Connect with us

Водещи новини

Рак-не предприемайте рискови действия, тежки и проблемни дни за Телец

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Родените около 10 април ще имат тежко начало на деня, проблеми в общуванията и неприятности на работното място. Съветът е да не правите никакви изказвания, да не влизате в разправии и да се контролирате максимално. Емоциите са лош съветник и дори с жест може да предизвикате семейни и професионални войни. Следобед навлизаме в деня на фонтана от преливаща енергия. Ще намерите нови източници на сила, включва се и каналът на кармичната родова памет. Подновете дейност завещана от бащите и дедите.

Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
4
Телец 21 Апр – 21 Май
Денят може да не започне по правилата, но ще завърши по вашите. Насрочете за следобед важните преговори и срещата със спонсори. Ако бързате и действате припряно ще загубите ценни позиции и ще дадете шанс на конкуренцията да се изяви. Почти в края на работното време ще дойдат добри новини. Случващото се в момента ще ви покаже каква линия на поведение да следвате в бъдеще, към кого и какво да се ориентирате. Следващите два дни ще са тежки и проблемни. Не планирайте аборти и гинекологични интервенции.

Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
4
Близнаци 22 Май – 21 Юни
Не поемайте излишни рискове до ранния следобед В края на работното време ще се предлагат много по изгодни условия по договори и взаимни делови кантакти. В този ден с пълна сила върви играта на нерви. Който пръв поддаде ще излезе от играта, а който остане верен на себе си до края на деня ще спечели и ще продължи в лидерска позиция. Случващото се в момента ще повлече генерални промени в начина ви на работа и действие. До вечерта може да направите силен ход и да забиете колчето на амбицията си на нова територия.

Работа
5
Пари
6
Любов
6
Късмет
5
Здраве
4
Рак 22 Юни – 22 Юли
Започвате с губеща програма, с разправии и емоционални изблици, които може да ви извадят от играта или от връзката, в която се чувствате силни и защитени. Бъдете максимално дипломатични и тактични. Не предприемайте рискови действия, не искайте много от живота и от околните. Вечерта ще донесе омиротворение, съобщения и предложения, които ще определят една печеливша тенденция за вас в следващите два дни. Не си поставяйте тежки задачи, върви игра на нерви. Днес ще спечели този който знае и умее да чака.

Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
4
Лъв 23 Юли – 23 Авг
В началото на деня направете нужното проучване, сондирайте мения и проверявайте по различни канали хората, с които ще започнете нова връзка или дейност в следващите дни. Почти в края на работното време ще се отовори възможност, която не е за изпускане. Сключените договори тази вечер ще ви донесат защита и стабилност. Може да се включите в играта в последния момент, но вече ще сте ориентирани какъв е залога и кой каква роля ще играе. В следващите дни конкуренцията ще прегрупира силите си и ще нанася удари.

Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
5
Дева 24 Авг – 23 Сеп
До обед стойте настрана от водените битки, ако не искате да ви отвее вятъра на промените. Ограничете контактите и не давайте излишни сведения за личните си цели и намерения. В края на работното време нещо ще се промени, ще дойдат предложения и новини, които ще дадат нова насока на амбиции, желания и стремежи, ще извадят на преден план нови лидери, към които е добре да се приобщите. Тази вечер у дома настъпват промени, а в следващите дни ще ви се предложат и по-добри позиции в работата.

Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
4
Везни 24 Сеп – 23 Окт
Луната във Везни задвижва кармичен кръст в хороскопа ви. Ще трябва да се съобразявате с нуждите на близките и децата. Изоставяте личните си проекти и работа. Ще си дадете сметка за приоритетите, за това което трябва да отиде на заден план, за да може да се справите със семейните нужди. Вечерта някой ще намери тайни източници на сила или ще среще разбиране там, където е чувствал студенина. В следващите два дни приключвате със стари отношения, правите инвентаризация и тръгвате по нов път.

Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
4
Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ден за преустройство, за работа със земята, за присаждане и разсаждане. На мястото на разрушеното старо от пороите в предните дни започват възстановителни дейности. Включете се в подобни кампании и ще ви се помогне. Ще влезете в нова среда и утре ще държите палмата на първенството. Денят започва с конфликт и недоверие, но до вечерта се очертава посоката, която трябва да следвате. Доверете се на инстинктите, правете всичко по традиционния начин и не се опитвайте да откривате топлата вода.

Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
5
Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Може да не ви върви или да получите неприятни новини преди обиди, но с напредването на деня ще се очертае една истинска и стойностна перспектива, ще получите предложения и възможност да се внедрите в нова среда и да предприемете в следващите дни стъпки в печеливша посока. Не бързайте и не се ядосвайте. Съдбата отнема ненужния и губещ вариант, за да ви насочи към по-доброто и изгодното за бъдещето. На прага сте на реорганизации, размествения и ремонти. Старото си отива, изпратете го и гледайте напред.

Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
4
Козирог 22 Дек – 20 Яну
Днес нищо няма да стане без конфликти и скандали. Става напечено преди обед, особено ако избързвате и се намесвате в чужди отношения. Късно следобед предстоят рокади, които ще ви помогнат да изплувате и в следващите два дни да доминирате в средата си. В този ден тече игра на нерви и който не успее да се овладее ще направи грешен ход. Мислете повече за благоустройството на дома и офиса, а не за задачите след това. Купете материали, търсете майстори, планирайте и се оглеждайте за спонсори.

Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
4
Водолей 21 Яну – 19 Фев
Започнатото сутринта да се довърши до вечерта. Не протакайте преговори, изпълнете дадените обещания и не отлагайте деловите си срещи за следващите два дни, в които и абортите са противопоказни. Следобед ще имате повече шансове, ще извлечете максимални ползи и може да подпишете изгоден договор. Включвате се към тайни източници на сила. Обединете сили и интереси с някого, защото утре конкуренцията ще е убийствена. Тръгват нови програми, които ще изискват адекватната ви реакция.

Работа
6
Пари
5
Любов
6
Късмет
5
Здраве
5
Риби 20 Фев – 20 Мар
До обед не се обвързвайте с никого по никакви въпроси и поводи. Контролирайте емоциите, не показвайте истинските си чувства и намерения. Напуснете местата, където не се чувствате добре приети и заплатени. До края на деня се включва каналът на кармичната родова памет. Може да намерите нов източник на сила и да възродите спрени производства. В следващите дни късметът ви ще работи на пълен капацитет, ще уредите ремонти и строителни дейности, ще получите финансиране и ще привлечете нови партньори.

Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
5
Ч.Р.Д

Личната ви година е тройка. В последното тримесечие ще уредите нова работа, преместване или важен за вас въпрос, който в момента е зациклил или гълта спестяванията ви. Вероятно е да водите дела. Срещате силни опоненти и врагове. Предстои ви внедряване в нова пазарна ниша и дано в нея сте водещата фигура или фирма.

Родените днес ще водят тежки битки със закона в първата половина на живота си, а във втората ще го защитават и налагат. Трябва да се научат да работят в екип. Може да се наложи да управляват много хора и дейности. Винаги е добре да се доверяват на изпитаното старо. Може да се затнимават с реставрации.

Неблагоприятно за зачеване до обед. Заченатите следобед ще са тясно свързани със земята и с родината си. Ще довършат делото на предците си. Трудно ще се внедряват в чужди краища и страни.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2020
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement