Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп 8-14 август

Публикувана

на

Вижте какво вещаят за вас звездите за следващата седмица.

Овен 21 март – 20 април

На 8-и не се обвързвайте с никого на никаква цена. не тръгвайте на път, особено ако не се чувствате комфортно. Очертават се зарибяващи уловки и възможности за изнудване. В неделя правите грешен ход, подведени от емоцията. Контролирайте се максимално. Денят не е добър за преговори. 10-и идва с пътувания и печалби. Може да направите изгодна сделка и да намерите нещо търсено отдавна. Тенденцията е да се печели дори и от нещо незначително. На 11-и печелят добре информираните. Не хвърляйте труда си на вятъра и не повтаряйте старите грешки. Постарайте се да придобиете пълна картина на ситуацията. На 12-и сексуалната енергия подкопава здравето. Отварят се нанаситни апетити, които вкарват в опасни капани. Не е ден за събрания или обсъждане на конфликтни теми. 13-и идва с активни промени в начина ви на работа и живот. Отношенията се нуждаят от нов подход. Ще се наложи да се включат в действие и скритите резерви. На 14-и постигате важна цел. Поспрете и помислете, отложете преговорите, не позволявайте да ви притискат.

Телец 21 април – 20 май

8-и е неблагоприятен за брак и всякакъв тип обвързване. Ще ви предлагат изгодни оферти на различни нива. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите. На 9-и всяка цел е достижима. Взетите решения ще ви издигнат на по-висока степен на развитие. Не се отклонявате и отказвате, докато не постигнете победа. На 10-и придобивките и печалбите ви са сигурни. Водете преговори, търсете нови партньори. Хванете късмета в движение. На 11-и ще получите важна информация, която ще помогне да излезе сухи от доста неприятна ситуация още в следващите дни. Подновете участието си в стария тренировъчен и учебен екип. Повишете личната си квалификация и с нещо ново.12-и е рисков и конфликтен. Имате шанс да постигнете поне една важна цел. Отварят се ненаситни апетити, определящо е желанието да имаш. 13-и ви осигурява стабилна база. Подредете дома и работните помещения по нов начин, съобразно нуждите на момената. Приключеното в срок на 14-и добре ще ви се заплати и ще ви рекламира. Ще се променят някои условия, цени и партньорски споразумения. Бъдете готови да реагирате на обратите.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 8-и действайте солово. Ограничете контактите максимално. Лесно може да попаднете в мрежата на хитри мошеници. Не споделяйте свои и чужди тайни. 9-и дава възможност за постигане на далечни цели. Да не се действа емоционално и под въздействие на възбуда. Печелят тези, които овладеят ситуацията. На 10-и очаквайте печалби, успешни преговори и делови срещи. Вечерта бъдете внимателни с документи и пари. Може да се продаде непродаваемото, да се получат отстъпки. 11-и носи късмет за готовите да приемат и усвояват нови информация и уроци. Прекарайте този ден в срещи с хора, които могат да ви осветлят по някои въпроси. 12-и води до сблъсъци на интереси и позиции. На едно място ще ви настъпят и подчинят, но на друго вие ще постъпите силово и ще се наложите. 13-и е ден за реформи. Навлизате в период, в който старото ще се разруши, установените порядки в работата и у дома ще престанат да действат. На 14-и идва награда за усилията от миналото. Всеки поглед встрани от набелязаната цел ще ви създава неудобства. Не допускайте да ви увещават да постъпите различно.

Рак 22 юни – 21 юли

На 8-9-и в хороскопа ви действа планетен кръст. На 8-и бъдете особено внимателни във връзките и разговорите. Може да нарушите закони и предписания, да влезете в губещи връзки. Контролирайте емоциите, за да избегнете грешки. На 9-и бъдете максимално концентрирани. Не се разпилявайте с много задачи, защото така и нищо няма да свършите. 10-и ще донесе пари и облаги, възможност да сключите изгоден договор и да получите достъп до важни за вас дела и дейности. Време е да поставите условията си пред шефове и партньори. На 11-и печелите като учител и консултант. Добре е сами да ползвате подобни услуги. Един от дните, в който ученикът си намира учител и обратното. Лесно се усвояват нови знания. На 12-и ограничете контактите. Една непремерена реплика може да запали пожари, които трудно ще угасите. 13-и носи промени. Ще получите откровение какво трябва да се промени или да приеме като необратим факт и кое е добре да се запази. На 14-и постигате целта си. Вечерта ви предстои среща с любовта. Не е все едно на какво място ще отидете.

Лъв 22 юли – 22 август

За вас се очертава силен уикенд, в който намирате лост и опорна точка и решавате болезнен проблем. На 8-и ще направите изгодни и приемливи за околните дори и губещите си проекти. Все пак не затягайте прекалено примката около врата на зависещите от вас. На 9-и лесно привличате съмишленици и налагате своите норми, виждания и желания на околните. Използвайте всяка ситуация. На 10-и се съгласявате с всяка оферта, а вашите трудно ще се приемат. Ще се наложи да намалите цени на продукти и продажби. На 11-и работите за чужд интерес и финансирате чужди проекти. Бъдете готови да проявите щедрост, която със сигурност ще ви се върне още в следващите дни. На 12-и предстои игра на нерви, следобед е вашият шанс. Бъдете внимателни, не провокирайте околните, не свиквайте събрания и семейни срещи. 13-и ви дава необходимата база, финансиране и защита. Сложете начало на нови отношения с нови договори и споразумения. Важно е на каква база ще стъпите, а в петък и любовта няма да ви избяга. Опирайте се на стари и доказани във времето партньори. Не е ден за нови запознанства.

Дева 23 август – 22 септември

8-и е ден на фатално привличане, от което трудно после ще се отървете. Всичко ще ви се дава на висока цена независимо какво се дакларира, а допълнителните екстри ще се окажат заробващ ангажимент и в чувствата. На 9-и хващате късмета в движение. Пътувайте. Навлизате в продуктивен и печеливш период и до три дни може да получите пари и придобивки. 10-и е може би най успешният ви ден за срещи, преговори и сключване на нов договор. Кто допълнителен бонус в живота ви ще се появи неочакван благодетел. На 11-и стартирайте нова дейност на ново място и в нов екип. С лекота завладявате нови територии, печелите умове и сърца. Търсете странични доходи като учител или намерете такъв за уменията, които ви се иска да усвоите. На 12-и важното уредете до обед. Не ходете по митинги, не се срещайте с хора, които и преди са ви вкарвали в неприятности и са ви изнудвали по един или друг начин. 13-14-и са рискови. Не приемайте на гола вяра всичко, което ви казват. Стойте далече от страничните връзки. Приемайте всичко казано и предложено с резерви. Вървете неотклонно в посоката, в която сте тръгнали.

Везни 23 септември – 22 октомври

През уикенда, Луна и Марс ви гледат в опозиция, а планетите в Козирог разпалват конфликти и вражди. Бъдете внимателни, всичко може да се обърка. На 8-и не планирайте участия в състезания и рискови спортове. На 9-и не поемайте ангажименти към никого, независимо изгодите. Ще ви вкарат в преразход на средства, чувства и сили. 10-и предлага верните решения. Ще уредите изгодни сделки, договори и поръчки. Може да направите успешни връзки. 11-и носи нужната информация. Правите връзка помагаща да влезете в нова среда, да намерите последователи, спонсори или подходящия екип за тренировки. В бъдеще това ще помогне. На 12-и сексуалната енергия действа разрушително на здравето. Денят е зареден с агресия със склонност към авантюристично поведение, което ще нарани и обърка плановете с партньори. На 13-14-и подреждате живота си с преспективни договори и срещи с подходящите хора. Проблемите се уреждат. В петък важното е да не се отклонявате от предписанията, от обещанията и от посоката, която сте обещали пред себе си или пред някой друг.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

8-и е с негативна, а 9-и с позитивна енергия, но и в двата дни успявате да се възползвате от дадените ви предимства и от грешките на другите. В събота не се препоръчва активност в контакти, сделки и запознанства. Властват законите на мрежата. На 9-и концентрирайте се върху най-важното и като го постигнете започнете следващото по ред. На 10-11-и родените около 1 ноември ще имат неприятни приключения и проблеми с документи. 10-и ще изисква тичане по инстанции, допълнителни разходи и ограничение в приходите. На 11-и Интуитивно успявате да навържете нещата и да се измъкнете в последния момент от трудна за вас, за работата и парите ви ситуация. На 12-и и родените в третата декада ще се поизпотят. Луна и Уран ви гледат в опозиция, а Слънце и Меркурий в критичен аспект от Лъв. Бъдете внимателни, не настъпвайте никого по мазола и се пригответе за ответни действия, ако навлезете в чужда територия. 13-14-и носят успокоение. На 13-и на различни нива ще започнат дълго отлаганите реформи. В петък с един удар може да спечелите двойно и да получите допълнителни екстри.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 8-9-и в хороскопа ви действат стабилизиращи аспекти. Очертават се промени и елиминации, които ще ви предложат чаканата и търсена позиция. В събота не пийте, внимавайте с лекарства и стимуланти, ако имате важни ангажименти. Ден на измами е. На 9-ти може да се наложи да действате силово, ако ответната страна не поддава. Концентрирайте се над целите си. 10-и е ден за нови договори и съвместни проекти. Една губеща ситуация ще се обърне във ваша полза и интерес. Печелят добре информираните. На 11-и нищо да не се започва без предварителна подготовка и консултация със специалисти в нужната ви област. На 12-и тръгвате добре, но до вечерта се проваляте. Качвате кръвното и адреналина. Следващите два дни ще прекарате в битка с консервативно настроени хора. 13-14-и са рискови. В четвъртък поемате по нов път на развитие, работа и личен живот. От особено значение е базата, на която ще стъпите. В петък една лъжа ще разплете броеница от прикривани намерения и действия. Вървете си по пътя, без да се отклонявате.

Козирог 22 декември – 20 януари

Един рисков и критичен за връзките ви уикенд. Венера, Марс и Луна са в конфликт с трите планети във вашия знак. На 8-ми контролирайте емоциите, не се поддавайте на ласкателства и не се обвързвайте с никого за нищо. На 9-и не участвайте в каскадьорски изпълнения, пазете главата, не напрягайте очите. Не вадете зъб по възможност и отлагайте важното за 10-11-и, когато поне в една посока ще спечелите и ще си осигурите желаните придобивки и екстри. На 10-ти получавате одобрение за работата си, предложенията ви се приемат от определен професионален кръг. На 11-и ще има материална възвращаемост за наставленията, които давате на определен кръг хора. На 12-и не ходете по митинги и не демонстрирайте сила. С напредването на деня от различни страни ще усетите натиск и агресия. Може да попаднете в засада определена за друг. 12-13-и изискват реформи и позволяват да постигнете целите си. На 13-и не разчитайте на някой друг и побързайте с уреждането на делата, които ще ви подсигурят материално. На 14-и очаквайте придобивки и повишение.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 8-и не се изявявайте в социалните мрежи. Отложете важните си ангажименти за неделя. Нараства недоволството, правят се опити за изнудване. На 9-и ще ви се наложи да направите важен избор и да афиширате дейността си. Всичко случващо се е от генерално значение за бъдещето на семейството, на работата и приятелските ви връзки. 10-11-и изискват повече разходи от предвиденото. Някои екстри ще ви бъдат отказани, ще плащате за чужди удоволствия. В понеделник хора с власт и положение ще се опитват да ви привличат или притискат с условия и изисквания. На 11-и както и да постъпите ще се наложи да давате, да обслужвате някого, да сте на разположение и подчинение. На 12-и стойте далече от места, където има прояви на агресия. Не поемайте към никого ангажименти, особено ако усещате, че може да ви вкарат в изнудващи и източващи ресурсите ви схеми. На 13-и чакайте важни предложения и финансиране. Възползвайте се от всичко, което може да ви осигури бъдеща стабилност. На 14-и взимате своето от живота. Край с дългото чакане да бъдете оценени от шефа и забелязани от обекта на чувствата си.

Риби 20 февруари – 20 март

На 8-и хлъзгавите риби трудно ще бъдат уловени, но в този свят има капан за всеки. Бягайки от едно може да налетите на друго зло или да се забъркате в отношенията и кавгите на други двама. 9-и е зареден с експлозивност. Лесно се преодоляват препятствията, когато си концентриран и искаш нещо с цялото си сърце и душа. На 10-и чакайте предложения и нужното финансиране за проектите си. Препоръчват се участие в групови инициативи, където ще бъдете подкрепени или ще изпъкнат личните ви знания и умения. 11-и е ден за консултации. Ще се наложи да отмените някой свои ангажименти, за да помогнете на тези, които разчитат на вас. На 12-и агресията е повсеместна. Концентрирайте се и свършете важното в първите часове на работното време. Здравето е нестабилно.

Родените до 1 март са в губеща позиция. 13-и налага нови мерки и виждания на работното място. Ще се изнервите. Проведете оздравителни процедури, идете на приятно място. На 14-и правите грешен избор. Напрежението у дома ще нараства, особено ако се налага да заминете в командировка.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2020
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement