Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп: 28 август 2023 – 3 септември 2023

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

 

Представителите на зодия Овен тази седмица, може да са склонни към непоследователно поведение. Ако се заемете с някакъв бизнес, това не означава непременно, че методично ще го доведете докрай. Най-често нещата могат да бъдат изоставени наполовина поради факта, че започвате да губите интерес към тази тема. В домашните и битовите дела, също може да има известно объркване. И сама по себе си всяка работа, която трябва да вършите поради задължения, едва ли ще ви достави удоволствие. На тази основа могат да възникнат дребни конфликти с членовете на семейството, родители или началници на работното място.

Препоръчително е да обърнете максимално внимание на здравето си. Проблема е, че тази седмица може да сте склонни към пренапрежение и големи загуби на енергия. Това може да се дължи на интензивния ритъм в професионалните дейности. Затова е препоръчително да изразходвате силите си по-равномерно. В противен случай имунитетът ви може да отслабне и ще станете лесна плячка за всякакви вирусни инфекции. Поддържайте своя тонус, енергиен потенциал – това е ключът към здравето.

Телец

04.21 – 05.21

Телец

28 август 2023 – 3 септември 2023

За влюбените представители на зодия Телец тази седмица може да премине в дребни кавги, редуващи се с помирения. Темата за любовта и творчеството, ще бъде на преден план. Ако имате любим човек, тогава е малко вероятно да успеете да избегнете бурите в чувствата. Възможни са остри неочаквани конфликти и също толкова неочаквани бурни помирения. Възможно е също да получите неприятна информация за миналото на вашата половинка и няма да може да запазите тази информация в себе си. А изясняването на отношенията, винаги завършва с тяхното влошаване. Опитайте се да не слушате непознати и просто се доверете на човека, когото обичате. За да направите това, ще трябва да се изолирате от източника на обезпокоителна информация.

Ще бъде по-трудно за тези влюбени, които ги разделя разстояние и трябва да пътуват за срещи. В този случай може да се сблъскате с транспортни неуредици и смущения. Непостоянството в чувствената сфера, непрекъснато ще вълнува и разклаща романтичните ви отношения. Ако силата на любовта между вас е слаба или отношенията са изживени, тогава тази седмица може да доведе до прекъсване на връзката и преминаване към ново романтично увлечение. Вашите творчески хобита в проявленията си могат да бъдат подобни на любовните вълнения. Могат да се характеризират със същата бързина, отдаденост и нестабилност.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци

28 август 2023 – 3 септември 2023

За представителите на зодия Близнаци в семейния живот, може да зачестят дребните кавги с близките. Основната причина за това вероятно ще е липсата на пари. Може би сте планирали да направите някои покупки за дома, но ще установите, че нямате достатъчно средства. Освен това някои неразрешени практически въпроси, могат да ви изнервят. Прословутият рафт, който винаги пада и който никой не може да закове здраво, може да се превърне в източник на раздразнение, както и редица други несъвършенства в жилището.

През уикенда е препоръчително да си купите абонамент за фитнес и да започнете редовно да се грижите за здравето си, за да облекчите стреса. Като цяло тази седмица може да бъде много напрегната и натоварваща. От една страна, натиска в работата може да се увеличи. От друга у дома, също ще се натрупат много неотложни неща. В резултат ще трябва да се разкъсвате между домакинските задължения и работата. И може да се окаже, че нито на едното място, нито на другото, може да постигнете задоволителен резултат. Опитайте се да дадете приоритет на една от двете посоки – изключително проблематично е да седите на два стола едновременно.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

28 август 2023 – 3 септември 2023

През тази седмица на представителите на зодия Рак, може да им се наложи често да си имат работа с агресивни хора. В това отношение ще ви бъде трудно да постигнете взаимно разбирателство, при опитите за запознанства или просто когато общувате. Опитайте се да се погледнете отстрани и да оцените обективно стила на собственото си общуване и поведение. Може би сами неволно провокирате хората към агресия, с вашата прекомерна прямота и нетолерантност. В крайна сметка често се случва отношението на другите около нас да е огледален образ на нашето отношение към тях. Това е време, когато може да сте склонни да давате прибързани обещания и след това да не ги спазвате.

Точно същото може да се очаквате и от другите по отношение на вас. Може би, прекалено интензивно общувате с другите. Възможно е да бъдете бомбардирани с телефонни обаждания, покани за среща, чат, пътувания или уреждане на отношенията с някого. В резултат всичко това да доведе до суетно тичане и безкрайни разговори с минимален практически ползи. Затова е препоръчително да ограничите кръга от контакти само до най-значимите за вас хора. Намалете темпото и се дръжте спокойно и премерено. И тогава обкръжаващият свят, ще се приспособи към вас.

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв

28 август 2023 – 3 септември 2023

Представителите на зодия Лъв през тази седмица, могат да изпитат известен дискомфорт от липсата на достатъчно финансови средства. Може да искате да се уедините и да си починете от суетата на ежедневието, но някой или нещо постоянно ще ви пречи. Пазете парите на сигурно място, тъй като са възможни кражби и измами, докато пазарувате на пазара или в магазин. Не са изключени загуби поради повреда на техника, износване на лични вещи и необходимост от допълнителни средства за ремонт или замяна. Препоръчително е да обърнете максимално внимание на финансовото планиране и да се справите с причината за безпаричието.

Възможно е да имате добри доходи, но да не може да си направите баланс. Причината за финансовите проблеми вероятно се крие в големите разходи. Те може значително да надвишават вашите приходи. И само строгият контрол върху разходите може да изравни дисбаланса в бюджета ви. А това означава, че може да има по-малко радост от купуването на неща. За сметка на това вашите романтични и съпружески отношения, навлизат в период на хармония, чувствата ви са във възход.

Дева

08.24 – 09.23

Дева

28 август 2023 – 3 септември 2023

Тази седмица на представителите на зодия Дева се препоръчва да усмирят амбициите си и да не правят това, което никой не ги моли. До известна степен е похвално желанието за лидерство и за проява на независимост във всичко, но всичко има предели. Отношенията с приятели, могат д абъдат доста обтегнати. Възможно е да не получите тяхното одобрение за вашите намерения. Освен това може да се дразните от опитите им да повлияят на вашите решения, от критиките им към вас. По един или друг начин, но това не са най-добрите дни за поддържане на приятелска комуникация. Ако редовно посещавате форуми или социални мрежи в интернет, тогава броят на вашите приятели там може да намалее.

Също така е по-добре за момента да се въздържате от посещение на клубове по интереси, както и от всякакви резки движения в отношенията с брачни и бизнес партньори. Различията в партньорството сега, може да излязат на преден план. Не трябва да бъдете излишно взискателни и нетолерантни към поведението на вашата половинка. Опитът да контролирате всичко и да командвате, може сериозно да усложни отношенията. Опитайте се да се съсредоточите върху положителните посоки. На първо място, те включват подобряване и декориране на дома, чистота и реда в жилището.

Везни

09.24 – 10.22

Везни

28 август 2023 – 3 септември 2023

Представителите на зодия Везни тази седмица, може да се сблъскат с препятствия при постигането на целите си. Освен това не винаги ще може да определите къде и кой се опитва да забави напредъка ви. Възможно е вашите тайни недоброжелатели да създават неприятности и дори да не подозирате за съществуването на някои от тях. Не е най-доброто време за тайни или неофициални дейности, разследвания, опити да повдигнете завесата над това, което е внимателно скрито от вас. Но чувството, че някой невидимо присъства и ви пречи, може да си остане на чисто психологическо ниво.

Възможно е вашите лични страхове и несигурност да се увеличат. Добре е ако успеете да се успокоите и отпуснете. Заниманията с духовни практики в уединение, ще помогнат за това. Когато придобиете вътрешен мир, ще намерите баланс на външен план. Колкото повече животът ви ще бъде изпълнен с общуване с другите, толкова по-оптимистично ще бъде вашето настроение. Добро време за студентите да попълване на пропуските в знанията и преминаване на изпити. Романтичните срещи, ще се развиват отлично.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

28 август 2023 – 3 септември 2023

Представителите на зодия Скорпион могат да общуват много и с различни хора през тази седмица. Възможно е някои от събеседниците, с които ще общувате, да ви превъзхожда по ниво на интелигентност и количество знания и ерудиция. Такава комуникация може да се осъществи както в реалния живот, така и във виртуалното пространство. С неконструктивен подход може да се разстроите, защото комуникацията със знаещи хора може да подчертае факта, че все още не знаете и не разбирате много. Обаче е препоръчително да използвате тази комуникация за разширяване на собствения си интелектуален потенциал. Това общуване може да бъде силен мотивиращ фактор за вашето по-нататъшно обучение.

Настройте се да учите от другите хора това, което ви липсва. В този случай седмицата ще премине полезно за личностното ви развитие. Това е продуктивно време за увеличаване на финансовите ви възможности. Може да получите голяма сума пари под формата на заплата за свършената работа, бонус или материална помощ от някой от роднините. По един или друг начин, но вашето материално и финансово състояние може значително да се подобри. Това ще ви позволи да направите онези покупки, за които отдавна мечтаете. Това важи особено за големите покупки за дома, по отношение на неговото облагородяване и комфорт.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

28 август 2023 – 3 септември 2023

Представителите на зодия Стрелец тази седмица, може да са склонни да поемат рискове, за да постигнат целите си. Обаче е препоръчително да бъдете по-предпазливи. Колкото по-малко промени има в живота ви през тази седмица, толкова по-стабилна ще бъде вашата позиция. На първо място това се отнася за професионалните дейности, както и за всичко, което си поставяте за цел. Стойте далеч от хора, надарени с власт и влияние – едва ли ще имате полза от контактите с тях. Препоръчително е да се опитате да действате независимо във всяка ситуация. Това ще ви позволи да не се отклонявате от правилния път и да не се поддавате на външни влияния.

Не забравяйте, че най-правилното мнение тази седмица е вашето мнение. Никой освен вас самите не може да прецени какво и как трябва да направите. Това е чудесен момент да се помирите с някои познати и приятели, ако малко преди това е възникнало разногласие между вас. Успешно ще се развиват пътуванията и новите запознанства. Няма да ви е трудно да намерите правилния психологически подход към човек, който ви интересува и да постигнете пълно взаимно разбирателство.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

28 август 2023 – 3 септември 2023

През тази седмица представителите на зодия Водолей, е добре да обърнат особено внимание на здравето си. Вашият имунитет, заедно с енергийното ниво на организма, може да отслабнат и вероятността от развитие на вирусни инфекции да се увеличи. Поддържайте стабилен и комфортен температурен режим, не допускайте хипотермия. По-добре е временно да спрете процедурите за закаляване – най-малката грешка в този деликатен въпрос може да доведе до обратния ефект. Преохлаждането може драстично да увеличи вероятността от заболяване.

Времето е благоприятно за пазаруване. Може да закупите електронна и видео техника, мобилни телефони и компютри. Препоръчително е да прекарвате повече време с приятели и съмишленици. Добре е да посещавате клубове по интереси, ако сте редовни там и имате много познати в тези среди. Може да имате повишена нужда да се присъедините към някакъв колективен процес и да се почувствате като част от нещо по-голямо, глобално. Това може да повиши вашето самочувствие, което е важно за тези, които изпитват психологически комплекси.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

28 август 2023 – 3 септември 2023

Представителите на зодия Козирог тази седмица, може да пропуснат подписването на важен договор. Особено внимателни трябва да бъдат тези, които планират брак и вече се подготвят за сватбеното тържество. Не давайте повод да се съмняват в сериозността на намеренията ви. Това важи и за всякакъв вид договорни отношения между партньори. Това е трудно време за студентите. Рискувате да се провалите на изпити, тестове и да се наложи да се подготвяте допълнително и явявате на тях отново. Може да почувствате общо нарастване на нестабилността в отношенията с хората около вас, приятели и познати.

За да не създавате излишно напрежение, се препоръчва просто да ограничите контактите и да се насочите към други по-положителни сфери на дейност. По-специално, тези дни има повишена вероятност за ръст на доходите. Освен това, това може да бъдат не само доходи от основната ви работа, но и от допълнителна или от изпълнението на частни поръчки. Също така е много добро време за задълбочено изучаване на духовни практики, четене на мантри, молитви, чигонг, йога, в тихо уединение. Така ще може по-добре да регулирате вътрешните функции на организма и да балансирате психиката.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

28 август 2023 – 3 септември 2023

Тази седмица представителите на зодия Риби може да се сблъскат с дребни, но досадни разправии в брачните и любовните отношения. Тези двойки, които се срещат от дълго време и вече са мислили за узаконяване на връзката, може да започнат да се отдръпват от тези намерения. Това време е изпълнено с увеличаване на неразбирането и отчуждение между влюбените. Опитайте се да обърнете негативната тенденция, покажете грижа и внимание към любимия човек. Ако чувствате нарастващо раздразнение в себе си, тогава е по-добре временно да се отдалечите от общуването под правдоподобен претекст.

Такова състояние няма да продължи дълго и не представлява сериозна заплаха за наистина силните съюзи. Като цяло седмицата е двусмислена. От една страна може да има положителни развития в кариерата. Възможно е да се появи ваш таен покровител, който да ви помогне за заемане на по-висока позиция или в търсене на нова работа с по-висок статус. Може също така, да се приближите много по-близо до заветната си цел. В същото време това е една от най-трудните седмици за партньорството, особено за брака. Вашето неординарно поведение, може да се сблъска с неотстъпчивост от страна на брачния партньор.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2024
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Advertisement

Популярни