Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп за 13-19 март

Публикувана

на

Какво вещаят звездите за следващия 7-дневен период? Вижте техните съвети, за да може да вземете адекватните решения и да избегнете трудните ситуации. Предлагаме ви подробна информация за всеки в зодиака.

 

 

Овен 21 март – 20 април

На 13-и до обед се заемете с прочистващи и разчистващи дейности в градината или в посока на здравето и личния си интерес. По обед е точното новолуние, което ще бъде и най-слабият енергийно момент в сатурновата ви дупка. Време е да се дистанцирате от места, хора и позиции, които ви смучат енергията и разболяват. На 14-и се доверете се на усещанията си. Избирайте посоките по повика на сърцето, а не поради необходимост да се свърши това или онова. 15-и започва с остри битки за територия и влияние, както у дома, така и на работното място. Пасивността е вредна, но не бива да се отива в крайности. Съветът за 16-и март е да не се включвате в съвместни инициативи, особено ако усещате нещо подозрително или незаконно. На 17-и действайте активно, опитайте да си пробиете път в нова среда. Спазвайте принципна политика и сключете нови договори. На 18-и е важно да мислите и действате в по-далечна перспектива. Препоръчват се и връзки с чужбина. На 19-и бъдете внимателни. Увеличавате натиска и претенциите там, където е нужно смирение, а на важните срещи се притеснявате и свивате в черупката си. Пазете си документацията и кореспонденцията.

 

Телец 21 април – 20 май

На 13-и разчистете пътя, работете в градината, оправете отношенията си с близките. По обед е точното новолуние в знака на Рибите, което е и най-добрият момент в годината за отказване от вредни навици. Вземете отговорно решение в тази посока. Обърнете се към по-духовни занимания. На 14-и късметът ще работи за тези, които се доверяват на усещанията и оставят интуицията да ги води. Всичко, което правите с желание, ще се урежда, а това което правите или ядете насила, ще носи проблеми. Избягвайте конфликтите и не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Край с изчаквателната политика на 15-и март. Време е за настъпление, за активни целенасочени действия в желаната посока. Поставете условията си на близки, работодатели и подчинени. Защитавайте правата и позициите си. На 16-и Луната навлиза в Телец и до вечерта сключва рискови аспекти. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ви избор. На 17-и може да сключите успешни договори и да влезете в нова професионална и бизнес среда. Не отклонявайте прибързано предложения. Ще намерите верни съюзници. 18-и носи повече предимства и възможности за родените след 10 май. Препоръчват се контакти и връзки с фирми, приятели и работодатели от чужбина. Опитайте да влезете в нов екип с дълготрайни и стабилни инвестиции. Рекламирайте се, търсете начини за финансиране на личната ви програма.19-и ще ви донесе неприятности прекаленото споделяне и приказливост. Околните ще реагират особено чувствително и болезнено на това, което казвате.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 13-и се ориентирайте към прочистващи тялото и душата дейности и процедури. Разчистете в градината, подредете дома, постарайте се повече и в личните отношения. В този ден 4 планети от Риби ви облъчват в пречупващи аспекти. С една непремерена дума и жест може да развалите връзки градени с години. Нищо ново да не се започва. На 14-и се доверете на усещанията и предчувствията си. Тялото и ума ви дават знаци, с които е добре да се съобразите. Не яжте това, което не ви се яде, дори и с риск да обидите домакините. На 15-и е особено важно как ще се държиш. Ако се смяташ за жертва наистина ще те изядат, но ако си решен на всичко, за да победиш ще постигнеш много. Пасивността в този ден е вредна и разболяваща. На 16-и се очертават опити за изнудване и натиск. Някой се опитва да ви влезе под кожата, да ви манипулира и използва. Не насрочвайте партньорски срещи и не подписвайте съвместни договори. На 17-и предстоят елиминации в противниковия лагер. Ще се случват събития, които ще ви поставят в по-изгодни позиции и ще привличат към вас благоприятни случайности и хора, които може да се окажат особено ценни и важни за бъдещето ви. На 18-и е важно да мислите и да действате в по-далечна перспектива. Препоръчват се и връзки с приятели и фирми от чужбина. Може да ви предложат изгодна сделка. На 19-и Луната навлиза във вашия знак и среща Марс. Увеличете самоконтрола, не бързайте да правите забележки или да с изказвате неподготвени.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 13-и преминавате на нова навивка на развитие. До обед може да постъпите така, както го чувствате, разбирате или ви харесва. Оставени сме на собствения си избор. Не се сърдете на друг, а и не мислете, че някой толкова много ви е помогнал за нещата, които сами сте направили или ви се случват. На 14-и ще се събудите с усещане кое е полезно или вредно за вас. Едно приятно или неприятно чувство ще ви подскаже правилния или грешен избор. На 15-и е вероятно да ви атакуват по няколко линии. Конкуренцията намира слабото ви място, близките не спират с претенциите, а и тези, на които разчитате, открито ви предават или обръщат гръб залисани в своите си задачи. На 16-и до обед не се препоръчва да приемате предложения за съвместна работа. Очертава се фатално привличане и в любовта. На 17-и може да направите изгодна сделка, да продадете и да купите нещо на сметка. Водете принципна политика и ще привлечете точните хора. Добре е да сключите нови договори. Уредете си двустранни срещи, пазарете се, търсете нови партньори, доставчици и спонсори. 18-и е ден на телепатичните контакти. Ще ви се обаждат тези, за които мислите. Очертава се прозрение за правилния избор. Ще намерите изход от неприятна и зациклена ситуация. На всяка крачка на 19-и ще срещате хора склонни да спорят и влизат в конфликти. Съвпадът на Луна и Марс провокира първосигнална реакция. Старайте се да запазвате добрия тон, дори и нещо да не ви изнася. Пазете си вещите, документите и личните данни.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 13-и разчистете терена у дома и на работното място. До обед направете прочистващи и релаксиращи процедури. Обърнете внимание и на нуждите на близките. На 14-и родените в първата декада ще имат важно прозрение, което ще помогне да избегнат бъдещи проблеми. Доверете се на сетивата. Случващото се на 15-и ще ви осигури предимства пред останалите. Бъдете активни, не се давайте без бой и ако се наложи действайте от позиция на силата. С лекота ще елиминирате конкурент и ще постигнете напредък в дейности и бизнес инициативи. Не оставайте пасивни. На 16-и родените в първата декада днес може да бъдат уловени в капана на собствените си страсти и амбиции. Не играйте хазартно, не се ловете на бас и не подписвайте съвместни договори. Може да попаднете на фатално привличане и в любовта, което ще ви ограби емоционално и физически. На 17-и печелят верните на дълга и принципите. Ако дадена работа или предложения ви се струват съмнителни и ви притесняват не се захващайте, дори и да ви обещават солидни печалби. На 18-и родените в третата декада ще имат повече късмет във връзките с чужбина, отколкото с дейности на местна почва. Ден на притискане и неприятни усложнения в добре подредената ви програма. 19-и е ден на вербалната магия. Подготвените хора с нужното дар слово привличат благоприятните положения и тези, които ще ми направят услуги и ще се погрижат за личния им интерес. С лекота правите полезни за околните личните си амбиции и предпочитания. Пазете си документите.

 

Дева 23 август – 22 септември

Точно на 13-и не решавайте важни делови и семейни въпроси. Тенденцията е да се взимат импулсивни, а не обмислени решения. Вероятни са изневери и неприятни случайности, които ще ви дискредитират в нечии очи. Може да разберете и нечии тайни, от които ще ви заболи. Лесно се отива към скандали. 14-и е ден за планиране, за почистване на дома и офиса и за срещи, на които ще се връщат дългове. Не всичко опира до пари, нужно е да проявите и внимание, но със сигурност ще давате и ще се наложи да работите за нечии интереси. На 15-и пасивните хора ще претърпят поражение. Активизирайте се максимално на работното място. Не позволявайте да ви изпреварят тези, които работят по-малко от вас. На 16-намирате радикално решение на спорни въпроси и постигате напредък в сделките. Не се обвързвайте с никого и не работете в екип. Отстоявайте личните си права и интереси. На 17-и ще имате поне един подарък от съдбата. Ще се случват събития, които ще ви дават възможност да напреднете в бизнеса и да извоювате престижни позиции в обществото. Явете се на конкурси, участвайте в състезания. На 18-и родените в третата декада ще имат повече късмет и може да се надяват на придобивки. Кандидатствайте за позиция в чуждестранна фирма. Денят е благоприятен за връзки с чужбина, за уреждане на документи за работа, учене и пътуване извън страната по различни причини. За родените в първата декада 19 март ще донесе повече рискове, неблагоприятни ситуации и случайности, които ще ви разбалансират. Правете всичко по правилата. Не влизайте в спорове и внимавайте какво си пожелавате.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

13-и е ден за разчистване на сметки и за почистване у дома. Старайте се да спазвате диета, да прекратите или ограничите вредни връзки и положения в живота си. Дадената днес дума трудно ще се прекрачи и забрави. Не се намесвайте в чуждия избор, за да не излезете виновни. На 14-и не взимайте отговорни решения, особено ако чувствате подмолни действия и намеси. През целия ден ще усещате правилната посока и цел и дано се доверите на интуицията си. Ще е добро за вас това, което неустоимо ви привлича. На 15-и се настройте за самозащита. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции на работното място и в посоката, в която смятате да вървите и да се внедрите. На 16-и вървете по пътя си, без да правите промени и да се отказвате от планираното, ако някой ви предложи друг вариант. Противопоказно е да се работи в екип и да се участва в колективни инициативи. 17-и е силен, успешен и пробивен ден. Водете принципна политика и изпълнете каквото сте обещали. Може да подпишете изгодни договори и да влезете в перспективна среда. 18-ие ден на откровение за правилната посока. Ще ви се обаждат тези, за които дори и за момент сте си помислили. Разстоянията нямат значение и в любовта. Чакайте обаждане от чужбина. Хубаво е на 19-и да изживеете някакво приключение. Молбите и желанията ви може да се сбъднат. Пътувайте, помогнете според възможностите си на близки и приятели да реализират личните си планове и мечти.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 13-и родените в третата декада ще изживеят приятни, вдъхновяващи и зареждащи моменти. Днес е точният съвпад на Слънце, Луна, Венера и Нептун в знака на хармоничните ви Риби. Тази перфектна конфигурация ще се отрази положително на личните ви и любовни връзки. Някой прави предложение, а друг бебето.

На 14-и ще се събудите с усещането кой и какво е полезно или вредно за вас. Доверете се на инстинктите и предчувствията си. На 15-и ще загубите позиции, ако протакате преговори и отлагате важни делови срещи. Ще получавате покани и протекции, ще ви правят услуги. Стари длъжници ще ви се издължат, а това ще помогне и вие да си оправите сметките с някой друг. Действайте.

16-и ден на фатално влияние и привличане. Родените в първата декада са на път да провалят собствените си планове заради колективните инициативи. Не участвайте в съвместни начинания, внимавайте при пътувания и не се намесвайте в избора на околните. 17-и е ден на тежки преговори, но ако се спазват законите и ако двете страни са готови на компромис нещата ще се подредят. Ще срещате равностойни партньори и конкуренти. На 18-и родените в третата декада може да изпуснат или да се откажат от изгодна сделка. Съберете се и се разберете. Дайте си още един шанс. Ще намерите устройващият и двете страни вариант. На 19-и печелят хората с дар слово и дарба за убеждаване. Търсете слабите места на тези, с които се налага да преговаряте и се постарайте да им влезете под кожата. Днес благата дума ще отвори железните врати на недоверието. Не правете забележки, бъдете пределно дипломатични.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 13-и Слънце, Луна, Венера и Нептун ви гледат в пречупващи аспекти от Рибите. На това новолуние си дайте дума да прекратите вредни и разболяващи връзки и да се откажете от вредните си навици. Ориентирайте се към ново поприще, към нова лична връзка и хоби. На14-и се доверете на вътрешното си усещане. Ден на устата. Не яжте това, което ви е неприятно или не харесвате, дори и с риск да обидите домакините. Доверете се на сетивата и в личния избор на срещи и запознанства. На 15-и ако не нападнеш, ще те нападнат и атакуват на слабото място. Гответе се за битки, но вземете предпазни мерки и да защитите гърба си. 16-и носи риск за хора от приятелския ви кръг. Интересите на родители и деца са противопоставени. Не участвайте в съвместни инициативи на работното място. Очертават се изневери и изнервящи положения. На 17-и бъдете верни на близки и приятели и отговорни към задълженията си. Не си спестявайте труда, ако не искате работата ви да пострада. Явете се на изпит, участвайте в състезателни програми. Ще спечелите и спонсорска подкрепа. Кандидатствайте за субсидии. Противопоказно е да се спазва диета. На 18-и е добре да кандидатствате за работа в чуждестранна фирма. Рекламирайте се, подайте документи, защитете позициите си. На 19-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаците и до вечерта ще срещне Марс. Аспектът е зареден с емоционална провокативност. Ще ви засегнат на болното място, а и вие не се церемоните много. Провокирани сте и към споделяне, което ще ви навреди. Съветът е да не действате първосигнално.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 13-и каквото обещание дадете, ще трябва да го изпълните. Ден за диети и отказване от вредни навици. Заемете се с разчистващи и прочистващи дейности, работете в градината и създайте уют у дома. Не започвайте нови начинания, преди да сте приключили със старите ангажименти. На 14-и интуицията дава верни сигнали, но вие не сте готови да я слушате. Разсъдливата ви природа възприема предчувствията като несериозни. Бъдете себе си, не се опитвайте да правите някому впечатление. На

15-и защитата е на преден план, независимо, че се готвите за атака на работното място и в социалните отношения. Бъдете сигурни, че конкуренцията също се е подготвила и само чака да открие слабото ви място. На 16-и родените в първата декада ще бъдат първи, ако не влизат в съглашателства. Някой се опитва да ви използва като патерица за постигане на личните си цели и амбиции. Не взимайте прибързани решения, особено под натиск.

На 17-и може да постигнете нещо голямо и важно. Ще се похвалите с придобивки, с повишение и преназначение. Ще играете водеща роля в избора и живота на околните. Ден на подадените ръце. Може да сключите преспективен договор и да влезете в избрана среда от съмишленици. На 18-и родените в третата декада ще имат повече късмет, ще реализират повече ползи и ще спечелят повече пари. Насочете действията си към имотни и наследствени дела. Може да се разберете с роднини, които са в чужбина. 19-и е ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото по добре да си замълчи. Ще съжалявате за казаното и стореното, но едва ли първи ще подадете ръка.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

13-и ще ви донесе много любов, ще оправи някои отношения и ще ви помогне да приключите с това, което ви вреди. Време е за разчистване пътя напред. Насочете се и към благоустройството на дома и офиса. Не оставайте за друг път промените, които сте планирали. На 14-и ще се събудите с усещане за полезното и вредното. Дистанцирайте се от хора и дейности, към които изпитате неприязън. Ако почувствате привличане към някого, това е знак, че с този човек имате бъдеще в работата или любовта. На 15-и се активизирайте максимално, задвижете промените, които отдавна планирате. Ден за нападение и атака по всички фронтове на личната ви активност. Защитете позициите си и юридически. Не оставайте друг да ви върши работата. На 16-и родените в първата декада са в особено неблагоприятна позиция за обвързване с когато и да било, за каквото и да е. Стойте далече от колективните инициативи. Съветът за 17 март е да не смесвате работата с удоволствията и с приятелските връзки. Изпълнете каквото ви е в задълженията, но не се обвързвайте емоционално. Ще бъдете използвани не само от преките си работодатели, но и от тези, към които изпитвате някакви чувства. На 18-и родените в третата декада ще бъдат ограничени при пътувания и по отношение на деловите си ангажименти. Може да се разминете с големи поръчки, предложения и инвестиции. Конкуренцията се опитва да заеме и вашата ниша. 19-и сбъдва благите пожелания. Внимавайте какво си пожелавате. Ще приключите успешно работа, която ще бъде оценена на ниво и ще представлява трамплин за бъдещите ви задачи и начинания. Ден на вербалната магия.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 13-и Луна, Слънце, Венера и Нептун са в съвпад в знака на Рибите. Аспектът носи личен чар, артистично вдъхновение и озарение за правилната посока, мисия и цел в живота. Не започвайте нищо ново и важно преди да сте разчистили терена и да сте се освободили от вредни връзки и присъствия. Това е и най-благоприятният ден в годината, за отказване от вредни навици и привички. На

14-и е важно да направиш крачка към това, което те привлича. Едно приятно или неприятно чувство в гърдите показа кое е полезно или вредно за вас. Доверете се не вътрешното си усещане и няма да сбъркате в преценката и избора. 15-и е ден на леопарда. Време е за качествен скок в посока на личните ви амбиции и интереси. Ще сбъркате ако останете пасивни. Така давате на конкуренцията време и шанс за успех. На 16-и в живота и в личния ви избор може да се намесят странични хора, които ще се стремят да ви обсебват, привличат и използват. Работете и действайте самостоятелно. Не е ден за първа среща и за подписване на колективни трудови договори. 17-и е ден за срещи, за преговори и привличане на нова клиентела. Може да получите предложения, които ще ви помогнат да излезете от кризата и да печелите добре. Не нарушавайте принципите си. Ден на равностойните съюзи, при които се подписват и точни договори. На 18-и преодолявате всяка преграда, осъществявате връзки с приятели или бизнес партньори от чужбина и успявате да пласирате продуктите на труда си. 19-и е рисков ден, особено за родените до 1 март. Луна и Марс ви обхващат в конфликтен аспект от знака на Близнаците. Действате първосигнално и може да се скарате с важни за бъдещето ви хора. Денят е пълен с провокации. Не правете забележки и не реагирайте на такива.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2021
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement