Connect with us

Водещи новини

Рисков двудневен период за Овен, ден на кривите огледала за Везни

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Навлизате в рисков двудневен период. Родените в първата декада ще се сблъскат с неуредици по пътя си, ще срещат хора с ледени сърца и ще си дадат сметка кой и доколко държи на тях. Не очаквайте да ви правят услуги, дори и тези, на които в миналото сте помогнали. Днес маските падат, виждаме себе си и другите в различна светлина, а страховете пречат на личните контакти.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Днес сме сложили маски и на сърцето, трудно намираме нужните думи, с които да обгрижим и привлечем важните ни хора. Ще попаднете и на нелоялна конкуренция. Нечия немарливост ще провали работата, която опитвате да свършите. В този ден се получава по заслуги, така че е време да поставим на мястото им тези, които не са в час с нуждите на момента. Край с поредната илюзия.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Ден на кривите огледала и кривите усмивки. Всичко ще се представя в изкривен вид. Получените информации притежават само частична достоверност, така че не бързайте да ги използвате и съобщавате, за да не се изложите. Голяма част от истината е скрита или представена половинчато. В този ден всеки ще получи каквото е заслужил. Давате си сметка на кого не може да се разчита.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Родените в първата декада ще изживеят неприятни моменти, ще се окажат предадени и неразбрани и може да попаднат в изолация. Денят е свързан с подражанието и с пасивното следване на чужди съвети и предписания. Губите чувството си за избирателност и опитвате да се съобразите с всичко и всички, а това няма да ви се получи. Постарайте се точно да определите границите.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Ден на студеното сърце. Не очаквайте да ви влезат в положението и да ви подкрепят тези, до които опирате с някаква молба или искане. Дистаниците се увеличават, някой се оттегля от споразумението с вас или се опитва да привлече нови инвестиции и партньори без да ви уведоми. Подложете на проверка връзките си, не се предоверявайте и си наемете адвокат, ако трябва.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес околната действителност е отражение на това, което става в сърцата и душите ни. Ако сме намусени и времето ще се намуси. Трудно приемаме подадената ръка и не сме склонни да допускаме другите близо до себе си. Ще останете глухи към нечии молби, но и вашите няма да има кой да чуе. В момент на криза ще ви подаде ръка този, който истински държи на вас и ви обича.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Родените в първата декада ще се окажат в капана на неравностойни и лъжливи отношения. Ден на кривите огледала. Отношенията ни се изкривяват от лъжи и полуистини, които ще увеличат дистанциите и ще предизвикат раздели. Ще получавате откази и ще се почувствате излишни в една връзка, която до момента е вървяла добре. Дано успеете да се измъкнете с по-малко загуби.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес си гоните интереса, без да обръщате внимание на претенциите на околните. Поставяте на тясно тези, които са ви пренебрегнали в миналото или не са ви подкрепили в нужния момент. В този ден всеки ще получи по заслуги, а вие ще си върнете загубени позиции в работата и в любовта. Ролите се сменят и тези, на които за нещо сте се молили сега се молят и опират до вас.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Ден на заключените врати и сърца. Трудно ще намерите на кого да се опрете. Ограничете контактите, разчитайте само на най-близките си хора. Днес всеки тегли чергата към себе си и не е сконен да допуска нови хора в средата си. Преговорите ще зациклят, трудно ще се стигне до единно мнение. Хубавото е, че ще си дадете сметка кой е с вас и кой действа против интересите ви.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

От днес до петък на обед Луната от Рак ще сключва негативни аспекти с Марс и с планетите в Козирог. Ще се случват събития, които ще ви затормозяват, натоварват и вкарват в капани. Днес е добре да направите разбор на връзките, да отсеете приятелите от враговете и да не поглеждате повече встрани от семейната пътека. Неравностойните ви връзки носят загуби и болка.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днес всеки се свива в своя периметър на работа и действие и не е склонен да допуска чужда намеса. Само най-добрите приятели ще ви отворят вратите си и ще ви окажат съдействие. В момента връзките ни се подлагат на тест. Ще се увеличат дистанциите с тези, с които имате малко допирни точки или вече не вървите в една посока. Ограничете контактите и бъдете сред свои.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес е добре да мислите първо за себе си, за нуждите на дома, децата и професионалните си задължения. Давайте заето за тези, които биха спекулирали при среща и разговор с вас. Ден на леденото сърце. С действията си показваме отношението си към приятели и врагове. Може да разберете кой до момента ви е мътил водата и да го отстраните от работата и живота си.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement