Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп от 20 до 26 февруари

Публикувана

на

Вижте какво ви вещаят звездите за следващата седмица!

 

Овен 21 март – 20 април

В събота до обед не започвайте нищо сериозно. От 21-и Меркурий тръгва директно и отпушва бизнес инициативите. Може да бъдете изкушени и вкарани в неприятни зависимости и игри на дребно. Избягвайте скандалите и разправиите. Увеличете натоварването, ще ви е от полза. От обед до утре на обед посетете близки и приятели в нужда. Навлизаме в деня на сърцето. Един мил жест на внимание ще вдигне болните от леглото и ще направи здравите щастливи. Стартирайте на 22-и новата си фирмена дейност. От обед до 23-и на обед отделете време за благотворителност. На 24-и следобед участвайте в събрания на екипа. С напредването на деня партньорите ви се активизират. Може да получите покани за съвместна работа или участие в нов и добре финансиран проект. 25-и е ден за съвместна дейност с хора и фирми от страната и чужбина. Подайте документи, рекламирайте се, търсете начин да се внедрите в средата, която ви привлича и усещате, че ще е добра за личното ви и професионално развитие.На 26-и ограничете контактите. Смирете желанията и амбицията, спазвайте диета.

 

Телец 21 април – 20 май

Важното в съботния ден свършете следобед. Следобед навлизате в обезпечаващ семейството и дейностите ви период. Включва се каналът на кармичната родова памет. На 21-и тръгващият в директна посока Меркурий отпушва търговската инициатива. Побързайте, поставете условията си на тези, които се опитват да ви използват. На 22-и чакайте вест, за която ще почерпите. Следобед навлизаме в деня на сърцето, подкрепяме се взаимно. Ако някой ви помоли за нещо непременно го свършете. На 23-и следобед намерете време и за личната си визия. Може да се издействат субсидии и стипендии. На 24-и кандидатствайте за нова работа. Следобед рискът ви диша във врата. Влизате в открит сблъсък с шефове и колеги и може да развалите отношения с важни за бъдещето ви хора. 25-и ви вкарва в нов екип. 26-и е агресивен, рисков и проблемен. Ще се оформят лагерите в живота ви, ще видите на кого може да разчитате и на кого вече не. От днес може да направите крачка към нова любов, без да сте се разделили със старата.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

20-и е ден за пътуване и преместване. Преместете се, съберете си багажа от места и позиции, които вече не ви носят доходи и лично удовлетворение или стопират развитието ви. Спазвайте традициите, новото ще дойде утре. Довършете започнатото и от 21-и стартирайте новите си инициативи. Меркурий тръгва в директна посока. Не е все едно на каква база ще стъпите и накъде ще насочите ума, амбициите и желанията. На 22-и гонете далечни цели, но с близки приятели. Сами ще получите стимул за действие в посока на личните отношения и любовта. На 23-и до обед направете едно добро дело и чакайте награда. Полезните вещества и мисли прекрасно се усвояват На 24-и е време за обвързване, облечете новите дрехи. Ще ви оглеждат и преценяват доколко ставате или не за една или друга работа или служебен пост. До 16ч. на 25-и водете преговори и подпишете нов договор. Вземете активно участие в преговорите, в събранията и деловите съвещания на фирмата и усилията ви ще бъдат възнаградени. 26-и е проблемен и рисков.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 20-и приключвайте, но нищо ново не започвайте. Някой намира и тайни източници на сила. Ден на фонтана от преливаща енергия. От 21-и Меркурий тръгва директно и задава нова програма в бизнеса. В този ден се осветява пътя напред и ясно се вижда посоката, която трябва да следваме. Зареждате се енергийно. На 22-23-и пътувайте, създайте нови контакти. Луната е в Рак. Чакайте предложения, от които може да произлезе нова работа или печеливша инвестиция. Облечете новия тоалет. Предстои Ден на тръбача, който свири сбор и събира единомишленици до утре на обед. 24-25-и са дни за участие в събрания и делови срещи. Подпишете и новите си договори. От 25-и Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рибите. Ще ви потръгне и в любовта, създавате полезни връзки. Действайте активно. До края на работното време късметът ще ви следва. Ще получите изгодни оферти, може да влезете в среда на единомишленици, на хора с вашите амбиции и интереси. Може да изживеете и приятни моменти, но за всичко получено и придобито днес ще се плаща с лихвите.

 

Лъв 22 юли – 22 август

20-и е ден на двойнствени игри. Това, което ви изглежда невъзможно в момента до няколко дни ще потръгне. Не позволявайте да ви изкушават с примамливи предложения. От 21-и тръгващият директно Меркурий активизира бизнеса. Търсете нова база за работа. В момента е от особено значение на каква база ще стъпиш, с кого ще установиш контакт. На 22-и не бива да сте пасивни, но в нищо да не се избързва. Търсете нови съюзници и партньори, намерете и кой да свърши работата, с която не ви се занимава. На 23-и получавате спонсорска подкрепа и давате такава. Търсете варианти за нова работа. Всеки жест ще е от значение и ще определя насоките в бъдеще. 24-и е ден за участия в съвместни инициативи и събрания. Ако неглижирате преговорите, не очаквайте да се развият във ваша полза. Сега е момента да помогнете на тези, на които ще разчитате. Това ще ви осигури изгодно делово и лично партньорство, на което ще се опирате дълго време. 25-и ще ви донесе предимства и късмет, а 26-и е рисков. Защитавайте справедливи каузи. Дистанцирайте се от битките на другите.

 

Дева 23 август – 22 септември

Очертава се тежък уикенд, в който лесно прилепвате към чуждите намерения и идеи и се отказвате от своите. Вероятно е да оберете негативите и да платите за нечии екстри или грешки. Нищо ново да не се започва. Утре може да направите силен ход. Печелят добре информираните и хората с тайни източници на сила. 22-и задава нови цели и посоки. От обед до утре на обед е време за благотворителност и участие в програми за взаимопомощ. На 23-и кандидатствайте за субсидии и стипендии. Постарайте се в утрешния ден да изглеждате магнетично. 24-и преобръща играта и от пренебрегнати ставате търсени и желани. Почти в края на работното време може да получите предложение, което не е за отказване. Може да влезете в нова среда и да стъпите на сигурна база в дейноста, която смятате да започнете и развивате. На 25-и преговаряйте, подпишете договори. Ще получите покани и информации, които ще стабилизират живота и връзките ви. На 26-и играйте ролята на фона, не се намесвайте в чужди битки. Ще излезете виновни, ако се намесите в нечия работа или лична връзка. Вечерта страстите се успокояват. Пътувайте.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 20-и облаците се сгъстяват, но вие ще минете между капките. До вечерта вече трябва да знаете с кого и с какво ще се разделите и накъде ще тръгнете от утре. От 21-и бизнесът се активизира. От днес тръгващият в директна посока Меркурий дава старт на търговската инициатива. От 22-и до 24-и на обед ще водите тежки битки за отстояване на позициите си. Конкуренцията е на ниво. Ще се наложи и да подкрепяте някого в момент, когато сами се нуждаете от помощ. Насочете се към благотворителни инициативи. Не се отчайвайте, ако усетите, че сте последни на опашката. До дни ситуацията може да се промени и последните да станат първи. От обед на 24-и до вечерта на 25-и водете преговори и подпишете договори. Започнатото в момента ще ви донесе късмет, пари и лично удовлетворение от работата. Занимавайте се и с личното си хоби. Опитайте да влезете в нова среда и се рекламирайте по всички възможни начини. На 26-и смирете амбицията. Не е ден за изневери. Контролирайте играта на чувствата, спазвайте диета на всички нива и не товарете сърцето.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 20-и не взимайте важни решения, особено под въздействие на емоциите. Не се ловете на бас и не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Отнасяйте се много внимателно към новите идеи. От 21-и Меркурий тръгва в директна посока и отпушва деловите инициативи. Може да намерите и тайни източници на сила и ресурси. В следващите три дни Луна, Слънце и Нептун ще образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Може да постигнете максималното. Препоръчва се участие в бартерни сделки, дори и с полуготова или бъдеща продукция. Така всички ще имат ползи. Помогнете и на близък да се изправи. В момента се разпределят парчетата от общата баница. Опитайте да влезете в нов екип или създайте свой и привлечете съмишленици за деловите проекти. Конкуренцията се активизира, отнема ви позиции, поръчки и съюзници или привлича старите ви партньори. Направете отстъпки, удовлетворете исканията на персонала и на тези, които ви помагат и защитават интереса. Подпишете нови договори до 25-и и влезте в нова среда. 26-и е рисков и опасен.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 20-и е нужна активна самозащита. Не бързайте с новите задачи. Днес е полезно да се върнем към традиционното и изпитаното, към старите източници на сила, подкрепа и ресурс. От 21-и се дава ход на новите инициативи, но за вас е препоръчително да изчакате. Окопайте се на старите позиции. Меркурий тръгва директно и позволява от утре да се стартират новите делови проекти, да се започне нова дейност На 22-и до обед направете важен ход, а после помогнете и на близките. Търсете майстори, започнете ремонти и насочете енергията си във важната за вас посока. 23-и изисква участие в прояви на благотворителност. Следобед може да ви предложат изгодна сделка. Мислите ви ще текат гладко, може да намерите изход от тежък проблем. В следващите дни ще направите важна стабилизираща крачка към нова работа и връзка. На 24-25-и подпишете нови договори. Може да обърнете една губеща игра в своя полза, стига сутринта да си осигурите нужното презареждане. Кандидатствайте за нов пост и длъжност. 26-и е безкомпромисен. Човек иска още и още, а после се оказва, че му идва в повече поетата отговорност.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

20-и изисква инвентаризация на постигнатото и планиране на бъдещите задачи. Една лъжа ще ви излезе солено, по добре замълчете вместо да правите прибързани изявления. Още със ставането в неделя си представете пътя, който ще следвате. Тръгващият в директна посока Меркурий активизира стремежи и усилия, насочва амбициите ни и активизира желанието да се състезаваме. В следващите два дни влизате в преразход на сили и средства. Ако наблегнете на работата, изпускате контрола у дома, а ако мислите за дома правите грешки в работата, които може да ви излезат солено. Конкуренцията е голяма, но до вечерта може да спечелите желаната подкрепа и съдействие. Време е да се върнат жестовете на внимание. 25-и позволява да се внедрите в нова среда. Преговаряйте, търсете съмишленици и подпишете новите си договори. Проведете и вие отговорните си срещи, влезте в нов екип или група по интереси, обединете силите си с доверени партньори. На 26-и сложете юздите, лесно може да се отиде в крайности. Някой ще посегне към чуждото, друг ще го привлече в своята орбита в желанието да го употреби.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота следете знаците на съдбата и не предприемайте рискови инициативи. Вземете важно решение за бъдещето. Този ден бележи края на едно неприятно очакване и изчакване. От 21-и Меркурий тръгва директно във Водолей и променя тактиката от изчаквателна към нападателна. Планирайте за следващите дни преговори с партньори и работодатели. Енергията ви блика като фонтан и чувствата трудно се контролират. 22-и дава шанс да заемете нова позиция и да помогнете на близкък в труден момент. Включете се в благотворителни прояви, кандидатствайте за финансиране на личните ви проекти. 23-24-и променят отношения и визия. Рекламирайте се по всички възможни начини. Не оставайте там, където се чувствате неразбрани и недооценени. На 25-и направете стъпка в нова посока. Обадете се на приятели, не оставайте сами и стопирайте негативните мисли. В този ден се оформят бъдещите отбори и екипи. Намерете си мястото, включете се в преговори. На 26-и увеличете дистанциите. Не се преуморявайте, щадете сърцето, спазвайте диета и не слагайте силни парфюми. Сетивата и чувствата са превъзбудени.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Очертава се труден уикенд, с повишени изисквания от страна на свои и чужди и с допълнително физическо натоварване. Меркурий тръгна в директна посока, бизнесът се пренастройва за нови начинания от утре. Неделята залага нови надежди, активизира планове и интереси. Но от 22-и с навлизането на Луната в хармоничния ви Рак стабилизирате работата и личните си връзки, сключвате нови договори и излизате на предни позиции в бизнеса. Навлизаме в деня на сърцето, активизират се спонсорски организации и фондации. Търсете начин да влезете до няколко дни в защитена среда и в нов отбор или група по интереси. Изпълнете дадените обещания и подайте ръка на някой в нужда. Намерете време за себе си, позволете си релакс на приятно място и в приятна среда. На 24-25-и водете преговори и търсете нови партньори. Сега е момента да се подписват нови договори и да се стартират нови програми. На 26-и се нуждаете от разбиране. Не оставайте сами, нека до вас има близък или приятел тази вечер. Може да ви налегнат тежки мисли и да вземете прибързани решения. Завладява ви тежка меланхолия.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Advertisement