Connect with us

Водещи новини

Риск от конфликти за Козирог, любов и удоволствия за Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН
Мнението на професионалистите е важно за работата ви, не го пренебрегвайте. Така ще ускорите процесите, отнасящи се до професионалното ви развитие. Не допускайте колебанията да ви забавят и да пропуснете отлична възможност за себе си. Общуванията с приятели и любимите занимания ще ви помогнат да се освободите от стреса и в тази връзка ще направите добре, ако успеете да се откъснете от шума и суетата, избирайки си тихо място за отдих. Работата и здравето ще са особено актуални за вас – ще добиете повече яснота какво е реалното положение на нещата и ще трябва да се ангажирате с решение.

ТЕЛЕЦ
За много от вас е трудно да направите избор и да се съсредоточите върху едно нещо, но това вероятно ще се наложи – ще ви бъде по-трудно, ако се разпилявате и се лутате насам-натам без цел и посока. Това ще важи особено за днешния ден, когато е възможно да имате наистина добри постижения в професионалната област, ако сте сериозни и организирани. Събитията ще зависят от усилията, които положите, така че не мързелувайте и поработете здраво. Звездите ви дават шанс да се проявите като по-решителни от обикновено, може би било добре да послушате интуицията си и да се впуснете напред.

БЛИЗНАЦИ
От днес, а и през следващите дни, бъдете внимателни, ако някой ви предлага нещо – включително пари, защото съществува вероятност да има скрити намерения и да иска нещо в замяна. Не приемайте нищо, което ви се струва съмнително или незаконно – дори да идва от приятел. Ако някой ви кара да изпитвате вина или да се чувствате зависими, по всяка вероятност сте станали обект на манипулации и във ваша полза ще е да се пазите от въпросния човек. Ще усетите прилив на енергия, която ще може да използвате за постигането на лична или професионална цел.

РАК
Хубавото е, че за разлика от други дни, когато сте се разпилявали прекалено, сега ще сте по-съсредоточени и може да постигнете добри резултати в това, върху което сте се концентрирали. У много от вас ще пламне искрата за съревнование и ще искате да докажете, че сте най-добрите в своята област. Денят е особено благоприятен за участие в спортни състезания, но дори да не сте спортисти, може да се почувствате по-добре, ако се движите повече и тренирате по-усилено – енергията ви ще е на максимум. Подходящ ден за нови начинания – каквото и да подхванете, бързо ще има развитие.

ЛЪВ
Добре ще е да преследвате конкретни цели – ако сте на принципа, че просто трябва да се прави нещо, може да изхабите енергията напразно или просто да не постигнете трайни резултати. Тъй като огнената ви природа ще се изявява особено силно и ще действате по импулс, наложете си, преди да рискувате, да обмислите нещата – така ще сте сигурни, че ентусиазмът ви е подплатен със здрав разум. Тези от вас, които имате началници, следва да сте по-внимателни – има вероятност да възникнат конфликтни ситуации. Преодолейте желанието си на всяка цена да става на вашето – така ще усложнявате положението.

ДЕВА
Чудесен ден за романтични преживявания и за любовния ви живот като цяло – ще сте по-склонни да правите компромиси и ще се стремите да запазите добрия тон, дори когато с човека до себе си не сте на едно мнение. На работното ви място ще се установи доста крехка хармония. Вероятно ще се чуват различни мнения, ще има повече напрежение, дори и размяна на реплики. И все пак, ако в тези ситуации успеете да запазите самообладание и да изясните спорните въпроси, може да спечелите повече, отколкото ако на всяка цена се опитвате да доказвате, че сте прави.

ВЕЗНИ
За тези от вас, които сте решили да направите по-сериозна промяна – например да започнете нова работа – звездите ще окажат подкрепа, така че проявявайте колкото е възможно по-голяма инициативност. Ще се проявите като по-смели от обикновено и нищо чудно да предприемете някои рисковани ходове, което в други случаи не бихте направили. Ще изпитвате силно желание да се впускате в приключения – може да решите импулсивно да пътувате някъде или да се включите в служебно начинание, за което не сте много сигурни докъде ще ви доведе. Бъдете спокойни – щом вътрешният ви глас ви нашепва, че сте на прав път, няма как да сбъркате.

СКОРПИОН
Предстоят ви любов и удоволствия, така че споделяйте вълненията и преживяванията си с любим човек и не прекарвайте времето в усамотение. Що се отнася до работата, старайте се да се разбирате с хората около себе си – така има по-голям шанс да получите съдействие и подкрепа от тях. Намеренията ви ще се осъществяват по-лесно, включително ако трябва да разрешавате финансови проблеми. Има вероятност да срещнете спънки, така че не отлагайте изпълнението на важни служебни дела. Най-големи успехи ще постигнете тези от вас, които сте се посветили на някаква своя страст и работите усилено, за да постигате конкретни резултати.

СТРЕЛЕЦ
Едва ли има по-подходящ момент за старт на нови начинания, така че гледайте само напред и действайте. Звездите ще ви дават шанс да се проявите като по-решителни от обикновено и да насочите усилията си в едно конкретно направление – нещо, което често не ви се удава заради склонността ви да се колебаете и да се разсейвате. Ще добиете много по-голяма яснота за целта, която преследвате, и ще вложите енергията си в действие, заради което шансовете да постигнете напредък ще са добри, още повече, че ще получавате значителна подкрепа от близки, приятели или партньори.

КОЗИРОГ
При някои от вас обект на страстта ще бъде не занимание, а човек – в такъв случай ви очакват доста горещи изживявания. На дневен ред ще излезе финансов въпрос – може да вложите пари в някаква дейност или да получите финансова подкрепа, за да реализирате дадено начинание. Тъй като е възможно денят да е по-напрегнат и рискът от конфликти да е повишен, особено необходимо ще е да проявите вашата способност да търсите компромисни решения – не само устройващи вас самите, но и хората, с които си взаимодействате и които не са така умели във воденето на диалог.

ВОДОЛЕЙ
Днес вниманието ви ще бъде насочено към личните и семейните взаимоотношения. Първите часове на деня ще са хармонични, макар че не е изключено да приемате по-навътре думите на околните и да се засягате лесно. И все пак, ако сте спокойни и не задълбавате излишно, преживяванията ви ще бъдат приятни – най-вече в сферата на любовта и връзките. Използвайте ги, за да обърнете внимание на практични дела, свързани със службата и финансите – ако създадете организация и свършите своята част от работата, ще останете доволни от постигнатото.

РИБИ
Днес ще е добре да контролирате собствените си реакции, тъй като ще действате импулсивно и е възможно да не ви остане време да анализирате внимателно какво точно се случва и как е уместно да постъпите. Хармонията в дома ви ще бъде нарушена заради опити на член на семейството да се налага или пък самите вие ще изисквате от близките си прекалено много и ще храните неоправдани очаквания. За да преодолеете конфликтните ситуации, ще ви е от полза да не си правите прибързани изводи и да не се настройвате негативно спрямо човека, който според вас ви е засегнал.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни