Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп 29 август-4 септември

Публикувана

на

Вижте какво вещаят за вас звездите за предстоящата седмица.

Овен 21 март – 20 април

На 29-и конкуренцията ви се обединява. Работата и семейните задължения са противопоставени. Не стоварвайте цялата отговорност върху партньорите си. На 30-и давайте от сърце и помагайте с каквото можете. Правете желани подаръци, а не такива, които вие смятате, че са нужни на другите. На 31-ви лесно се усвоява всичко полезно предложено на тялото, ума и душата. В подходящия момент ще ви дойдат и подходящите мисли. В този ден има нещо магическо и магнетично. 1-ви е ден, в който се свири за сбор. Събираме се под знамената на личните ни амбиции и политически отговорности. Уредете важните си срещи и преговори за днес. Утре в отношенията ще има повече непримиримост, притискане и агресия. На 2-ри се очертават опасни сблъсъци на позиции и интереси. Кой както може ще притиска другите, ще налага мнение и авторитет. 3-и носи баланс в отношенията. Изслушайте мнението на партньорите си, съобразете се с изискванията и намеренията на всички, с които влизате в контакт. 4-и носи ново начало. Луната навлиза в Овен. Очертават се пътувания, делови и приятелски срещи.

Телец 21 април – 20 май

29-и е ден на постижения и лични рекорди. Днес сте близо до спонсори, до неочаквани покровители и благодетели. На 30-и родените в първата декада ще се препънат в голямата си амбиция. В този ден е важно да помагаш на близки и приятели. Не се дръжте безцеремонно. Внимавайте къде оставяте важни вещи и документи. На 31-ви губите позиции и предимства на едно място, а на друго показвате ниво и печелите симпатии. Съдбата завърта своето колело. Облечете новите дрехи. 1-и започва неприятно и с конфликт за родените в края на зодията, но до вечерта постигате максималното. На 2-и увеличете дистаниците. Това е ден с тежко и безкопромисно излъчване. Може да изживеете приятни моменти, след които ще следват дълги дни на разочарования в бизнеса и в любовта. Следващите два дни носят победи. На 3-и не отивайте в крайности, опитайте да разберете другата гледна точка. Крясъците разболяват, контролирайте се. На 4-и е важно да усетиш докъде може да стигнеш и къде трябва да спреш. Чувството за мярка да не ви напуска.

Близнаци 21 май – 21 юни

29-и е ден с опасна енергетика. Не отивайте в крайности. До обед може да намерите изход и решение на всеки проблем, а следобед ще си създадете нови с комплексарско поведение. На 30-и чакайте подкрепа и закрила. Отложете амбициозните начинания и действия. Денят се свързва с благотворителността, с желанието да подкрепиш нечия инициатива, да помогнеш материално или да дадеш духовна храна. 31-ви дава шанс на подтиснатото да избие и притисне това, което до момента е доминирало. Не давайте безсмислени разпоредби, от които после трябва да се откажете. На 1-ви действайте в екип. До обед подновете стари връзки, преговаряйте, сондирайте мнение и изслушайте потенциалните си съюзници и съмишленици. 2-ри е ден на остри сблъсъци и болезнени амбиции. Правите основни грешки, особено ако се държите непримиримо. 3-и наказва тези, които губят чувството си за мярка. Родените в третата декада е добре да потърсят възможност, която би удовлетворила спорещите страни. 4-и възражда амбиции, за които ще са нужни и нови инвестиции.

Рак 22 юни – 21 юли

29-и е ден на тежки лични противопоставяния и конфликти. Мерим си силите и възможностите. Взимате грешни решения или такива, от които после ще се откажете. 30-и усмирява и изисква грижа за ближния. Носете подарък навсякъде, където отивате независимо с каква цел. Не започвайте нищо амбициозно. 31-ви дава нови насоки за вас и бъдещето на децата ви. Съобразете се с изискванията на момента. Този ден отваря заключени врати, привлича благоприятните хора. 1-ви е ден на призив, добре е всеки да влезе в избраната и благоприятната за него среда. Препоръчват се срещи на екипа, в който работите или оглавявате. На 2-ри агресията е повсеместна. Защитавайте справедливи, а не удобни за вас или за някой друг каузи. Скандалите са лош знак и ще се разрастват. 3-и е балансиран ден. Всичко може да се уреди и разпредели точно и равномерно между всички участници в спорове и бизнес инициативи. 4-и носи рискове. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Не губете чувството си за мяра и мярка. Доверете се на инстинктите.

Лъв 22 юли – 22 август

29-и ви дава предимства пред другите. Ще срещате важни за бъдещето ви хора, ще получавате нужната подкрепа и съдействие. Може да уредите брокерска сделка. 30-и носи проблеми за родените до 1 август. Нещо ще загубите, друго ще се провали, а трето ще ви вкара в губещи и рискови ситуации. Не поемайте излишни финансови рискове и на 31-ви. Не бързайте с деловите начинания. Предстоят рокади, които ще ви помогнат да овладеете положението и да доминирате в средата си. Днес обстановката не е изчистена. На 1-ви заставате начело на важни делови и лични срещи и показвате ниво. Деншният ден ви дава предимства и събира под знамената на личната ви активност тези, с които ще успеете и ще вървите успешно напред в бъдещето. На 2-ри си правите криви сметки. Нищо важно да не се започва. Избягвайте скандали и конфликти. На 3-и печелите с дипломация. Символ на деня е умереността. Водете балансирана политика. На 4-и диктувате условията и доминирате в средата си. Важното е във всеки момент да контролирате ситуацията, да усетите кога да пристигнете и кога да си тръгнете.

Дева 23 август – 22 септември

29-и е благодатен ден за личните ви амбиции. Предприетото днес ще носи късмет и ползи, ще ви приближава към успеха, парите и славата. На 30-и подкрепете амбициите и инициативите на близките. Сега е моментът да направите някому желан подарък, да подкрепите нечия инициатива и да се включите в благотворителни мероприятия. 31-ви пренарежда пъзела и залага нови правила. Ще привлечете подходящите хора и работата ви ще потръгне. Може да се появи стар проблем, но ако запазите спокойствие бързо ще го разрешите. На 1-ви конкуренцията търси съмишленици, направете го и вие. Не си позволявайте да играете солово и да влизате в нова и непроверена среда. 2-ри е ден на тежки сблъсъци, конфликти и проблеми. Ограничете контактите. Ще се изпокарате с тези, с които се опитвате да се сближите или да работите заедно. Претенциите взимат връх над здравия разум. 3-и носи баланс. Не отивайте в крайности, не застъпвайте крайни мнения и не давайте крайни оценки. Ден на хармония между астралното и физическото тяло. На 4-и ще се случват събития, които ще променят житейската посока и личния ви избор.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 29-и губите присъствие на духа и си превишавате правата. Очертават се проблеми. Увеличете самоконтрола, дозирайте емоциите. На 30-и давайте повече от себе си. Поне един проблем ще се реши с посредничеството на близки и приятели. Давате си сметка кой и доколко държи на вас. 31-ви завърта колелото. Което е било притеснено, започва да доминира и обратното. Заемете се с лечения, работете над външния си вид и тествайте нов козметичен продукт. 1-ви е чудесен ден за колективни инициативи, за събрания и съвместни действия в една взаимно изгодна посока. Сега е моментът да се опрете на доверено рамо, да потърсите старите партньори. Трудно ще се контролирате на 2-и. Запазете неутралитет. Очертават се провокации, критични ситуации и намеси в личния ни избор. 3-и носи помирение. Енергията се балансира, надуваният от вчера балон се пука, напрежението спада. На 4-и обаче родените в първата декада може да изживеят кризисни обрати в отношенията и личните връзки. Напрежението отново нараства. Не се съобразявате с околните и взимате неадекватни решения.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

29-и е ден на високите енергии и цели. Използвайте всеки удобен момент за стиковане с подходящите хора. Не отивайте в крайности, направете компромисите. 30-и е ден за благотворителни прояви. Не се дръжте агресивно и манипулативно, ако не искате да изживеете неприятни моменти и скъсвания на връзки. На 31-ви трябва да изглеждате магнетично, иначе работата ви ще зацикли. Реагирайте в движение на неочакваните препятствия и на променените изисквания на работното място. 1-ви е един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Ставате притегателен център, около който се въртят нечии нужди, амбиции и пари. Използвайте и насочвайте колективната сила в изгодна за вас посока. На 2-ри печелите с агресия и натиск. Може да се окажете и в ролята на арбитър, който ще бъде ухажван и от двете страни. 3-и носи шанс за успешни договори. Не нарушавайте своя и чуждия комфорт. Не влизайте в разправии, опитайте да разделите екстрите поравно и по правилата. 4-и е ден на прекалявания. Не е време за изневери, но любовта ще ви изкуши.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

29-и отприщва енергии, които трябва умело да се канализират в нужната посока. Пасивността е губеща и нежелателна тактика, но и прекалената активност може да отблъсне. 30-и изисква да даваш, ако искаш да получиш. Не е ден за преследване на големи амбиции и лични цели. Огледайте се, подайте ръка на някой, който крета и изостава. На 31-ви изтупвате от прахта на миналото стари проекти и ги реновирате според обстановката. Ситуацията около нас се променя и това, което и било отдолу изплува на повърхността. На 1-ви водете преговори и привлечете съмишленици. Осигурете си финасиране. Днес първото предложение ще се окаже важно и стимулиращо. 2-ри е рисков ден. Тенденцията е към конфликти, скандали и остри сблъсъци на интереси. Не преговаряйте, не поставяйте условия и не се дръжте ултимативно. 3-и обаче се очертава като хармоничен. Не давайте излишни пълномощия на хора, които не го заслужават. Започнато на 4-и носи късмет и пари. Денят е благоприятен за предложения и годежи. Всичко предприето ще ви донесе ползи.

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените след 6 януари ще имат рискова събота. За всички важи това, че може да пострадате, ако нарушите закони и предписания. Бъдете отговорни и тактични. 30-и изисква и налага помирение, позволява да си простим и да се разберем. Направете едно добро дело. На 31-и всичко полезно лесно се усвоява. Вървите към желани контакти и обвързвания, към престижни договори и участия в печеливши проекти. 1-ви дава предимство на екипната работа и позволява да сключите изгодни договори. Сетивата са изострени до краен предел. Не влизайте в спорове и не планирайте важни делови инициативи за утре. На 2-ри агресията е повсеместна. Не допускайте намеси и не се месете в чуждия избор. Ставаме подвластни на всякакви съблазни. На 3-и не влизайте в конфликти. Денят е добър за преговори, за съвместни инициативи с проверени в годините хора. Опитайте да разделите поравно отговорности, пари и задължения. На 4-и стигате точката на кипене и разваляте отношения. Проблемите ще са повече за родените до 1 януари, особено ако променят плановете си, без да ги съгласуват с тези на близките.

Водолей 21 януари – 19 февруари

29-и е с мощна енергетика. Използвайте я умно. важно да държите здраво юздите, както на личните амбиции и желания, така и на страстите на близките и децата. 30-и ви дава предимства и възможност да получите подкрепа и дотация от хора, които в миналото сте подкрепили и финансирали. 31-и е ден за обвързване и ново договаряне. Нещо, което сте мислили за провалено ще потръгне, ще донесе пари и ползи, но нещо, на което в момента се надявате може да бъде отложено във времето. На 1-ви привличаме тези, които мислят и действат синхронно с нас. Този ден може да ви донесе точно това, от което се нуждаете. На 2-ри печели юмручното право. Ще се водят открити и прикрити битки, ще се действа от позиция на силата, ще се използват всякакви манипулативни средства. На 3-и денят се свързва с човешката душа, с възможността да се водят задушевни разговори, които ще разплачат един и ще приласкаят друг. На 4-и ще се окажете предпочитан съюзник, наставник и партньор. Чакайте обаждания, предложения за съвместни дейности или солови участия.

Риби 20 февруари – 20 март

29-и отваря врати за преговори и договаряне по имотни въпроси, но вечерта стимулира едиповите комплекси. 30-и е ден за взаимопомощ. Помогнете на ближния, да се справи с неговите нужди и уроци. Смирете амбицията и колкото можете помогнете на някой друг да реализира своята. 31-ви идва с обрати в отношенията и поведението. Навлизаме в период на желано обвързване. Очертават се годежи и брачни предложения. На 1-ви започнете нова работа в нов екип. Съдбата ви събира в групи по интереси. Не представяйте хрумванията си в суров вид. 2-ри идва с екстремни положения, които ще вдъхновят артистичната ви природа. Не се препоръчва да водите преговори или да подписвате важни договори. Тази вечер вървите към изневери. 3-и носи хармония. Чист, светъл и спокоен ден, в който може да вземете балансирани решения и да намерите правилния път и избор в една трудна ситуация. 4-и идва с важни новини. Ще получите обаждания, които ще ви помогнат да решите един проблем, но по пътя ще възникнат нови. Постарайте се да получите повече пълномощия в работата и в бизнеса, който започвате.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement