Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп 14-20 ноември

Публикувана

на

Вижте какво вещаят за вас звездите за предстоящите седем дни

Овен 21 март – 20 април

14-и е рисков и слаб енергийно. На 15-и ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното. Доверете се на усещанията. На 16-и действайте активно, но без прекалявания. На 17-и не се ангажирайте в екип, работете солово и ще успеете.18-19-и са дни на тежки битки за пари, постове и позиции. Спазвайте предписанията и закона. 20-и идва с конфликт, а вечерта с прошка.

На 14-и нищо ново не започвайте. В деня преди точното новолуние тъмнината е непрогледна, не се знае кой какво ти мисли и накъде тегли. На 15-и Луната излиза от примката на новолунието рано сутринта. Интуицията ви работи на максимални обороти. Доверете и се, не тръгвайте в посоката, която ви е неприятна или имате негативно усещане за развитието на ситуацията. На 16-и може да направите пробив в работата и в дейността си. Пасивният човек ще претърпи поражение. Не се отказвайте от нито една възможност. На 17-и до 10 ч. проведете общите събрания, след това работете самостоятелно. Стойте далече от колективните инициативи до следващия ден на обед. На 18-и до обед сте податливи на негативни влияния, които ще ви донесат проблеми със закона в следващия ден. Вечерта е заредена с емоция, с напрегнатост в отношенията и с конфликти около едно нежелано отсъствие или присъствие. На 19-и родените в третата декада ще се пекат на бавен огън, ще влизат в конфликт със закона и с неговите служители и ще правят грешки, които са си обещали да не повтарят. На 20-и до обед преговаряйте с познати, клиенти и приятели в чужбина. Може да се уредят документи и плащания. Кандидатствайте по спонсорски програми.

Телец 21 април – 20 май

Родените около 1 май са в особено неблагоприятна позиция в съботния ден. Не влизайте в конфликти, отложете пътувания. На 15-и ще срещате открита и прикрита съпротива. 16-и дава шанс да направите крачка напред, но в предварително проучената посока. На 17-и не работете в екип. На 18-19-и ще постигнете максималното в ситуацията, ще уредите договори и плащания. 20-и е рисков, не лъжете. На 14-и съветът е да стъпвате на пръсти, да не засягате чужди интереси и нищо съществено и важно за бъдещето си да не започвате. На 15-и рядко се доверявате на предчувствията. Земните зодии вярват на това, което може да видят и да пипнат, но на този ден е добре да послушате гласът на интуицията. Вътрешното ви усещане ще ви предпази от грешки, докато умът ще настоява да постъпите различно и да не се бавите с деловите задачи. На 16-и във въздуха витае някаква агресия, но въпреки страховете си не може да останете пасивни, когато ситуацията изисква активната ви намеса. 17-и е ден на фатално привличане, особено в посока на чувствата и любовта. Отваряте врата пред желанията, а те вкарват своя Троянски кон в живота ви. 18-и и 19-ти са добри за съвместна дейност и делови преговори. Луната от Козирог ви облъчва в брилянтен аспект. 19-и е силен ден, особено за родените около 10-15 май. Чакайте предложения и съобщения, които ще ви помогнат да разрешите тежък проблем. На 20-и родените в първата декада е добре да отложат пътувания. Нещо в плановете ви се обърква. Болезнен и губещ ден.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 14-и действат хора в сянка, нищо не се прави и казва открито. На 15-и ще се събудите с чудесна идея, реализирайте я. 16-и изисква активна самозащита, а 17-и е неблагоприятен за събрания и съвместни инициативи. Групите се разпадат. От обед на 18-и навлизате в силен период, уреждате документи и плащания. На 19-и бъдете отговорни. На 20-и битките на другите ви носят полза. На 14-и тъмнината на приближаващото новолуние пречи да се разбере кой какво иска и за какво се бори. Очертават се провокации поради някои ограничения за бизнеса. 15-и е ден на интуитивни прозрения, които ще ви помогнат да разрешите стар проблем, но със сигурност ще ви вкарат в нови още в следващите два дни. Внимавайте и не предизвиквайте съдбата. На 16-и се събуждате със спомен за пророчески сън, който ви дава символично решение на наболелите проблеми. Очертават се опити за намеса в личните ви действия и намерения. 17-и е ден на фатално влияние и привличане, особено за родените в третата декада. Луна и Нептун са в конфликтна позиция спрямо Слънцето ви. Не работете в екип и не се подчинявайте на колективни решения. 18-и е ден за представителни срещи. Ще убедите някой да ви съдейства и да финансира проектите ви. Получавате одобрението на шефове и специалисти. На 19-и до обед диетите са противопоказни. Не се лишавайте от хубавото похапване и разговорите на масата. До вечерта ще ви потърсят партньори, клиенти и доставчици от чужбина. 20-и за вас носи успехи и постижения. Конкуреницята ви зацикля в компроматни игри, влиза в противоречие със закона и не успява да ви контрира и конкурира. Имате по-голяма свобода на действие.

Рак 22 юни – 21 юли

Грешките на другите ще работят във ваш интерес през уикенда. Новолунието в Скорпион може да ви донесе имотна придобивка или решение на наболял проблем. Доверете се на интуицията в неделния ден. 16-и предлага два варианта, по възможност действайте и в двете направления. На 17-и ограничите контактите. На 18-19-и сте обслужващ персонал, но на 20-и си заемате мястото. На 14-и денят разделя приятелите от враговете. Давате се сметка на кого може да се доверите и кой винаги ще ви предава. Лъсват фалшивите връзки, усмивки и страсти. На 15-и се събуждате с вярното усещане за полезното и вредното в живота и отношенията. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна. Ако към някого изпитвате неприязън, дистанцирайте се. 16-и е ден на проби и грешки, на опити да се влезе в нова среда или да се започне нов живот в нови отношения. В момента в живота ви действа дразнител и проблем, който ще си отиде и ще разрешите до края на годината. Ако на 17-и вършите всичко сами и се уповавате само на себе си ще си спестите неприятности и големи разходи. Не се препоръчва участие в колективни проекти и инициативи, където не се знае кой пие и кой после ще плаща. На 18-и Луната се движи в знака на опозицията ви Козирога, а Марс от Овен провокира личната ви раздразнителност и неудовлетвореност. До обед не се включвайте в съвместни инициативи. 19-и е ден на откази и приключвания в живота на родените в третата декада. Очертават се служебни промени, които болезнено ще ви засегнат. Всичко да се прави по законовия ред и по правилата. На 20-и до обед се препоръчват контакти с близки и партньори в чужбина. Ще ви се предложи нов вариант на дейности и лични връзки. Чакайте предложения за съвместна дейност.

Лъв 22 юли – 22 август

Очертава се тежък уикенд. Бъдете особено внимателни, не рискувайте и по възможност не пътувайте. На 16-и работете на свой терен и ще имате успех. На 17-и подпишете нови договори. Насрочете си делови срещи и ще доминирате в преговорите. На 18-и ще убедите нужните ви хора да ви съдействат. На 19-и откривате истинския смисъл на връзката си с някого. 20-и е рисков. На 14-и, в деня преди новолунието в нехармоничния ви Скорпион, всяко обвързване ще ви донесе грижи и неудобства, ще ви вкара в непредвидени разходи и здравословни проблеми. 15-и е ден на устата, дозирайте приказките. Доверете се на инстинктите и ако нещо ви се дояде хапнете си, независимо диетите. На 16-и Луна и Марс от другите два огнени знака образуват брилянтни аспекти с вашето Слънце. Край с пасивната политика и с изчакването. На 17-и успявате да убедите група хора да работят за вашия интерес и да ви правят услуги. Печелят тези, които се изявяват като водачи и наставници и съумеят да привлекат колективната инициатива към своите лични нужди и делови проекти. На 18-и в първите часове на работното време не се обвързвайте с никого за нищо. Към обед навлизате в силен делови и творчески период и до вечерта може да привлечете важни съмишленици, клиенти и спонсори. 19-и е ден с огромна регенерираща сила. Символ е жерав излизащ от облак. Мислете в перспектива и действайте с далекобойните оръдия на връзките и ума. На 20-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Водолея и до вечерта сключва пречупващ аспект с Уран от Телец.

Дева 23 август – 22 септември

Новолунието ще елиминира някои ваши конкуренти, ще стопира ненужни и вредни проекти и връзки през уикенда. Благодарете и продължете. На 16-17-и смесвате чувства със задължения, бъркате в преценката и приемате на гола вяра всичко, което ви казват. Ще се опарите от колеги. 18-19-и дават възможност да се внедрите на престижна позиция. 20-и започва с усмивка и завършва с конфликт. На 14-и може би ще се освободи терен или помещение, което може да наемете или да използвате в бъдеще. Не бързайте да си предлагате услугите. На 15-и чувството, с което се събудите тази сутрин сочи правилната посока, верният избор и предания човек. Заемете се с реставрация и регенериращи дейности. На 16-и и 17-и Луната от Стрелец и Нептун от Риби образуват кармичен кръст в хороскопа ви. Той е във формата на буквата „т”, а това е момента, когато хората са сложили камък върху камък и от там е започнала да се предава кармата на рода. На 17-и е противопоказно да работите в екип, да сключвате колективни трудови договори и да се обвързвате с много хора. Не ходете и по митинги. На 18-и и 19-и Луна, Юпитер, Плутон и Сатурн от Козирог и Уран от Телец сключват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Бъдете активни и настроени творчески. Ще потръгнат водените дела. На 19-и за родените в третата декада този ден ще донесе повече екстри, но и другите няма да се оплачат от липса на възможности. На 20-и сънищата от тази сутрин показват какво трябва бързо да се довърши и приключи, за да се освободите за новото, което идва. Вечерта е заредена с експлозивност и агресия.

Везни 23 септември – 22 октомври

Новолунието в Скорпион е слабо енергиен момент. За 14-15-и не планирайте участия в екстремни спортове и начинания, които изискват огромен потенециал и възможности. На 16-и мислете както за нападение, така и за защита. За 17-и не планирайте събрания. 18-19-и създават проблеми на работното място и конфликт със закона. 20-и идва с покани от чужбина и шанс за нова работа. На 14-и ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние. Не се знае кой какви ги върши и какво е замислил. Не се доверявайте на никого, не влизайте в преговори и не започвайте нищо важно. 15-и е един успешен ден за хората, които се ръководят повече от вътрешното си усещане и се вслушват в гласа на интуицията. Разумът дава объркващи сигнали и напътствия. На 16-и бъдете предпазливи. В тангото на живота ще направите две крачки напред, ако преди това сте направили една назад и сте отстъпили пред нечии искания. Бъдете дипломатични и тактични. На 17-и всичко, което свършете сами, без чужда подкрепа или намеса ще носи ползи и придобивки в бъдеще. Сега е момента да станете титуляра в работата, да се освободите от заместници и да поемете еднозначно новите делови функции. На 18-и четири планети от Козирог и Марс от Овен ще ви вкарват в кармични отношения днес и утре. Бъдете особено внимателни и не настъпвайте никого по мазола. Спазвайте предписанията. На 19-и родените в третата декада са в рискова позиция. Лъсват комплексите ви, давате повод на конкуренцията да напипа слабото ви място и да се възползва от прибързаните ви оценки, действия и коментари. На 20-и поне в една посока тръгвате напред. Чакайте покани и предложения от чужбина.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

14-и е ден на негативни обрати. Нищо важно да не се предприема. Отложете пътувания. На 15-и се доверете на интуицията. Не се претоварвайте. 16-и изисква не само нападение, но и защита. За 17-и не планирайте колективни инициативи.18-19-и носят предимства и възможност за внедряване в нова среда и на нова работа. Елиминирате конкурент. 20-и започва с придобивка, но завършва с конфликт. На 14-и ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние във вашия знак. Липсва енергия, враговете ви се обединяват и нападат от засада. 15-и е ден на устата, организмът ви казва какво да ядете и от какво да се откажете, независимо покани и предписания. Едно ведро или неприятно чувство ще ви подскаже кое е добро или лошо и неизгодно за вас. На 16-и пасивният човек ще претърпи поражение и даже травми може да получи. Понякога ултиматумите вършат по-добра работа от горещите молби. На 17-и и сам войнът е войн. Не мислете, че в екип ще бъдете по-защитени и добре представени. В момента стадото се насочва към местата за доене и стрижене. На 18-и до обед провеждайте личната си политика, без да се интересувате от чуждата. Преговаряйте на четири очи и то с големите шефове. 19-и е един от силните ви дни за месеца. Търсете връзки с чужбина, опитайте да привлечете спонсори и съмишленици към начинанията и творческите си проекти. Засилват се задграничните контакти. На 20-и Луната от Водолей и Уран от Телец образуват неблагоприятни аспекти спрямо Меркурий от вашия знак. Може да попаднете в капани за наивници и да загубите влияние и пари.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Предстоящото новолуние е най-тежкият момент в сатурновата ви дупка. Чака ви екстремен и рисков уикенд. Ограничете контакти и дейности, не се претоварвайте и не поемайте допълнителни ангажименти. На 16-17-и повеждате в играта, но с нужното внимание и старание. 18-19-и отварят нови хоризонти и професионални възможности. Чакайте предложения от чужбина. На 20-и молбите се чуват. На 14-и ни поглъща тъмнината на предстоящото новолуние. Ограничаваме контактите, мислим само за себе си и увеличаваме дистанциите. Внимавайте с храната, не яжте нищо алангле. 15-и е ден на интуитивни прозрени за правилната посока, цел и личен избор. Доверете се на инстинктите и ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. На 16-и денят задвижва личната ви инициатива. Някой ще започне нова или паралелна дейност и работа. На 17-и строени на плаца дори и група от рамбовци имат женско поведение и лесно се управляват от началниците. В този ден не е препоръчително да влизате в строя, да ставате част от групата и да се оставяте някой друг да направлява живота и личния ви избор. На 18-и навлизате в силен период до петък на обед. Важното е да се играе честно и принципно. Всеки е проучил нещата, така че няма място за лъжи. На 19-и е добре да мислите и действате мащабно. Опитайте да привлечете клиенти и партньори от чужбина, подпишете взаимно изгодни договори. Срещите ви ще се полезни за бъдещето. На 20-и до обед поведете важните срещи. Посетете лично тези, с които ще вървите напред в живота и работата. Засилват се телепатичните контакти. Обаждат се тези, за които мислите.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 14-и ограничете контактите и нищо важно не започвайте. На 15-и се доверете на шестото си чувство. 16-и ви включва в битките на другите, от което няма да имате ползи. 17-и е ден на фатално привличане, особено в любовта. На 18-19-и Луната е във вашия знак. Предстоят промени, на работното място и поставяне на ултиматуми за родените в третата декада. 20-и е ден за преговори с чужбина. На 14-и предстоящото новолуние в Скорпион е слаб енергийно момент, особено ако решите да преговаряте с роднини по наследствени и имотни дела. Внимавайте с дозировката на лекарства и стимуланти. На 15-и не може да измамиш организма си. Не се тъпчете с храна, която ви е неприятна. В желанието да не обидите някого правите вредни за вас компромиси. На 16-и не започвайте важна и отговорна работа, ако не сте прегледали техническата част, ако нямате нужните документи или инструменти и ако колата ви се нуждае от ремонт, а се налага да пътувате. На 17-и не се съгласявайте да работите съвместно с някой друг независимо предложените екстри. Попадате във въртележката на всевъзможни изкушения, които ще ви карат да отстъпвате от позициите и разбиранията си. На 18-и важното лично за вас свършете до обед, без да използвате посредници. От обед навлизате в стабилизиращ период. На 19-и се очертават остри сблъсъци на интереси. Влизате в тежки битки, някой прилага компроматна хватка и ви поставя в трудна ситуация с цел личната ви елиминация. Но правото и законът в момента работят във ваш интерес. На 20-и до обед ще се справите с проблемите и личните си задачи, а следобед ще си създадете нови с излишни коментари и влизане в спорове по незначителни поводи.

Водолей 21 януари – 19 февруари

За вас се очертава тежък и рисков уикенд. Новолунието в нехармоничния ви Скорпион е един от слабо енергийните за вас моменти. Смирете амбицията. На 16-и се подсигурете по всички линии, а на 17-и работете самостоятелно и не търсете нови партньори. 18-19-и ви осигуряват нужната стабилност. Уреждате плащания, получавате дължими суми. На 20-и чакайте вести от чужбина. На 14-и за родените в първата декада днес кризите и проблемите ще са повече. Не поемайте излишни рискове, не пътувайте, не взимайте и не давайте заеми и не си създавайте излишни проблеми с несвойствена работа. На 15-и всеки направен компромис ще ви вкара в разправии и проблеми и ще ви затрудни. Не се отказвайте от това, което ви се иска и ви привлича. На 16-и се очертават приятни пътувания и неочаквано гостуване, което ще упражни благоприятен ефект върху бъдещата ви работа или лични връзки. Не съдете шефа. На 17-и денят ще донесе предимства на тези, които сами си вършат работата, не търсят подкрепа и не позволяват намеса. На 18-и не споделяйте планове и намерения до обед. Но от обед навлизате в силен и творчески период. Може да осъществите полезни връзки и запознанства. Водете принципна политика, не лъжете. На 19-и денят ви носи сила и предимства, но за сметка на нечии провали и грешки. В трудна позиция са близките ви родени в третата декада на Козирога, Рака, Везните и Овена. На 20-и Луната навлиза във Водолей и до вечерта сключва пречупващи аспекти с Уран и Меркурий. Нещо неочаквано може да се обърка. Не взимайте и не давайте заеми, не играйте хазартно.

Риби 20 февруари – 20 март

Случващото се в този уикенд ще изясни доста проблеми, ще ви помогне да разберете кой към какво клони и къде е вашето място в ситуацията. На 16-17-и ще си патите от доверчивостта, от невниманието и от старанието да угодите на някого. Не подписвайте нови договори, не се обвързвайте. 18-19-и са дни на стабилност и възможност да получите повече екстри. 20-и сбъдва желания. 14-и, в деня преди точното новолуние се сгъстява астралната мъгла, пророчествата са лъжливи, а и мислите ни са заредени с повече негативност. Бъдете добронамерени, простете грешките на близки и приятели и не се занимавайте с магична дейност. На 15-и сутринта си останете в леглото, помислете какво ви се яде или какво възнамерявате да правите. Ако към определени храни, хора и мисли изпитате някакво негативно чувство, не тръгвайте в тази посока. На 16-и съветът за този ден е да си вземете не само меча, но и щита. Препоръчват се активни, но премерени и съобразни с обстоятелствата и възможностите ви действия. Не отивайте никъде неподготвени. На 17-и влизате в ситуации и в отношения от типа „болен здрав носи”. Мислете повече за себе си, щадете се, другите няма да ви пощадят. На 18-и може да влезете в голямата игра и да получите предимства. Ако искате да запазите благоприятната тенденция за в бъдеще не лъжете и действайте по правилата. Може да не споделяте всичко, но и да изкривявате нещата не си е работа. На 19-и до обед уредете срещи и организирайте събрания на екипа. Ще се наложите в разговорите. Ще спечелят тези, които мислят в перспектива. На 20-и до обед довършете изостаналата от вчера работа, изпратете допълнителни документи и съобщения, които са част от поетите съвместни ангажименти. Бъдете верни на партньора.

vlastta.bg

 

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Advertisement