Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп за 10-16 октомври

Публикувана

на

Какво ви вещаят звездите през седмицата

Какво ви вещаят звездите през седмицата…

Овен 21 март – 20 април

10-и е един от рисковите ви дни за месеца, но на 11-12-и може да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате и да разрешите старите проблеми. 13-и идва с объркваща програма поради емоционални пристрастия. Луна и Венера са в съвпад на 14-и, а Меркурий тръгва ратроградно. Бизнесът ви зацикля за сметка на любовта. На 15-16-и губите инициативата, пари и предимства.

Ще ви се стоварят предвидени и непредвидени тежести. Укрепвайте здравето си, спортувайте, излезте сред природата, пийте билкови отвари. Ден на презарежане. Включват се резервите не само в организма ни, но и във финансов план.

Нищо ново да не се започва и предприема преди да се приключи със старите ангажименти и задължения. Не участвайте в събрания и избягвайте работата в екип. Трудно се взимат общи решения.Ще забързате хода си в една посока, но в друга ще попаднете в капани и работата ви ще се стопира. Бъдете тактични и дипломатични.

Едно пътуване се отменя или посоката се променя поради променената ситуация или нечие отсъствие. Здравето е нестабилно, намалете натоварването.

Не се обвързавйте с никого за нищо. Намалете натоварването, не се бъркайте в проблемите на околните, вашите ви стигат.

Телец 21 април – 20 май

10-и е ден за приключване. На 11-12-и Луна и Меркурий сключват негативни аспекти с Уран от вашия знак. Ще работите за чужда кауза и ще влизате в ролята на донор за нечии нужди и интереси. Очертават се хипертонични кризи. На 13-и печелите от споровете на другите. От 14-и Меркурий тръгва ретроградно. Време е да се връщат дългове. 15-и носи успех, а 16-и проблеми. Внимавайте с натоварването и с храната. За следващите два дни не планирайте нищо рисково. Не си позволявайте да влизате в зависимости. Приключвайте с възложените задачи. Оглеждайте се, любовта върви до вас.

Не подписвайте нови утежняващи договори в този перод, а се ориентирайте към приключване и изпълнение на старите поръчки. Бъдете отговорни и делови. Ограничете контактите, внимавайте кого допускате до кухнята на личния си интерес.

Близнаци 21 май – 21 юни

10-и е ден на коренната реформа. 11-и идва с откровение в трудна ситуация. На 12-и всичко да се прави спокойно и без бързане. 13-и е един от критичните дни. Хората се блъскат и спорят за дреболии, а важните неща остават нерешени. Луна, Венера и Нептун са в пречупващи аспекти със Слънцето ви и на 14-и, когато Меркурий тръгва ретроградно. 15-и зарежда, а 16-и отнема енергия.

Контролирайте гнева. Опитайте да разберете другата гледна точка. Ако може останете си у дома.

Нужен ви е втори вариант. Спазвайте диета, прочистете се от шлаката. Не приемайте чуждите идеи като свои. Не е ден за срещи и сбирка на екипа. Пазете се от обсебване и въздействие.

Една идея започва осъществяването си. Намирате нужната база и финансиране. Каквото се посади ще даде богата реколта напролет. Бъдете далновидни, действайте в дългосрочен план и в перспектива.

Стойте далече от фалшивите връзки, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.

Рак 22 юни – 21 юли

10-и е рисков и конфликтен, особено за родените след 9 юли. 11-и пробужда регенериращи сили. На 12-и прочистете мислите и тялото, спазвайте диета. На 13-и всеки дърпа чергата към себе си. Трудно ще се разберете за условия по договори. 14-и е ден за любов. Оставете интуицията да ви води. 15-и идва с имотни спорове и делби. На 16-и нищо важно не предприемайте. Очертават се критични моменти.

Един скандал може да провали дългогодишна връзка. Някой започва ремонт, друг се нанася в нов дом. Стъпвате на сигурна база. Доверете се повече Дистанциите се стопяват, любовта ни помирява и лошото се забравя. Ден за прошка.

Бъдете лоялни към старите си партньори в работата и в любовта.

Опитайте да заживеете отделно или самостоятелно. Не подарявайте отрязани цветя и не сечете дървета. Не подсичайте чуждите мечти.

Спазвайте диета. Вероятни са и здравословни проблеми.

Лъв 22 юли – 22 август

10-и отваря огромни апетити и амбиции. 11-и е ден, в който миналото си отива. Гледайте само напред. 12-и е силен за приключване, но не и за започване на амбициозни проекти. На 13-и преговорите не вървят, губим енергия в спорове и интриги. От 14-и Меркурий тръгва ретроградно и стопира до 3-и ноември сключването на нови договори. 15-и урежда имотни отношения, а 16-и е рисков и губещ.

Родените в първата декада ще изживеят стресови моменти.

Виждате някого в съвсем различна светлина и се решавате на важна стъпка. Приберете се по-рано, ако ще пътувате.

Избягвайте случайните срещи и контакти. Не е ден за нови запознанства.

Търсете си парите и правата. Излизате и от любовна криза. Разберете се по спорните въпроси и си дайте втори шанс.

Някой ще се уреди и с наследство, а за друг и наследникът е на път. Чакайте придобивки.

Ще ви пробутват ментета и фалшификати, за които някой ще плати много или ще си докара проблеми с властите и закона.

Дева 23 август – 22 септември

В събота ограничете контактите, останете си у дома. Не поемайте тежки и несвойствени задачи. 11-и залага нова програма, а на 12-и постигате целта и скючвате нови договори. На 13-14-и Луна и Венера са в съвпад в знака на Девата. Някой е на крачка от любовта, а друг вече крачи до нея. Меркурий тръгва ретроградно, работата да почака. 15-и носи награди, а 16-и само грижи и разходи.

Опитайте да изчистите и съзнанието си от вредните и негативни мисли.

Може да се намерят и приготвят лекарства и за най- сложните болести. Погрижете се за здравето си. Не се хвалете, избягвайте случайните срещи и ангажиментите с хора, които и преди са ви проваляли. Запазете неутралитет.

Екипното обучение и работа зациклят. Всеки трябва да се справя сам, със собствени сили и средства. Не сключвайте нови договори, в момента се работи по преструктуриращи програми. Работете в градината. Каквото посадите ще даде богата реколта. Но пък може да направите бебето. Най-лесно се зачева на точни фази на Луната, действайте.

Везни 23 септември – 22 октомври

10-и и 16-и ще бъдат рисковите ви дни за периода. Очертават се кризи в отношенията и засилена агресивност към вас, към проектите, начинанията и намеренията ви. Щадете се.11-и изисква коренна промяна в подхода, за да останете на пазара. На 12-и постигате важните си цели и получавате допълнителни екстри. На 13-и с никого не може да се разберете. 14-и носи любов, а 15-и имот.Не предприемайте нищо рисково, не се включвайте в опасни състезателни програми. Здравето е нестабилно, възможни са травми. Включете резервите на пълна мощност. Не участвайте в събрания на екипа и не свиквайте такива.

Каквото приключите ще носи ползи, популярност и придобивки. Новите ви начинания ще зациклят и ще бъдат атакувани. Едно пътуване може да ви донесе щастие и взаимност.

Сложете в ред семейните дела. Яжте само добре опечена и сварена храна. Ограничете контактите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 10-и ще сложите някого на мястото му, а на друг ще помогнете. Денят съчетава агресивност със саможертва. 11-и залага нова програма за бъдещето. Тръгвате с нови партньори в личен и бизнес план. На 12-и постигате поне една цел. На 13-и не участвайте в демонстрации на сила. От 14-и Меркурий тръгва ретроградно. 15-и дава шанс за уреждане на собственост. 16-и е критичен и рисков.

Който ви гледа отстрани трудно ще разбере какъв човек сте.

Контролирайте играта на чувствата, употребата на алкохол и стимуланти. Всичко, което направите сами и на свой терен ще донесе успехи и придобивки. Пазете се от случайни контакти.

Може да получите важни насоки за бъдещата си дейност и за работата, която движите.

Каквото се посади в земята ще се хване и даде богата реколта. Каквото ви дойде на ум е добре да го внедрите в практиката си. Да не се секат дървета и подсичат чуждите амбиции. Не подарявайте отрязани цветя. Не искайте много.Не яжте нищо алангле.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 10-и ограничете контактите и не поемайте рискове. 11-и носи предимства поради проблемите на конкуренцията. 12-и дава възможност да приключите с определена работа и да получите обещаното за нея. Чакайте пари и повишение. 13-и е ден на колегиални разправии. На 14-и вървите към проблеми и изневери. 15-и урежда имотни дела. Новолунието на 16-и изпива силите.

Започнете диета или поне ограничете месото до новолунието. Не товарете стомаха и бъбреците.

Не се свивайте и притеснявайте. В следващите два дни са вероятни раздели и конфликти с любимите хора. Ако решите да рискувате, ще навредите и на здравето си.

Бизнесът зацикля, Меркурий тръгва ретроградно.

Приключените сделки ще донесат придобивки, ще затвърдят позициите ви на работното място и ще донесат нужното успокоение и разширение у дома. Спазвайте диета и по отношение на храната и личните ви връзки.

Козирог 22 декември – 20 януари

Съботният ден е рисков и неблагоприятен повече за родените след 5 януари. 11-и е ден на откровение и взимане на важни решения. На 12-и не бързайте да поемате нова работа и отговорност. Приключете с обещаното. На 13-и печелите от консултантска дейност. 14-и стопира бизнеса, но активизира любовния ви живот. На 15-и намирате нов терен, база и жилище. 16-и е проблемен, не рискувайте.

Както и да постъпите ще съжалявате, затова намалете до минимум страничните връзки и не влизайте в противоречия. Очертава се здравословен проблем.

Дано усилията са си стрували. Дайте си сметка дали да продължите при старите условия или да търсите нещо ново. И докато другите се карат и влизат в конфликти вие ще постигнете своето, ще заемете позицията, която по право ви се полага и ще се радвате на взаимност. Ще ви плащат и за съветите, които давате.

Подновете старите договори при по-изгодни условия. Окопайте се на завладените тритории.

Случващото се ще помогне да разширите личната си база и да се заземите на важна позиция. Подкрепете материално и децата за придобиване на жилище. Грижете се за здравето си, спазвайте диета и не вдигайте тежко. На прага сте на конфликти.

Водолей 21 януари – 19 февруари

За вас предстоят три дни на конфликти с околните, с децата и шефовете и с приятелите, които не изпълняват обещанията си. На 10-и ограничете контактите. На 11-и не давайте големи обещания, а на 12-и нищо ново не започвайте. 13-и изисква работа на свой терен, а 14-и затваря търговската инициатива. На 15-и уреждате имотен спор и заемате изгодна позиция. 16-и е ден на изцеление.

Признайте си грешките. Бягайте от връзки и позиции, които по някакъв начин ви застрашават и ограничават. Пострижете се. Сега е момента да се предават готовите проекти, да се приключват есенните дейности и да се финализират сделки. Постарайте се да играете роля на балансьор и в разговорите у дома. Посоките и амбициите ви ще се променят след 14-и ноември. Изчакайте. Разширявате сферата си на влияние. Получавате положителни отговори на молби и запитвания. Увеличете дистанциите, спазвайте диета, ограничете и срещите с вредни за вас хора.

Риби 20 февруари – 20 март

Изпълненото на 10-и ще донесе награда. 11-и идва с откровение за правилната посока. Ден за ремонти. 12-и изисква приключване на определен жизнен и професионален цикъл. Не е все едно къде ще пристигнеш. 13-и е зареден с агресия и конфликти. Тази вечер може да се скарате с любим човек. На 14-и с лутане, проби и грешки намирате изход. 15-и носи имотни придобивки, а 16-и рискове и грижи. В личен план ще се пожертвате и ще дадете нещо от себе си и дано това ви донесе удовлетворение. Време е да включите резервите, да направите промени у дома и на работното място. Улеснете си живота и си осигурете повече лично пространство.

Изпипвайте подробности и детайли. Не бързайте, за да не преправяте нещата. Доверете се на интуицията, започнете прочистваща диета. Не е момента да „изплюеш камъчето”, да правиш забележки и да притискаш близките с изисквания. Потърсете нужната ви консултация. Не отлагайте заплануваните пътувания, но за нови гостувания и сделки не поемайте ангажименти.

И семената на надеждата и знанието попадат на благоприятна почва. Влизате в ролята на учител. Пазете очите, следете кръвното.

Не се поддавайте на провокации и не обвинявайте никого за неща, за които и вие имате вина. Не допускайте намеси.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement