Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп от 11 до 17 януари

Публикувана

на

Вижте какво вещаят за вас звездите за предстоящата седмица от 11 до 17 януари.

Овен 21 март – 20 април

След противопоставянето на планетите в миналия период в настоящия предстои ново стиковане. Ключът вече е в ключалката и от 11-13-и започват необратими промени в начина ви на работа и живот. Съветът е да не посрещате с гърди вълната на промяната, а да сърфирате на нея, водени от голямата си амбиция. Започнете с делата, които отдавна планирате. 16-17 ще са трудните ви дни. Днес денят е благоприятен за нови начинания, но във всичко трябва да доминира чувството за мярка. Старайте се да не отивате в крайности, но ако моментът за промяна е настъпил, направете я, не оставайте в неудовлетворяващи ви положения и връзки. Най-благоприятният ден за любовно обяснение и сключване на брак в този месец. Сложете черта на миналото и започнете отначало.

Телец 21 април – 20 май

На 11-и Уран от вашия знак тръгва в директна посока и задвижва предначертаните в миналите дни промени. 12-13-и ще носят здравословни и лични проблеми, объркване в плановете и неочаквани загуби. 14-15-и са силните ви и успешни дни за периода. Тръгнете в нова посока и стартирайте нови служебни проекти. 16-и е ден за усвояване на някои уроци. 17-и носи опасни контакти и връзки. Днес родените в първите дни на зодията ще преживеят неочаквани обрати и програмата им ще се промени. Ще тръгнете за едно, а ще получите друго. Вероятни са инциденти и рискови ситуации. Не взимайте и не давайте заеми. Каквото загубите в този ден, трудно ще възстановите. Може да се окажете в плен на една илюзия. Ще получите вест, за която някой ще почерпи, а друг ще си поплаче.

Близнаци 21 май – 21 юни

Уран – символът на новата епоха, тръгва в директна посока на 11-и. Ключът се завърта, генераторът на промените започва своята работа. До 13-и държите здраво кормилото, но на 14-15-и може да се очакват намеси и непредвидени случайности, които може да ви отнемат водещата роля. 16-и дава шанс да направите това, което зависи от вас и да оправите нещата, но на 17-и друг ще определя правилата. Днес Уран, който е открит с електричеството и носи мълниите в живота ни, до днес стоеше статично в очакване да му бъде даден знак за промяна и този знак вече е даден. От днес той тръгва в директна посока и със скоростта на мълнията може да повлече промените, които чакаме. В този ден за всеки ще има вест, за която ще почерпи или ще се натъжи, но нищо няма да остане същото.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в третата декада ще трябва да вземат болезнени решения през уикенда. Работата и семейните ви отношения са взаимно противопоставени. За 13-и се очертават опити за влизане в личното ви пространство и налагане на чужди мнения и интереси. На 14-15-и е време за старт на нова дейност и творческа програма. 16-17-и са дни на болезнен избор. Здравето е нестабилно. В днешния ден лагерите се оформят. Ще се наложи да вземете болезнени решения. Някой купува еднопосочен билет. Може да загубите ценно покровителство и важни хора да напуснат личната ви орбита. Казаната дума ще бъде хвърлен камък, който няма да може да върнете назад. Увеличете самоконтрола и нека чувството за мярка да не ви напуска независимо в какви ситуации попадате.

Лъв 22 юли – 22 август

През уикенда отношенията и здравословните ви проблеми трудно ще се поддават на диагностика. Не рискувайте излишно. На 13-и ще намерите кой да свърши неприятната работа и да ви осигури пари, протекции и защити. На 14-15-и постигате максималното в работата и водените преговори. На 16-и намерете нов учител и треньор за децата и за себе си. В петък очаквайте обрати и промени. Днес Уран от Телец тръгва в ретроградна посока и предизвиква низ от промени в живота на родените в първата декада на Лъва. Променят се наставления и желания, а за някой и завещания. Внимавайте с техника и транспорт и тази вечер се приберете навреме. Не участвайте в екстремни спортове и рискови състезания. Не е време за покриване на високи нормативи. Смирете амбицията и апетита.

Дева 23 август – 22 септември

Навлизате в период на опипване на почвата. 11-12-и дават индикации за това кое може да стане и от кое трябва да се откажете. На 14-15-и ще постигнете максимално възможното в ситуацията, в която се намирате. Подпишете новите си договори и подновете старите при по-добри и изгодни за вас условия. На 16-и ще намерите допълнителна работа, а на 17-и ще ви използват и манипулират. Днешният ден размества пластовете в семейни и делови отношения. Прекратяват се съюзи и се създават нови. В цялата тази суматоха може да извадите късмет и да се прикрепите към печелившия отбор. Ще получите предложения, за които ще почерпите или надеждите ви за едно по-добро бъдеще ще започнат да се превръщат в реалност. Бъдете внимателни във връзките.

Везни 23 септември – 22 октомври

11-и и 17-и са дните, в които трябва да стъпвате много внимателно, за да не попаднете в засада и да си създадете грижи и неудобства. 12-и сваля маските, но на 13-и може да влезете отново в заробваща връзка. 14-15-и дават успешен ход на всяка ваша инициатива, а на 16-и е добре да се замислите за личната си квалификация и да се запишете за нов учебен или тренировъчен курс. Днес е труден и рисков ден, особено за родените в третата декада. В хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. Не поемайте чужда отговорност, вашата ви стига. Бъдете внимателни и нека да не ви напуска чувството за мяра и мярка както в отношенията, така и в броя на изпитите чаши. Приятните моменти може лесно да се затъмнят от прекалявания и агресия във връзките.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота до обед управлявате ситуацията, но до вечерта ролите ще се разменят. И на 12-13-и ще попадате в неприятни положения и конфликти. Бъдете внимателни на пътя, обърнете внимание на здравето си. Насрочете важните си инициативи и действия за 14-15-и, когато ще спечелите с лекота и нови клиенти. 16-и е ден за консултации при специалисти. На 17-и апетитите се развихрят. Днешният ден започва с приятни моменти, но до вечерта някой ще надскочи възможностите си и може да попадне в неприятни и рискови ситуации. Тази вечер се приберете навреме и не поемайте излишни рискове. Не тръгвайте на път с неизправна кола и не правете сами ремонти, за които не сте компетентни. Преди да направите каквато и да било крачка, изяснете намерения и лични позиции.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Очертава се приятен уикенд. 13-и ще донесе объркване в живота на много хора, но това ще ви помогне да прокарате идеи и амбиции и да заемете добра позиция. На 14-15-и нищо няма да ви се даде даром и по лесния начин. Ще водите тежки битки и може да претърпите загуби, които впоследствие ще донесат предимства и нова работа. 16-и е ден за проучване, а на 17-и запазете неутралитет. Получените днес вести и предложения ще ви помогнат в бъдеще да стъпите на сигурна база. Ще имате повод да почерпите. Съветът е във всеки момент да владеете положението и да не отивате в крайности независимо какво се случва. Приемете без много емоции както добрите, така и негативните съобщения. Бързо ще намерите нужния подход, ще си издействате някои екстри и привилегии.

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в третата декада ще имат тежка събота, но в следващите дни ще имат напредък в отношения и контакти. На 14-15-и ще постигнете максимума на възможностите си и ще направите крачка към едно обезпечено и по-добро бъдеще. Насрочете за тогава важните си срещи и преговори, както и сключването на новите договори.16-17-и са дни на кармични уроци и здравословни проблеми. Днес по възможност си останете у дома. Обърнете внимание на нуждите и проблемите на близките и децата. Не е ден за работа на чуждо и за поемане на допълнителни отговорности. Не замествайте колега, независимо от обещаваните екстри. Семейните и професионални дела в този ден са противопоставени. Лесно се губи и чувството за мярка в отношенията. Внимавайте с алкохола.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Пътувайте до обед на 11-и. След това навлизате в рисков период до 13-и, когато може да се очакват и опити за изнудване. 14-15-и определят нова посока и дават шанс да изкачите връх в кариерата. На 16-и чакайте предложение за работа. Ще спечелите и от консултантски услуги. Не отклонявайте покани и предложения. 17-и е ден на коренната реформа в работата и в начина ви на живот. Вие сте на ход. Днес ще разберете нещо, за което ще почерпите. Реагирайте изпреварващо и адекватно на всичко, което се случва. Приемайте предложения и покани. Вашата управляваща планета Уран тръгва в директна посока, а Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва. Задействайте промените, които отдавна подготвяте. Ден на революционни преустройства и старт на нова програма.

Риби 20 февруари – 20 март

На 11-и чупите бариери, а в неделя ще ви се иска да ги възстановите. На 13-и може да се забъркате в проблемни връзки, да продадете евтино талантите си и произведеното от вас. 14-15-и активизират конкурентните битки до краен предел. Участвайте в конкурси и състезания. Всичко, което научите на 16-и, ще донесе предимства и ще помогне да решите стар проблем. На 17-и апетитите са огромни. Днес късметът ще следва родените в третата декада. С лекота придобивате една особена вътрешна освободеност и може да направите това, от което в миналото сте се притеснявали. Задръжките падат, но във всеки момент е важно да контролирате ситуацията. Не отивайте в крайности и ще си прекарате добре тази вечер. Някой ще се разприказва и ще ви поднесе важна информация.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2020
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement