Connect with us

Водещи новини

Риск от необмислени харчове и загуба на пари за Козирог, успешен ден за Водолей

Публикувана

на

ОВЕН
Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да виждате и противоположната гледна точка. По този начин ще сте максимално обективни и по-добре ще стигате до консенсус. След обяд е възможно да имате напрежение в работата. Не е изключено да ви се наложи да замествате болен колега или да поемате повече задачи от обикновено. Ако се появят финансови трудности, то това не е повод да търсите друго работно място. Може би ще ви бъде по-лесно да намерите втора работа.

ТЕЛЕЦ
На любовния фронт няма да ви е гладко. Възможно е някой в двойката да измени на другия. Но ако вие искрено обичате избраника си, то постарайте се да изгладите ситуацията. Очаква се денят ви да е доста динамичен. По всяка вероятност ще се натъквате на интересни хора, с които ще обменяте информация и да трупате обогатяващи ви впечатления. В края на деня ви чакат романтични обяснения и приятни срещи. Възможно е да получите важни съобщения, обаждания или доставки.

БЛИЗНАЦИ
Настроението ви е добро, но все пак трябва да обърнете внимание на хроничните заболявания. Особено ако те се отнасят до сърдечносъдовата система. Обадете се на лекаря си, за да ви направи изследвания. Старайте се да не нарушавате диетата, да не претоварвате организма, почивайте си пълноценно. Недейте да нервничите по какъвто и да е повод. През деня ще имате много вълнуващи моменти и много разочарования. Любимият човек ще ви измени, което ще разклати душевното ви състояние.

РАК
Очаква се в началото на деня да сте наистина успешни в обществен план и да направите впечатление на важни за вас хора. Някои от вас ще демонстрират нови придобивки, други ще афишират връзка пред останалите, докато трети ще направят голям пробив в службата си. Към края на деня голяма част от вниманието ви ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични. Трябва да бъдат търпеливи и да не изпадате в депресия.

ЛЪВ
През днешния ден можете да се запознаете с прекрасен човек, който да стане ваш надежден приятел. Възможно е вашите срещи всеки път с времето да стават все по-ярки и по-желани. Бъдете предани и искрени по отношение на избраника си, защото иначе ще изгубите истинската си любов. Трябва да се научите да се извинявате и да правите компромиси. Бъдете лоялни и внимателни към действията на близките ви хора. За съжаление ще ви се наложи да се разделите с някои от партньорите си.

ДЕВА
Не трябва да съжалявате за това, което отдавна се е изчерпало. Помнете, че истинските чувства никога не преминават, а излишните връзки само ви тежат. Използвайки опита от предишните си грешки, вече няма да ги правите, ще бъдете много по-умни. Днес ще сте силно емоционални и не е изключено да имате разправии с членове на семейството или близки до вас хора. След обяд е много вероятно да имате ангажименти по кредити, общи финанси, инвестиции или наследства.

ВЕЗНИ
Днес трябва да бъдете много внимателни, когато разговаряте с малко познати личности. Те могат да навредят на вашите отношения с половинката ви. Мащабни промени в професионалната сфера не се очакват. Някои от вас ще си намерят подходяща работа. За да не се разочаровате от новата специалност, още от началото премислете всички дребни детайли. Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или философски въпроси.

СКОРПИОН
В началото на деня не е изключено възрастен роднина да има нужда от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете. Внимавайте с документите, които подавате или подписвате, за да не допуснете грешки от недоглеждане. В колектива ще имате трудни отношения с някои от сътрудниците. Старайте се да не влизате в спорове с тези, които не искате да обидите. След обяд ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата.

СТРЕЛЕЦ
Днес се очаква да сте нестандартни и достатъчно креативни. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят във всичките ви начинания. Бъдете внимателни с финансовите въпроси и проверявайте всички клаузи в договорите, които подписвате. След обяд е възможно да ви се наложи да отстоявате бизнес идеите си и да се доказвате пред човек, когото считате за авторитет, колко добре сме премерили рисковете и че печалбите ще бъдат дългосрочни. Ако бъдете пестеливи, това ще ви спаси от неприятен момент с парите.

КОЗИРОГ
Ще сте много грижовни и в услуга на другите в началото на деня. Ще обръщате голямо внимание дори на хора, които познавате отскоро, което не е изключено да предизвика ревност при най-близките ви, които може да се почувстват пренебрегнати или застрашени. Днес съществува риск от необмислени харчове и загуба на пари. Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса и да не се изхвърляте. Възможно е да решите да промените или подобрите визията или режима си на хранене.

ВОДОЛЕЙ
Очаква се денят за вас да бъде успешен и пълен с възможности, както за личностно, така и за професионално развитие. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо сериозно, с потенциал за развитие. Доходи, разбира се, ще получите, но те ще бъдат толкова малко, че ще се наложи да икономисвате от всичко. Желателно е да успеете да довършите всичко започнато до края на деня. В противен случай недовършената работа ще ви тегли в миналото.

РИБИ
Трудна ще бъде ситуацията при тези, които се занимават с продажба на недвижими имоти и комерсиална дейност. Но не се опитвайте да решите всичко веднага. Няма да ви се удаде да решите всичко в нужните срокове. Ще ви се наложи все пак да пренесете много от делата си в следващите дни. Не бива да взимате резки решения, иначе ви очакват разочарования. Някои от жените ще получат предложение за брак. Дълго ще мислите, но в крайна сметка ще се съгласите да влезете в брачен съюз.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2021
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement