Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп 24 април 2023 – 30 април 2023

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

24 април 2023 – 30 април 2023

Представителите на зодия Овен тази седмица е добре да направят пълен анализ на разходите си и да преценят финансовите си възможности. Ако имате дългове, тогава може да възникне шанс да ги изплатите. Добро време също за ремонт на домакински уреди. Могат да се случат приятни запознанства, включително и от романтично естество. Това е подходящо време за кратки развлекателни пътувания извън града за пикник. Лесно ще може да се помирите с човек, с когото наскоро сте се скарали. Ученето ще се развива добре. Може да почувствате вид глад за новини и да започнете да усвоявате големи количества информация.

Вероятно вашето любопитство ще се увеличи, ще имате желание да учите, да споделяте знанията си, да научите нещо ново, да разширите хоризонтите на собствения си мироглед. А склонността да търсите нови преживявания, може да се реализира под формата на туристическо пътуване. Друга положителна тема на седмицата може да бъде, увлечението по изучаване на духовни практики и всякакви мистериозни мистични неща. Ще бъдете необичайно привлечени от всичко тайно и забранено.

Телец

04.21 – 05.21

Телец

24 април 2023 – 30 април 2023

Тази седмица за представителите на зодия Телец е време за преразглеждане на отношенията с приятели и познати. Може би сте общували с тях твърде често и дълго и това ви е попречило да реализирате собствените си житейски планове. Време е да помислите за себе си и какво ви трябва, за да бъдете по-успешни. Заедно с темата за приятелите, може да преосмислите отношението си към забавленията и ленивото прекарване на времето.

Възможно е принципът „работа-забавления да е бил нарушен и да сте прекарали твърде много време в развлечения, вместо да се занимавате със саморазвитие. И сега ще сте в състояние да разпознаете и коригирате всички тези моменти. Възможно е също да разберете, че вече не сте толкова заинтересовани от заниманията с материални въпроси, като печелене на пари и закупуване на стоки. Ще искате да живеете и работите за нещо повече.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци

24 април 2023 – 30 април 2023

Представителите на зодия Близнаци тази седмица, ще имат успех в изучаването и прилагането на източни духовни практики. Не пропускайте съответните семинари, научни и практически конференции, срещи с хора, които могат да ви научат на нещо. Теоретично ще може да постигнете почти всичко, което сте искали и за което сте мечтали. За да направите това, не трябва да забавяте оборотите и да се придвижвате към целта, последователно и методично.

Външните обстоятелства ще са подкрепящи за кариерата и за всичко, което вие самите смятате за важно. Бъдете готови за факта, че другите ще ви забелязват по-често и до известна степен може да станете известни. Във всеки случай вашите думи и дела ще бъдат видими, ще бъдат обсъждани и ще говорят за вас. Вероятно ще успеете да се отличите в нещо.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

24 април 2023 – 30 април 2023

Тази седмица представителите на зодия Рак е добре да отделят повече време за учене и общуване с другите. Търсете хора, които се интересуват от същите теми и въпроси като вас. Вашата сила сега е в приятелите и съмишлениците. Ако е необходимо, може да възстановите контактите с тези хора, които могат да са ви полезни сега. Ще се интересувате от мнението на другите за вас и вашите действия. И ще имате реална възможност да подобрите радикално представата за себе си пред хората, които ви познават. Вашата репутация и авторитет могат да нараснат.

Това е прекрасно време за личностно развитие и учене. Може би ще успеете да покажете своите блестящи знания и да изненадате приятно другите. Също е добър момент за развитие на морални и етични нагласи по примера на поведението на друг човек, на когото бихте искали да подражавате. Това важи особено за представителите на по-младото поколение. Вероятно ще имате нужда от някой, с когото да се посъветвате или консултирате, за да разрешите текущите си проблеми. За целта най-добре действайте открито.

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв

24 април 2023 – 30 април 2023

Представителите на зодия Лъв тази седмица най-накрая, могат да дочакат изпълнението на някои от най-съкровените си желания. Това може да е щастливо стечение на обстоятелствата, в резултат на което, всичко ще се нареди от само себе си по най-добрия за вас начин. Тези, които търсят работа от дълго време, могат изведнъж да намерят идеалната позиция. Възможни са също приятни запознанства, подаръци, изненади, парични бонуси и печалби. Ще успеете да укрепите финансовото си положение.

Спокойно може да вземате и давате пари на заем, да се занимавате с оформяне на документи за застраховка на имущество и наследство. През този период, ще имате успех с планирането и новите приятелства. Почивните дни е най-добре да прекарате в компанията на приятели, в клуб или на парти. Физическото привличане между вас и вашият партньор, ще се засили. Но е важно да сте на една вълна с любимия човек. Благоприятно време за любителите на силни усещания, екстремни спортове.

Дева

08.24 – 09.23

Дева

24 април 2023 – 30 април 2023

На представителите на зодия Дева им предстои благоприятно време за развитие на партньорствата. Както за брачния съюз, така и за бизнес отношенията, настъпва безоблачно време. Възможни са редица срещи с влиятелни хора, сътрудничеството с които ще се отрази положително на вашите дела. Опитайте се да действате открито, като щедро отделяте внимание на всички хора, които попадат в полезрението ви. В отношенията с брачния партньор е добре да се върнете към обсъждането на спорните въпроси и да се опитате да намерите компромис.

Добре е да прекарвате цялото си свободно време с любимия човек, да ходите на гости, на светски събития. Това е изключително благоприятно време за създаване на нови запознанства, които в последствие могат да прераснат в лично или делово партньорство. Ще може лесно да се договорите с всеки човек по въпроси, които ви интересуват. Чудесно време за тези, които учат в университети, колежи, преминават курсове. Не е изключено някакво лично постижение или преместване на по-висока позиция в кариерата. Тези които общуват редовно в социалните мрежи и форумите, ще намерят нови приятели.

Везни

09.24 – 10.22

Везни

24 април 2023 – 30 април 2023

Представителите на зодия Везни тази седмица, ще се наложи да реагират бързо при вземането на решения, особено касаещи финансите. Ако сте планирали да получите банков заем, тогава ще имате късмет. Освен това семейните, ще могат да направят много покупки заради финансовите успехи на половинката. Също така, ще може да се разпореждате с парите на половинката по свое усмотрение.

Може да почувствате повишаване на сексуалните желания. Следователно интимният живот на тези, които са женени или имат постоянен партньор, ще стане по-активен. Необвързаните могат да привличат като магнит вниманието на противоположния пол и това да доведе до започването на романтична връзка. Периода също е благоприятен за кариерно развитие и решаване на текущи професионални проблеми. С каквато и работа да се захванете, всичко ще се получава изключително леко и качествено. Затова професионалната дейност в тези дни, може да ви донесе голямо удовлетворение.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

24 април 2023 – 30 април 2023

Представителите на зодия Скорпион тази седмица, ще успеят да хармонизират отношенията с партньора. Със сигурност няма да може да избягате от любовта. Ако вече имате романтична връзка, тогава тя може да достигне до необикновен разцвет. Чувствата ви ще бъдат толкова наситени, че вашият любим човек ще ви се стори идеалът за красота, интелигентност, маниери и всичко, което може да бъде включено в тази категория.

Впрочем ефектът на „розовите очила“, може и да не е далеч от истината. Това е време на искрени, чисти и възвишени отношения, които са рядкост и трябва да се ценят и пазят. Чудесно време за индивидуално творчество, реализация на вашите таланти в изкуството. Ако сте женени от много години, тогава в тези дни вашите чувства могат да се обновят, ще се чувствате сякаш отново се влюбвате в партньора си. Може би важна роля за добрите отношенията ще играе любимия човек, който ще покаже готовност за отстъпки и ще преразгледа някои от позициите си.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

24 април 2023 – 30 април 2023

През първата половина на седмицата представителите на зодия Стрелец, ще се интересуват повече от актуалните събития. Това означава засилване на приоритетите на практическата дейност и изместване на заден план личния живот. Може да изпитате желание да внесете идеална чистота и ред в пространството около вас, у дома и на работното място. Отношенията с колегите, ще са приятелски. Ще може успешно да се справите с възложените ви задачи. Добро време за придобиване на домашни любимци и грижи за тях.

Втората половина на седмицата, ще измести полето на вашите интереси към изграждането на партньорствата. Семейството може да се превърне в притегателен център за вашето внимание, източник на сила, вдъхновение и радост. Любимият човек може да ви изненада приятно, със своето внимание, грижа и любов. През уикендите е добре да прекарате времето си заедно с половинката, да излезете някъде, да отидете на гости и да поканите гости у дома.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

24 април 2023 – 30 април 2023

Романтичните връзки през първата половина на седмицата, могат буквално да завъртят главата на представителите на зодия Козирог. Ако сте необвързани и отдавна мечтаете да срещнете любовта, тогава се опитайте в тези дни да не седите вкъщи, а по-често ходете на празнични събития. Създайте шумна забавна атмосфера около себе си или се окажете на такива места. Това ще се отрази положително на личния ви живот. Възможно е неочаквано романтично запознанство, любов от пръв поглед, когато ще ви се струва, че сте срещнали своя идеал.

Това е изключително добро време за хармонизиране на отношенията с брачния партньор. Всички спорни въпроси, за които преди сте били готови да влезете в конфликт, леко и ненатрапчиво ще останат в миналото, ще загубят своята актуалност. И основното, което ви свързва с вашия партньор, ще излезе на преден план: любовта, грижата и вниманието един към друг. Дори няма да е нужно да обсъждате спорни въпроси, защото няма да има такива и разбирателството между вас ще се роди без думи, на интуитивно ниво. Не е изключено възобновяване на прекъснати любовни връзки.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

24 април 2023 – 30 април 2023

Тази седмица представителите на зодия Риби трябва да са по-гъвкави, в отношенията си с хората от техния социален кръг. Това е добър момент за възобновяване на прекъснати отношения. Може би случайна среща на улицата или в транспорта с бивш познат, ще ви накара да си спомните миналото и да разберете, че имате нужда от този човек, за да продължите комуникацията. Освен това естеството на това общуване може да бъде както чисто делово, така и лично.

Ако имате дори малка тяга към изкуството, то през тази седмица вашите творчески способности могат по някакъв начин да се проявят. Особено успешно ще бъде участието в творчески конкурси, включващи публични изпълнения на сцена – тук имате добри шансове да спечелите награди. Също така може да получавате чести телефонни обаждания с молби или напомняния за обещания, които сте дали, но не сте спазили. Това е време за затваряне на всички неразрешени проблеми от миналото. Втората половина на седмицата е благоприятна за решаване на въпроси свързани с дома и семейството. Хубаво е да декорирате дома си, за да стане по-уютен и удобен.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2023
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement

Популярни