Connect with us

Водещи новини

Рискови начинания за Дева, Рак – очаквайте предложения и вести

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

 

Днес е важно да правим всичко с мярка и с достатъчно чувство за отговорност. Луната в Близнаци ни предлага две възможности и алтарнативи. Някой ще намере време и за двете предложени дейности и посоки, а друг ще се насочи и към нещо съвсем различно, с което ще промени живота си и този на фамилията си. Това е и най-добрият ден за сключване на брак в този месец.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

 

Ден за песни, танци и веселие доколкото обстановката го позволява. Разтоварваме натрупания стрес и негативизъм. Правете това, което ви зарежда, лекува и обновява. Кръвта се пречиства. Трябва да знаеш докъде да стигнеш и къде да спреш във всичко. Контролирайте хапването и пийването и се постарайте във всеки момент да се владеете физически и емоционално.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

 

Денят се управлява от висшата любов и е много благоприятен за сключване на брак. Отпуснете си душата, направете предложението, което ще ви извади от кризата и ще обезпечи живота ви в бъдеще. Ще се случват събития, които ще дават повод за почерпка. Важното е да останете трезви във всеки момент, в който усещате, че се решава бъдещето ви и това на фамилията.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

 

Денят е благоприятен за нови начинания, които ще ни издигнат на по-добри позиции в работата и в живота. Ще намерите нужния подход към всеки и ще спечелите нечие доверие. Чакайте предложения и вести даващи ви предимства пред другите. Явете се на конкурси, някой вече печели овации. Старайте се да запазите самообладание независимо какво се случва. Преценяват ви.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

 

Чудесен ден за нови начинания, за старт на нова работна програма и подписване на нови договори. Действайте в различни посоки и не се отказвайте от нито едно предложение. Днес е важно да запазите присъствие на духа и да сте в час с променящата се ситуация. Не прекалявайте с пиенето и стимуланите, за да не изпуснете нещо важно от погледа си. Всичко да е с мярка.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

 

Родените в третата декада днес са подвластни на внушения и трудно отстояват мнението си. Не си позволявайте алкохолни или друг тип злоупотреби. В момент на слабост може да се съгласите с нещо вредно за вас или да вземете участие в неизгодни и рискови начинания. Склонни сте да се подчинявате на авторитети, които ще ви използват като маша за постигане на лични цели.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

 

Днес ще има поне една важна и добра новина за вас. Ще се похвалите с победа. Някой прави предложение, а друг ще се ожени и като цяло животът ви тръгва в една по-добре уредена посока. Родените в третата декада получават и странична подкрепа от близък или от провидението. Нещо объркано ще се напасне и подреди. Ще почерпите. Радвайте се на всяка предложена възможност.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

 

Чудесен ден за обвързване в любовен и делови план. За един избора идва след дълго обмисляне, а друг ще се хвърли в неизвестноста, без да е проверил човека до себе си. Съветът е да си знаете мястото и мярата и дано това ви помогне да изберете човек по мярка на душата и интелекта ви. Сключените днес договори и брак ще се крепят дълги години на любовта и взаимното зачитане.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

 

Денят носи разкрепостяване и експлозии в чувствата, особено ако се чувствате притеснени и ограничени. Някой събира сили да каже „да” пред олтара, а друг вече е подготвил извиненията за отказа си. В този ден е важно да не губим чувството си за отговорност и мярка, да не прибързваме и да правим само тези неща, за които сме готови. Контролирайте се, алкохолът е лош съветник.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

 

Най-добрият ден в месеца за скючване на брак. Любовта ще покровителства съюзите. Не водете двойнствени игри. Луната е в Близнаци. Настава колебание кого да изберем и предпочетем. Оставете избора на сърцето. В този ден трябва да си внимателен и адекватен, да не злоупотребяваш с алкохол и стимуланти и във всеки момент да държиш положението и чувствата си под контрол.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

 

Действайте активно и смело, поемете си отговорностите, направете предложение и чакайте такова. Едно обаждане ще ви извади от застоя и ще предложи по-добър вариант за бъдещето. Ще имате срещи, които ще разрешават основни и отговорни за семейството ви въпроси. Тенденцията е нещата да се развиват изгодно за вас. Старайте се във всеки момент да контролирате положението.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

 

Денят е добър за обвързване, но за някой предстоят неприятни срещи и болезнени разкрития. Освобождават се залпово неконтролируеми енергии. Старайте се да запазите добрия тон в отношенията. Не правете необмислени крачки, но и не се отказвайте от това, което сте обещали. Ще има усмивки и сълзи. Някой ще си тръгне разплакан, друг ще се радва на споделената любов.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement