

17-и е ден за уточняващи разговори на място, за пътувания и срещи с перспектива за бъдещето. Подновете изгубените във времето контакти. Може да се приготви и лекарство за тежка болест и да се намери лечебно място, в което един ден може и да живеете. На 18-и съветът на деня е да контролирате играта на чувствата и да не си позволявате да изпадате в екстремни емоционални състояния. 19-и се свързва с източниците ни на сила, възможности и пари. Някой ще получи нужните му средства за работа или лечение, а друг ще намери начин да оправи колата и да задоволи нуждите и претенциите на децата и жената. На 20-и Луната навлиза в Стрелец и сключва предизвикателни аспекти с Юпитер и Венера. Спазвайте закона, независимо в какви отношения влизате. На 21-и може да получите откровение за бъдещето, неочаквана подкрепа и предложение носещо перспектива. От 22-и Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Лъва, а Венера в нехармоничен от знака на Девата. Вероятно е любовните връзки да отстъпят място на служебните задължения. 23-и е ден на призив. Всеки трябва да си намери мястото под знамената на екипа, работата или средата, която харесва. Събираме се в групи по интереси.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

На 17-и ви очакват проблеми при пътувания, неудобства и непредвидени разходи. Родители и деца гледат в различни посоки, а като се добави и служебен ангажимент нещата може да излязат от контрол. Обърнете повече внимание на нуждите на дома и близките. 18-и е ден на преустройства, преместване и обрати в отношенията. Бъдете скромни в исканията и не започвайте нови инициативи. Днес и мнението ви може да се окаже погрешно затова не настоявайте и не се ловете на бас.

На 19-и за всеки е важно да бъде близо до хората, които го подкрепят, обичат и ценят. Не споделяйте какво и от кого сте получили или на кого какво сте дали. Ден на тайните източници на сила. 20-и е ден на меча и короната. Победата ще се постигне със сила. Денят е високо енергиен. Всичко да се прави с внимание. 21-и е неблагоприятен за старт на важни и амбициозни професионални начинания. Смирете изисквания и претенции, подкрепете близките, колегите и децата в техните мечти и нужди. 22-и е ден на генерални рокади в професионалния ви и личен живот. Слънцето вече не ви гледа в опозиция, а навлизащата в Дева Венера ще стимулира любовния ви живот, творческото ви и артистично вдъхновение. Може да намерите лек за всяка болка или проблем. На 23-и родените в третата декада може да се окажат притегателен център за група хора или за някой, който се нуждае от бърза и адекватна професионална услуга. Натрупаното с годините дава резултат.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

17-и е ден на признания, на помирение със себе си и с някой, с когото сте се сдърпали и влезли в конфликт. Всеки трябва да направи своите стъпки и отстъпки, за да има мир и любов. Сега е моментът да направите и нужните уговорки за бъдещето. На 18-и родените в първата декада ще се сблъскат с несъвместими спрямо разбиранията им отношения. Ще трябва или да се нагодите и да простите или да се дистанцирате и прекратите неприятните и губещи връзки. На 19-и се придържайте към професионалните и семейни традиции. Точно днес не внасяйте корекции в планове и отношения. Препоръчва се медитация над кармата на рода с цел изясняване на отношенията и посоката, която ще следвате в бъдеще. На 20-и не се препоръчва изчакване. Край с обмислянето и планирането. 21-и е ден за пътуване и гостуване, за приятни срещи с хора, които обичате и ви обичат. Лесно се преодоляват преградите в отношенията, усеща се кой те обича и цени.

На 22-и шефовете ще очакват повече от вас. Мъчително ще вървите към повишение, но ще докажете талантите си. Ден на колелото. Препоръката за 23-и е да се включите в съвместни инициативи или да организирате своя група по интереси. Работата в екип ще донесе повече придобивки и ползи. Не оставайте сами в битките, които се налага да водите.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

На 17-и лесно се преодоляват прегради, бариери и различия в общуването. Изчистете проблеми и недоразумения, уредете си срещи с тези, за които мислите и намерете допирни точки. На 18-и ще намерите изход от напрегната ситуация, ще уредите пътуване или гостуване, което в бъдеще ще промени професионалния ви избор или местоживеенето. 19-и ще ви помогне да стъпите на здрава основа във връзките, да подредите живота и работата си така, че да се чувствате щастливи и защитени. Сключете нови договори, започнете премествания и ремонти, променете нещата, които ви дразнят, измъчват и вредят както на бизнеса, така и на личните отношения. На 20-и се старайте да спазвате закона и предписанията, за да не пострадате и загубите предимствата си в живота и на работното място. Изискванията към вас нарастват, но и претенциите ви са големи. На 21-и бъдете внимателни във връзките. Не е изключено да прекратите някои отношения. Започнатото с голяма амбиция ще потъне в прахта на забравата. На 22-и Венера навлиза в Дева и застава в опозиция на Юпитер от Риби. Някой може да вземе решение за раздяла. Денят се свързва с пръстена и с колелото. Проблемът е, че в отношенията има трети, който ще страда. На 23-и е важно да си намерите мястото, да влезете в голямата игра и политика и да изиграете основните си козове. Добре е да се преговаря, да се срещате с бъдещи и настоящи работодатели, треньори и ръководители.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement