Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп за 28 ноември-4 декември

Публикувана

на

Какво вещаят звездите за седмицата?

Овен 21 март – 20 април

На 28-и се съдържа обединяващ призив. Всичко, което се предприеме колективно и добре обмислено ще донесе придобивки и напредък. Мислете позитивно, не зацикляйте над проблемите. 29-и е тежък и рисков ден, особено в любовта. Може да изживеете вълнуващи моменти, които ще бъдат последвани от дълги дни на разочарования и проблеми. Не започвайте нищо важно, смирете апетита. На 30-и с всички сили се старайте да съхраните спокойствието и равновесието в отношенията. Вечерта чакайте предложение, което ще ви зарадва и насърчи. 1-и е активен и творчески ден. Действайте с далечна перспектива. Търсете работа, отговаряща на личния ви ценз. На 2-и навлизате в рисков двудневен период. Родените в първата декада ще се сблъскат с неуредици по пътя си, ще срещат хора с ледени сърца и ще си дадат сметка кой и доколко държи на тях. 3-и е ден с негативно и разболяващо излъчване. Тенденцията е към изкушения и измами. Останете си у дома, не приемайте чуждите идеи и не реагирайте на реклами. На 4-и още със ставането разпределете ролите и набележете целите. След това през целия ден не променяйте намерения и посоки.

Телец 21 април – 20 май

На 28-и действате обединяващо в семейния и приятелски кръг. Поставете на обсъждане важните и неотложни задачи. Не се разсейвайте с любовни изневери. На 29-и не взимайте и не давайте заеми и по никакъв начин не се обвързвайте с нови бизнес ангажименти. Неблагоприятен ден и за сключване на брак. На 30-и избягвайте крайностите. Ако нещо ще делите, нека да е поравно независимо заслугите на единия или другия. 1-и е благоприятен ден за нови срещи за старт на нови делови и творчески проекти и за търсене на странични възможности за печалба. Предлага се възможност, която ще ви извади от летаргията. На 2-и ще попаднете на нелоялна конкуренция. Нечия немарливост ще провали работата, която опитвате да свършите. В този ден се получава по заслуги, така че е време да поставим на мястото им тези, които не са в час с нуждите на момента. Край с поредната илюзия. 3-и е ден на мрежата. Внимавайте, не се забърквайте в интриги и неравностойни връзки. Неблагоприятно за сключване на нови договори и брак. На 4-и важното свършете в първите часове на работното време. Към обед навлизате в двудневен рисков период.

Близнаци 21 май – 21 юни

28-и е ден на призив. Препоръчва се участие в различен тип преговори. Добре е да се започне съвместна работа и партньорска дейност. За 29-и не се препоръчват много срещи. Ще ви се отрази добре всяка форма на аскетизъм и дистанцираност. На 30-и бъдете особено внимателни, не си превишавайте правата, не влизайте в спорове. От 1-и планетата на бизнеса и контактите Меркурий ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Ще ви атакуват от различни посоки, ще срещате негативни погледи и ще отговаряте на различни претенции. 2-и е ден на кривите огледала. Всичко ще се представя в изкривен вид. Получените информации притежават само частична достоверност, така че не бързайте да ги използвате и съобщавате, за да не се изложите. 3-и е ден на мрежата и на паяците, които дебнат в нея. Не сключвайте нови договори, отношенията ни са лишени от прозрачност и достоверност. Някой може да загуби много, ако се предовери и в любовта. На 4-и се концентрирайте над важните задачи и действайте активно. Може да постигнете напредък в преговори, да подпишете изгоден договор и да привлечете съюзници, дори и от противниковия лагер.

Рак 22 юни – 21 юли

28-и е благоприятен за нови начинания, за срещи на екипа, за преговори и обсъждане на бъдещите съвместни действия. Участвайте активно, представете условията и изискванята си и опитайте да стигнете до важен избор. На 29-и може да пламнат конфликти по незначителни поводи. Старайте се да туширате агресията в зародиш. 30-и е ден с негативни знаци. Движете се балансирано и не отивайте в крайности. Ако правилно дозирате нещата на 1-и ще се похвалите с придобивки и нови договори. Идват предложения, позволяващи да влезете в нова среда. На 2-и родените в първата декада ще изживеят неприятни моменти, ще се окажат предадени и може да попаднат в изолация. Денят е свързан с подражанието и с пасивното следване на чужди съвети и предписания. 3-и е един от най-неблагоприятните ви дни за месеца. Лесно се попада в лапите на мошеници от всякакъв калибър. Не приемайте нови оферти, не подписавйте нови договори и не се обвързвайте по никакъв начин. На 4-и сутринта е натоварена с проблеми, но към обед вече посоките са уточнени и е добре да се премине към активни и целенасочени действия. До края на работното време подпишете нови договори.

Лъв 22 юли – 22 август

На 28-и конкуренцията ви се обединява. Ще се водят преговори целящи да бъдете поставени в тежка позиция и да бъдете принудени да направите нежелани компромиси. Не поемайте рискове, не пътувайте и по възможност отлагайте важните разговори. На 29-и не се лакомете, откажете се от битки, които не са ваши. Може да си докарате здравословен проблем или да развалите отношенията с близки и приятели за дреболии. На 30-и не отивайте в крайности, делете задължения и придобивки поравно, за да избегнете конфликтите. На 1-и може да отлепите от дъното и да направите силен ход. Добре е да се организират срещи и преговори, да се подпишат договори и да се търсят нови пазарни ниши. 2-и е ден на студеното сърце. Не очаквайте да ви влязат в положението и да ви подкрепят тези, до които опирате с някаква молба или искане. 3-и е един от дните, в които се пускат лъжливи слухове, правят се уж изгодни оферти, които в последствие ще се окажат губещи и заробващи. Не започвайте нищо важно, особено в комбина с някого. На 4-и може да направите силен ход и да постигнете нещо важно за вас и семейството. Действайте активно, подпишете нов договор.

Дева 23 август – 22 септември

28-и е благоприятен за всякакви начинания. Не оставайте там, където не се чувствате добре приети, платени и разбрани. Може да намерете допълнителна работа и да извлечете полза от всеки проведен разговор. 29-и е ден на ненаситните апетити. В този ден битката за кокала стига до застрашителни размери. На 30-и родените около 1 септември са в по-неблагоприятна позиция. Не отивайте в крайности, не си поставайте и не поемайте тежки задачи. На 1-и може да се излъжете в преценката и да се захванете с нещо, с което трудно ще се справите и може да изпаднете в неприятно положение. Не предозирайте отношенията и внимавайте с лекарствата. На 2-и околната действителност е отражение на това, което става в сърцата и душите ни. Ако сме намусени и времето ще се намуси. 3-и е ден на паяка. Всички сме в мрежата и сме подложени на въздействия от различен характер. Денят е неблагоприятен за всякакъв вид обвързвания, за сключване на нови договори и брак, за нови запознанства и срещи на екипа. 4-и дава възможност да се „отлепим” от дъното, да намерим нова работа или възможност за странични доходи и печалби.

Везни 23 септември – 22 октомври

28-и е благоприятен за съвместни делови и лични инициативи, за работа в екип и за опознавателни срещи. Ще се намерят тези, които отдавна се търсят или имат нужда един от друг. 29-и е зареден с агресия и желание да се получи максималното за сметка на другите. На 30-и не бива да се отива в крайности, нужно е смирение. Крясъците и скандалите ще ви разболеят. 1-и е покровителстван от висшата любов. Благоприятно е всяко обвързвене или запознанство. На 2-и родените в първата декада ще се окажат в капана на неравностойни и лъжливи отношения. Ден на кривите огледала. 3-и е един от неблагоприятните ви и рискови дни за месеца. Попадате в капани за наивници и може да си докарате големи неприятности. Не подписвайте нови договори, не правете големи инвестиции и покупки. На 4-и родените в третата декада да се въздържат от активна дейност и преговори. От обед навлизате в благоприятен и творчески период и до вечерта поне една цел ще бъде постигната. Концентрирайте се върху най-важното за момента и го следвайте. Опитайте да привлечете подкрепа и да си осигурите финансиране. Препятствията са лесно преодолими.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

28-и е ден на изневери и нестандартни връзки, които ще ви вкарат в непредвидени разходи и интриги. Ще плащате свои и чужди сметки, обещаното няма да се получи и случи. 29-и е ден на огромните апетити и претенции, които трудно ще задоволите, колкото и да се стараете. Спазвайте диета. На 30-и всичко може да се постигне с компромис, с умение да се преговаря и да се стимулират настроенията на околните. 1-и е ден на благоприятни обрати в работата и деловите връзки. Чакайте обаждане, което ще ви обнадежди и ще постави на нова база работата и отношенията ви с партньорите. Не бива да се прекалява в нищо и за нищо. Контролирайте се максимално, не пийте, ако ще водите важни делови разговори. На 2-и си гоните интереса, без да обръщате внимание на претенциите на околните. В този ден всеки ще получи по заслуги, а вие ще си върнете загубени позиции в работата и в любовта. На 3-и сте в ролята на рибаря, който може да улови своята златна рибка. Възползвайте се максимално от предложените изгодни варианти. На 4-и важното свършете в първите часове на работното време. Не планирайте пътувания късно вечерта.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

28-и е благоприятен за нови начинания, за приятелски и роднински срещи, за преговори с партньори и за търсене на нови възможности за развитие на личния ви бизнес. На 29-и всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на отстъпки и компромиси. Това ще се окаже вредно за връзките ви, ще увеличи дистанциите и ще върне преговорите в изходната точка. На 30-и се очертават раздели. Близък, когото сте неглижирали, ще ви създаде проблеми и допълнителни разходи. 1-и носи нови варианти за работа, за съвместни дейности и сделки. До няколко дни може да се уредите с нова работа и със солиден делови ангажимент. 2-и е ден на заключените врати и сърца. Ограничете контактите, разчитайте само на най-близките си хора. 3-и е ден на мрежата, на желанието да използваш и манипулираш, да продадеш нередовна стока на висока цена и да прецакаш ближния. Не взимайте и не давайте заеми, не се женете и не давайте големи обещания. 4-и дава възможност да постигнете поне една важна за вас цел. Чакайте положително развитие на водените преговори и дела. Ще се появи проблем, който бързо ще разрешите и в следващите дни ще привлечете благоприятни връзки.

Козирог 22 декември – 20 януари

28-и е добър ден за представителни срещи, за рекламни кампании и подбор на кадри. Не отклонявайте покани, не оставайте сами вечерта. 29-и е ден на ненаситните апетити. Спазвайте диета, ограничете контактите и не се поддавайте на съблазни. 30-и-денят изисква и налага смирение. Не роптайте срещу живота си и не влизайте в конфликти. В първият ден на месеца е добре да направите и първа крачка към важен проект, работа или дейност. Може да получите изгодно предложение и да станете част от печеливш отбор. На 2-и е добре да направите разбор на връзките, да отсеете приятелите от враговете и да не поглеждате повече встрани от семейната пътека. Неравностойните ви връзки носят загуби и болка. На 3-и хитрата сврака ще падне в капана с двата крака. Може да пренебрегнете пословичната си предпазивост и да се решите на ход, който със сигурност ще е губещ. Не е ден за запознанства, за годежи и брак. 4-и може да предложи различни варианти, но за вас е важен само един. Открийте го и насочете усилията си само в тази посока. Сутринта сте в изолация и изпитвате притеснения, но до вечерта ще се похвалите с придобивка.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 28-и конкуренцията ви се обединява и търси нови варианти за печалба. Очертава се навлизане в личната ви територия на работа и влияние. Отложете пътувания, не рискувайте, не правете големи инвестиции. 29-и е един от най-трудните ви дни за месеца. Препоръчва се максимална изолация. Ще ви се обаждат хора с огромни апетити и неустоими желания. Трудно ще откажете и в каквато и работа да се включите ще бъдете използвани и употребени. На 30-и ще успеете да постигнете компромис, да намерите верния подход и решението, което ще устройва вас и околните. 1-и е ден на представителни срещи. Очертават се изгодни предложения и поръчки. На 2-и всеки се свива в своя периметър на работа и действие и не е склонен да допуска чужда намеса. Само най-добрите приятели ще ви отворят вратите си и ще ви окажат съдействие. На 3-и рекламите са навсякъде. Подложени сме на масирана атака за пазаруване. Останете си у дома, планирайте за утре големия пазар. Ще попаднете на нещо фалшиво и нетрайно. Очертават се неизгодни предложения, които ще ви вкарат в задлъжняваща програма. На 4-и важното за деня свършете до обед. Преградите са лесно преодолими.

Риби 20 февруари – 20 март

28-и е ден на тръбача. Организирайте събрания, делови и приятелски срещи и обсъдете неотложните задачи. Време е да се търси странично финансиране, нови източници на сила и ресурси. На 29-и всеки иска много и ако може веднага. Ограничете контактите, отложете срещи, които ще ви натоварят бюджета. На 30-и в живота и отношенията ви се появява сянка. Следете знаците на съдбата, не правете точно сега избор между двама, между две дейности и начинания. На 1-и някой може да измъкне килимчето под краката ви, ако не сте в час с изисканията на момента, с нуждите на близки и колеги и с претенциите на партньора. На 2-и е добре да мислите първо за себе си, за нуждите на дома, децата и професионалните си задължения. Давайте заето за тези, които биха спекулирали при среща и разговор с вас. На 3-и дърпате конците, привличате нужните ви спонсори и инвестиции. Може да продадете непродаваемото до момента. И чуждата реклама ще действа във ваш интерес. На 4-и до обед доминирате във връзките и на пазара. Добре е да се подпишат нови договори, да се финализират сделки и да се направят допълнителни уговорки за сроковете и задачите на бъдещата работа.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement