Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп 21-27 август 2021

Публикувана

на

Овен 21 март – 20 април

 

На 21-и колелото на съдбата се завърта и неща, тръгнали наопаки, се оправят. Очертават се предложения, които тотално може да променят живота на мнозина. За 22-и планирайте съвместни инициативи и важни срещи. Денят е чудесен за съвместни делови и творчески инициативи, за участия в конкурси, състезания и преговори по отношение на настояща или бъдеща дейност. На 23-и всеки е тръгнал с голямата кошница и не прави компромиси. Пълнолунието превъзбужда, но може и да напълни потребителската ви кошница. На 24-и лесно ще стигнете до консенсус. Балансиран ден, в който с всеки може да се разбереш и да подновиш стопирани във времето връзки. На 25-и подпишете нови договори, уредете имотни сделки. Очертават се пътувания и възможности да се подпишат важни и перспективни договори. На 26-и чакайте награди за минали услуги и заслуги. Днес всеки ще дочака своята награда за положените усилия или за мързела и непоследователните си действия. 27-и е рисков финансово. Бъдете внимателни с договорите, парите и вещите. Ще ви подведе и техниката, с която работите.

 

Телец 21 април – 20 май

 

На 21-и не се занимавайте с нищо сериозно. Почивайте, направете си разкрасителни процедури. Тежък и рисков ден особено за родените около 1 май. 22-и ви отнема предимства, но ги дава на близък. Родените в третата декада е добре да направят компромиси, да оставят друг да води в играта, а те да са подкрепящият и обезпечаващ фактор. За 23-и се очертават провокации там, където се съберат много хора. Задействат се големите ни амбиции, очертават се битки на интересни позиции и мнения. Не участвайте в преговори. 24-и идва с помирение и разбирателство. Енергията е хармонична, ведра и балансирана. Поведете уточняващи разговори, на които може да се разменят и одобрят идеи и предложения. 25-и изисква активни действия и преговори. Ще спечелите и като посредник между двама в работата, бизнеса и в живота. На 26-и поставяте условия и предлагате цени. Всеки се опитва да извлече ползи от контакта с другия и да го натовари със своята работа и задължения. На 27-и деца и родители не се разбират. Тези, които са в час с промените на големия пазар, може да направят силен финансов ход, но повечето ще загубят.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

На 21-и релаксирайте на приятно място, направете си оздравителни и разкрасителни процедури. Родителите се примиряват и дават разрешение на напористите си деца за доста рискови инициативи. На 22-и влезте в нов екип за работа или тренировки. Подпишете нови договори, свържете се с нови партньори, преговаряйте по въпроси от взаимен интерес. 23-и е агресивен и конфликтен. Не се опитвайте да доминирате и налагате мнението си пред тези, които се страхувате да не изгубите. 24-и е балансиран, приятелите се подкрепят. Водете преговори, търсете компромисните варианти и до вечерта ще постигнете напредък във връзките. На 25-и идват изгодни предложения. Старайте се да сте трезви през целия ден, защото назряват важни промени и са възможни нови договаряния. 26-и е ден на маскарада, но лесно ще разпознаете тези, които се преструват. Може да се разочаровате от един, но и да се привлечете от друг, когото до момента не сте оценявали по достойнство. 27-и е ден на предателства, не взимайте и не давайте заеми. Ден на фатално привличане, на зарибяване в социалните мрежи и на възможност да ви бъдат отнети пари и предимства.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

21-и е ден за почивка и релакс. Облечете новите дрехи, представете се в различна светлина, особено ако ви предстоят срещи в светлините на прожекторите. 22-и ви дава максимално възможното и добро за вас в една трудна ситуация. Всяко обвързване ще е успешно, оженете се. Сега е моментът да влезете в нов отбор, да направите избор на партньор за работа или за цял живот. На 23-и нищо няма да ви се даде без бой. Разменят се удари под кръста. Ден и на кратко блаженство и удоволствие от една тайна връзка, след което ще последват дълги дни на стрес, болки, загуби и разочарования. 24-и е привидно тих и мирен, но битката е под повърхността. Търсете компромис и разбирателство, независимо какви болки и разочарования сте изтърпели или ще трябва да преглътнете. На 25-и губите чувство за мярка и се прецаквате. Не бързайте да реагирате, проверете как стоят нещата и се радвайте, когато вече всичко е уредено. 26-и показва истинското ни лице. Виждате нещата в истинската им светлина, а от това наистина може да ви заболи. Вземете мерки. 27-и е ден на мрежата. Не ипотекирайте, не правете големи покупки и поръчки. Не се знае кой дърпа конците.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

На 21-22-и се движете в позната и приятелска среда. Очертават се моменти на труден избор и активно противодействие. На 21-и може да сте се разбрали за едно, но ще се случи друго и плановете ви може да пропаднат. На 22-и конкуренцията ви се обединява и прави фронт срещу личните ви амбиции и интереси. 23-и събужда скрити амбиции и страсти. Конфликтите са неизбежни. Постъпете дипломатично и се опитайте да спечелите на своя страна и двете враждуващи групи. 24-и носи хармония и равновесие. Може да се намери път към всяко сърце. В такъв ден може да се преговаря успешно, ако се вникне в гледната точка на другия. 25-и дава старт на важна инициатива. Действайте много внимателно, за да не подплашите пилето. Не си позволявайте да отивате в крайности. На 26-и разделяте приятелите от враговете. Ще увеличите дистанциите с тези, които не са от вашата черга, от вашия ресор или тесен приятелски кръг. 27-и е рисков за парите и амбициите ви. Лесно се попада в лапите на порока и лесно се харчат и губят трудно спечелени пари.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

21-и е ден на пълната промяна. Ако искате да ви приемат различно, променете не само външния си вид, но и отношението и подхода. Животът изисква от вас пълна промяна, която трудно ще направите, ако не идва от сърце и душа. На 22-и в 21,36 ч. по Гринуич Слънцето навлиза в Дева, а вие може да влезете в нова среда чрез стъпките, които предприемате. Сега е моментът да намерите своя нов екип или отбор. 23-24-и са дни на противопоставяне. На 23-и съветът е да се наведете, да отстъпите поне временно пред бурята на чуждите амбиции. На 24-и ще ви предлагат и примамливи идеи, но да си знаете, че „гроздето е зелено”, а исканото е непостижимо. На 25-и идват чакани новини. Ден на добре пресметнатите ходове. Ще спечелят тези, които не искат много, но и не се подценяват. 26-и позволява да си вземете своето от живота. Всеки компромис ще ви връща назад към старите грешки и комплекси. Денят се свързва с леденото сърце. 27-и носи и нещо чуждо. Може да спечелите с прецизно водене на играта и да получите нещо определено за друг.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота отделете време за себе си, идете на спа процедури, релаксирайте на приятно място. Ден за представителни срещи, на които може да получите делово предложение и сами да предложите сделка, връзка или брак. Ще получите предложения на 22-и и ще срещнете свои хора. Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Получавате достъп до места, където не всеки бива приет. 23-и повишава степента на риска, не влизайте в разправии. Всеки е тръгнал с голяма амбиция и няма да направи на никого компромис. 24-и носи хармония. Протягаме ръка един към друг. Изгладете конфликтите, ако не искате още утре да получите червен картон и да бъдете отстранени от желаната работа или позиция. За 25-и не си правете планове, всичко ще се промени. Не отивайте в крайности, придържайте се към златната среда в отношенията. Внимавайте при дозировката на лекарства и алкохол. На 26-и направете разбор на връзките. Не позволявайте да ви въздействат странични хора и фактори, особено при взимане на решения за наследствени и имотни делби. На 27-и изпадате в зависимости. За някой това ще бъде денят на златния шанс, а за друг ден на провалените възможности.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

За вас се очертава проблемен и рисков уикенд. Не се захващайте с тежка работа и не поемайте несвойствени ангажименти. На 21-и бъркате в подхода и се опитвате да летите там, където трябва просто да доплувате до другия. На 22-и не се опитвайте да се държите разпоредително или началнически, а се поставете на разположение на партньорите, приятелите и децата. На 23-и ще водите успешни преговори и ще извлечете нужните ползи. Ден без задръжки, действа се от позиция на силата, с натиск и амбиция. На 24-и попадате във водовъртежа на конкурентни битки. Ще получите своето. Хармоничен и ведър ден, в който може да спечелите подкрепа и приятелство с честна политика и компромис. На 25-и изкачвате връх в кариерата. Денят се свързва с виното, камбаната и веселието. Ще получаваме съобщения, за които ще почерпим или ще приемем философски примирени на чашка. 26-и ви помага да пробиете нечия защита. Край с един маскарад, с едно неискрено приятелство и с дейност, която не ви удовлетворява или не носи добри доходи. На 27-и всичко обещано ще бъде лъжа. Някой ще пожелае да си остане в любовния капан с цената на всички произтичащи от това компромиси.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

21-и изисква коренна промяна, но не само във външния вид, а повече в мисленето. Ден на колелото. Което е било отдолу, притиснато и притеснено, ще се освободи от оковите на зависимостите и ще тръгне нагоре. За 22-и планирайте съвместни срещи и инициативи, които ще определят едно ново бъдеще за вас. Не се колебайте и не се бавете в избора си. Направете го със сърцето и душата. На 23-24-и ще сте подложени на масиран натиск и атака. Бъдете много внимателни. 6 планети ви облъчват в пречупващ аспект от Риби и Дева. На 23-и властва змеят на желанията, на големите апетити и амбиции, които са провалили не една връзка и кариера. На 24-и ще се наложи да се държите пределно дипломатично и тактично, за да постигнете целта или нужното взаимодействие с партньори. Вземете важно решение на 25-26-и. На 25-и заставате на старта, получавате разрешения и документи, които ви дават предимства и възможност да направите отдавна планираната крачка. На 26-и се получава по заслуги, така че ще разберете на какво може да разчитате след положените в миналото усилия. На 27-и не правете нов избор. Не влизайте в казиното, не правете големи заявки и поръчки в мрежата и не се доверявайте на непроверени хора.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Не бързайте с решенията на 21-и, ситуацията се променя. Денят ще предложи промени и събития, които не може да предвидите, но със сигурност ще променят начина ви на живот и избора, който в момента се каните да направите. На 22-и дайте пълен напред в амбициите и в живота. Може да осъществите перспективни връзки, да намерите търсената среда и подходящите хора, с които да живеете и да работите в бъдеще. 23-и освобождава агресивни енергии за манипулация. Не ходете по митинги. Препоръчва се уединение и смирение. Агресията около вас нараства. 24-и усмирява духовете и позволява да стигнем до компромис. Хармоничен ден, в който всичко ще се уреди и подреди изгодно за всички с малко повече желание за разбирателство. На 25-26-и Луната от Овен сключва пречупващ аспект с Плутон от вашия знак. Очертават се остри битки на интереси. На 25-и внимавайте при пътувания, не навлизайте в непознати професионални води и не се занимавайте с излишни неща, когато е важно да се направи нещо друго. 26-и е ден на тежка равносметка, една илюзия си отива заедно с някого, към когото сте имали нереални очаквания. На 27-и печелите, докато другите губят. Днес вие сте рибарят, който ще изтегли пълна мрежа.

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

21-и е ден на затрудняващи и тежки събития. Животът ви се променя, напаснете се. В този ден хората без самочувствие създават себеподобни. Не правете това, което не искате да ви се случи. 22-и носи късмет за родените след 10 февруари. Срещате спонсор, падат прегради. Приемете предложения, рекламирайте се. Чудесен ден за обвързване и брак, за преход в нова среда, за създаване и утвърждаване на полезни връзки. 23-и идва с битка на интереси и позиции. Нужна е самозащита. Взаимно си вредим и пречим. Апетитите са огромни. Нужна е диета. На 24-и идеите ви се приемат благосклонно, привличате подкрепа. Денят е с блага и хармонична енергетика, позволяваща да се разбере другата гледна точка и да се влезе в положението на другия. На 25-и не отивайте в крайности. Спазвайте уговорките и дистанциите, не бързайте да реагирате на провокации или на конкурентни атаки. На 26-и разчиствате терена. Направете разбор на връзките и се опитайте да приключите с вредното и разболяващото в живота ви. 27-и е рисков и проблемен. Не правете компромиси и не задлъжнявайте в желанието да помогнете на някого.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

 

21-и е комплексарски ден. Създаваме си грешни впечатления. Полезните вещества, мисли и продукти лесно се усвояват, както и някои уроци в отношенията с приятели и близки. 22-и е може би най-успешният ви ден за периода. Един ще срещне чаканият спонсор и покровител, а друг ще получи обществено признание и стимул. 23-и засилва апетитите и действията ни от позиция на силата. Нищо няма да ви се даде даром, а и да се стараете ще привличате завистта и агресията на околните. 24-и е ден за компромиси и прокарване на взаимно изгодни планове и идеи. Разпределете честно и по правилата задачите и парите. Опитайте да усетите и разберете другата гледна точка. 25-и идва с новини, които ще ви зарадват, но някой може и да си поплаче. Липсва усещане за реалност. Така действията ви може да се окажат без покритие. 26-и е ден за равносметка. По един болезнен начин ще се срещнете с реалностите от живота. Може да разберете за изневери или да изневерите. На 27-и печелите от чуждите действия и грешки. Лесно може да попаднете в мрежи за наивници, да купите стока с изтекъл срок на годност или такава с дефекти.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement