Connect with us

Водещи новини

Рисков период за Овен, ден на изкушения за Везни

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Навлизате в тридневен рисков период, в който Марс от вашия знак ще образува кръст с Луна, Венера и с трите планети от Козирог. Доста ще се поизпотите, за да постигнете каквото сте замислили. За днес препоръката е да не се обвързвате с никого за нищо, да сте внимателни в подбора на връзките и срещите. Не подписвайте нови договори и не влизайте в зависимости.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Един от дните, в които не се препоръчват нови запознанства. Може да попаднете на фатално привличане и влияние и да позволите намеси в личните ви действия и инициативи. Не допускайте странични хора до семейните планове и до работната си кухня. Вероятни са плагиатства и интервенция, която ще застраши връзките ви. Едва ли ще харесате и новите приятели на децата.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Днес е противопоказно да се работи в екип, да се приемат колективни проекти и да се правят общи изявления. Вероятно е да попаднете на неприятно привличане и въздействие, което ще се отрази негативно на личния ви живот, на работата и на бъдещите ви планове. В момента чуждо тяло опитва да се внедри в личната ви вселена. Не предприемайте нищо важно ограничете контактите.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

За днес се препоръчва самостоятелна работа, на свой терен и със свои средства. Ограничете контактите и не влизайте в нова среда или в нова група по интереси. Лесно може да бъдете зарибени и употребени. Не сключвайте колективни трудови договори и се отдръпнете от работа или дейност, която ще се върши колективо, а отговорностите може да се стоварят само върху вас.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Днес не правете избор между доброто и злото. Има и трети вариант, който е скриван от очите на неинформираните. Десет пъти премислете, преди да направите важната крачка. Може да наложите волята си и личния си избор на близки и колеги. Днес ще се разбере кой командва, кой пие и кой после ще плаща. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личните ни предпочитания.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Казано е, че „вратът на вълка е дебел, защото сам си върши работата”. Така и за вас в този ден се препоръчват самостоятелни действия и иницитиви. Не допускайте странични хора до работата, дейноста и личните си намерения. Не ви трябват съвети и предписания. С всичко ще се справите сами и ще успеете. Не правете компромис, не допускайте до себе си хора, които ще ви използват.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Ден на изкушения по всички канали на личната ни и делова активност. На никаква цена не допускайте да се вмъкне трети там, където до момента добре се справяте и се обичате двама. Ден на фатално привличане. Не споделяйте плановете си, не работете в комбина и не влизайте в нова среда. Ако сте сънували нещо объркано, това е знак, че и животът ви може да се обърка.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес третият става излишен, а пред четвъртия вратата направо ще се затръшне. Препоръчват се двустранни преговори и делови разговори на четири очи. Не включвайте нови хора в екипа и в работата, от която смятате да извлечете изгода и печалби. Появяват се провокатори навсякъде, където се съберат повече хора и където интересите на групата на съвпадат с тези на шефовете.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Денят носи печалби за тези, които не са обвързани със странични договори и работят на собствена база или в своя еднолична фирма. Предприетото в екип или съвместно с някого няма да се развива добре и вероятно няма да донесе очакваните ползи и пари. Ще се намесват странични хора и фактори, ще се води двойно счетоводство или ще бъдете зле информирани и платени.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днес попадате в капани заложени от хора, решили да използват талантите, парите и чувствата ви за лични цели, облаги и интереси. Всичко, което ви казват и предлагат да се подлага на проверка. Не се препоръчва участие в колективни инициативи и съвместнви делови проекти. Не се знае кой ще пие и кой ще плаща сметката. Не подписвайте нови договори, не взимайте и не давайте заеми.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днес може да използвате като трамплин енергията на колектива. И семейните ресурси и усилия може да бъдат впрегнати в името на личните ви начинания и дейности. В този ден от съвместната работа печелят само шефовете и координаторите и дано да сте в тази позиция. Не е нужно всичко да се споделя преди работата да е свършена и разултатите да са на лице.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес е важно да се измъкнеш от общата работа, където не се знае кой пие и кой плаща. Работете сами и на свой терен. Не се обвързвайте с нови договори и брак точно днес и не подписвайте нови договори, независимо изгодните оферти. Ден на фатално привличавне и в любовта. Всеки е на път да срещне личният си изкусител и да изпие до дъно горчивата чаша на разочарованието.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2020
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement