Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп за 14-20 декември. Какво вещаят звездите преди Коледа?

Публикувана

на

Kакво вещаят за вас звездите за седмицата от 14 до 20 декември?

Овен 21 март – 20 април

Очертава се рисков и провокационен уикенд. Не споделяйте свои и чужди тайни. На 16-и всяка цел е лесно достижима. Действайте изпреварващо и на 17-и, когато път ще се отвори, късметът ще ви намери и работата ви ще се уреди. На 18-и преговорете някои уроци и спазвайте правилата. Ще бъдете подложени на тест по пригодност. На 19-20-и сте обект на агресия и неочаквани обрати. 14-и е денят на леденото сърце. 15-и е един от най-неблагоприятните дни за сключване на брак, за подписване на договори и обвързване по какъвто и да било повод. На 16-и навлизате в силен тридневен период, така че планирайте важни срещи, действия и инициативи до 19-и. 17-и е успешен и пробивен ден. На 18-и денят ще донесе предимства на хората, които отиват подготвени на среща, на изпит или на делови преговори. 19-и е ден на крокодила – със сигурност някой ще ви захапе, ще се опита да ви елиминира от престижни проекти и дейности. На 20-и се събуждате с откровение за бъдещето.

Телец 21 април – 20 май

14-и не е ден за работа, бъдете с близките. В следващите два дни ще сте обект на атака от различни страни. Вероятно е да ви спретнат компромат. В неделя може да направите грешен ход, който да ви коства много не само пари, но и нерви, болки и загуба на време. На 16-и преградите са на всяка крачка, но в следващите дни ще си осигурите нужните екстри. Чакайте повишение. 14-и е един от дните, в които се получава по заслуги. На 15-и не тръгвайте на път рано сутринта. На 16-и ще се наложи да покривате тестове и нормативи. От 17-и ви чакат два успешни и творчески дни, а на 18-и е добре да помислите за личната си квалификация. 19-и е ден на хищническата политика – гответе се за битки. 20-и е ден на коренната реформа, на желанието да промениш живота, работата и отношенията си.

Близнаци 21 май – 21 юни

В този период пътят ви е като бягане с препятствия. В събота трудно ще се измъкнете от семейните задължения. В неделя се оплитате в мрежи от лъжи и манипулативно отношение. Не вярвайте на никого, проверявайте лично как стоят нещата. На 16-17 правите силни ходове, освобождавате се от нечие влияние и диктат. На 18-и печелите от консултантска дейност. 19-20-и носят рискове. На 14-и сте лесно податливи на внушение, но и сами може да внушите на някого избор или поведение, които да ви бъдат от полза. На 15-и лесно ще попаднете в капани за наивници, но и сами ще заложите такива. На 16-и лесно ще постигнете целите си, ще преодолеете преградите на недоверието и отчуждението. На 17-и пътувайте, водете преговори, рекламирайте се. На 18-и лъсват празнините в знанията и възможностите ви. На 19-и родените в третата декада ще изживеят тежки моменти, особено ако се предоверят, ако се оставят на ласкателствата и позволят на илюзиите да ги водят. На 20-и е важно да направите нужните промени и преустройства, които ще ви осигурят стабилност и самостоятелни действия.

Рак 22 юни – 21 юли

15-и и 19-и ще бъдат рисковите ви дни за периода. Не планирайте важни инициативи за тогава, не се обвързвайте с обещания и договори. На 16-17-и лесно ще постигате целите си и ще направите силен ход в бизнеса и личните връзки. На 18-и ще успеете, ако сте си научили урока, а на 20-и ще прекратите от раз вредни връзки и присъствия. Навлизате в период на инвентаризация. На 14-и работата и семейните отношения са противопоставени. На 15-и бъдете сигурни, че във всичко предложено днес има някаква уловка целяща да ви ограби материално или емоционално. На 16-и взетите решения ще помогнат да излезете на печалба, да постигнете максималното и да вдигнете нивото. 17-и е благоприятен ден за пътувания, за срещи с клиенти, посредници и производители. На 18-и ще се случват събития, които ще показват какво е нужно да усвоите, да научите и проучите, за да се конкурирате успешно и да се наложите в средата си. 19-и е тежък, рисков и опасен ден, особено ако прекалите с алкохола и стимулантите. На 20-и ще се усетите остарели.

Лъв 22 юли – 22 август

На 14-и се получава по заслуги, но в неделя трудно ще получите каквото искате, ще се опитват да ви лъжат и притискат неприятно. Не поемайте към никого ангажименти, които ще ви затруднят. 16-17-и са силни, успешни и пробивни дни. Подпишете нови договори и уредете пътувания. 18-и носи важна информация. На 19-20-и ще попаднете в засада, ще се наложат бързи промени в планове и намерения.

На 14-и ще направите някои неприятни разкрития, а и личните ви тайни може да станат обществено достояние. 15-и е кризисен ден, рискът ви диша във врата. На 16-и ще направите голяма крачка напред. 17-и е ден за пътуване и преговори на място. На 18-и учителят среща бъдещия си ученик. 19-и е ден на тежки конкуренти битки. На 20-и Венера навлиза в знака на опозицията ви Водолея, а това ще разбалансира личните ви и любовни връзки, ще постави пред изпитание отношения градени с години.

Дева 23 август – 22 септември

На 14-и уточнявате отношения и действия, но в неделя не се занимавайте с нищо важно и сериозно. 16-и ще отвори нови пътища и възможности, а на 17-и всяка цел ще е лесно достижима. На 18-и получавате и намирате полезни информации. На 19-и кой както може ще се опита да ви захапе и подчини. В петък е време за приключване с миналото, гледайте само напред. На 14-и всеки е с маска и дебел грим, които прикриват истинските му намерения и положения в живота. На 15-и няма други роли освен на хищниците и техните жертви. 16-и е ден на метаморфози. На 17-и на всички нива ще постигнете успехи и ще затвърдите позициите си. На 18-и влизате в ролята както на ученика, така и и на учителя. На 19-и нищо не се дава даром. На 20-и вземете важно решение и направете крачка към нещо различно.

Везни 23 септември – 22 октомври

Първите и последните два дни на периода ще носят повече проблеми и грижи, ще ви поставят пред свършен факт и рискови положения, с който трябва да се съобразите. Но в дните от 16-и до 18-и може да постигнете максималното. С лекота ще се освободите от неприятни задължения, връзки и ангажименти, ще получите дължими пари и услуги. Концентрирайте важните си инициативи за тогава. 14-и е ден на леденото сърце. Очертават се проблеми с близки и приятели. 15-и е ден на мрежата – рекламата е убийствено настойчива. 16-и е активен и творчески ден и ще постигнете максималното при преговори. На 17-и денят се свързва с колесницата на победата. На 18-и печалбите са за знаещите и можещите, за тези, които са показали ниво на знания и лична квалификация. На 19-и Луната навлиза във вашия знак и сключва пречупващ аспект с Юпитер. На 20-и ще ви оказват натиск роднините и децата.

Скорпион 23 ноември – 21 декември

Сънищата и случващото се на 14-и ще ви покажат какво ви пречи да живеете щастливо и в мир. На 15-16-и ще имате повече проблеми отколкото си представяте, особено ако не сдържате агресията и негативизма по отношение на нечии намерения и желания. На 17-18-и влизате във форма, уреждате важни делови и лични въпроси. На 19-и притискате конкуреницята, а на 20-и нов път ще се отвори. 14-и дава полет на амбициите и интуитивните ви възприятия. На 15-и както и да постъпите ще сбъркате и после ще съжалявате. На 16-и с лекота се рушат прегради и бариери. 17-и е един от успешните ви и силни дни, в които е добре да пътувате, да пазарувате на едро, да се срещате с посредници и доставчици, да се договаряте за нови поръчки, дейности и съвместни инициативи. 18-и е ден за старт на нов процес на обучение или тренировки. На 19-и за грешка няма прошка и за преструвка няма милувка. 20-и е ден на така нужната и чакана промяна.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 14-15-и увеличавате дистанциите, настройвате се негативно към хора, които ви обичат и ценят и изживявате болезнени моменти. Ще почувствате някаква празнота. Не взимайте прибързани решения. 16-17-и ще ви донесат късмет, успокоение и обезпечение. 18-и и 20-и отварят нови посоки и цели. Чакайте и направете покани за гостуване. На 19-и нищо важно да не се започва и предприема.

На 14-и каквото повикате, такова ще се обади. 15-и е ден за работа на свой терен и със свои средства. На 16-и и най-неблагоприятната ситуация ще се обърне във ваша полза и интерес. 17-и – може би днес ще сключите последните си успешни договори за годината. 18-и е ден на тайното знание и на поверителната информация, която не се дава всеки ден и на всеки. На 19-и е опасно да се държим като тревопасно. На 20-и може да се окопаете на нова територия, да завладеете нова пазарна ниша и да повишите доходите си.

Козирог 22 декември – 20 януари

Тежките ви и рискови дни са 14-15 и 20-и. В интервала 16-18-и ще постигнете максималното, ще получите дължими пари и услуги, ще се радвате на успешни и щастливи мигове. За 19-и не планирайте преговори, особено ако се намесват лични и интимни моменти. От 20-и Венера напуска вашия знак. Никак не е изключено да останете на сухо в любовта по празниците. Връзките ви са нестабилни. На 14-и отношенията се вледеняват. 15-и е неблагоприятен ден за всякакъв тип обвързване, за първа среща и първа целувка. На 16-и всичко предприето ще носи успех и придобивки, ще помага да се издигнете в работата и да получите мечтаните екстри. 17-и може да ви донесе права и пълномощия, които ще ви изведат на престижни позиции в бизнеса и в живота. На 18-и всичко, което научите и разберете ще ви влезе в работа. На 19-и ще изживеете доста притеснителни моменти. На 20-и старото се руши, нещо ново навлиза в живота ви по болезнен и непредвидим начин.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Пътувайте на 14-и, уточните някои отношения. 15-и е рисков, особено за родените в първата декада. На 16-и преградите са на всяка крачка, но на 17-и ще постигнете максималното и на 18-и ще заемете полагаемата ви се престижна позиция. 19-и се свързва с преследването и изгнанието. Някой ще избяга от проблемите тук, за да си ги създаде някъде другаде. На 20-и пъзелът се пренарежда. Случващото се на 14-и ще свали маските, ще ви даде ясна представа за личната ви позиция в отношенията с околните. На 15-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва и до 16-ти сключва пречупващи аспекти с Уран и Марс. На 16-и лесно се отдава енергия. 17-и е ден за постигане на важни и обезпечаващи позиции и цели. На 18-и може да намерите новия си треньор, учител или наставник и сами да влезете в подобни роли. 19-и е ден на тежки битки. На 20-и Венера навлиза във Водолей – отпуснете си душата, дайте шанс на любовта.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота се получава по заслуги. 15-и не е ден за обвързване, за брак и годежи. На 16-и може да направите силен ход в работата и бизнеса, а на 17-и сключете нови договори. На 18-и ще се провалят начинания, за които не сте подготвени и не сте се постарали да проучите. На 19-и ще ви изнудват и притискат хора с по-големи възможности и влияние. На 20-и опитайте да завоювате нови територии.

На 14-и следете знаците на съдбата. 15-и е ден на опасно зарибяване. На 16-и е ден на лично вдъхновение и прозрение за бъдещето. На 17-и действайте активно до обед – пътувайте, пазарувайте на едро, уредете си среща с потенциални спонсори и подкрепете инициативите на децата. 18-и е тежък ден за лаиците, за тези, които не са в час с изискванията на момента, не са се запознали и не са прочели нищо по въпросите, които ще се обсъждат на събрания или партньорски срещи. На 19-и е тежък предиобед за родените след 14 март. Луна, Слънце и Меркурий сключват тежки аспекти с вашето Слънце. 20-и е ден с огромна пробразуваща и разрушителна сила.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2020
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement