Connect with us

Водещи новини

Река от възможности за Везни, конфликти за Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Днес всичко има тенденция да тръгне като по вода. Луна и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Лъва. Препоръчват се работни срещи с шефове и потенциални бизнес партньори. И в любовта няма да бъдете излъгани. Някой може да срещне сродната си душа, да получи и да направи предложение. Бъдете активни по всички направления на живота и ще се похвалите с победа.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Този ден руши прегради, но някои от тях са били и защита в бурите на живота. Луна и Венера сключват пречупващ аспект с Уран от Телец. За родените около 1 май денят ще донесе желани промени, които в последствие ще ви се иска да не са се случвали. Спазвайте правилата на пътя. Точно днес не си насрочвайте любовни срещи, на които ще уточнявате отношения. Бъркате в избора.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Прекрасен ден за активни действия, които ще ви осигурят напредък. Стартират светски прояви и мероприятия. Съвпадът на Луна и Венера в Лъв стимулира шоуто, насочва погледите към светлините на прожекторите и ни откъсва от трудностите на ежедневието. Водете преговори, явете се на конкурси, обадете се на тези, които обичате. Тази вечер може да срещнете и любовта.

5

РАБОТА

6

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Тенденцията е всичко да намери разрешение и проблемите да се оправят. Пренареждат се и отношенията в семейните дела и в любовта. Препоръчват се участия в светски събития, в конкурси и състезания. На едно място получавате подкрепа, а на друго ограничение на правата. Дано това ви подскаже с кого и накъде да вървите. Ден на реката, а тя може да преодолее всяка преграда.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Днес и утре Луна и Венера са в съвпад в знака на Лъва. Чудесен момент за светски мероприятия, за любовни срещи, за запознанства и участия в престижни модни конкурси и състезания. Където и да се появите ще блеснете и ще направите впечатление. Родените в първата декада ще изживеят и стресови моменти, за които един ден ще си спомнят с усмивка, но днес може и да поплачат.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Тази вечер Луна и Венера се целуват в знака на Лъва. Постарайте се да присъствате на бляскави тържества и партита. Вероятни са запознанства, възможност да влезете в престижна среда и да спечелите овации. Работата ви ще бъде обект на внимание. Може да получите поръчки или заявка за бъдещи съвместни дейности. Оглеждайте се, рекламирайте се. Ден на реката от възможности.

6

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Ден на реката от възможности, особено във връзките и в любовта. Луна и Венера се целуват в нощното небе, а този аспект в знака на царствения Лъв ще даде бляскавост на връзките, ще ни предложи вариететна програма и възможност да дадем и покажем най-доброто и артистичното от себе си. Време е да се облекат ослепителните реквизити, да се завладее сцената и ничие сърце.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

За родените около 1 ноември обстановката е доста напрегната и конфликтна. Внимавайте при пътувания, не влизайте в скандали и разправии, следете къде оставяте важните документи и портмонето си. Но в този ден по-важно е къде ще оставите сърцето си. Луна и Венера от Лъв са в конфликт със Слънцето ви. Един ще изневери, друг ще разбере за изневери и щастието ще отлети.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Един от най-успешните ви и пробивни дни за месеца. Тенденцията е да успеете във всяко начинание, да си върнете загубените позиции в бизнеса и в любовта, да спечелите и нови партньори за бъдещето и да осъществите печеливши съвместни инициативи. Тази вечер и в любовта сте на първа линия. Очертават се срещи и запознанства, които ще ви заредят и ощастливят.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Ден за среща с любовта. Ще имате успех и при планираните публични изяви. Уредете си срещи и се явете на конкурси. Може да се преодолее всяка преграда. Тази вечер може да срещнете любовта и да направите бебето. Препоръчват се водни процедури. Близо до вода ще получите и неочаквано вдъхновение. Сънищата от тази вечер показват дали при вас всичко е наред в секса.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Родените в първата декада рязко може да сменят курса и посоката стопирани от неочаквана преграда. Бъдете внимателни на пътя и ако срещнете непреодолимо препятствие забиколете вместо да се блъскате в него, да упорствате, да хабите сили и средства. Вечерта ще ви поднесе неприятни усещания в любовта. Може да разберете за изневери и сами да изневерите дори и на пук.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Тенденцията е всичко да тръгне по вода, да се уреди и намести съобразно вашите изисквания и желания. Разбира се, че ще се наложат и някои компромиси, за да заобиколите преградите издигнати от конкуренцията. Пътят ви лъкатуши между личните ви амбиции и тези на другите. Привлечете приятелска и роднинска подкрепа, осигурете си юридическо обезпечение и защита.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement