Connect with us

Водещи новини

Разочарования и заблуди дебнат Рак. Козирози, погрижете се за здравето си

Публикувана

на

ОВЕН
През днешния ден ще ви натоварят различни проблеми, свързани с имущество, което семейството ви притежава и което може да бъде причина за конфликт помежду ви. Това е неблагоприятен ден за разрешаване на проблеми, свързани с наследствен имот или друг вид подялба с други хора. Не позволявайте това да ви повлияе и покажете постоянство. Опитайте се да не бъдете твърде упорити и непреклонни и действайте по-разумно при вземането на важни финансови решения, засягащи бизнеса ви.

ТЕЛЕЦ
Всякакво налагане на волята ви ще срещне съответния отпор от страна на другия човек. Важно развитие днес ще имат емоционалните ви отношения с половинката. Тези от вас, които са в очакване за среща с партньор, който живее в друг град, ще трябва да се въоръжат с търпение, тъй като това все още е невъзможно. През деня ще ви зарадва благоприятното развитие на вече започнати ваши ангажименти, които ще продължат своето развитие и през следващите дни и най-вероятно ще имат успешен завършек в най-близко бъдеще.

БЛИЗНАЦИ
Днес ще успеете да получите различни заеми и кредити, но си струва да бъдете внимателни – грешките могат да ви струват скъпо. Особено опасни в този смисъл могат да бъдат някои нови вложения, защото можете да изгубите голяма сума. Бъдете по-търпеливи и се дръжте разумно. Ще осъществите своя мечта за пътуване наблизо. Здравословни проблеми не се очакват, но дръжте емоциите под контрол – нервната ви система няма да ви прости постоянните шокове, които могат да доведат до заболяване.

РАК
Пред вас е ден, в който ще преживеете разочарование, свързано с хора, които няма да изпълнят свое обещание или умишлено ще ви заблудят с невярна информация. Подобни действия ще ви накарат да бъдете по-решителни при отстраняване на подобни хора от обкръжението си. Ще осъзнаете факта, че е по-добре да имате малко, но истински приятели, отколкото много, но несигурни или несериозни. В работата ще успеете да решите проблем благодарение на интуицията ви и също на намесата на колега, на когото можете да имате доверие.

ЛЪВ
Усилията ви ще бъдат възнаградени. Опитайте се да не бъдете прекалено настоятелни с другите. Бъдете умерени в желанията си или може да ви обвинят, че постъпвате егоистично. В професионалната сфера ще бъдете много изморени и ще търсите развлечение. Склонни сте да не давате всичко от себе си в работата и един от началниците ви ще бъде разочарован от това. Не допускайте вашите деца да пътуват, независимо каква е причината. Едно такова пътуване може да постави семейството ви в неочаквана и сложна ситуация.

ДЕВА
Ако имате здравословни проблеми, избягвайте паника или излишен страх от консултация с лекар. Възможно е събитията напоследък да са ви наплашили, но вашата действителност е различна. Мъжете ще могат да разчитат на едно добро развитие на професионалните си ангажименти и дори да изпитат задоволство от добре свършена работа или задачи. Приходите ще растат заради усилията на работното място. Ще се появят допълнителни доходи, които с радост ще похарчите за любимия.

ВЕЗНИ
Здравето ви може да пострада, ако не спазвате редовна диета и не правите физически упражнения. Във всичко спазвайте правилната мярка. Умът ви пък ще бъде зает изцяло от мимолетни хобита и развлечения. Ще бъдете особено интуитивни и това ще ви помогне в ежедневието. Ще се появи възможността, която толкова дълго чакахте, внимавайте да не ви се изплъзне. Не скривайте истината само защото искате да избегнете спор с половинката си. Може да изпитате болка в краката, причинена от слабо кръвообращение.

СКОРПИОН
През днешния ден ще имате важни или полезни за вас разговори с жена относно различни ситуации във вашия или нейния живот, свързани с пари, кредит, застраховка и т.н. Възможно е да ви се наложи посещение във финансова институция като банка, застрахователно дружество и др. Научете се внимателно да пресявате информацията, която достига до вас. В публичното пространство ще има много опити за манипулация чрез различни твърдения, които могат да доведат до объркване на вашите представи за реалността.

СТРЕЛЕЦ
Избягвайте да вземате решения, ако нямате вътрешна убеденост, че това е най-правилното за вас. Търсете съвети при необходимост от хора, на които имате пълно доверие. При някои жени ще се наложи да отсъстват от работа или да се адаптират към промени, свързани с професионалните задължения и отговорности. Ще ви притеснява здравето на ваш приятел, колега или съсед, като няма знак за някакво фатално задълбочаване на проблема. Приходите ви няма да бъдат стабилни.

КОЗИРОГ
Всичко вършите с удоволствие и голямо желание. Ще привличате с лекота вниманието на околните – това ще ви помогне да блестите с талантите си в работата. Използвайте ситуацията, за да направите сериозна промяна не само в работата си, но и в живота въобще. Погрижете се за здравето си. Спазвайте режим, осигурете си достатъчно сън, избягвайте стреса, съблюдавайте диета, правете упражнения в дома си, по възможност се разходете на чист въздух – и болестта ще заобиколи дома ви.

ВОДОЛЕЙ
Рискът и парите за вас са несъвместими понятия, така че не се опитвайте да играете с високи залози, не инвестирайте печалбите си в съмнителни начинания. По-добре е да умножите това, което вече имате, тогава приходите ви ще бъдат стабилни. През деня различни новини ще ви върнат вярата и надеждата за едно по-добро бъдеще или ще ви дадат оптимизъм относно развитието на важен за вас проблем. Затова се опитайте да съхраните позитивно настроение и избягвайте прояви на песимизъм или меланхолия.

РИБИ
През днешния ден ще ви изненада неприятно поведението на млад мъж, който може да бъде ваш роднина, приятел или публична личност. За вас ще бъде напълно ясно, че това, което той говори, не отговаря на истината и това ще предизвика вашия гняв. Въпреки всичко, контролирайте добре емоционалното си състояние, защото подобна гневна реакция ще се отрази на здравето ви по един или друг начин. Препоръчително е да пиете повече вода, топъл билков чай и да приемате витамини и протеини.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement