Connect with us

Водещи новини

Риби – не си позволявайте отстъпление, любовта покровителства Овен

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Един вдъхновен ден, в който всичко може да се постигне и уреди. Любовта ще ви покровителства. Ще срещате разбиране и подкрепа. Ще правите чудесни асоциации и може да намерите изход от всяко неприятно и неудобно положение. На всяка цена реализирайте хрумванията си от днес и утре. Планирайте старт на нови бизнес начинания и отваряне на нови търговски обекти за утре. Този ден ще ви помогне да стигнете до важна точка в преговорите и да се похвалите с победа. Всичко посадено ще се хване и даде богата реколта.

Телец 21 Апр – 21 Май
Ден на напредък и постижения. Явете се на конкурси, подайте документи за работа, търсете ново място за внедрвнане и си уредете среща с потенциални спонсори. Шефовете ще ви дават предимства. Ще получите своя шанс за изява, за тестване на нови продукти и дейности. Ще преодолеете с лекота всяка преграда, ще намерите изход от положение, което отдавна не ви дава мира и покой. Ще уредете пари и помещения за бъдещия си бизнес. Ден на важни инвестиции. Реализирайте всяка хрумнала ви идея.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Този ден ще даде само заслужени и изстрадани награди. Нищо няма да ви се даде даром или без да положите нужните усилия. И в любовта ще трябва повече да се постараете, за да привлечете обекта на желанията си. Ще трябва да се откажете от едно, за да постигнете друго. Вероятно е да направите компромис и да работите в екип в местата, където ви се иска сами да действате, да се развивате и печелите. Разделете териториите на влияние на работното място, а у дома не си позволявайте да стимулирате един за сметка на друг.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Успешен и късметлийски ден. Всичко предприето ще тръгне по вода, ще носи късмет и придобивки и ще ви свързва с подходящите хора за работа и живот. Ден за среща с любовта. Вечерта чакайте посещение и на личната си муза, а в утрешния ден ще се събудите с чудесна идея или проект. Тази вечер ще ви донесе късмет на всички нива, ще помогне да прекрачите ограниченията във вас и около вас и да направите силен ход. Не се страхувайте да предприемете радикални промени в начина си на работа и живот.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Възможно е прозрение и вътрешно озарение за правилния избор на път и посока. Доверете се на импулса, стартирайте нови дейности и тръгнете към една мечта. Пътувайте, може да намерите изход от критична и тежка за вас и семейството ви ситуация. Денят ще срещне предопределените един за друг. Тази вечер Луна, Венера, Нептун и Меркурий са в творчески съвпад. Любовта ще даде стимул на ума, умът ще се разгърне и ще намери начин да подреди любовта на красиво и обезпечено място. Планирайте откриване на нов търговски обект.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Не се отказвайте от намеренията си, независимо че на пътя ви ще има прегради. Родените в първата декада ще водят тежки битки на работното място и в живота. Вероятни са изневери, изнервящи и рискови положения, които може да ви поставят пред непредвидени изпитания. Нищо няма да ви се даде даром. За всичко ще трябва да се борите и да се доказвате, докато другите ще ви прескачат и ще се ползват от труда ви. Този ден показва докъде може да стигнете, когато на краката ви има окови. Върнете си дълговете и не правете нови.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Пътувайте, уредете си срещи на място, преговаряйте с посредници, производители и доставчици. Денят ви дава възможност да излезете от рамките на застоя и ограниченията. Добре е да се работи в екип, да се защитават съвместни цели и интереси. Близо до вода ще получете интуитивно прозрение и вдъхновение. Работете в градината. Каквото се посади днес ще се хване и даде богата реколта. В този ден където е текло пак ще потече и ще има в изобилие. Направете някои ремонти и поправки, подновете оборудването.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Днес и утре може да спечелите повече отколкото предполагате и да излезете на челни позиции в бизнеса и в живота. Този ден ви дава шанс да постигнете напредък на работното място и във връзките. Добре е да се водят преговори, да се сключват нови договори, да се стартират нови дейности и производства. Тази вечер и в любовта нямате грешка или приемате каещите се грешници. Ще получите поне едно лично и професионално удовлетворение, ще заемете благоприятна позиция, от която ще привличете съюзници и спонсори.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Днес игреете ролята на трамплин в живота на децата. Подкрепете личните изяви на близките, посветете се на техните амбиции и успехи. Ако работите и действате само за себе си ще сръщате прикрита и открита съпротива. Конкуренцията на работното ви място ще обедини усилията си. Може да изпаднете в изолация, ако не приемете работа в екип. Днес пътят ви е като бягане с препятствия. Ще се наложи да се съобразявате с много хора и фактори, а с вашите нерви, време и амбиции никой няма да се съобрази. И в любовта няма да е лесно.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Днес надигате глава, активизирате се максимално и може да постигнете завидни успехи и резултати. Ще намерите начин да прокарате идеите си на работното място и да удовлетворите една стара амбиция. Действайте на различни фронтове, опитайте отново там, където в миналото сте получили откази. Ще ви зареди едно неудържимо желание за движение напред и нагоре. Не се стопирайте сами, не се оганичавайте излишно. И без това животът достатъчно ни е ограничил. Днес и утре ще извоювате своите малки и големи победи.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Ден на интуитивно прозрение за правилния път и посока, които трябва да следваме. Доверете се на инстинктите, не се отказвайте от намерения и амбиции, независимо какви пречки възникват по пътя ви. Този ден е създаден за битка със себе си, с непредвидените обстоятелства и житейски кризи. Следвайте неотклонно целите си и приемете всяка подкрепа, която ви се предложи. Символ на деня е реката, а тя набира сили от много извори и потоци. Днес с голяма вероятност може да стигнете до морето на големите си амбиции и надежди.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Ден на перход към по-добро място за работа и развитие. Всяка инициатива ще ви се отплаща непред във времето. Кандидатствайте за нова работна позиция, започнете нова дейност и отворете новото си заведение в утрешния ден. В момента при вас тече активна работа и подготовка за преход на ново ниво на развитие. Не си позволявайте отстъпление независимо какви пречки срещате. Днес пътят ви лъкатуши между личните ви амбиции и чуждата неудовлетвореност. Ще успеете да запалите и любовната страст в едно сърце.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2019
ПВСЧПСН
« май  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930