Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп 27 март – 2 април

Публикувана

на

Ето какво вещаят звездите на всеки зодиакален знак през следващите седем дни!

 

 

Овен 21 март – 20 април

На 27-и е ден за делови срещи. Изпробвайте възможностите си за внедряване в нова работна среда и се включете в роднински бизнес. Ще имат успех всякакви инициативи и възможности, на които до момента не сте обръщали достатъчно внимание. На 28-и въвеждаме лятното часово време, а за вас е време да въведете ограничителни мерки спрямо хората, които ви притесняват с работа или с други ангажименти и изисквания в почивния ден. Луната навлиза в знака на опозицията ви Везните. В следващите два дни ще срещате противопоставяне и натиск.

29-и задвижва тежки аспекти, очертават се конфликти. Важно е да поддържате баланса и хармонията в отношенията. 30-и е ден на вдъхновение, но и конкуренцията ще е голяма. Реагирайте на всяко предложение. На 31-ви получавате нещо дължимо, както и нужното лечение. Дайте си сметка кое е важното за вас и от кое е време да се откажете. На 1-ви внимавайте с общуването в мрежата. Всяко невнимание ще се наказва. На 2-ри подпишете нови договори. Ден и за духовно прозрение за пътя напред. Тази вечер може да си поръчате сън, който да ви подскаже правилната посока и избор.

 

Телец 21 април – 20 май

27-и е един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Действайте активно по всички посоки. Не отклонявайте възможности за връзка и работа. Няма значение с какво сте се занимавали досега. На 28-и агресията е повсеместна, останете си у дома. Днес всеки иска и претендира и не е склонен на компромиси. Вземете каквото ви се предлага. Ще водите тежки битки и за това, което не ви се дава, а по право ви принадлежи или ви се полага. 29-и е ден на равнопоставеност. Постарайте се и вие да балансирате отношенията си с колеги, близки и приятели. Не изказвайте крайно мнение и не се намесвайте грубо в отношенията на други двама. 30-и е рисков за родените в първата декада. Луна и Сатурн са в конфликт с Уран от вашия знак. Внимавайте с техника и транспорт. Не се вкарвайте в интриги и агресивни ситуации. На 31-ви и другите ще се поизпотят. Днес всички сме с маски, но не само външни, а и такива в душата.

На 1-ви ограничете страничните връзки, лесно ще ви оплетат в интриги, конфликти и манипулации. Не правете поръчки на хора, които не познавате. На 2-ри стартирайте нови дейности. Всичко предприето има тенденция да се развива успешно и да ви донесе ползи.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 27-и четири планети образуват тежки аспекти в хороскопа ви. Конкуренцията се обединява. Ще се окажете в притеснително положение. Някои от важните за вас и бъдещето ви хора предпочитат друга връзка или противниковия лагер. На 28-и битката за влияние е безкомпромисна. Властват огромни апетити и ограбващи инстинкти. Не давайте на нищо и на никого излишно предимство. За 29-и планирайте балансиращ ход. Нужна ви е любов и дано я получите. Днес и утре са най-добрите дни в месеца за годежи и сключване на брак. На 30-и нека не ви напуска чувството за мяра и мярка. За родените във втората декада днес действат рискови аспекти. Внимавайте със стимулаторите, с комбинацията на лекарства и алкохол. Ще се чувствате употребени и зависими в отношения на неравностойна база. На 31-ви ви защитава законът независимо в каква ситуация ще попаднете. Стойте далече от тези, които се опитват да влизат в личната ви територия. 1-ви ви вкарва в губеща игра. Ден на мрежата, която може да компрометира не една връзка, избор и начин на живот. На 2-ри преградите са на всяка крачка. Не обещавайте нещо, което може да ви затрудни и извади от равновесие.

 

Рак 22 юни – 21 юли

27-и е ден за срещи на екипа, за семейни и роднински сбирки, на които ще решавате важни задачи. Самостоятелните ви начинания ще срещат организиран отпор, така че е добре и вие да концентрирате и организирате силите и ресурсите, с които разполагате. 28-и е рисков и агресивен. До два дни ще ви въздействат неблагоприятни аспекти. Семейните проблеми не бива да излизат извън семейството. Подложени сте на изкушения и любовни съблазни. 29-и изисква балансиране на силите. Връща се старата ви алергия и непоносимост към някого и нещо. 30-и е ден на рокади и изненадващи предложения. Сутринта е рискова и проблемна, но с напредването на деня идват предложения, на които е добре да реагирате и да се включите в предлаганите инициативи. 31-ви увеличава дистанциите. Може да загубите позиция на едно място, но да се уредите с работа и договор на друго. 1-ви идва с опити за намеса в дела и отношения. Ограничете контактите в мрежата. Контролирайте се максимално. Отложеното за 2-ри ще донесе награди. Важно е да се концентрирате върху основните си ангажименти и дейности и да не обръщате внимание на разсейващите фактори.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 27-и съберете екипа и семейния съвет, уточнете задачите за новата седмица. Тази вечер не оставайте сами, посетете и близък, който е в потиснато настроение или има проблеми. На 28-и всеки за нещо претендира, иска и поставя условия. Нищо няма да става и да ви се дава по лесния начин. Скандалите са лош знак, вредят и разболяват. На 29-и лесно решавате спорове, уреждате проблеми и водите успешни преговори. Отбелязваме този ден с равновесие между астралното и физическото тяло. Вървете по пътя на компромиса и няма да сбъркате. 30-31-ви са рискови, бъдете внимателни с техника и транспорт. Ще трябва да се откажете от нещо, за да имате друго. Няма да може да опазите и вълка, и агнето, и да не засегнете нечии интереси. Не очаквайте подкрепа, даже напротив. Кой както може ще ви утежнява живота. Ще чакате по опашки, ще качвате кръвното и адреналина и ще срещате ледени сърца. 1-ви е ден на мрежата, която може би вие сте заложили пред някого. Очертават се опити за измама и навлизане в личната ни територия на работа и интимни връзки. На 2-ри правите важна стъпка в нова посока. Ще получите изгодни оферти и може да сключите перспективни договори.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 27-и направете компромис, за да влезете в нов екип и отбор. Не ви е писано да сте голямото началство, но пък няма по-прецизен и стриктен изпълнител на възложените задачи от вас. 28-и е конфликтен, не слагайте сол в старите рани. Очертават се конфликти у дома и проблем при разпределяне на роли и задължения. В любовен план днешният ден носи кратко удоволствие, за което ще се плаща с лихвите. 29-и ще донесе помирение доколкото може да си го позволите. В момента сте лесно провокируеми. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. 30-и идва с вести, насочващи към нова работа. Родените около 10 септември днес ще бъдат заслепени от една идея или провокирани от нечия публична изява. На 31-ви се получава по заслуги. Дайте си сметка къде сте на прав път и къде бъркате. На 1-ви взаимно се лъжем и мамим. Пазете си личните данни и багажа. Действайте без посредници, ако се наложат големи покупки. 2-ри носи успехи. Още от сутринта попадате в задръстване, влизате в конфликти с близки и колеги и срещате прегради на всяка крачка.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

27-и е благоприятен за делови и лични сбирки и за преговори доколкото условията го позволяват. Всеки трябва да намери своето място. Не влизайте и в неравностойни любовни връзки. 28-и ни събужда с провокации и конфликти. Очертават се битки на интереси. Не очаквайте да ви оценят и направят компромис, но и вие няма да направите такъв. 29-30-и са дни за обвързване и годежи. Ще се наложи да се откажете от едно, за да имате друго. Мислете и действайте в перспектива. 30-и е добър за подписване на споразумения и договори. Разстоянията нямат значение. Ще имате повод да почерпите, да се похвалите и да оправдаете направените до момента разходи. На 31-ви ще видите доколко и на колко ви оценяват труда и грижите. Ще се наложи да се разделите с един и да приемете друг човек или вариант в живота и работата си. Не позволявайте на егото да пречи на точната ви преценка. 1-ви е рисков, а 2-ри очертава нова посока. Връзките се неравностойни, информацията е преиначена и представена в изгоден само за някого вид. Движете се активно в избраната посока. Не напрягайте очите.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 27-и осъществявате полезни връзки и се включвате в престижни мероприятия. Рекламирайте се на всички нива. Явете се на конкурси и прослушвания. На 28-и всеки е тръгнал с голямата кошница. Влизате в скандали и сблъсъци на интереси. Никой на никого не прави път, независимо какво декларира. 29-и носи помирение. Разпределете честно и отговорно задачите и парите. Опитайте да разберете другата гледна точка и да влезе в положението на близки и колеги. На 30-31-ви Луната е във вашия знак. Спазвайте закона, пътувайте, подпишете нови договори, водете преговори. Бъдете внимателни, особено ако усещате, че се движите по ръба на ресурсите и възможностите си. Не пренебрегвайте правилата за безопасност при пътувания и дейности с машини. Чакайте изгодно делово предложение, обаждане от чужбина и финансиране. На 1-ви се залагат мрежи за наивници. Ще се пускат слухове, ще ни заливат лъжливи новини.

Отложеното за 2-ри ще мине делово и успешно. Концентрирайте се над най-важната си цел и задача и я следвайте неотклонно.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще съжалявате и ще плащате с лихвите, ако на 27-и влезете в несвойствена и рискова среда. Сдържайте импулсите, старайте се да не влизате в конфликти и точно днес да не разисквате болни за вас и за близките ви теми. На 28-и ограничете контактите, ще се действа от позиция на силата. Действа максимата ”разделяй и владей”. За някой ще има вратичка в полето, а за друг преграда на магистралата от възможности.

29-и носи хармония, правят се желаните уговорки. С лекота ще разрешите споровете и проблемите от миналото и може да влезете в изгодни делови и партньорски отношения. 30-и идва с предложение, за което ще почерпите. Отпадат някои забрани и ограничения, разкрепостяваме се и в личните връзки и си позволяваме позабравен лукс. На 31-ви сърбате каквото сте надробили. Както и да постъпите, ще се окаже, че работите за чужд интерес. Печели задкулисието, всичко е нагласено. 1-ви идва с манипулиращи и неточни информации, но на 2-ри печелите и правите важна крачка напред. Подвластни сме на измами и лесно може да станем жертва на манипулация.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

27-и може да се окаже най-силният ви и успешен ден за периода. Ще се направят важни съюзи и връзки за бъдещето. Ще се подновяват участия в курсове и групи, ще се търсят съмишленици и ще се води активна политика за привличане на клиенти и симпатизанти. 28-и е ден на големите амбиции и апетити. Този ден обръща палачинката. Слънце, Луна и Венера сключват неблагоприятни аспекти със Слънцето ви. 29-и дава възможност да седнете на масата за преговори и да се разберете. Смирете амбицията, намерете компромисните и устройващи всички страни варианти. На 30-и идват покани от чужбина. Ще имате повод за радост. Не бързайте да се хвалите предварително. Печелят тези, които умеят да дозират нещата и да не пресоляват манджата.

На 31-ви срещате ледени сърца и души, които не ви приемат и оценяват. В този ден всеки ще получи това, за което в миналото се е потрудил и постарал. 1-ви идва с лъжи на всяка крачка. И в любовта сте на път към неравностойни и нереалистични връзки. Този ден среща старото и богатото с младото и бедното. На 2-ри целта е достижима с много нерви. Не се захващайте с много задачи. Важното и належащото да има приоритет, а за другото, ако остане време.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 27-и всеки е добре да намери мястото си в някаква група по интереси. Направете първи стъпки в подходящата за вас, за дарбите и стремежите ви среда. 28-и минава при засилена конкуренция, но вие ще се справите. Ден на изкушения, на които е трудно да устоиш. Контролирайте апетитите в хапването и в пийването, за да не изпуснете любовта. На 29-и сключвате равностойни договори и привличате хармонични и приятелски връзки. Постъпете дипломатично и тактично и в най-обърканите отношения и всичко ще си дойде на мястото. На 30-и проблемите ще са повече за родените до 1 февруари. Ден на нестандартни връзки и отношения, които само един Водолей може да създаде и привлече. 31-ви обърква плановете ви, а на 1-ви вие обърквате чуждите. Отношенията ви навлизат в критична фаза, която може да доведе до скъсвания и раздели. Край с един маскарад, който продължава вече дълго време. Целта оправдава средствата. Не споделяйте нищо дори и с приятели. Не се знае кой на кого и за какво е длъжник. 2-ри носи успех и придобивки. Преследвайте най-важната си цел, не позволявайте да ви разсейват странични хора и фактори.

 

Риби 20 февруари – 20 март

27-и е проблемен за тези, които не са си на мястото. Не бива да оставате сами тази вечер. Залива ви меланхолията на приближаващото пълнолуние. Очертават се проблеми със стомаха. 28-и подклажда конфликти, засилва болезнени амбиции и желания. Не се обвързвайте с никого за нищо. Не давайте и не взимайте кредити и стойте далече от тези, които и друг път са ви използвали или вкарвали в губещи сделки и отношения. На 29-и не отивайте в крайности, не критикувайте чуждия избор. Ден с хармонична енергетика. Прекарайте го на спокойно и лечебно място в компанията на доказани приятели и близки, които няма да ви натоварват с проблемите си. 30-и носи предложения. Обхваща ви творческо вдъхновение. Съзнанието ви работи на високо енергийно ниво, но на физическото сте доста невнимателни и не са изключени травми. На 31-ви подредете живота си без повече компромиси. Един от дните, в който се получава по заслуги. Прочистете съзнанието от негативните мисли. 1-ви е ден на опасно зарибяване, ограничете контактите в социалните мрежи. Родените в първата декада са на път да направят грешен ход и избор. 2-ри е ден на болезнено откровение. Пресявайте връзките си през ситното сито.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement