Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп 13-19 февруари

Публикувана

на

Ето какво вещаят звездите на всеки зодиакален знак през следващите седем дни!

 

 

Овен 21 март – 20 април

На 13-и с всеки може да се разберете, водете преговори. Ден на неочаквано прозрение и артистично вдъхновение. На 14-и вземете решение за отваряне на стопиран бизнес, но не взимайте нови хора в екипа си. Днес се зарязват лозята, виното се лее, дават се обещания, които непременно трябва да се изпълнят. 15-и ви среща със стари партньори в бизнеса, правят се уговорки за бъдещето. Днес и утре Луната е във вашия знак. Не избързвайте, контролирайте емоциите и не действайте първосигнално.16-и носи новини от чужбина, с които трябва да се съобразите. Ден за преговори с роднини, които са далече. Може да се вземе решение за имотни и наследствени делби или да се реши кой къде ще живее и какво ще ползва. На 17-и не играйте хазартно. Важното свършете в първите два часа на работното време. На 18-и ледовете се топят, дава се прошка. От 19-и вече сте в сатурнова дупка. До 11ч се разберете по всички важни въпроси за деня и потърсете първи тези, с които смятате да движите важна работа или сделка. Към обед в делата ви ще се намесят неканени гости. Нищо ново да не се започва. Навлизаме в деня на прилепа. Всичко ще се прави на тъмно.

 

Телец 21 април – 20 май

На 13-и ще ви убеждават, тези които в миналото сте разубедили и отказали от нещо. Край с изчаквателната политика. На 14-и не работете в екип. Днес лесно губим идентичноста си при връзки с неподходящите хора. Фалшиви новини провокират ежедневието ви и може да ви скарат с партньори. 15-и ви среща с хора, които дълго ще останат в личната ви орбита. Днес прекрасно се усвояват нови знания и идеи. 16-и насочва усилията ви в една по-далечна перспектива. Ден за преговори с чужбина и за кандидатстване за работа в чуждестранна фирма. На 17-и не играйте хазартно. Важното свършете в първите часове на работното време. След това ще влезете в разправии и служебни търкания, които ще ви изнервят. От 18-и ледовете в отношенията се топят, Слънцето вече ви гледа в хармоничен аспект. 19-и идва с придобивки. Обадете се на тези, с които искате да стопите ледовете и да ги привлечете към личната си кауза.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 13-и Меркурий е в съвпад с Венера. Хората с положителна нагласа на ума ще успеят, за другите преговорите ще зациклят. 14-и е хаотичен и губещ, но вечерта с когото седнете на една маса с него може да направите семейство или общ бизнес. На 15-и е време за преговори. Стремежът е към постигане на далечни цели. Привличате стари или нови партньори и спонсори. Денят е благоприятен за съвместна инициатива и уточняване на отношения. 16-и насочва погледа към далечна цел. Не се занимавайте с дреболии и не издребнявайте в претенциите. В този ден се преследват далечни и глобални цели, търсят се приятелства и връзки с чужбина, активизират се междудържавните отношения и се водят преговори, които ще позволят разхлабване на ограничителните мерки. 17-и е провокативен. Важното е да запазите в тайна водените преговори, дори и от потенциалните си партньори и съдружници. 18-и стопява дистаниците, а на 19-и сами се ограничавайте, важното и неотложното свършете по най-бързия начин.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 13-и с всеки може да се разберете. Луна и Нептун от Риби ви зареждат с вдъхновение и амбиция за справяне с всяка ситуация. На 14-и печели соловата игра. Не влизайте в нов екип или в съвместно начинание. Пийте си виното в тесен кръг .Днес зарязваме лозите, но не бива да си зарязвате работата. 15-и разширява хоризонта, очертават се успешни и ползотворни срещи. Изискването днес е да се води честна игра и отговорна политика. Не си позволявайте да предавате тези, които са ви се доверили. Може да бъдете изключени от играта и дори конкуренцията да не иска да се занимава с вас. Доверете се на предчувствията си, Правете това, което ви идва отвътре. Това е и единственият ден в този месец, в който не се пълнее независимо колко ще изядеш. 16-и задава глобални за света програми. Напаснете се на изискванията. Ден на откровение за бъдещето. Символ на деня е щъркел излизащ от облак. Някой вече чака бебе, друг е на път да го направи. 17-и идва с важни разкрития. За родените в първата декада денят носи изпитания. Проверете по различни канали всичко, което ви казват и предлагат. На 18-и тече процес на сближаване и прошка. 19-и е ден за преместване. Едно давещо чувство в гърдите сочи, че трябва да се обърнете към по-духовни занимания.

Лъв 22 юли – 22 август

На 13-и някой сладкодумник ще ви убеди да работите в негов интерес. Ден на неравностойни връзки. Не споделяйте намеренията си. Не се опитвайте да доказвате правотата си, ако ще се изисква съобщаване на информации, които е добре да си останат тайна. На 14-и конкурентите ви се обединяват. Не се препоръчва работа в екип, но в този ден конкуренцията ви ще се събере, дори и виртуално и ще синхронизира действията си в посока на личната ви елиминация. Добре е да се срещнете със спонсори и покровители, но само на четири очи. Добре е на 15-и и вие да излезете с покани и предложения за бъдеща съвместна дейност. Водете принципна политика и на 16-и, когато се задълбочават връзките с чужбина. 17-и е особено рисков за родените до 1 август. Не играйте хазартно. На 18-и утрото е провокативно. Туширайте скандалите в зародиш. Към обед ще трябва да се извинявате и да топите ледовете, да се съгласявате с чуждо мнение и да изпълнявате желания, за да си осигурите мир и любов. Влизате в преразход на сили, чувства и пари. От нечии думи много ще ви заболи. На 19-и се налагат пътувания и промени. Сутринта ще намерите компромисния вариант, но ще остане едно горчиво чувство в сърцето.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 13-и сте подвластни на фикс идеи и фобии. До вечерта в живота ви може да се появи дразнител, който на първо време ще приемете като стимулиращо положение за развитие на личните ви дарби и таланти. Бъдете внимателни в избора, не позволявайте някой да печели лесно чрез вашия труд и делова активност. На 14-и ограничете срещите с непознати. Не се включвайте в групови инициативи, в които ще се загуби личната ви идентичност и няма да има правилно разпределение на заплащане и положен труд. 15-и ви свързва с полезни и важни за бизнеса и живота ви хора. Не отклонявайте покани. Днес вие водите в играта, налагате правилата, осъществявате полезни и перспективни връзки и успявате да се доберете да изгодни предложения и поръчки. 16-и е ден на телепатичните контакти и сигнали. Днес може да получите отговор и оферта на предложения, които сте направили преди време. На 17-и късметът ще проработи за родените в първата декада. Конкурентите ви взаимно се илиминират. На 18-и Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Рибите, пожелайте нещо и на 19-и може да го получите.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 13-и Венера е в съвпад с Меркурий, а това положение ви дава красива форма на мисълта. Може да привлечете всеки към личната си кауза и така на 14-и да се сдобиете с важни съюзници и сътрудници. На 15-16-и работите за чужд интерес, но изгодата ще се види по-късно. 17-и е ден за пожелания, а 18-и за изпълнението им. На 18-и не бързайте с важните начинания. От обед ще навлезете в благоприятен за връзките и действията ви период. Ще получите предложения и ще имате възможност за избор с кого и къде да се видите. До утре сутрин с лекота се стопяват дистанции и се сключва така нужното и за двете страни примирие. Ден на Феникса. Възкръсва от папелта и една любов, която прибързано сте загърбили. До 19-и на обед е време за прошка, после идва забравата. Станете рано и свършете важното в първите два часа на работното време. След това навлизаме в сенчест период, в който много неща ще се правят на тъмно. Няма да се разбере кой с какви планове и намерения идва, какво в действителност предлага и какво ще ни коства всичко това. Не играйте хазартно, не се доверявайте на всеки. Поръчаното може и да не бъде доставено в желания вид.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 13-и вътрешната ви енергия достига високи нива. Пасивността е нежелателна. Луна и Нептун от Риби ви зареждат с артистичност и магнетизъм, на който партньорите ви няма да устоят. 14-и предлага изкушения, на които трудно ще устоите. Попадате под фатално влияние. 15-и е ден на протегнатите ръце, подновявате договори и стари връзки. 16-и отваря възможности за работа в чуждестранна фирма. Ако днес вземете решение за заминаване в чужбина или заминете, дълго може да останете там. Възползвайте се от всеки временен коридор или възможност, която няма да трае дълго. Доверете се на интуицията. 17-и е рисков за родените до 1 ноември. Родителите изискват невъзможното, а децата не се съобразяват с наставленията ви. Не взимайте и не давайте заем. 18-и изисква извинения, а 19-и идва с опасни връзки, като родените след 11 ноември трудно ще се въздържат и контролират.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Интуитивно ще избегнете капаните на 13-и. Днешният ден е зареден с особена агресия, която сякаш се усеща и във въздуха. Не провокирайте околните. 14-и ви среща с бъдещите сътрудници и съюзници. Оглеждайте се и преценявайте, но нищо важно не започвайте. 15-и е ден за преговори и подновяване на договори. Венера е в съвпад с Меркурий. Ще се раждат и деца с красив ум. 16-и идва с възможност за странично финансиране. Днес пред вас се отварят врати към чужбина и независимо кризата може да напреднете в преговорите за работа, за пътувания и доставки. Кандидатствайте по спонсорски програми. Защитете и интересите на колегите, с които работите. Сами няма да се справите. 17-и носи изгодно предложение, но до вечерта се въвличате в спорове и конфликти. 18-и стопява дистанциите, а 19-и нарушава правилата и до вечерта напрежението в отношенията ще нараства, като може и да разберете за тайните ходове на някого и да започнат разправии.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

13-и идва с желанието да се подновят стари връзки. Днес се изисква по-голяма активност, особено в посока на важна за вас идея, мисия и цел. Конкуренцията също не спи, а търси начин да се внедри и на ваша територия. Ако късно се сетите и обадите на приятел той вече може да е ангажиран. На 14-и участвайте в делови и приятелски срещи, които ще завършат с важно споразумение. 15-и не е ден за диети. Хапнете си наволя, няма да напълнеете. Но ако днес тръгнете с голямата лъжица в професионален и бизнес план ще се окажете пред много малка паница, която ще нахрани само хората с по-малки претенции. На 16-и ще водите тежки битки, но ще подновите договори и ще получите чаканото повишение. На 17-и идват предложения от чужбина. Родените в първата декада ще спечелят от глупостта и немърливостта на околните. Ще бъдете свидетели на конфликт и скандал, който ще ви даде отдавна търсената информация. На 18-и си пожелайте нещо и ще го имате. Обадете се на тези, които ви липсват. 19-и скрива и маскира истината. Пазете квитанции и бележки. Не си разчиствайте бюрото. Може да унищожите или да загубите важен документ. От обед навлизаме в разрушителен период, в който се решаваме на неравностойни връзки или на сделки в сивата икономика. Ще си спестите само временни разходи, а в бъдеще много повече ще давате и ще страдате.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 13-и е съвпадът на Меркурий и Венера във вашия знак, а на 14-и на Меркурий и Юпитер. Това са стимулиращи ума и връзките ви аспекти. Ще привлечете нови приятелства, които в бъдеще може и да ви оженят или уредят на престижна работа. На 14-и за един ще е денят на влюбените, а за друг важен момент в кариерата. Вечерта може да привлечете спонсори и да уредите работни договори. На 15-и подпишете договори, уредете поръчки. Спазвайте уговорките, водете принципна политика и не обещавайте повече отколкото можете да изпълните. 16-и е ден на телепатичните контакти. Ако мислите за някого той непременно ще ви се обади. Родените до 1-и да не рискуват на 17-и, на път са да объркат личните си финанси. 18-19-и сменят цели и посоки. На 19-и лесно може да бъдем привлечени от тъмната страна от хора работещи в сивия сектор и от нелоялни партньори. Ще бъдат наказани горделивците и тези с голямото самочувствие.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Луната е в Риби през уикенда. Очертават се вдъхновени дни, в които и отношенията в работата ще се изяснят и ще се тръгне към подновяване на дейности. На 15-и приемете допълнителни клаузи по договори. Уредете си среща с партньори и снабдители. 16-и развихря личната ви интуиция, правите важни разкрития. Днес се стимулират и развихрят с пълна сила телепатичните контакти. Ще почувствате ясно, че нещо важно се случва с близките ви, дори и да са далече. Чакайте и обаждания от чужбина. Влюбените се намират и се усещат взаимно в стремежи и желания. Поне един товар се смъква от плещите ви. Някой вече взима решение за заминаване в чужбина, а друг планира да се върне. 17-и е ден на провокации, контролирайте емоциите. Счупен домашен съд е лош знак. Тази вечер или утре след събуждане си пожелайте нещо. Желателно е в този ден да изживеете някакво приключение, но при минимален риск. Не обсъждайте чуждия живот особено с непознати. 18-и е ден за прошка, а 19-и за пътуване, подновете изгубените в кризата връзки и контакти, уредете договори, доставки и плащания.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement