Connect with us

Водещи новини

Рак – не надценявайте възможностите си, кратко пътешествие за Дева

Публикувана

на

ОВЕН
Правилното разпределение на силите и ангажиментите ви зависи изцяло от вас. Бързият напредък в предпочитаното направление е свързан с конструктивния подход към текущата ви работа и готовността да съчетавате заниманията или да ги променяте със светкавична скорост по възможност без да допускате груби грешки. Творческият ви потенциал е стабилен и ако успеете да видите фактите и събитията от различни гледни точки, значително ще повишите ефективността си. Често ще попадате в не особено благоприятна ситуация да сте необходими буквално на всички около себе си, и то непрекъснато.

ТЕЛЕЦ
Опитайте се да разпределите времето си така, че да не игнорирате собствените си интереси, удовлетворявайки чуждите. Девизът ви за днешния ден трябва да е: предпазливост и никакво участие в авантюри и рискови мероприятия. Избягвайте местата, където има струпване на много хора, и не се включвайте в екстремни развлечения. Ориентирайте се към самостоятелна работа, с която бихте могли да впечатлите с индивидуалността си. Не си създавайте твърде амбициозни планове. Съобразявайте се с характеристиката на обстоятелствата, защото някои замисли няма да се осъществят така бързо, както си представяте.

БЛИЗНАЦИ
Бъдете готови на моменти да намалите темпото, да изчакате, даже ако се налага, да промените тактиката. Не го приемайте като отстъпление, а като вариант за предотвратяване на щетите. Част от резултатите ще зависят от външни фактори и нетърпението ви може да предизвика конфликтни ситуации с околните. Във ваш интерес е да ги избегнете. Проверявайте внимателно оперативната информация, с която си служите, записвайте старателно крайните срокове, с които сте обвързани, за да не пропуснете нещо важно. Предстоят изненади, които няма да са ви особено приятни и ще ви развалят настроението.

РАК
Не надценявайте възможностите си и не се ангажирайте с повече задачи, отколкото можете да изпълните. Ще навредите на професионалните си позиции. Близките ви невинаги ще споделят вашето мнение, което не означава, че трябва да им се сърдите. Дори да не са съгласни с вас, ако се наложи, те ще ви помогнат. Избягвайте разговорите на сложни теми, за секунди ще се превърнат в досадна разправия. Постарайте се да разпределите оптимално силите си между домашните и служебните задължения. Намалете инициативата и действайте с равномерно темпо.

ЛЪВ
Избягвайте разговорите с шефа и такива, които са насочени към изясняване на лични отношения. Обмисляйте внимателно решенията, засягащи финансовото ви състояние, за да не претърпите загуби. Не прекалявайте с физическите натоварвания. Напрежението на моменти ще се покачва рязко и бързо. Запазете присъствие на духа. Усетите ли, че събеседниците не ви разбират, прекратете разговора и се дистанцирайте. Вероятно им е нужно време, за да осмислят предложените от вас позиции. Съществуват предпоставки за травми. Спазвайте правилата за безопасност при работа и за движение по пътищата.

ДЕВА
Ако разполагате с време и имате финансови възможности, организирайте си кратко пътешествие. Посетете места, където никога до момента не сте били, пък макар и да са наблизо. Научаването на нещо ново ще ви зарадва и вдъхнови. Анализирайте старите грешки, систематизирайте поуките от миналите събития, дефинирайте бъдещите цели. Насочете вниманието си към довършване на започнатото, подобряване на обстановката у дома и на работното място. Търсете начини за разгръщане на творческия си потенциал по възможност със самостоятелна работа.

ВЕЗНИ
Обстановката ще е сравнително спокойна, но това не означава, че трябва да предизвиквате съдбата и да се държите настъпателно. Отстоявайте позициите си, но не пренебрегвайте чуждите интереси. Разпределете работата си на равни части, за да сте еднакво работоспособни през целия ден. Опитайте се да насрочите важните срещи за втората половина на деня и да не прекалявате с разходите. Интересните предложения за професионална реализация ще са предимно от задгранични източници. Ще разполагате с подходящи условия за осъществяване на задачи, които сте набелязали отдавна.

СКОРПИОН
Събитията в началото на днешния ден може и да не удовлетворят очакванията ви, но обстановката ще се подобрява постепенно и устойчиво. Ще разполагате с благоприятни възможности за изява, а резултатите ви ще получат висока оценка. При уреждане на финансови въпроси или дългосрочни договори ще имате нужда от съдействие, а интересното е, че ще го получите, без да сте го търсили целенасочено. Подсъзнателно усещате, че предстоят промени, но дълбоко в себе си усещате и лека необяснима тревога от настъпването им. Не си струва да се паникьосвате. Достатъчно е да обмисляте решенията си и да избягвате импулсивните действия.

СТРЕЛЕЦ
Перспективите за повишаване на знанията, разширяване на влиянието и разгръщане на потенциала ви са достатъчно добри, стига да се възползвате от тях грамотно. Почти неусетно ще успеете да изгладите недоразумение от личен характер и ще се почувствате особено доволни от себе си. Избягвайте обаче важните решения, защото няма да разполагате с достатъчно надеждна информация, подсказваща ви как ще се развият събитията в дългосрочен план. Ако се опитвате да осъществите някаква инициатива и тя не се получи от първите един-два пъти, то приемете го като сигнал, че моментът е неподходящ.

КОЗИРОГ
За да избегнете разни неприятности, временно спрете уреждането на нов бизнес проект. Пътуванията на кратки разстояния ще са успешни, но при по-далечните може да се натъкнете на затруднения. Посветете свободното време на близките си. Насочете вниманието си към дейности, повишаващи собствената ви популярност. Публикации в социалните мрежи, умерена реклама на уменията ви, участие в онлайн дискусии и семинари. Що се отнася до покупките и търговските сделки, то бъдете безкрайно внимателни. Мислете за последствията в широк мащаб и разнопосочно.

ВОДОЛЕЙ
Въздържайте се от рискови инвестиции. Не са изключени проблеми от професионален характер, които постепенно ще отпаднат. Личните разговори може да са леко проблематични, но ако не се стигне до размяна на остри реплики, обстановката ще се успокои. Ако действате с умерено темпо и се съобразявате с интересите на останалите участници в груповите дейности, нищо не би могло да попречи на работата и да навреди на позициите ви. Получите ли оферти за участие в мероприятия, свързани с обучение, обмяна на опит, професионални конференции, приемете ги незабавно.

РИБИ
Ще създадете нови и много полезни връзки, а не е изключено да възобновите и някои отдавна прекъснати и позабравени. Не е изключено да получите допълнителни приходи, които е за предпочитане да заделите за резерв, вместо да използвате за скъпа покупка или развлечение. Енергетиката ви ще е достатъчно стабилна и силите ще ви стигнат за всичко, стига да не злоупотребите със собственото си здраве. Анализирайте състоянието на личните и семейните си отношения. Ако осъзнавате, че се е натрупало напрежение и предстоят проблеми, то заемете се приоритетно с предотвратяването им.

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

май 2023
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement

Популярни