Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп 24-30 октомври

Публикувана

на

Вижте какво ви вещаят звездите през седмицата…Вземете предвид съветите им. Това ще ви помогне да вземете правилните решения.

Овен 21 март – 20 април

Предстои знаменателен период. На 24-и през нощта сменяме времето, сменят се и личните ви приоритети, начина ви на работа и отношенията с околните. Денят е неблагоприятен за пътувания. На 25-и съвпадът на Слънцето с Меркурий ще кара гениите да се държат като глупаци, но и ще даде шанс на глупака да направи своя гениален ход. Ще се случват събития, които ще ви покажат към коя категория спадате. 26-и е ден на елиминации. Отпадат някои хора от играта, в която и вие участвате. До два дни може да заемете силни позиции, но след това вратата на късмета ще се затвори. 27-и е един от най-мощните дни в лунния цикъл. Енергията ви напира, активността ви нараства, но и другите няма да се дадат без бой. На 28-и сутринта Луната е в опозиция на Венера и към обед навлиза в Овен. Може да прекалите с натиска, който оказвате на близки и колеги. На 29-и вървите по тънък лед от емоции и страсти. Луна и Марс от вашия знак обстрелват навлизащите в знака на Везните Меркурий и Венера. На 30-и ще загуби този, които остане сам, който не се впише в средата, не намери мястото си в екипа или се окаже, че няма на кого да разчита. Урокът ви е, че не може да си сам срещу всички и да не приемаш зададените норми и предписания.

Телец 21 април – 20 май

На 24-и се очертава рисков уикенд. Днес и утре в хороскопа ви действат критични аспекти, под влиянието на които може да влезете в конфликти, да се скарате с близки и приятели, да пострадате при изпитания и при неправилно боравене с техника. Ще си докарате проблеми и поради личната ви неотстъпчивост. На 25-и сменяме времето, а вие навлизате в период на преориентация. Има вероятност за часове да си промените мнението, желанията или позицията и да влезете в опасни връзки. 26-и е ден на повишение и преназначение. Стъпвате на нова база, уреждате се на по-благоприятна и защитена позиция и започвате нов градеж. Обсъдете нуждите и липсите и не се бавете с неотложните поправки и ремонти.

27-и е ден на блестящите идеи. Вероятно е прозрение за бъдещето и за това как да действате в една трудна ситуация на избор. 28-и пък е отреден на любовта и на сърцето. Не се напрягайте в работата и не бъдете прекалено амбициозни. На 29-и стойте далече от места, където се действа силово и конфликтите може да прераснат в открити битки за надмощие. Посетете център за релаксация и разкрасяване. Полезните продукти лесно се усвояват. На 30-и се събираме в групи по интереси и амбиции. Следвайте приоритетите си и не правете компромис заради някой друг. Обстоятелствата и близките ще ви притискат да вземете едно или друго решение. До края на деня ще трябва да направите своя избор.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 24-и до обяд оправяте отношенията с близките и си прекарвате приятно. Следобед получавате обаждания и покани, които може да ви вкарат отново в опасни коловози и да ви накарат да нарушите дадената дума. На 25-и тенденцията е да си прекарате приятно, но и да оставите близките отново да ви чакат, а децата да се надяват на внимание. Контролирайте емоции и страсти. 26-и е за родените в първата декада не се препоръчват публични изяви. Днес е важно да стъпиш на сигурно, да се окопаеш на стабилна позиция с преподписване на старите договори и подновяване на старите делови и творчески съюзи. 27-и е ден на голямо напрежение, което може да ви се отрази зле както на духовен, така и на физически план. Ще ви трябват много усилия, за да прокарате идеите си и да усмирите тези, които не спират с претенциите и изискванията към вас, към работата и личното ви присъствие. На 28-и отделете време за благотворителност, обгрижете близките и децата и поне за няколко часа отложете деловите ангажименти, за да посетите близки, които се нуждаят от подкрепа, обгрижване и внимание.

На 29-и Меркурий и Венера вече ви гледат в брилянтни аспекти от знака на Везните. Ще намерите решение на неприятен служебен или юридически казус, ще получите дължими пари или една дълго протакана сделка ще се уреди. На 30-и печелят екипните играчи, тези които бързо съберат екипа и решат как да се постъпи в променящата се ситуация. Ден за събрания, за съвместни инициативи и преговори с партньори от страната и от чужбина.

Рак 22 юни – 21 юли

24-и е ден за подновяване на връзки и дейности, за помирение и привличане на стари приятелства и партньорства. Обадете се на тези, които ви липсват, опитайте да стопите дистанциите. Ще се радвате на взаимност, разбиране и подкрепа. 25-и е ден на изкушения, необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Ще прекарате приятно в компанията на най-близките си хора. Денят е добър за покупка на домашен любимец, за преместване в ново жилище или офис, за работа със земята и за смяна на един вид труд с друг. На 26-и може да ви донесе стабилност, заземяване, установяване на по-добро място. Проблемът е, че паралелно с вас за същата позиция кандидатства и някой друг, който може да ви измести. На 27-и лесно влизате в преразход на сили, средства и пари. Не приемайте като свои чуждите идеи и желания. Може да ви бъде оказан натиск да приемете една или друга оферта. На 28-и за вас действа законът на Мърфи за всемирната гадост. 29-и е денят е зареден с агресия. Преговорите не вървят, обещанията не се спазват, а и кръвното ви варира. На 30-и конкуренцията ви се обединява и стяга редиците. Постарайте се да си осигурите странична подкрепа, да намерите нужните ви вещи лица и адвокати, които да ви защитават.

Лъв 22 юли – 22 август

На 24-и Слънце, Меркурий, Луна и Уран образуват кръст със Слънцето на родените около 1 август. Бъдете особено внимателни, не рискувайте излишно, отложете по възможност пътувания и не залагайте в казиното. Всяка стъпка да е обмислена, а може би не бива да правите важни стъпки, за да не съжалявате. Вероятно е да изпаднете в трудна ситуация до 16 ч. в утрешния ден. Стойте мирни. на 25-и до ранния следобед проблемите при вас никнат като гъби. Нещо тръгнало на оправяне ще се обърка, а предприетото ще зацикли. Символ на деня е прилепа. Енергетиката е негативна. Може да попаднете и да влезете във връзка с хора не от вашата среда. Желанието да изпъкнете ще ви докара проблеми. Следете знаците на съдбата и контролирайте емоциите. Нищо ново не започвайте. На 26-и може да се измъкнете поне от една грижа и да стъпите на стабилна основа в отношения и лични връзки. Този ден се свързва с източника на сила, който всеки може да намери, стига да знае какво търси и накъде се е насочил. Заемете се с ремонти и възстановителни дейности във всички посоки на живота, който водите. Ден на съзидателните проекти. Започвате нов градеж. на 27-и енергията ви достига високи нива. Натоварете се физически, работете усилено, потърсете нови партньори и съмишленици, насрочете за 30-и важна съвместна среща и инициатива. Навлизате в активен период, който ще ви предложи възможности да доминирате в средата си. Пасивността е нежелатена, но и прекаленото натоварване може да ви се отрази на сърцето. Бъдете дипломатични. 28-и се свързва с благотворителността. Колкото дадеш двойно ще получиш. Заемете се с полезни за обществото проекти. Намерете спонсори за една своя лична инициатива, която ще обслужва интересите и на други хора. Включете се в съвместни творчески проекти, станете двигател на промените, сърцето и душата на една инициатива, която ще промени живота ви в положителна посока. 29-и е ден на пръстена и колелото. Нещата се преобръщат, промените са неизбежни. Постарайте се да изглеждате магнетично. Посетете център за разкрасяване и облечете новите дрехи. Където и да отидете ще правите впечатление и ще привличате погледите. Това ще ви помогне да доминирате в средата си и да насочвате силата на околните в свой интерес. Днес и утре печелите предимства. На  30-и имате шанс отново да застанете на старта, да повлияте при взимането на общи професионални и бизнес решения и да обедините силите на семейството в една взаимно изгодна посока. Ако сте шеф, сега е момента да проведете събрание на колектива, да разпределите ролите и парите според възможностите и заслугите на всеки. Включете се в съвместни делови проекти и не се давайте без бой.

Дева 23 август – 22 септември

На 24-и е лесно да си простим взаимно греховете и да забравим стореното преди. В организма ви се включват в действие енергии на финно ниво. На 25-и вашата управляваща планета Меркурий е в точен съвпад със Слънцето. Това положение носи просветление, но и опасност да изпаднете под опасни влияния и нежелани зависимости от авторитетите, на които се възхищавате или от които сте си позволили да зависите. 26-и ви гледа в опозиция от знака на мечтанието Рибите. Внимавайте и не изпускайте контрола в работи и дейности, за които отговаряте. На 27-и сте под властта на една фикс идея или на чувство, което пречи на разумната ви преценка. Енергийният ви потенциал търси начин да се излее навън в работа или чувства. Един бърза на среща с любовта, друг получава ултиматуми в посока на бизнеса и партньорските връзки. 28-и е ден за среща със спонсори. Кандидитствайте за субсидии по европейски проекти. Намерете кой да финансира замислите ви и да подкрепи личната ви кауза. На 29-и ще получите обнадеждаваща и полезна информация, която ще ви помогне да разберете каква е тенденцията за развитие на отношенията и работните ви проекти. На 30-и е важно да влезете в перспективна група или среда, да заявите участието си в съвместни делови и творчески проекти. Не оставайте извън екипа, в който работите.

Везни 23 септември – 22 октомври

24-и е ден дава възможност да поправите някои грешки в поведението и в личния избор. Върнете се към стари връзки, потърсете и стари майстори, които и преди са ви вършили добра работа у дома и в офиса. На 25-и се препоръчва диета, но не само по отношение на храната. Лесно може да влезете в неблагоприятна и вредна среда. На 26-и още със ставането си представете възможно най-ярко и с подробности тази линия на поведение, която смятате да следвате през деня. На път сте да намерите или да си върнете важен източник на ресурси, закрила и енергия. На 27-и проведете важни срещи, защитете позицията си и не се давайте без бой. Ден на високите енергии и на още по-високите цели, които всеки си поставя. На 28-и Меркурий и Венера навлизат от двете страни на Везните. Родените в първата декада ще се занимават повече с личните си връзки, а родените в края на зодията ще обръщат повече внимание на бизнеса и договорните отношения. На 29-и Луна и Марс са в опозиция на Везните и в конфликтен аспект с планетите в Козирог. Ще се случват събития, които ще ви затрудняват и нараняват. На 30-и родените в третата декада може да отпаднат от една класация и да загубят дялово участие. Залисани в проблемите си пропускате нещо важно и се поставяте в служебна и личностна изолация.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

24-и е рисков за родените около 1 ноември. Луна и Уран сключват конфликтни аспекти със Слънцето ви и с Меркурий. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. На 25-и до ранния следобед продължава тенденцията към конфликти и проблеми, сега вече и за родените след 5 ноември. Сменяме времето, обстановката се променя, няма да получите това, което очаквате и ще се изнервите. На 26-и е от особено значение да стъпите на стабилна база, да подновите договори, да платите каквото дължите, за да запазите позициите си и да се радвате на повече екстри. На 27-и може да направите удобни и приемливи за околните собствените си амбиции и намерения. Не чакайте пасивно някой да вземе важно за вас решение, а активно го убедете да действа в посока на личните ви искания и общите ви нужди. На 28-и е важно преди да поискаш да си склонен на дадеш и да направиш нужните жестове към околните. Ден на сърцето. Никъде на отивайте без подарък. На 29-и около вас ще се водят битки, ще се променят отношенията у дома и на работното ви място. Ще се наложи да правите болезнен избор и да защитавате тези, които в предните дни сте критикували. 30-и е ден за събрания, за съвместни делови и публични изяви и за търсене на единомишленици. Съдбата ни събира в групи по интереси и позиции. Намерете си мястото, включете се в колективни мероприятия и ще получите нужните ви протекции и защити.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 24-и е добре да се върнете по старите стъпки към хора от миналото, които ви липсват. И с настоящите ви партньори успявате да намерите общ език и да стигнете до взаимни компромиси. На 25-и много неща се прикриват и правят на тъмно. Ден на прилепа и на хората, които по някакъв начин прилепват към останалите, смучат силите им и използват личните им ресурси. Нищо ново да не се започва. На 26-и е важно всеки да се окопае на позицията, в която ще действа, ще работи и живее в бъдеще. На 27-и пък се отнасяйте се внимателно към идеите и предложенията, които ви правят. Луна и Нептун ви облъчват в пречупващ аспект от знака на мечтанието Рибите. На 28-и ще изпитате облекчение, ще стъпите на сигурна основа в деловите и лични връзки. Луна и Венера вече ви гледат в благоприятни аспекти. Ще се разберете с партньори по спорните въпроси. Не тръгвайте напред с остена или с тоягата на голямата амбиция. На 29-и Луна и Марс ви изпращат стимулиращи аспекти от знака на Овена. Сега е момента да преосмислите и преструктурирате отношенията си с важните за вас хора. Поставете и ултимативни изисквания. На 30-и може да привлечете нужните ви хора и субсидии към личната ви кауза. Рекламирайте се, съберете екипа или се постарайте да влезете в средата, която е най-близка до личните ви стремежи, желания и очаквания.

Козирог 22 декември – 21 януари

На 24-и не пропускайте благоприятните възможности да стопите дистанциите с важните за вас хора. Обмислете стъпките и бъдещите си ходове. Мислено изгорете в пламъка на запалена свещ всичко негативно и вредно в живота ви. На 25-и Меркурий е в точен съвпад със Слънцето, а това положение носи за един прозрение, а за друг провали поради глупост и неразбиране. Нищо важно да не се започва. 26-и е ден на самовглъбение. Включва се каналът на кармичната родова памет. Може да се подключите към тайни и явни източници на сила. Обединете рода. Преговаряйте по имотни дела, търсете място за внедряване и разширение на семейството. На 27-и случващото се в момента може да ви издигне на по-висока позиция. Не се претоварвайте с несвойствена работа, но това, от което разбирате и знаете как се прави ще ви донесе късмет и ползи, ако го направите. От 28-и Венера и Меркурий ви гледат в пречупващ аспект от Везните. Като се добави и негативното влияние на Марс и Луна от Овен не може да се очаква нищо добро като ситуация и избор. 29-и е за родените във втората декада денят носи повече грижи, неприятности и неудобства. Не влизайте в интриги и конфликти. Точно днес няма да оправите света, най-много да си докарате здравословен проблем и семейна грижа. На 30-и е за родените в третата декада няма мира и покой. Ще се наложи да направите болезнен избор. Съветът е всеки да избере към каква група, работа и дейност ще се насочи или ще остане.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 24-и денят е неблагоприятен за всякакви дейности и начинания. Внимавайте при пътувания. Не рискувайте с прибързани и необмислени финансови сделки. 25-и е Ден на изкушения. Необходима е активна самозащита от негативни вмешателства. Бъдете скромни, не се опитвайте нищо да доказвате. На 26-и идеите ви ще бъдат приети с одобрение. Старите начинания и проекти отиват към приключване и дават възможност да стъпите на нова база, да подновите договори и да получите чаканото повишение. На 27-и увеличете самоконтрола. Ден на високите енергии, на амбициозните проекти и намерения. От 28-и Венера и Меркурий ще ви облъчват в брилянтни аспекти от знака на Везните. Една стопирана работа ще потръгне и ще се уреди. 29-и носи много рискове, но при вас тенденцията е да минете между капките и да избегнете редица неудобства, докато околните се пекат на бавен огън. На 30-и е момента да съберете личния състав, да свикате семейна сбирка и да се опитате да разрешите спорните въпроси. Всичко предприето ще носи успех и ще помогне да се решат проблеми влачени от доста време.

Риби 20 февруари – 20 март

На 24-и опитайте да стопите дистанциите, да се извините, ако в нещо сте сбъркали и да подновите връзките, които ви липсват. Препоръчват се пътувания и преместване на по-добро и защитено място. 25-и е ден с негативна и вредна енергетика. Налягат ви мрачни мисли и страхове. Идете на красиво и ведро място, медитирайте, прочистете мислите и съзнанието си от негативизма. На 26-и 27-и Луната е във вашия знак. Ще се открият възможности за извоюване на по-добра професионална и бизнес позиция. На 27-и пък Луната навлиза в Риби и сключва перфектни аспекти със Слънце и Уран. Може да изкачите връх в кариерата и да получите допълнителни бонуси и екстри. Не се препоръчва пасивност, конкуренцията не спи. На 28-и родените в третата декада ще си отдъхнат от едно подозрение или любовно неудовлетворение. Венера напуска знака на опозицията ви Девата и това дава възможност да излезете на по-стабилна позиция в играта на чувствата. На 29-и не се намесвайте в чужди битки. Не е добре да сте третият в битката на други двама. Ще се окажете виновни и може и двамата да се обърнат срещу вас. На 30-и-в деня преди пълнолунието ни обхваща особена превъзбуда. В неблагоприятна позиция са хората страдащи от маниакално депресивни състояния. Тази вечер е лунатична и магична. Не оставайте сами.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2020
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Advertisement