Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп 14-20 август

Публикувана

на

Вижте какво вещаят за вас звездите за седмицата от 14 до 20 август.

Овен 21 март – 20 април

Важното през уикенда свършете в събота сутрин или в неделя следобед. В останалото време попадате в объркващи ситуации и влизате в конфликти. Добре е да се пътува. Гостувайте и канете гости. Счупенето е лош знак, може да се развалят отношения. Дълготрайните проекти, започнати в неделя, ще зациклят и ще носят разходи. Не си подреждайте бюрото и документацията. 16-и налага да се смирите и да се сдобрите. Пипайте с кадифените ръкавици, постарайте се да не навреждате на чуждия интерес и амбиция. На 17-и правите големи покупки и заставате на старта на нова дейност. Контролирайте емоциите и бъдете благоразумни в този ден. Мнението ви може да се окаже погрешно и да вземете прибързано решение. 18-и изисква да заемете нова база и позиция. Луна и Венера са в конфликт със Слънцето на родените в първата декада. Не взимайте емоционални решения и не намесвайте любовта в професионалните и делови отношения. Конкуренцията е жестока на 19-и. Всичко се постига с упорит труд и пот на челото. Родените във втората декада ще водят тежки битки за територии, пари и влияние. На 20-и печелят амбициозните. Ще се разберете с роднини и по имотни въпроси. Направете нужните стъпки и отстъпки.

Телец 21 април – 20 май

Очертава се тежък уикенд. Бъдете внимателни, спазвайте законите на пътя и в отношенията и се движете по линията на най-малкото съпротивление. На 14-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона и заедно със Сатурн от Водолей контрира амбициите на родените в първата декада. Не водете преговори по имотни въпроси. На 15-и си подбирайте думите, не давайте обещания, които трудно бихте изпълнили. 16-и скъсява дистанциите. Възраждат се стари връзки. Направете опит да привлечете старите клиенти и приятели и да започнете нещо съвместно. На 17-и не започвайте отговорни и дълготрайни проекти. До 16.30 ч. летим в деня на прилепа. Всичко се прави на сляпо, нужна е допълнителна информация за ориентация. 18-и помага да завладеете нови позиции, да привлечете спонсори и инвестиции. 19-и е един от най-силните дни, особено за родените във втората декада. Може да намерите жилище, да уредите имотен спор и да постигнете връх в кариерата. Ще имате повод да почерпите. 20-и е рисков и губещ. Днес е добре да давате, да обгрижвате близки, приятели и колеги и да подадете ръка на тези, които са ви подкрепили.

Близнаци 21 май – 21 юни

14-и започва с покана и пътуване, но може да завърши с конфликт. Ще се сбъднат голяма част от пожеланията ви и дано после не се чудите как да се откажете и отървете от това, което сте си поискали. На 15-и до обед подклаждате огъня със забележки, а след това търсите помирение. До утре на обед стартирайте нови бизнес проекти. От 16-и Венера ще ви гледа в стимулиращ спект от Везните. В този ден няма неравностойни връзки. Лесно ще се напаснете и ще намерите допирни точки по различни въпроси. Идва време за любов, но и за болезнени авантюри. На 17-и правите губещ ход. Още от сутринта съдбата ви изпраща знаци за внимание. Нищо важно да не се започва, особено ако не е съгласувано с близките. 18-и и 19-и носят шансове, които не бива да се изпускат. На път сте да завладеете нова база, да подпишете перспективен и стимулиращ договор и да подредите бъдещето на децата. На 19-и предстоят инфарктни разговори и преговори, които може да развихрят неподозирани страсти и да станат причина за конфликти. На 20-и помислете за другите. Не е ден за амбициозни начинания. Не притискайте и не подлагайте другите на натиск.

Рак 22 юни – 21 юли

Очертава се силен уикенд. Може да извоювате някои допълнителни екстри и да се наложите в семейния избор. На 14-и се обадете на тези, за които мислите. Чакайте предложения от чужбина или покана за работа и гостуване. 15-и ще ви даде предимства, ще пренасочи усилията и амбициите си в нова посока и ще позволи да се уредят имотни дела. От 16-и Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от Везните. Някой ще се реши на раздяла, а друг да я предизвика с поведението си. 17-и е ден за инвестиции и покупки. Не споделяйте обаче намеренията си, започвайте само такива задачи, които до вечерта ще приключите успешно, ще си вземете парите и ще приберете стоката. 18-и идва с тежки битки за кокала. Очертават се проблеми във връзките, особено ако са по естеството на работата ви. Правите неприятни разкрития или ви хващат в крачка. Не оставайте друг да ви върши работата и на 19-и. Може да изкачите висок връх или да се сринете надолу, ако не сте внимателни и сте оставили друг да контролира положението, парите и ресурсите ви. 20-и е ден за обич и смирение. Помислете как да улесните живота на любимите си хора, без да се претоварвате излишно. Опитайте да разберете другата гледна точка.

Лъв 22 юли – 22 август

14-и е рисков и конфликтен, не играйте хазартно, не правете дългове. Преминавате през различни коридори на властта и до вечерта излизате с подвита опашка. На 15-и пътувайте следобед, спазвайте закона и разпоредбите. Може да ви глобят. Вечерта се приберете навреме. Не си разпилявайте силите в различни направления и сред хора, които не познавате добре. 16-и променя обстановката и изглажда отношенията. Имате шанс да блеснете на сцената на живота, в работата и във връзките. Ориентирайте се към участия в светски прояви и състезания. 17-и ви носи награда за положените усилия, съдбата елиминира конкурент. Не реагирайте емоционално на критики и лични сблъсъци. В този ден може да има опити да ви извадят от играта. 18-и и 19-и ви дават предимства и възможности за сключване на успешни договори. 18-и е добър ден за ремонти, за пренасяне в ново жилище или офис. Пренареждате връзките и вече разчитате на нови играчи. На 19-и ще придобиете властови позиции, ще получите подкрепа и признание. Бъдете готови във всеки момент да защитите позициите си. 20-и е ден за спонсорски дела. Ден на сърцето и на любовта. Другото не е от значение.

Дева 23 август – 22 септември

На 14-и родители и деца си поставят взаимни ултиматуми. До обед осъществете полезни връзки и преговаряйте с чужбина. От обед до утре на обед внимавайте какво си пожелавате, какво казвате и предлагате. В неделя вървите към помирение, но в следващите два дни ще срещате открита и прикрита съпротива и на работното си място. На 16-и Венера напуска вашия знак и може да ви остави на сухо в някои интимни планове и връзки. Старайте се да не засегнете нечии интереси, но не споделяйте вдъхновените си проекти. На 17-и както и да постъпите, ще сбъркате. Много неща ще се правят на тъмно. Трудно ще разберете кой с кого и за какво се е съюзил и как ще действа. 18-и и 19-и са силните ви дни. Активизирайте се максимално, заемете нова позиция и затвърдете положението си с подписване на нови договори или преподписване на старите. На 19-и може да постигнете максималното. Меркурий и Марс са в точен съвпад в Дева. Хората с остро перо и бистър ум ще се наложат в разговорите. На 20-и вие давате сила на друг. До обед взимате, а следобед ще се наложи да давате повече от себе си, да правите услуги и да се включвате в благотворителни инициативи.

Везни 23 септември – 22 октомври

14-и е ден за пътувания, преговори и срещи с потенциални партньори или работодатели. Обсъждайте в тесен семеен кръг предложенията, които получавате. Не споделяйте получените предложения извън семейството. На 15-и влизате в конфликти и в нови роли. Денят не е добър за обвързване в дълготраен съюз. Казаната дума ще бъде хвърлен камък във водовъртежа на връзките. От 16-и Венера навлиза във Везни и обагря с розовото на надеждата и любовта и най-черните ни мисли. Любовта върви до вас или скоро ще я срещнете. На 17-и нищо амбициозно да не се започва, особено ако получавате противоречиви сигнали. Ще бъдете подложени на всевъзможни изкушения, ще се наложи да избирате между две неща, но спасителният вариант ще е третият. На 18-и ще се наложи да търсите нови източници на сила и ресурси. Постарайте се някой да ви покрие или замести на ниво в местата, където не може да отидете. Ден за проверка на приятелските връзки. Вървите към служебни промени на 19-и и 20-и. За родените около 5-10-и октомври първият ден обещава трудности в работата и по отношение на имотни инициативи. На 20-и важното за деня свършете в първите часове на работното време. След това смирете амбицията, огледайте се.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 14-и и 15-и Луната от Скорпион задвижва кръст на планетни сили, засягащи негативно отношенията ви с Водолея, Телеца и Лъва. Ще се налагат ултиматуми, ще има и удари под кръста. За родените до 5 ноември 14-и носи изпитания, проблеми с документи и при пътувания, остри сблъсъци и разправии с родители и деца. От обед на 15-и навлизате в период, в който с лекота може да се решат проблемите, да се постигне близост и разбирателство. 16-и е ден за помирение. Може да започнете с неочаквано запознанство и обаждане, което променя плановете ви. Трудно ще избягате от емоциите на работното място. На 17-и смирете амбицията. Действате с високо самочувствие, но не е изключено да се издъните и някой да ви натрие носа. Прочистете мислите от негативизма. На 18-и и 19-и подпишете нови договори, опитайте да завладеете нова позиция на работното място и в бизнеса. Откривате нов източник на сила и ресурси, а някой намира и новата си любов. 20-и е ден за благотворителност. На родените в първата декада ще се наложи да плащат за стари грешки и прегрешения и вероятно ще влязат в конфликт с родители и деца. Правете това, за което ви помолят.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота до обед е добре за преговори с чужбина. До вечерта влизате в разправии за дреболии. Не планирайте до 15-и на обед важни делови разговори. Внимавайте какво си пожелавате, какво споделяте и доверявате на близки и приятели. Конкуренцията не спи, лесно може да ви спретнат компромат. 16-и носи помирение и разрешение на спорни въпроси. Простете си взаимно. Предстои обрат във връзките. Някой ще се върне назад към старата любов и семейство, а друг ще направи нов избор. На 17-и не са изключени провали, следете знаците на съдбата. Каквото започнете сутринта, се постарайте да приключите до вечерта и, ако може и да се разплатите. Денят е с тежка енергетика. 18-и и 19-и ви дават шансове, които е добре да се използват. Чувствате прилив на сили, идва някаква подкрепа и се решава важен семеен въпрос. На 19-и идва моментът да направите избора и крачките, които отдавна обмисляте и подготвяте. Вечерта в живота ви може да се появи и спонсор. 20-и ви включва в дарителска програма. Правете това, за което ви помолят, без да коментирате и изказвате свои мнения. Противопоказно е да се товари сърцето с тежка работа и тежки думи. И храната също трябва да е лека.

Козирог 22 декември – 20 януари

Уикендът разширява хоризонта на връзките ви, получавате информация, която ще ви накара бързо да си стегнете багажа и да вземете важни решения в семеен план. 14-и е благоприятен за преговори. До обед намирате начин да излезете от задръстено положение, но следобед лесно може да влезете в конфликти. На 15-и не бива да се действа първосигнално, проверете информациите преди да реагирате. Денят е благоприятен за пътувания и творчески командировки. От 16-и Венера ще ви облъчва в пречупващ аспект от Везните. Очертава се труден за връзките ви период. Следете знаците на съдбата. Ако не сте дипломатични на 18-и ви чакат раздели. На 17-и не започвайте важни начинания, особено ако нямате достатъчно информация или не сте на светло в делови и юридически план. На 18-и и 19-и Луната е във вашия знак. Пътувайте, сключете нов договор. Ориентирани сте повече към работа, към уреждане на договори и делови въпроси и някак оставяте в страни емоциите и любовта. На 19-и може да получите изгодни делови предложения и да ви повишат. Намирате нова пазарна ниша. 20-и е спонсорски ден. Хората с ниско самочувствие и склонните да превиват гръб да не чакат нищо добро.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 14-и и 15-и Слънце, Луна и Уран образуват кръст с планетите във Водолей. Няма да ви е леко, бъдете внимателни на всички нива. Ще се окажете в неприятни положения и зависимости. Не влизайте в казиното, не взимайте заеми, независимо кой какво ви иска. 15-и е неблагоприятен за пътувания, вероятни са проблеми с техника и транспорт. Не започвайте ремонти, от които не разбирате. 16-и носи пътувания и командировки. Съчетавате работата с любовта. Нещо ведро и приятно се появява на личния ви хоризонт и дано другите проблеми и болки отшумят. На 17-и се ориентирайте към приключване. Уредете стари проблеми. Не започвайте важни начинания. Този път не избързвайте, изчакайте и направете крачката си в края на работното време. 18-и е ден на елиминации във ваша полза. Сключете нови договори, приемете покани, не отлагайте делови срещи и се постарайте да сте на ниво във водените преговори. 19-и идва с нов договор. Може да направите изненадващ и успешен ход и да оставите конкуренцията да ви диша прахта. На 20-и имате нужда от подкрепа. Луна и Сатурн са в съвпад със Слънцето на родените до 1 февруари, а това е аспектът на хората без самочувствие и на такива с трудно детство.

Риби 20 февруари – 20 март

На 14-и и 15-и интуицията ви дава верни сигнали, а това помага да излезете с чест от всяка ситуация. Уреждате имотен спор. Хората с дар слово ще привлекат съмишленици и спонсори и ще получат подкрепа за амбициозните си дела и начинания. Идват ви идеи, които е добре да реализирате. Може да убедите някой да ви съдейства в момент, когато вътрешно не е убеден в правотата на избора ви. На 16-и и 17-и може да се очакват провокации. Луната от Стрелец и планетите от Дева са в конфликт със Слънцето ви, а това ви въвлича и в неприятни положения. Скоро може да станете родители, баба и дядо, особено ако Венера в хороскопа ви се намира в края на Водолея или в началото на Риби. Направете всичко възможно да си осигурите стабилност за бъдещата ви работа с нов договор или с покупка на недвижимост. На 18-и и 19-и правите силен ход, намирате работа и подписвате успешен договор. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Включват се енергии и съпротивителни сили на висше ниво. Родените около 1-5 март ще бъдат подложени на натиск и манипулация. 20-и е ден на любовта и сърцето. Проявете състрадание, влезте в положението на тези, които ви създават проблеми и ядове.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement