Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп 4 март 2024 – 10 март 2024

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

4 март 202– 10 март 2024

За представителите на зодия Овен тази седмица ще е благоприятна, ако имат активна житейска позиция. Не е желателно да се държите пасивно и да разчитате на стечение на обстоятелствата. Не забравяйте, че сега имате възмжност, сами да оформяте събитията според собствения си план и разбиране. Проявете настойчивост по тези въпроси, по които се чувствате прави или е засегнато вашето самолюбие. Това само ще увеличи уважението към вас, на заобикалящите ви хора. Най-проблемната тема на седмицата е свързана с обучението.

Ако учите в университет или колеж, може да се сблъскате с усложнения при усвояването на учебния материал. Освен това отношенията ви с някои от учителите или съучениците, може да се влошат. Въздържайте се от пътувания и срещи с нови хора. В края на седмицата комуникацията в интернет може да се засили. Става дума за форуми, социални мрежи и сайтове за запознанства. Може би, ще бъдете увлечени от ново интересно запознанство. Възможно е да срещнете необикновена креативна личност, която ще ви научи на много. Пътуванията в чужбина с цел учене, подобряване на езиковите знания, ще се развиват добре.

Телец

04.21 – 05.21

Телец

4 март 202– 10 март 2024

През първата половина на седмицата, изграждайки отношения с близките, не се фикусирайте върху техните недостатъци. Опитайте се да създадете атмосфера на любов и разбирателство у дома. Избягвайте да контактувате с непознати, особено чужденци. Това също е неблагоприятно време, за взаимодействие с адвокати и държавни служители. Шофьорите трябва стриктно да спазват правилата за движение.

Средата на седмицата, е добре да посветите на децата. Междувременно това е подходящ момент за въвеждане на ред в делата и медицински, превантивни процедури. Ако отдавна трябва да посетите зъболекарския кабинет, сега е време да си запишете час. Втората половина на седмицата е благоприятна, за развитие на романтичните отношения. Проявете въображение, направете приятна изненада за любимия човек. Освен това времето е чудесно за творчество и участие в спортни състезания.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци

4 март 2024 – 10 март 2024

В началото на седмицата най-накрая ще намерите време за общуване от душа с наистина близките си хора. Възможно е стабилизиране на отношенията с любимия човек, сега те ще се основават на чувство на любов и взаимна отговорност. Освен това е подходящо време за нови романтични запознанства. Може би ще бъдете поканени да участвате в празнично събитие. Може също да посетите концерти, изложби, театри и клубове. В средата на седмицата, ако трябва да избирате между работата и дома, изберете последното.

Сега е подходящ момент да се заемете с домашните дела. Ще правите всичко с вдъхновение, подхождайки творчески както към подредбата на вашият дом, така и към комуникацията със семейството. Междувременно това време е изпълнено с повишен риск от нараняване. Въздържайте се от участие в екстремни спортове. Втората половина на седмицата благоприятства спокойния и премерен семеен живот. Най-добре е да прекарате почивните дни у дома или някъде извън града, на вилата.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

4 март 2024 – 10 март 2024

В началото на седмицата, са вероятни проблеми във вашите отношения. Може да срещнете липса на разбиране и ревност. Опитайте се да не избързвате със заключенията и бъдете по- сдържани и търпеливи. Съсредоточете се върху подобряване на вашия дом и изграждането на отношения с членовете на семейството. Подобна реализация на вашата енергия, ще бъде положителна.

Поговорете с децата си. Направете живота им, по-богат и интересен. Отидете на цирк, театър или изложба, насърчете творчестките им проявления. Кратките пътувания, ще бъдат успешни и забавни. По пътя може да срещнете мили и привлекателни хора. Втората половина на седмицата е подходяща за пътувания, обучение и нови запознанства. Може да планирате развлекателно пътуване с приятели извън града за уикенда. Това също е подходящ момент за закупуване на електронни устройства, компютри, комуникационна техника и автомобил.

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв

4 март 2024 – 10 март 2024

В началото на седмицата бъдете честни и открити в отношенията с близките. Опитайте се да внесете мир и хармония във вашия дом. Разчитайте на подкрепата на родителите във всичко. В действията си, изхождайте от интересите на семейството. Обърнете внимание на здравето си. През този период се увеличава вероятността от развитие на инфекциозни заболявания. Опитайте се да не се преохлаждате и избягвайте големи физически претоварвания. Това може да отслаби защитните сили на тялото ви и да ви направи по-уязвими към болести.

Здравословният начин на живот, съчетан с лека диета, ще подобри вашето здраве. Периода също е подходящ за среща с приятели, пътувания или просто забавления с различни хора. Средата на седмицата е добро време за приятно пазаруване. Не пренебрегвайте също корпоративните събития. Те ще ви помогнат да се свържете с колегите. Втората половина на седмицата, ще ви позволи значително да разширите финансовите си възможности. В резултат на вашия успех в кариерата, доходите ви може да нараснат. Това е подходящ момент за големи покупки: закупуване на мебели, кола или скъпи домакински уреди.

Дева

08.24 – 09.23

Дева

4 март 2024 – 10 март 2024

В началото на седмицата напрежението в отношенията с любимия човек, може да се увеличи. Възможно е да станете по-ревниви към партньора. Това е особено вероятно на фона на разногласия в интимния живот. Опитайте се да не бъдете прекалено взискателни и също така избягвайте агресивността. Въздържайте се също от алкохолни напитки през този период. Добре е за известно време на останете у дома и да се отдадете на мечти.

Необвързаните през по-голямата част от седмицата, ще са заети в търсене на най-добрия имидж. И това няма да е лесна задача. Изберете съблазнителни, но не прекалено разкриващи тоалети и грим. Ако искате да проявите инициативност по отношение на любимия човек, не действайте открито. Втората половина на седмицата е благоприятна за личностно развитие, разширяване на кръгозора и професионално обучение. Ако прекарвате много време в интернет, тогава през тези дни, най-вероятно, може да направите много нови интересни запознанства.

Везни

09.24 – 10.22

Везни

4 март 2024 – 10 март 2024

В началото на седмицата е препоръчително да засилите контактите си с хората около вас. Това е подходящ момент за срещи, нови запознанства. Ще може успешно да разрешите някои проблеми, с помощта на другите хора. Междувременно са възможни усложнения в отношенията с брачния или бизнес партньори. Не трябва да включвате роднини в изясняване на отношенията с любимия човек. Това може да влоши конфликта.

През този период се препоръчва да не провокирате спорове и да избягвате хора с агресивни намерения. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с укрепване на вашата интуиция. Това е подходящо време за духовна практика и изучаване на психология. Ще може да отгатвате скритите мотиви зад действията на другите хора. През този период се опитайте, да постигнете максимални резултати в това, от което се увличате. Може да се наложи да се борите срещу вашите илюзии и заблуди. През почивните дни се погрижете за външния си вид.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

4 март 2024 – 10 март 2024

В началото на седмицата, не насрочвайте срещи. Комуникацията с другите може да преминава на повишен тон. Не са изключени спорове и конфликтни ситуации, свързани с познати, роднини, съседи или колеги. Колкото по-малко контактувате с хора, толкова по-спокойно ще премине този период. Изпълнявайте плановете си, действайте решително. Тествайте характера си за издръжливост и твърдост. Изградете правилно отношенията с любимите хора, уважавайте техните мнения. В средата на седмицата, ще искате нещо ново.

Сега е подходящ момент за създаване на нови творчески съюзи. През втората половина на седмицата, са възможни неочаквани промени в партньорствата. Това е подходящ момент за помирение за тези, които са скарани от дълго време. Необвързаните могат да срещнат своята сродна душа, сред приятели и познати. Моментът е добър за планиране на пътуване с брачния партньор. През почивните дни трябва да си починете или просто добре да се наспите.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

4 март 2024 – 10 март 2024

В началото на седмицата авторитетът ви сред семейството ще нарастне. У дома ще цари мир и спокойствие. Използвайте този момент за разрешаване на натрупаните проблеми. Когато решавате трудни въпроси, съветите на приятелите сега ще бъдат много полезни. Не харчете твърде много пари за подаръци за близките, както и за съвместни забавления. Обсъждането на финансови проблеми с партньора може да доведе до разногласия.

В средата на седмицата, ще имате пълна свобода да поемете инициативата, широки перспективи ще се отворят в личния и социалния ви живот. Може да постигнете много, като покажете талантливата си природа. Втората половина на седмицата, ще е добра за кариерата. Може да постигнете известен успех в работата си, а вашият професионализъм ще бъде високо оценен от началниците. Ще имате възможност да се запознаете с влиятелни хора. Това ще ви помогне да укрепите позицията си. Почивните дни посветете на общуване и срещи с приятели.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

4 март 2024 – 10 март 2024

В началото на седмицата общуването с хората около вас и самата среда, ще придобият голямо значение. Препоръчва се, да се въздържате от контакти със съмнителни хора. Не трябва да се сприятелявате по време на пътуване: съществува риск да срещнете измамници. Тайните недоброжелатели в тези дни, могат да се активират. Може би ще ви застигнат неприятни слухове, източникът на които, ще остане неизвестен. В средата на седмицата ще имате добър шанс, да върнете предишната красота на връзката си с любимия човек.

Ще откриете, че раздялата само е засилила чувствата ви. Втората половина на седмицата, обещава приток на пари. Възможно е любимият човек да ви зарадва със своя финансов успех. Това е подходящ момент, за купуване на жилище на кредит, за кандидатстване за ипотека. В края на седмицата авторитетът ви сред другите, ще зависи пряко от вашето трудолюбие и ефективност. През почивните дни е добре да се отправите на път, с цел възстановяване и лечение.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

4 март 2024 – 10 март 2024

В началото на седмицата ще сте склонни да вземате прибързани решения, заради което често може да попадате в трудни и конфликтни ситуации. Най-големи противоречия, могат да възникнат с близки роднини. Опитайте се да не правите неща, за който никой не ви е молил. Личната инициатива в този момент, може да бъде наказуема. Нещата на работа ще бъдат много по-успешни. Отношенията с началниците, ще са доверчиви.

Освен това може да ви бъде изплатен по-висок бонус, отколкото сте мислили. В средата на седмицата, обърнете внимание на децата. Развивайте техният ум и съобразителност, с подходящи забавни игри. Чудесно време да развиете вашата индивидуалност, по творчески начин. Втората половина на седмицата е благоприятна за романтични срещи. Може да бъдете неочаквано поканени на развлекателно пътуване, на което ще си прекарате страхотно. Това е подходящ момент за учене, спортни състезания и почивка.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

4 март 2024 – 10 март 2024

Началото на седмицата не е подходящо време за посещение на развлекателни заведения, нощни клубове, ресторанти и дискотеки. Намирайки се сред голям брой хора, може да попаднете в неприятна история. Не е изключен сблъсък с агресивни хора. Нещо повече, в тези дни съществува риск от финансови загуби. За да може по-продуктивно да работите, трябва ясно да разпределите времето си, да проявите старание и сръчност. В средата на седмицата обърнете внимание на партньора и децата.

Направете съвместен излет сред природата или отидете на концерт, театър. Организирайте си празнична семейна вечеря. Освен това, не забравяйте да се вслушвате в мненията си един на друг, за да изберете най-доброто от това, което предлага вашият партньор. Втората половина на седмицата е много по-позитивна. Връзката с любимия човек ще процъфтява. Дайте на партньора си пълна свобода на действие и той успешно ще реши всички проблеми. Освен това времето е благоприятно, за нови запознанства, кратки пътувания и учене.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни