Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп 9-15 май

Публикувана

на

Овен 21 март – 20 април

Настоящият период ще донесе коренна промяна в ситуацията и може да отбележи края на кризисните ограничения. Сатурн, Венера и Юпитер тръгват в ретроградна посока съответно на 11-и, 13-и и 14-и и ни връщат към старите позиции в бизнеса и в живота. От 11-и Меркурий вече е в знака на трона си Близнаците. Връщаме се към старото ниво в работата. Бизнесът и производството рестартират. Дано 9-и наистина да бъде за всички нас денят на победата над вируса. Ще получите вести и предложения, за които ще почерпите. 10-и е ден на затишие пред буря. Не бързайте да се обвързвате с когото и да било. Ситуацията се променя. 11-и е ден на връщане към миналото. Планетата на кармичните изпитания Сатурн тръгва в ретроградна посока, а планетата на бизнеса Меркурий навлиза в знака на трона си Близнаците. На 12-и не се съмнявайте, че до утре ще преодолеете преградите по пътя, но бъдете готови и да платите цената за това. На 13-и Венера тръгва ретроградно, а вашата управляваща планета Марс навлиза в знака на Рибите където енергията и е усмирена. От 14-и и планетата на правото и закона Юпитер тръгва ретроградно и ни връща към старите разпореждания. 15-и е ден на конфликти и скандали. Съвпадът на Луната с Марс ще предизвика на едно място буря в чаша вода, но на друго може да се излее като ураган и потоп от думи и дела, които ще заглушат здравия разум във връзки и отношения.

Телец 21 април – 20 май

Предстои период на болезнени трансформации и на връщане към миналото. Сатурн, Венера и Юпитер тръгват ретроградно, а Меркурий напуска вашия знак и отива да помага в бизнеса на Близнаците. Постарайте се бързо да направите нужните рокади, за да посрещнете личните си и професионални нужди. Сключете новите си договори на 12-и. 11-и е рисков, а 13-и изисква компромисна политика. На 9-и много хора отиват в крайности, отдават се на желанието за свобода, което може да се превърне в свободия. Запазете добрия тон и спазвайте правилата. Но това е и най-добрият ден в месеца за годежи и сватбени тържества. 10-и е ден на преобразяването. Обличате новите дрехи и се опитвате да реализирате новите си замисли. Ще видите някого в истинската му светлина и дано си направите изводите. На 11-и Меркурий напуска вашия знак, а Сатурн тръгва в ретроградна посока в знака на нехармоничния ви Водолей. И най-добре обмислената и подредена програма може да се обърка, ако сте се обвързали с неточните хора. На 12-и преградите са лесно преодолими. Ще се намери изход и вариант и от най-проблемните положения и връзки. На 13-и. Венера тръгва ретроградно. Утрото започва с конфликт, с рискови случайности и неблагоприятни положения за родените в първата декада. Луна и Сатурн сключват пречупващи аспекти с Уран от знака на Телеца. На 14-и планетата на правото и закона Юпитер тръгва ретроградно в знака на Козирога. Подновяват се дела и юридически процедури спрени в миналото. На 15-и денят се свързва с насилието, с желанието за реформи, които отдавна назряват, но така и не се случват. Тълпата е неуправляема, апетитите са огромни.

Близнаци 21 май – 21 юни

Планетата на кармичните изпитания Сатурн тръгва ретроградно на 11-и, а Меркурий навлиза във вашия знак. Този ден ни връща към стари позиции и към уроците на миналото. Много неща ще се правят вече по съвсем различен начин. 9-10-и носят потивопоставяне, а на 12-и поне една цел ще бъде постигната. 13-14-и предлагат нови решения, а на 15-и неприятностите ще следват една след друга. На 9-и Луна и Нептун сключват рискови аспекти с Венера от Близнаци. Назряват конфликти във връзките. Всеки иска да стане неговото и да се поеме в посоката, която лично той е избрал. На 10-и на всички нива ще се оформят лагерите. Увеличава се социалното разслоение и политическото раздвоение. 11-и е ден на зарибяване и манипулация. Не се обвързвайте с никого за нищо и по никакви поводи. Лесно се попада в мрежите на хитреците. Проверявайте по различин канали информациите, които получавате. На 12-и трябва да направите избор, да се концентирате в определена дейност и посока, която ще развивате в бъдеще и с която ще издържате семейството си. Не се захващайте с много неща едновременно. От 13-и Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рибите. Ще се появи неприятен дразнител, който ще нараства и ще стигне апогея си на 13-и юни, когато Марс ще дойде в съвпад с Нептун. На 14-и тръгващият ретроградно Юпитер ни връща към законите от миналото. Стремежът е да се върнем на нивото преди кризата. Добре е да си припомним някои уроци. На 15-и родените в първите дни на зодията да не рискуват излишно. Контролирайте емоциите.

Рак 22 юни – 21 юли

9-и е благоприятен ден за обвързване. В неделя се изправяте пред студенина и неразбиране. На 11-и бъдете внимателни в контактите и не поемайте допълнителни ангажименти, които ще ви отдалечат от семейството. 12-и е рисков за родените след 10 юли. 13-и предлага оптимистични варианти и решения. На 14-и взимате изпит и намирате нужните решения. 15-и е ден за коренна реформа. На 9-и денят ни дава връзка с космическата любов. Направете предложение и чакайте такова. Време е за разкрепостяване и веселие доколко обстоятелствата го позволяват. На 10-и се получава по заслуги това, за което си се постарал и си заработил в миналото. Очертават се проблеми в отношенията и неприятни разговори там, където нещата не са уточнени или за нещо е премълчано. 11-и е един от тежките ви и кризисни дни за месеца. Лесно може да се оплетете в мрежи за наивници, да сключите неизгодна сделка и да задлъжнеете. На 12-и е важно да се действа внимателно и без бързане. Може да ви се предложат варианти за работа, които изискват компромис. На 13-и е време е за крачка в нова посока. От днес Марс ще ви облъчва в хармоничен аспект от знака на Рибите, а тръгващата ретроградно Венера ще позволи да се върнете към стари връзки, които вече ви липсват. 14-и е ден на тайното знание. Постарайте се да получите нужната ви информация директно от първоизточника, за да бъдете актуални и да действате в правилната посока в утрешния ден. На 15-и денят е зареден с прекалена емоция, с предизвикателства в чувствата и в любовта, с които трудно ще се справим.

Лъв 22 юли – 22 август

Навлизаме в период на личностна и професионална трансформация. Венера, Сатурн и Юпитер тръгват ретроградно и дано това ни върне към старото положение преди кризата. 9-10-и предлагат нови възможности, които ще подложат връзките ви на изпитание, особено около 13-14-и. На 11-и стойте далече от места на агресия и конфликт, а за 15-и не планирайте несъгласувани с близките пътувания. На 9-и прекарвате приятно, срещате важни за бъдещето ви хора и вървите към обезпечаващи съюзи. Най-добрият ден в месеца за сватби и годежи. На 10-и нищо няма да остане скрито и покрито. Ще се случват събития, които ще ви разкриват истината за отношенията ви с някого, а това ще доведе до промени в избора и в съвместните инициативи. На 11-и ще се подават манипулиращи сигнали целящи да прикриват истината и да объркват лаиците в избора им. Печелят тези, които владеят положението и използват другите като марионетки в голямата си игра. На 12-и денят започва обнадеждаващо, позволява да се премахват ограничения и прегради, но някъде може да се отиде и към прекалявания, които ще се отразят негативно на работата и личните връзки. На 13-и Луна, Сатурн и Уран са в неблагоприятни и рискови аспекти със Слънцето на родените до 1 август. Каквото се развали трудно ще се оправи, особено в отношенията с приятели и партньори. На 14-и посветете деня на проучвателна работа в посока на важните за вас цели и интереси. Не предприемайте нищо съществено преди да сте се консултирали с проворени хора, които са и доказани специалисти в съответната област. На 15-и за грешка няма прошка. Отварят се огромни апетити. Желанието е да се разрушат установените норми и да се върне старото положение от преди кризата.

Дева 23 август – 22 септември

На 9-и не поемайте рискове и не отивайте в крайности. 10-и ни капсулова в тесен семеен кръг. На 11-и може да се обвържете неравностойно и да работите за чужди интереси. Ще ви притискат с неприемливи условия. На 12-и постигате важна цел. Активизирайте се. На 13-и сключете нови договори, а на 14-и подновете учебна програма. 15-и идва с неприятни събития и подновяваща се алергия. На 9-и проблемите са повече за родените във втората декада, особено ако са на път към изневери или ангажиментите ги водят далече от дома. 10-и е ден на преобразяването. Вижте се отстрани и се откажете от старите илюзии. Хората с комплекси ще бъдат изтикани встрани от хранилката и поилката. 11-и е ден на примамливи предложения, които обещават пари, екстри и любов, но в последствие ще затегнат примката на зависимостта около врата ви. На 12-и се концентрирайте над най-важната и неотложна задача и докато не уредите нещата и не довършите работата не започвайте нищо друго. На 13-и е ден за пътуване и покупки на едро. Ще намерите нещо изгодно, ще получите право на достъп до по-качествени стоки и материали. На 14-и може да намерите работа като консултант, треньор или преподавател. Включете се в нов тип обучаваща програма. Може да намерите и детегледачка или сами да потърсите такъв тип заетост. На 15-и денят започва конфликтно и с рискове предимно за родените до 1-и септември.

Везни 23 септември – 22 октомври

9-и е ден за любов и веселие, но от 10-и навлизате в труден тридневен период. Предстоят промени в начина ви на работа и живот. Вечерта на 12-и се внася порядък и следващите два дни ще ви донесат късмет. На 13-и Венера тръгва ретроградно. Време е за преосмисляне на връзките. Изберете с кого ще продължите напред. На 14-и подпишете нов договор и уредете плащания. 15-и е рисков. На 9-и е денят на Победата. И за вас ще има победи и приятни моменти, в които ще разпуснете и отпуснете дупката на колана затегнат в миналото. На 10-и денят има своята светла и тъмна половина. До обед поставете ребром въпросите отнасящи се до връзките ви с партньори. С напредването на деня отношенията се вледеняват и преговорите в каквато и да било посока ще вървят трудно. На 11-и ако обстоятелствата не налагат излизане от дома, останете си в къщи. Ден на паяка. Лесно може да бъдете оплетени в мрежи от лъжи и интриги. На 12-и преградите са на всяка крачка. Ще плащате за всичко и то с лихвите. Ще се окажете в положение на длъжници, дори нищо да не дължите. 13-и е ден на неудържимо движение напред и нагоре към важни цели и дестинации. Пътувайте, уредете на място въпросите, които ви интересуват и в краен случай ползвайте посредници. 14-и е ден за проучване на условия и материали, особено по отношение на нови дейности и начинания, за които е нужна стабилна подготовка и технически познания. Не започвайте нещо, за което не сте подготвени. 15-и е ден на емоционални сблъсъци. Не влизайте в спорове, които може да се разраснат и неприятно да ви засегнат.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

9-и е благоприятен ден за обвързване и сключване на брак. 10-и ни връща към реалностите. На 11-и са в ход опити за манипулация и изнудване. На 12-и правите силен ход и печелите. 13-и изисква взаимни компромиси и разбиране. 14-и е ден за учене, а на 15-и слагате край на изчаквателната политика и правите нужните реформи, с които слагате на място тези, които лежат на ваш гръб. На 9-и е ден за веселие, поводи ще се намерят. Важното е да си давате сметка за всичко, което предприемате и за моментната си реакция в трудни ситуации на избор. Алкохолът не е добър съветник. На 10-и се преустройваме в нови редици, налага се нов ред. Направете си равносметка. Съдбата ще ви даде повод да направите инвентаризация на личните и приятелски връзки. На 11-и лесно се лови риба в мътната вода на кризата. Денят носи опасност от раздвоение на съзнанието и опити за психично въздействие над големи групи хора. Ден на паяка в мрежата, в която всички сме в ролята на мухи. На 12-и ще бъде може би най-успешният ви в професионално и делово отношение ден за периода. 13-и е ден на амбициозни действия, които крият и капани. Всеки е тръгнал с голямата кошница, но не всеки ще я напълни. На 14-и всичко, което направите без предварителна подготовка едва ли ще издържи проверката на времето. Ден за консултации със специалисти и хора вещи в занаята, за който самите вие не сте подготвени, но ви се налага да работите. На 15-и родените в първите дни на зодията ще се възползват от чуждите грешки и емоции и ще направят силен ход. Днес грешките не се прощават, компромиси не се правят.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

През уикенда Луната от вашия знак сключва тежки аспекти с Венера и Нептун. Бъдете внимателни във връзките. 11-и идва с опити за манипулация, обсебване и прилепване. 12-13-и се дни за старт на нови делови и творчески проекти, за пътувания и устройване в нова среда. На 14-и е време за учене по всички направления на живота. В петък стойте далече от места, където се събира гневна тълпа. На 9-и лесно губите самообладание или се впускате в опасни връзки. Бъдете внимателни, не изневерявайте и стойте далече от тези, които и друг път са ви изкушавали по един или друг начин. На 10-и. Днес лъсва голата истина. Ще се случват събития, които ще ви показват как в действителност стоят нещата в личните и партньорски връзки. На 11-и навлизаме в период на преобразяване. Меркурий вече ви гледа в опозиция от знака на Близнаците, а Сатурн тръгва ретроградно и ни връща към стопираните в миналото дейности. На 12-и е момента да се подпишат нови договори, да се стартира нов бизнес или да се поднови старата делова инициатива. Не пропускайте да се разберете по спорните въпроси, да уточните мнения, позиции, плащания и отговорности. 13-и е ден за представителни срещи, на които е добре да отидете с готов пакет от предложения и искания, а не да чакате друг да ръководи нещата. На 14-и вашата управляваща планета Юпитер тръгва ретроградно и ни връща към проблемите с образованието и юридическите постановки по отношение на бизнеса и промените в икономически план. На 15-и е тежък и провокативен ден, особено за родените до 1 декември. Луна Марс и Меркурий сключват рискови аспекти със Слънцето ви.

Козирог 22 декември – 20 януари

Предстои период на връщане към миналото, но с тенденция да се променят нещата. От 11-и Сатурн тръгва ретроградно и на 1 юли отново ще влезе във вашия знак, връщайки нещата на старите им места. На 13-и и 14-и Венера и Юпитер също ще тръгнат в ретроградна посока и ще изискват да се върнем, да уточним чувствата си и юридическите си позиции. 12-и ще бъде най-силният ви ден за периода. На 9-и може да си позволите повече веселие и забавление, да направите предложение или да се ожените. И децата ще ви поднесат неочаквана изненада в този план. На 10-и до обед е тихо и спокойно, но с навлизането на Луната във вашия знак от обед започват промени, които тотално ще редактират живота ви, ще ви вкарат в съвсем нови връзки и отношения. На 11-и силните ще се възползват от доверието и лоялността на слабите. На едно място ще влезете в опасни връзки, но на друго може да извлечете ползи от чуждата наивност и глупост. На 12-и е ден за първа крачка и първа копка, за подписване на нов договор и за изкачване на престижни делови позиции. Не се давайте без бой, гонете си интереса и утре ще се почувствате победители. 13-и е ден за подвизи и лични рекорди, за среща с посредници, стоители, инвеститори и спонсори. На 14-и залегнете на ученето, повишете личната си квалификация, постарайте се да разберете в каква посока ще действа конкуренцията както на работното ви място, така и в живота. На 15-и в живота ви ще се появи опасен дразнител. Луна и Марс от Риби сключват пречупващ аспект със Слънцето ви и с Меркурий от Близнаци.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Една от вашите управляващи планети Сатурн ще тръгне в ретроградна посока от вашия знак и на 1 юли ще го напусне, преди окончателно да се върне на 17-и декември за следващите две години и половина. До юли се пригответе за финализиране на договори и сделки, за нов тип работа и начин на живот от края на годината. Предстои ви личностна инвентаризация. 12-14-и ще са силните ви дни. 9-и е ден за пътуване и гостуване, за приятелски и роднински срещи, за песни, танци и веселие кой както го разбира и чувства. На 10-и ролите се разпределят, изпъкват силните играчи, а слабите изпадат от постове и позиции. Отношенията ни се вледеняват, забравен е и добрият тон, там където не може да се разберем с добра дума. 11-и е ден на паяка и мухата заплетена в мрежите му. Не се обвързвайте независимо с кого и по каква причина. На 12-и всичко предприето в днешния ден ще носи късмет и творчески успехи. Ще преодолеете преградите в отношенията на работното място и в любовта. 13-и е ден на изпитание за това, докъде може да стигнете. Родените в първата декада са в трудна позиция по отношение на договори, пари и протекции. На 14-и може да спечелите и то добри пари от консултантска и прогностична дейност. Влизате в ролята на учител и психолог, помагате на някой да влезе в час, а на друг да открие вярната посока. На 15-и. Луна и Марс в конфликт с Меркурий ни карат да действаме първосигнално, особено ако са засегнати материалните ни нужди.

Риби 20 февруари – 20 март

В настоящия период Меркурий ще навлезе в Близнаци и ще сключи пречупващ аспект на 13-и с навлизащият Марс в Риби. Това положение ще ви провокира да говорите без да се замисляте, да се държите първосигнално и да пламвате в спорове по незначителни поводи. 9-10-и и 15-и ще са най трудните ви дни за периода. На 12-13-и ще имате успех, а на 14-и е добре да проведете консултации. На 9-и лесно може да се подведете по чужд ум или да снесете готова и печеливша информация на някой, който ще ви изпревари и ще реализира идеите ви преди вас. На 10-и денят е свързан с подражанието, с пасивното следване на чужди мисли, желания, апетити и идеи. Лесно може да се превърнете в заложник на нечии интереси. На 11-и хитреците ще използват нови методи, начини и технологии, за да ограбват лаиците и беззащитните. На 12-и, ако в предните дни сте направили крачка назад, то в този ден е добре да направите две крачки напред в тангото на живота. Добре е да подпишете нов договор, да преговаряте с работодатели и спонсори и да търсите начин за внедряване на сигурни и престижни позиции. 13-и е ден за командировки, преместване и пътуване, но повече с наземен транспорт. Благоприятен момент за покупко-продажби на имоти и предприемаческа дейност на границата с риска. На 14-и е време е за премисляне и пренареждане. Посетете специалист в нужната ви област и се консултирайте по въпросите, които не разбирате. На 15-и поставяте ребром парливите въпроси на масата за преговори. Внимавайте да не превишите права и пълномощия, а да извлечете най-доброто за вас от споровете на другите.

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement