Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп: 9-15 януари

Публикувана

на

Вижте какво вещаят за вас звездите за следващите 7 дни, за да вземете най-правилните решения и да предприемете най-точните действия.

Овен 21 март – 20 април

На 9-и лесно се въвличате в излишни спорове. Не очаквайте да стигнете до консенсус независимо какво се разисква и обсъжда. На 10-11-и ще постигнете максималното за периода и ще установите полезни връзки. Уредете имотен и наследствен въпрос. Сега е момента да направите предложение, да се обвържете в лично и делово партньорство и да поемете заедно по нов път. Всичко предприето ще тръгне в правилната посока, ще донесе пари и ще обезпечи бъдещите ви дейности.

На 12-и нищо важно да не се предприема. В деня преди новолунието тъмнината е непрогледна. Липсва ни енергия, трудно се справяме със задачите и правим непростими грешки. 13-и е ден за проучване и диагностика. Родените в третата декада ще имат важни срещи, от които ще е трудно да се избяга. На 14-и всички заставаме на старта готови за нови инициативи. Проведете делови срещи и разговори, уточнете правилата. На 15-и не работете в екип. Проведените общи преговори ще се окажат нереалистични, ще ви поставят в неизгодна лична и професионална позиция и ще ви обвържат с наравностойни договори.

Телец 21 април – 20 май

9-и е рисков повече за родените в третата декада. Неблагоприятен ден е за всякакви видове съвместни дейности, за преговори и колективни инициативи. Ще си загубите времето, ако влезете в спорове с близки и познати. 10-11 отварят нови пътища и посоки, дават възможност да решите семеен спор и да уредите имотни и наследствени дела. Ще се случват събития и ще се провеждат разговори, които е добре да си останат тайна. Всичко предприето ще е успешно и ще отваря нови възможности за работа, а вечерта на 11-и и любовта ще е до вас. На 12-и сложете край на един любовен триъгълник, прекъснете фалшиви и губещи връзки. Време е за общо прочистване на организма и мислите от всичко негативно насъбрано през празниците. 13-14-и са рискови за родените до 1 май. Група хора ще се обединят срещу личните ви интереси. Планирайте отваряне на нов търговски обект. За родените в първата декада 14-и ще донесе рискови и проблемни ситуации, ще ви постави в неочаквани положения, при които трябва да се взимат бързи решения. На 15-и не започвайте съвместна работа. Не канете гости и не отивайте на първа среща.

Близнаци 21 май – 21 юни

9-и е един от критичните дни за месеца. Лесно се влиза в конфликти и скандали дори по незначителни поводи. Не провокирайте никого, не се въвличайте в излишни спорове. На 10-и криволичите между позволеното и забраненото и качвате адреналина. Ще срещате спънки, но не бива да се отказвате от намеренията си. 11-и ви среща с чужди хора, които скоро може да ви станат близки. Денят е благоприятен за преговори с роднини по отношение на прехвърляне на наследства, имоти и собствености. На 12-и не започвайте нищо ново, на което ще разчитате в бъдеще. Днес трябва да сте пределно отговорни за думи и дела. Не обещавайте нещо, което знаете, че трудно ще изпълните. 13-и определя нови цели и приоритети и ви насочва в нова посока. Ще намерите изход от едно трудно положение и може да установите полезни за бъдещето контакти. 14-и е чудесен ден за старт на нови работни проекти, за подновяване на делови отношения, за сключване на нови договори и за преговори в посоката, в която смятате да работите и действате в бъдеще. На 15-и не работете в екип. Вероятно е отговорностите да се размият.

Рак 22 юни – 21 юли

На 9-и взимате своето, докато другите се карат. Ограничете контактите само в рамките на полезните делови и творчески връзки. На 10-11-и може да постигнете важни цели и да подпишете перспективни договори. Влизате в успешни съюзи и може да намерите спонсори. Пътят ви ще лъкатуши между желания и задължения, от които не можете да избягате. На 11-и идва моментът да се връщат дългове на внимание и обич. Дайте си втори шанс и в любовта, тъй като 12-и е рисков за връзките ви, изневерявате или разбирате за изневери. Не правете нищо, за което може да съжалявате. Стъпвайте на пръсти. На 13-и пренебрегвате усещанията си и бъркате. Не позволявайте да ви убеждават как трябва да постъпите и какъв избор да направите. 14-и дава старт на нови инициативи. Активизирайте се, настройте се и на самозащита, погрижете се за кондицията и външния си вид. На 15-и потърсете съвет от капацитет. Не споделяйте и не търсете отдушници, които може да спекулират с личните ви тайни. В отношенията между двама се появява трети. Някой може да стане излишен.

Лъв 22 юли – 22 август

За родените в третата декада 9-и носи конфликти. Поне до обед се въздържайте от преговори и разговори, от които може да зависи бъдещата ви дейност и бизнес. На 10-11-и всичко ще потръгне, ще се отворят нови шансове, ще постигнете максимално възможното в ситуацията. Излизате от труден период, получавате изгодни предложения и сами правите такива. Всичко предприето ще носи ползи и ще улеснява бъдещата ви работа. На 12-и нищо съществено и важно да не се предприема. Ден на грешни решения и на рискови попадения. Може да изпаднете в неприятна ситуация. Препоръчва се диета. 13-и дава усещане за правилния избор на цел и посока. Доверете се на интуицията. Ако нещо ви е неприятно и притеснително не го правете. На 14-и започнете нова дейност или подновете старата. 4-и планети от Водолея и двете планети от Телец образуват кармичен кръст със Слънцето ви. Настройте се на активна самозащита. На 15-и работете самостоятелно. Предприетото в екип, ще зацикли, ще даде възможност на конкуренцията да вмъкне провокатор в делата ви и да ги обърка.

Дева 23 август – 22 септември

На 9-и до обед управлявате ситуацията, но след това се въвличате в рискове и интриги. Отношенията ви ще излязат от зоната на комфорт. 10-11-и ще изискват от вас огромни усилия и жертви, за да реализирате намеренията си. Пътят ви криволичи между амбициите на един и желанията на друг, а за вашите никой не пита и не се интересува. 11-и изисква от вас лична саможертва в името на семейството и бъдещето на децата. Прехвърляте имот и наследство. 12-и носи любов, но и една обреченост на връзките. В момента е важно да си гоните интереса и да парирате евентуални намеси. 13-и дава индикация за доброто и злото, за полезното и вредното. Ако пренебрегнете съветите на вътрешния си глас ще сбъркате и ще навлезете в тресавището на неравностойните и губещи връзки. 14-и е ден за старт на нова програма в професионалните ви дела. Подсигурете се, търсете ново място за внедряване, защитете юридическите си права и територии на работа и влияние. На 15-и някой се опитва да ви стовари своите задачи. Не се съгласявайте да вършите чуждата работа и да поемате несвойствени ангажименти.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 9-и ще се водят безсмислени разговори, ще загубите пари и време. Стремете се към трезва оценка на реалностите. Посетете капацитет за съвет по отношение на здравословни, професионални или лични проблеми. Нека 10-11-и бъдат активните ви дни. Поемате по нов път, рестартирате стопирани бизнес инициативи. Преговаряйте и сключвайте нови договори. Направете инвентаризация и равносметка и отстранете ненужния баласт в деловите отношения.

На 12-13-и не рискувайте излишно в любовта и в партньорските връзки. Ще се наложи да се връщате към позиции от миналото и да започвате отначало в следващите дни. Родените в третата декада са на път да направят грешен избор. Склонни сте да загърбите усещанията и предчувствията си и да тръгнете в грешната посока.

14-и е ден за настъпление в най-важната за вас посока. Луна, Юпитер и Меркурий са в точен съвпад в хармоничния ви Водолей. Бизнесът живва. Подновете старите делови контакти.

На 15-и ограничете контактите. Не взимайте прибързани решения, особено под нечий диктат. Ден за самостоятелна работа. Нужна е трезва оценка на личните възможности.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 9-и постигате целите си, докато другите спорят. Не водете преговори и не влизайте в спорове. Направете това, което смятате за правилно. На 10-и работата ви потръгва, ако сте дискретни. Съвпадът на Меркурий и Сатурн налага да си затваряме устата, да не бъдем многословни, да не споделяме фирмени тайни и бизнес проекти. На 11-и предавате в ръцете на децата ключ от апартамента или документация, свързана с бизнеса. Родените в първата декада ще трябва да извървят трънливия път на поставените ултиматуми и да се съгласят със странично желание и мнение. На 12-и внимавайте с изневерите, може да попаднете в капан. Не предприемайте важни стъпки и начинания. Всичко ще тръгне в грешната посока. 13-и е ден на предателства. Ако изпитате неприязън към нещо, това е знак, че то е вредно или губещо за вас. 14-и е рисков. Бъдете особено внимателни при работа с електроуреди, техника и транспорт. Внимавайте при подписване на нови договори и пазете фирмените си тайни. На 15-и действайте солово. Не взимайте прибързани решения и не избирайте между нещо потенциално добро или зло.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 9-и до обед се въвличате в провокации. Избухват скандали по незначителни поводи. Ще ви е трудно да контролирате отношенията с близки и любими. 10-11-и дават повече права и пълномощия. Преследвайте си целите, не се отказвайте от намеренията си и подпишете нов договор. Имате шанс да намерите нов път, нова цел и посока в кризата. 11-и е благ и хармоничен ден, белязан от съвпада на Меркурий и Юпитер. 12-и обвива в тъмнина и завоалира намеренията ви. Лесно може да бъдете подведени и вкарани в капани. Някой ще се опита да ви изнудва. Нищо съществено да не се предприема. На 13-и печелят тези, които ще надвият комплексите. Дайте си време за размисъл. Ще се рестартират инициативите в търговската и деловата ни дейност. Доверете се повече на интуицията и инстинктите и ще успеете. На 14-и са отпушват бизнес инициативите, рестартират се стопирани производства и дейности. Ден за защита и нападение. Едното не бива да изключва другото. На 15-и работете солово. Постарайте се да защитите работата и личните си проекти от конкуренти атаки.

Козирог 22 декември – 20 януари

За 9-и планирайте двустранни срещи с консултанти и учители. Не е ден за екипна работа. Търсете съюзници, особено ако ви предстои да направите стъпка в нова посока. Преговаряйте на четири очи. 10-и стяга редиците на бизнеса. Пазете професионалните си тайни. Преди да кажете каквото и да било, добре помислете. Ако срещнете непреодолима преграда, заобиколете, за да си нямате неприятности. 11-и е добър за брокерски инициативи. Ден на търговското право. Може да се прокарат животоспасяващи бизнеса закони. На 12-и нищо важно да не се започва. Трудно ще се справите с поставените задачи. Нищо съществено да не се предприема, за да не загубите пари и позиции. Препоръчва се инвентаризация. 13-и идва с вдъхновение, на което е добре да се доверите. Денят стимулира интуицията. Впрегнете и нея в колата на личната си и делова амбиция и дейност и ще спечелите. На 14-и застанете на старта. В живота ви започва възраждане. Ден на птицата Феникс. На 15-и ограничете случайните връзки. Не е време да допускате нови хора в семейството, в производствената и фирмена дейност.

Водолей 21 януари – 19 февруари

9-и е ден на разправии за дреболии. Родените в третата декада ще бъдат провокирани по различни начини и канали, ще се изгубят сред хорските битки и разправии. Не се включвайте като трета страна в споровете между други двама. На 10-11-и всичко ви се отдава с лекота, бизнесът потръгва, пътувате и печелите предимства. Съвпадът на Меркурий и Сатурн във вашия знак ви казва „затваряйте си устата”, ако искате да спечелите. От 11-и се рестартират стопирани производства, възраждат се замразени дейности. На 12-и се движете на пръсти. Нищо ново да не се започва. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние във вашия знак. Ще се чувствате употребени. На 13-и се доверете на интуицията. Ще почувствате силен афинитет към определени храни или хора. Добре е да посегнете към това, което ви въздейства положително и зареждащо. 14-и е денят на голямата промяна. Уран тръгва директно, а Луна, Сатурн, Меркурий и Юпитер са в съвпад във Водолей. Идва вашето време, правите силен ход. Ако на 15-и си движите нещата без да допускате странични намеси, ще имате ползи и печалби.

Риби 20 февруари – 20 март

9-и е ден за двустранни срещи. До обед имате повече степени на свобода и може да свършите с успех всичко планирано. От обед някаква сянка се появява на личния ви хоризонт. Изключете страничните присъствия. На 10-11-и ще водите тежки битки, ще криволичите между свои и чужди интереси по пътя към целта. Няма да мине без водовъртежи от напрежение, но до два дни обстановката ще се подобри и ще постигнете целта. Потърсете ново убежище в кризата, обезпечете децата и личните си нужди. На 12-и засадете новия разсад, за да покълнат и новите ви надежди. Нищо друго не започвайте. На 13-и виждате светлина в тунела, събуждате се с някакво прозрение за бъдещето и с откровение коя посока да изберете, накъде да тръгнете, какво да ядете и кое да отстраните от менюто си, от личните си отношения и намерения. На 14-и застанете на старта. Тенденцията е да се затвори поне една от тежките страници на миналото. На 15-и увеличете дистанциите. Не се съобразявайте с натрапено мнение или с разпореждане, което усещате, че ще донесе само проблеми и загуби.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

януари 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement