Connect with us

Водещи новини

Романтична среща за Телец, нов проект ще се отрази добре на Козирог

Публикувана

на

ОВЕН
Стойте настрани от хора, опитващи се да ви привлекат, като изтъкват на преден план болките и проблемите си. Гледайте ведро на живота и не допускайте до себе си дразнители. Мислете позитивно и ще вървите по пътя си, преодолявайки прегради и успешно градящи бъдещето си. Както винаги, ще бъдете предпазливи в ходовете си и това ще ви осигури дивиденти в дългосрочен план. Добре преценявате обстановката и можете да реагирате адекватно във всеки един момент. Когато трябва да отстъпите, го правите, без да се колебаете. И така трябва.

ТЕЛЕЦ
Ще получите добра оценка за работата си и повишаване на финансите. Решаването на проблемите ще стане по-безболезнено и леко. Ще отбележите напредък в работата си с хора на всички нива, но не защото те са станали по-съвършени, промяната е във вас. Ще постигате намеренията си и ще се радвате на материални придобивки и интересни предложения. Пазете здравето си. Съществува опасност от хранителни натравяния. Дамите ще се радват на засилено внимание. За свободните денят ще е вълнуващ, с романтични срещи. Пътуване до близки и не толкова далечни места.

БЛИЗНАЦИ
Свободолюбивият ви дух ще ви подтикне към активни действия, за да елиминирате всякаква намеса в личните ви дела. Свободата за вас е от първостепенна важност и няма да позволите на никой да злоупотреби с нея. Също така няма да позволите на никой да се вмъква в живота ви неканен и да определя пътя и мисленето ви. Отговорността и последствията от решенията ви са за ваша сметка. По-философски гледате на грешките си, като на уроци, които следва да научите. Дайте приоритет на предстоящите си проекти, ако е нужно, жертвайте от личното си време, но стигнете до края.

РАК
Възможностите ви за бизнес ще се увеличат, а от там и финансите ви. Поради коректното си и честно отношение към хората, с които общувате, ще печелите популярност и уважение. Всичко това ще ви зарежда с амбиции и мотивира допълнително. Дайте всичко, на което сте способни, и ще се радвате на успехите си. Сътрудничеството ви с успешно реализирали се хора ще се отрази положително не само на бизнеса ви, но и на живота ви като цяло. Ще ви окуражи и даде импулс да разкриете повече от способностите си, засилвайки вярата и давайки простор на мечтите си.

ЛЪВ
Водени от добри мисли, ще пристъпите към реализация на нов проект, позволяващ ви не само да подобрите бюджета си, но и да обогатите знанията и опита си. Хубавите промени ще намерят отражение не само в материален, но и в личен план. Ще се възползвате от получена информация, която ще ускори развитието на финансов процес или друга важна за вас активност. Следвайте посоката на интересите си, като се съобразявате със законността и установения ред, за да не прекъснете добрата тенденция в живота ви. Динамиката на събитията ще ви позволи да развиете и популяризирате уменията си..

ДЕВА
Предвид осведомеността и усета ви към нещата, често ще успявате да сте на точното място и време. Пътуванията ще са интересни и зареждащи с хубави емоции, които ще има с кого да споделяте. Ще влагате енергията си в осъществяване на всичко, което считате важно за себе си и семейството си. Натрупали опит, ще се вслушвате по-често в съветите и в предложенията на околните, проучвайки всяка възможност. В този смисъл ще инициирате срещи и разговори, позволяващи ви да си изясните по-добре перспективите, които те носят, особено финансовите.

ВЕЗНИ
Запазвайки независимостта и свободата си и без да създавате притеснения на другите, ще работите за бързи и по-добри резултати, от полза на всички. Сетивата ви са отворени за доброто, за това и късметът ще ви съпътства. Отговорностите ви ще растат, но вие сте свикнали, може да понесете и повече. Самотните ще срещнат истинската любов, която ще ги понесе нагоре. Новости и от битов характер, свързани с жилище, работа или друга обогатяваща ви материално или духовно придобивка. Стремежът ви да прозрете в невидимото ще ви накара да засилите общуването си с хора, в чиито умения не се съмнявате.

СКОРПИОН
Желанието ви да разчитате знаците е добро намерение, но не го правете за сметка на другите. Мислите, че подхождате правилно, но понякога грешите. Не изпадайте в крайности и се вслушвайте в съветите на близките си. Приемете добронамерените им грижи към вас. Ако сте стъпили здраво на земята, нямате причини за недоволства. Работата ще ви спори и ще се развива по план, носейки ви материални и други придобивки. Безработните и такива, които търсят по-добри условия на труд, ще имат предложение за нова работа. Бързо и без усложнения ще протичат здравословните ви неразположения.

СТРЕЛЕЦ
Силите ви ще стигнат да постигате намеренията си, стига да не сте максималисти. Програмата на много от вас включва срещи, пътувания и бизнес начинания, чието изпълнение ще мобилизира силите ви. Няма да липсват и предизвикателства, които ще подложат търпението и уменията ви на изпитание. Но това има и своите положителни страни, ще бъдете провокирани към усвояване на знания и подобряване на професионалната си квалификация. В интерес на добрите развития около вас е да загърбите емоциите си. Покажете, че можете да се справите и сами, без излишни приказки и пози.

КОЗИРОГ
Залагайки на потенциала си, ще напреднете в бизнеса, политиката и кариерата. Отнесете се толерантно към онези, които не споделят идеите ви, и се въздържайте от оценки, ако не искате да ги превърнете в свои врагове. Предстоят ви срещи с хора, които ще играят роля в живота ви, като приятели, сътрудници, партньори, а защо не и нови любими. Оживлението в личния ви живот ще се отрази на работата, бизнеса, парите и желанията ви. Ще отбележите развитие в делата си, което ще се отрази добре на психиката и финансите ви. В разработка на нов проект ще откриете добра перспектива за себе си и ще се концентрирате върху него.

ВОДОЛЕЙ
Не споделяйте намеренията си предварително, за да не ги видите осъществени от друг. Ако се нуждаете от професионални и други съвети, се обърнете към подходящите хора и следвайте препоръките им. Както всичко останало при вас, и за любовта ще трябва да се борите и да се доказвате. По отношение на финансови операции, ще имате възможност да се измъкнете от неудобните ситуации, а в други случаи да дадете своя принос за успешните й реализации. Ако сте отегчени от нечие присъствие и то ви носи повече страдания, отколкото споделени мигове, бъдете честни и не го премълчавайте.

РИБИ
Напрегнатата атмосфера и тревоги ви костват спокойствието и здравето, отколкото да имат съграждаща сила за вас. Бъдете благодарни на съдбата, че ви е събрала с хората, които радват живота ви. Срещате разбиране и подкрепа за идеите си и ще работите всеотдайно, приключвайки всичко, което започнете през деня. Резултатите от краткосрочните ви планове ще ви подтикват към активност и ще имате развитие на неща, от важност за всички вас. Ако сте добронамерени – ще получавате и успявате. Промяната в мисленето и поведението ви дава своите резултати.

vlastta.bg

 

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement