Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп 18 – 24 юли

Публикувана

на

Вижте какво вещаят за вас звездите за следващата седмица.

Овен 21 март – 20 април

Днес се очертава любовен предиобед и вечер на тежки отношения и обяснения. За неделя планирайте отваряне на ново заведение и старт на нова търговска дейност. Сега е момента да направите или да ви направят предожение или да сключите брак. И направените делови уговорки ще ви отворят нови пазарни ниши и ще помогнат да намерите спасителният за вас вариант в кризата. 18-19-и са силни дни. Препоръчват се пътувания лични и делови срещи. Ще направите изгодна сделка, ще намерите човека и мястото, които търсите. На 20-и по линията на нехармоничните ви Рак и Козирог ще има 4 опозиции и един съвпад на планети, което ще се отрази доста негативно на бизнеса, на живота и здравето ви. Стъпвайте на пръсти, не се противопоставяйте на хората, от които по някакъв начин зависите. Това новолуние в знака на Рака ще засегне по-болезнено родените след 10 април, но и другите ще се поизпотят. 21-и е ден за размисъл, а 22-и за действие. На 23-и ограничете контактите. На 24-и обаче действайте смело. Организирайте важни срещи и делови контакти. Участвайте в светски изяви и спонсорски мероприятия. Може да получите ценна покана и предложение, които не са за изпускане. Бъдете себе си, не лъжете и търсете начин да влезете в нова среда. В този ден не се пълнее, хапнете си на корем в приятна или делова компания. Ще получите изненадващи оферти и в любовта.

Телец 21 април – 20 май

Ден за среща с любовта, за приятни моменти на още по приятни места. Всяка преграда може да бъде преодоляна и всяка цел може да бъде постигната с дипломатично поведение. Ако се появи проблем, заобиколете го и продължете. Ден на реката, а тя прави завои, когато срещне преграда. Чакайте придобивки. И като реката събирате сили от различни потоци и привличате нужните хора. През уикенда пътувайте, уредете си срещи важни за бъдещето и поемете курс към нова работа или лична връзка. Всеки ангажимент ще ви носи облаги  до 20-и, но на 21-22-и ще се наложи да козирувате и да се подчинявате на нечия воля и авторитет. На 23-и правите удобни за другите собственните си амбиции и желания, а на 24-и сте във вихъра на купона, на изгодните продложения и действия. Всичко предприето ще има успех, ще ви донесе ползи и печалби. Може да получите повишение и преназначение. Ще се обаждат потенциални спонсори и клиенти от висок ранг. Може да се окажете свързващото звено между двама и така да получите двустранни облаги. Дават ви се повече права и пълномощия. В този ден не се пълнее, хапнете си колкото ви е сладко.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес родените в третата декада са на прага на кармични срещи, които може да ги оженят след време и дано не ги разведат. Луна и Венера са в съвпад със Слънцето ви. Денят е благоприятен за пътувания, за срещи от всякакъв вид и за преговори в областта на най-важните ви лични интереси и амбиции. Всичко може да тръгне като по вода, ако сте добре подготвени и държите на мнението си. Прекрасен съботен ден, особено за родените в третата декада. На 19-и стартирайте нов бизнес, отворете заведение или търговски обект. На 20-и се въздържайте от действия. Останете, където сте и не надигайте много глава. Денят носи рискове по всички линии на живота. Нещо дребно може да предизвика конфликти и скандали, които ще се разрастват и ще навредят повече от очакваното. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Не планирайте тежки физически натоварвания. И за любов силите няма да ви стигнат, не се напрягайте. На 21-и планирайте, а на 22-и застанете на старта. 23-и е ден на фатално привличане. На 24-и може да бъдете приети в нова среда, но не и без дълго оглеждане и изчистване на подозрения. Храната се избира по каприз. Денят е тежък за родените след 06.06. Водете принципна политика. Всяко отстъпление от личните ви цели и професионални обещания ще бъде санкционирано и използвано срещу вас. Срещите ви ще са неравностойни. На едно място сте в ролята на нежелания шеф, а на друго сте против шефа. Подбирайте връзките и думите си.

Рак 22 юни – 21 юли

Ден за срещи с любовта, за пътувания и контакти с близки на сърцето ви хора. Сега е момента да дадете всичко от себе си и да изпиете до дъно чашата на удоволствията, защото в следващите дни програмата ви ще се затегне, ще възникнат непредвидени отговорности и проблеми. Днес постигате поне една важна за бъдещето ви цел. Ще получите подкрепа и пари от два източника. 18-19-и са дни на затишие пред буря. Очертават се срещи с любовта, с приятни и подкрепящи работата ви хора. Проблемът е, че може да загубите чувство за мярка или ориентация в средата. 20-и ще бъде един от най-тежките ви дни за годината. Луната и Слънцето от вашия знак правят четири опозиции с планетите в Козирог, а Марс от Овен ще повишава риска. Ще срещате безмилостна конкуренция. На 21-и след вчерашният ден на противопоставяне и 4-и зведни опозиции днес ще се събудите с ясното съзнание и чувство накъде, към кого и какво да вървите. На 22-и не може да си позволите пасивност, изчакване и протакане дори и на неприятните разговори. На 23-и ако във вчерашния ден ви е било добре да се включите в съвмести инициативи и да обедините интересите си, то в този може да попаднете на фатално привличане и влияние. 24-и ще бъде за вас ден на приятелски и роднински срещи, на участия в обществени мероприятия и конкурси.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес ще постигнете важна цел, ще срещнете  подходящите хора за работите и дейностите, с които ще се занимавате и ще развивате в бъдеще. Ще си прекарате приятно, ще преодолеете с лекота препятствията по пътя си и ще намерите начин да привлечете подходящите спонсори и партньори. Ден на реката, която се събира водите си от различни източници и пълноводна достига морето. Предприетото в събота ще донесе ползи и късмет. В неделя доминирате и привличате погледите. На 20-и се въздържайте от активна дейност. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние в знака на Рака. Това ще бъде най тъмният и рисков момент в сатурновата ви дупка. В този ден има четири опозиции на планети. Ще се намери кой да ви качи кръвното. Тези аспекти ще обтегнат до скъсване отношенията в личен и  колегиален план. Ще се развалят съюзи, ще се прекратяват връзки и ще се поставят ултиматуми. 21-и дава верни сигнали за бъдещето, а на 22-и направете важна крачка напред. 23-и изисква самостоятелна работа, на свой терен и със свои средства. Не допускайте нови хора в екипа си. 24-и е ден за представителни срещи и хубаво похапване.

Дева 23 август – 22 септември

Днес е вероятно да имате проблеми при пътувания или поради отсъствието си от дома. Вървите към изневери или ви изневеряват. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Може да пропуснете приятни моменти или да разберете за нещо неприятно и дистанциращо в любовните връзки. Под властта сте на измами, фобии и илюзии. Не губете чувството си за мярка. 18-и е ден на проблеми и изкушения в любовта. На 19-и стартирайте нов бизнес проект и отворете ново заведение. Проблемите на другите на 20-и ще ви помогнат да се внедрите в престижна ниша. На 21-и всичко се избира по чувство и каприз. От 22-и с навлизането на Слънцето в Лъв навлизате в сатурнова дупка. 23-и е ден за семейни дела, не работете с чужди хора. На 24-и ви очаква силен ход. Един от най-силните ви и успешни дни. Може да сключите изгодни договори и съюзи, да влезете в нова среда и да се запознаете с подходящите хора. Пътувайте, посетете обществени и приятелски мероприятия, постарайте се да блеснете в светлините на прожекторите и да привлечете вниманието на евентуални нови приятели и спонсори. Хапнете си сладко, днес не се пълнее.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ще получите голяма порция любов и внимание. Луна и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от Близнаците. Позволявате си странични връзки и пътувания, които едва ли ще споделите с тези, с които споделяте общите житейски отговорности. Радвайте се на всяка възможност за радост и неотразимо преживяване. Утре нуждата, агресията и отговорността ще ви спрат кранчето. Чудесен съботен ден с много любов и интимности, особено за родените в третата декада. На 19-20-и ви засипват семейни тревоги и грижи. Бизнесът ви може да зацикли. Каквото се развали в тези дни трудно ще се оправи. 21-и е ден на устата, на лакомията, на желанието да вземеш, да манипулираш и да употребиш. Ще влезете в подобни роли, но и вас ще се опитват да преметнат и поставят в невъзможна ситуация на избор. Просто не правете никакъв избор. Не яжте храни, които ви настройват неприятно, дори и да обидите домакините. Не обвинявайте никого и бъдете пределно внимателни в игрите на живота. На 22-и направете първа крачка към някого и нещо. 23-и не е ден за колективни начинания. На 24-и сте във вихъра на благоприятни промени.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес с лекота се нарушават дадените обещания за вярност и лоялност в чувствата. Ще се отприщят като пълноводна река отдавна сдържаните страсти и енергии. Ще ви се обадят или вие ще се обадите на тези, с които сте прекратили отношения, но чувствата не се изтлели. Преградите нямат значение. Дадените обещания се забравят, страстта и желанието за близост ще доминират. 18-и е ден на любовните авантюри. Съветът към партньора ви и е да не отсъства, за да не остане на втори план в любовта. На 19-и отворете и осветете новия си търговски обект. В хороскопа ви действат хармонични и стимулиращи аспекти. Сега е момента да стартирате нов бизнес или да подновите стария. Рекламирайте се по всички възможни начини. Може да намерите жилище или терен, на който да развивате новата си търговска дейност. Не се колебайте да сключите нови договори и да влезете в нова среда. Ще получите нужната ви подкрепа. 20-и ви дава предимства, но на 21-22-и шефовете ще се разпореждат с живота и работата ви. На 23-и влизате в среда, в която вие ще се разпореждате. 24-и ви дава права и пълномощия, срещите ви ще са успешни и делови.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес Луна и Венера са в опозиция на Слънцето ви, а Нептун от Риби подклажда опасни страсти, които може да донесат хаос в личния ви и професионален живот. Не правете крачка към нова връзка. Денят провокира изневери и конфликти. Трудно удържате апетити и желания. И половинката  ще ви изневери, ако я пренебрегнете или оставите сама у дома. Време е да си върнете дълговете. 18-и дава шанс на страничните любовни връзки. На 19-и направете огледи на имоти, капарирайте ако нещо ви хареса. Започнете нов бизнес. На 20-и близките ви ще водят тежки битки, които и вас ще засегнат. 21-22-и са най-силните ви и успешни дни за периода. Сключете нови договори и търсете начин да пробиете в нова делова и творческа среда. Може да ви повишат. 23-24-и са рискови. На 24-и Луна, Венера и Нептун образуват кръст с рожденното Слънце на родените около 5-13 декември. Вероятно е да сложите кръст на стари връзки и да влезете в нови, които също ще ви поставят на кръста на изпитанията. Очертават се делови и представителни срещи, на които ще бъдете оглеждани и тествани по различни начини и причини. Не лъжете, ще се оплетете в интриги.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес на вратата ви чука любовта, а на прозореца изневярата. Важно е кого ще пуснете през парадния вход и на кого ще останете верни. Пътят ви ще криволичи между желаното и позволеното, между страстта и разумната преценка. Вечерта ще е рискова за родените в първите дни на зодията. Вървите към скъсване на отношения и тежки раздели придружени с конфликти и скандали. На 18-и си проправяте път в нова посока. 19-и ви стоварва чужда отговорност и грижа. 20-и е ден с 4-опозиции на планети между Рака и Козирога. Влизате в опасни връзки, притискат ви с изисквания. 21-и е ден за размисъл, а 22-и за настъпление и действие. От 22-и Слънцето вече не ви гледа в опозиция. Ще отпадне поне един враг и конкурент. Ще постигнете напредък в дейности и лични връзки и може да получите изгодни бизнес оферти. Добре е да подпишете нов договор и да се насочите към нови полета на дейност. Не сдържайте енергията в себе си, за да не се разболеете. Сега е момента да дадете ход на подготвените проекти и начинания. Силните ви дни са 23-24-и. Ще получите максималното и ще доминирате в  средата си. Сключете перспективни договори.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Всичко предприето днес ще тръгне успешно и ще затвърди положението ви в партньорските връзки. Вървите към срещи и запознанства, към обвързване, сватби и годежи. Луна и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Близнаците. Дано решите и с кого ще се разделите, за да не изпаднете в двойнствени отношения. В живота ви ще се появи и неочакван благодетел. Чудесен съботен ден за родените в третата декада. Уредете си среща с любовта. В неделя и в бизнеса правите решителна крачка и привличате спонсори. 20-и е рисков, останете където сте. 21-и идва с неочаквани обрати и промени, към които бързо трябва да се напаснете. На 22-и не влизайте в противоречия и конфикти. 23-и изисква самостоятелни действия, а 24-и носи победи. 24-и е ден за светски прояви за участия в обществени и приятелски инициативи. Ще намерите търсеното съдействие и може да си стиснете ръцете след изгодна сделка. Водете принципна политика, не влизайте в непозволени води и спазвайте закона. С лекота привличате спонсори и може да блеснете в светлините на поржекторите. Не се ограничавайте в храната, днес не се пълнее.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес се намирате между чука и наковалнята. Не допускайте трети в любовните си отношения. Родените в третата декада са на прага на болезнени раздели и приключване на отношения, към които в бъдеще ще им се иска да се върнат. Емоциите не са добър съветник. Бъдете активни и делови. Планирайте за утре старт на нова търговска инициатива. Не се разсейвате с любовни авантюри. Ще изживеете мъчителни моменти в любовта на 18-и. Може да прекратите стара връзка заради нещо ново и мимолетно. На 19-и пуснете в действие и осветете търговски обект. На 20-и не се намесвайте в игрите на големите, вашите ви стигат. 21-и идва с интуитивно прозрение за правилната посока и личен избор. На 22-и лавирате мужду желания и възможности. 23-24-и са дни на тежки изпитания. На 24-и се налага да работите за чужда кауза и интереси, но ако битката бъде спечелена от вашите хора и вие ще извлечете ползи. В момента връзките ви се подлагат на проверка, на опън и натиск. Някои ще издържат, други ще останат безвъзвратно в миналото. Дано направите правилния избор. Сега е момента да защитите достойнството на приятелите и да покажете на чия страна сте. Ще е трудно.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2020
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement