Connect with us

Водещи новини

Раздяла ще вгорчи живота на Лъв, конфликти за Рак

Публикувана

на

ОВЕН
Възможно е някои от вас да се чувствате разпънати между собствените си желания, от една страна, и действителността, от друга. За да успеете да се справите с предизвикателствата, добре ще е да не задълбавате в проблемите и да имате повече вяра, че всичко в крайна сметка ще се развие благополучно, имайте търпение. За някои от вас са възможни промени на професионалното поприще или да достигнете до интересни разкрития. Макар че събитията може да ви отведат по нов път, по-добре не предприемайте рисковани действия точно сега – емоциите няма да са най-добрият съветник.

ТЕЛЕЦ
През днешния ден може да очаквате разнообразни преживявания – както приятни и дълбоко искрени, така и по-трудни. Много от вас ще се радвате на по-голяма близост в отношенията си с най-близките – любимият човек ще бъде по-внимателен към вас, а роднините и приятелите ще ви дават емоционалната подкрепа, от която имате нужда. Ако планирате някакво приключение заедно с друг човек, сега е моментът да се впуснете в него – ще си доставите положителни емоции и разнообразие. Подходящ ден за дейности като учене, усъвършенстване, както и за осъществяване на контакти с чужденци.

БЛИЗНАЦИ
В любовта трябва да сте смели и да дискутирате открито проблемите с партньора, защото това може да се окаже разковничето, което ще заздрави връзката ви и ще ви помогне да преодолеете предишни недоразумения. Ще ви бъде по-леко, ако приемете, че не всичко зависи от вас, и искате ли или не, ще трябва да се съобразявате с други хора. Няма нищо лошо в това да желаете нещо силно и да вложите енергията си, за да го постигнете. Срещи ще бъдат доста емоционални за онези от вас, които таите надежди да бъдете с определен човек, но по една или друга причина желанията ви не се сбъдват.

РАК
Днешният ден може да се окаже по-напрегнат за вас, защото ще трябва да приемете две неща, които не са особено харесвани от вас – неяснотите и конфликтите. Не се тормозете излишно – има голяма вероятност това противопоставяне да изкара наяве някои истини и в крайна сметка да има положителни последици, но за целта ще трябва да потърпите малко и само да наблюдавате. Не се опитвайте да внасяте ред там, където все още е хаос – това ще се случи от само себе си. Ако не разбирате поведението на партньора си или то извика по-силни емоции у вас, не бързайте да си правите изводи.

ЛЪВ
Днес има риск да не сте преценили правилно ситуацията, да не сте запознати с фактите или просто да реагирате крайно в отношенията си с половинката. Вероятно най-накрая ще стигнете до извода, че повече няма смисъл да влагате време и усилия. Наистина, денят е подходящ да кажете „сбогом“ и да продължите напред, но ако сърцето ви се съпротивлява, не го насилвайте – нужно е време да се излекува и да приеме реалността. Няма да е зле дори да си позволите да потъгувате. Ако се правите, че нищо не е станало, само ще забавите процеса и дълго време ще ви тормозят мрачни мисли.

ДЕВА
Интересни случки и развръзки трябва да очаквате през днешния ден. Трябва да внимавате на служебния фронт, защото там не е изключено да възникнат недоразумения. Вие сте известни със своята дипломатичност и със способността да си замълчите в някои по-напрегнати моменти, за да има мир. Много от вас обаче ще нададете глас и ще кажете какво е наред, особено ако чашата на търпението ви е преляла. Не се плашете от конфронтацията – щом ви се иска да споделите какво мислите и чувствате, никой няма право да ви обвинява или да ви принуждава да си мълчите.

ВЕЗНИ
Някои от вас може да предприемете по-решителни действия – например да напуснете работа, да си потърсите друга или да извършите сериозни промени в трудовия процес. При по-големите късметлии промяната може дори сама да дойде – под формата на предложение. За тези от вас, които се чувствате добре на работното си място и нямате конфликти с колеги, денят ще премине по-спокойно. Много подходящо ще е да си смените някои от навиците, така че да живеете по-здравословно – да започнете да спортувате или да отидете на профилактичен преглед. Непременно обърнете внимание и на половинката ви.

СКОРПИОН
Очаква ви още един наситен с вълнения ден. За щастие обаче има голяма вероятност емоциите да са по-скоро позитивни. Може да ви обхване въодушевление от предстоящо събитие, да ви осени идея или да се вдъхновите да направите нещо ново и различно. Денят е чудесен за стартирането на нов проект в работата и за творчески изяви. Просто се отпуснете, откажете се от напразните очаквания и позволете на живота да ви освободи от това, което вече не ви е нужно – лесно е да се каже, трудно е да се направи. Но ако опитате да си изградите такава нагласа, ще помогнете малко на съдбата.

СТРЕЛЕЦ
Много от вас ще получите информация или ще достигнете до прозрения, които ще имат силен отзвук в живота ви през идващите дни. За да разберете в каква посока и в коя област ще бъдат промените – семейство, кариера, финанси или другаде, наблюдавайте какво се случва и какви са преживяванията ви – така ще получите нужните знаци. Денят е чудесен за любов и романтика, но все пак не губете здравия си разум, защото чувствата може да ви подведат. Добре ще е да посветите почивния ден на приятни и любими занимания. Време е да обърнете по-голямо внимание и на личните си потребности.

КОЗИРОГ
В каквато и посока да се случва разместването на пластовете, не забравяйте ключовата дума „промяна“. Трябва постоянно да си напомняте, че това не е на зле и е твърде вероятно всяко преобразование да ви носи нещо хубаво. Много от вас ще усетите повишен прилив на енергия. Вложете я в нещо позитивно – например в лична цел, собственото си развитие, творчески проект или дори в спортна дейност – ако се застоите на едно място, има риск бездействието да ви се отрази зле, дори да станете гресивни. Не водете важни разговори, освен ако не е наложително.

ВОДОЛЕЙ
Днес ще е разумно да забавите темпото както в работата, така и при изпълнение на домашните задължения. Така ще имате повече свободно време за себе си – за да успеете да си починете и да обърнете внимание на важните неща. Денят е своеобразна подготовка за предстоящ по-динамичен период, така че е по-добре просто да наблюдавате, да слушате и да преценявате как ще използвате в бъдеще получената информация. Сега не е моментът да си поставяте амбициозни цели и да кроите дългосрочни планове – има голяма вероятност усилията ви да ударят на камък, а проектите ви да претърпят изменения.

РИБИ
Опитайте се да не се поддавате на излишни притеснения, защото има вероятност нещата да не са каквито изглеждат. Макар че не е лесно препоръките да бъдат изпълнени на практика, старайте се да поддържате позитивна нагласа и да имате повече вяра в себе си и в хората около вас. Това ще ви спести някои грижи. Днес ще проявявате голяма чувствителност, когато се опитвате да си отговорите на въпросите дали другите ви оценяват достатъчно и дали получавате онова, което сте заслужили. Ако давате повече на партньора си, а не получавате достатъчно в замяна, ще имате усещането, че ви използват.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2022
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement