Connect with us

България

Радостин Василев към Соня Колтуклиева: Срещу теб се водят вече 10 дела от много хора за стотици хиляди. За всяка дума ще те съдя до дупка

Публикувана

на

Социалните мрежи се тресат от смях след публикувания измислен чат между журналистката Соня Колтуклиева и бившия министър на спорта Радостин Василев.
След като първо се оплака във Фейсбук, както и на служебния министър-председател/ не пропусна и ГДБОП/, че е жертва на кибер тероризъм в следващия момент  петричката медийна компаньонка се оказа нещастно …влюбена и отхвърлена.
Приближената до Бойко Борисов и ГЕРБ провъзгласила себе си за политически анализатор Соня Колтуклиева от три месеца се е прицелила в делата на бившия спортен министър. И докато всички си мислеха, че е взела отново як хонорар от Красен Кралев персонално и  от ГЕРБ по договор, то поводът се оказа доста прозаичен – дамата от Петрич се оказа лудо влюбена в бившия министър на спорта Радостин Василев и го атакува като тинейджър първата си любов.
Заради подобни екземпляри в българската журналистика, да си журналист е срамна дума. Да напомним, че преди 6-7 години Соня Колтуклиева сама пусна слуха, че Иван Костов ще се развежда заради нея. Последва нов обстрел. Петричката медийна компаньонка беше в опасна близост и с банкера в изгнание Цветан Василев, с който си разменяха чатове на френски език.
Впоследствие направи рязък завой и „видя“ в  палача му – Бойко Борисов новият финансов благодетел и нов „банкомат“ разбира се.
Последната й изцепка  не изненадва никого. Има хора, които за пари са готови на всякакви поръчки, те са по-близо до други професии, но далече от журналистиката.
Диалогът започна с гатанка. Василев я публикува на самото откриване на предизборната кампания.
„Коя според вас е дамата, която след като на 13.06 напуснах завладяната от задкулисие партия на Слави Трифонов и продължих битката срещу мафията и дълбоката държава, денонощно ме клевети, обижда и напада в публичното пространство? Коя е дамата, която от сутрин до вечер залива мрежата с лъжливи и грозни истории срещу мен, мои колеги, приятели и близки?“, се пита в нея. По-нататък бившият министър на спорта дава допълнителни насоки към разгадаване на мистерията – въпросната дама е с наранено сърце, пише той, мъжът ѝ си пада по мъже; свързана е неразривно с порочния ни преход през последните 30 години; прегърната е със задкулисието на Бойко Борисов; „подложи ме на сексуален тормоз, защото не отговорих на чувствата ѝ“. Василев продължава в изложението си, че цитираната особа е влюбена в него, той изчакал три месеца да ѝ мине, понеже очевидно не искал да влиза с нея в никаква коалиция, но тъй като не ѝ минало, „сега ще започне нейното дълго и болезнено лечение“. Политикът е публикувал и писмо на неназованата дама, където името ѝ е заличено, но от което едновременно струят много нежност, много любов, порции надежда и огромно отчаяние. „(Ти) създаваше очаквания, на които не можеше или не искаш да откликнеш… Да, искам да спра да мисля за теб. Искам да те забравя. Да не споменавам името ти дори в мислите си. Обаче нищо в живота не може да се изтрие с delete… Независимо дали жената е по-голяма от теб, по-силна, по-влиятелна…, ти си Мъжът. Ако те обича, и докато те обича – ти си единственият. Стига толкова. Това е моето признание. Излях моментните стонове на душата си.“
В края от първия ден на предизборната кампания Радостин Василев завършва изложението си с обещанието: „(в неделя) предстои кулминацията на събитията. Не пропускайте.“
Ето какво й отговори Радостин Василев в социалната мрежа:
Скъпи приятели,
Демаскирането на медийните труженички с морал под хигиенния минимум започна снощи.
След гатанката, която публикувах вчера, 99% от вас познаха коя е озлобената и фиксирана в мен лудо влюбена дама, наричаща себе си „журналист“, а именно, Соня Колтуклиева – апологет на ГЕРБ.
🤡В отговор на моята гатанка С.К изпадна в гузна истерия. Колтуклиева се разкри сама в агонизиращ опит да минимизира щетите. В своята безпомощност, тя свали маската на платената журналистика на високи токчета(може и кецове) и започна да бълва още повече лъжи в отчаянието си да заглуши истината.
В пристъп на ярост и паника мина всички граници, като дори си позволи да публикува фалшиви и измислени чатове помежду ни. За целта очаквано използва жълто-кафявата пощенска кутия на ГЕРБ – сайта ПИК. Поредното доказателство за симбиозата между нея и грабителите на България.
🤑В дописката си, „журналистката“ публично призна, че била готова на ВСИЧКО…, за да получава информация. Тази фраза е пълно олицетворение на нейната морално – журналистическа ПРЕСтитуция!
❌Няма да се спирам поотделно на всички лъжи, клевети и манипулации изписани от госпожата, защото всичко ще стане ясно в съда. Още повече, че едва ли има нормални хора, които да вярват на официално съден човек за данъчни престъпления. Причината – получаване на 90 000 хиляди лева от банкера Цветан Василев, за които не е платила данъци.
☠️За мен Соня Колтуклиева ще остане в аналите на историята като поредната нископлатена говорителка на мафията ГЕРБ и техните креатури.
„Моралният стожер“ минал през смъртоносните прегръдки на още няколко политически формации, пряко свързани с порочния ни преход.
🆘 През 2009 година Колтуклиева пригласяше в различни телевизии, че няма как човек като Бойко Борисов да бъде министър – председател на България. Впоследствие след като това се случи, типично за нея реши да яхне гребена на властта, а в годините след това да защитава Бойко по всевъзможни начини.
Двамата всъщност са си близки от доста години. Още по времето, когато Борисов е бодигард на Тодор Живков, Колтуклиева е в Управителния съвет на Съюза на журналистите. Публична тайна е, че в този период в организацията попадат „случайно“ само хора на БКП по това време. Как се озовава там?
⚠️Агент на държавна сигурност ли е била или просто верен слуга ?
Припомням ви, че още през 1994 година Колтуклиева е единственият журналист, допуснат в Г13, обединение на едри бизнесмени като Илия Павлов, Васил Божков, Ангел Първанов, Борислав Дионисиев, Красимир Стойчев и други. Нямам съмнение как е била допусната след моите преки впечатления за нея. Било е по любов.😘
Допускана е да снима в Нюйоркската фондова борса. Първа прави среща със Симеон Втори през 1998 година, а години по-късно му става и медиен съветник.
⚠️Как се получава така, че Колтуклиева е свързана с главните действащи лица от порочния ни Преход?
Фактът, че сега отново защитава мафията ГЕРБ и интересите на тази престъпна организация е ясен знак, че вървим по правилен път. Даже публикува имена на прокурори, с които се съветвала заради това, че публикувам истината. От утре ще се ангажирам и с тях. Хубаво е, че ги изгаря като факли.
❗️Уважаеми приятели, с всеки следващ ден виждам как лакеите на задкулисието се активизират. Тресе ги страхът от промяната, от реформата и от факта, че превръщането на България в нормална държава ще изпрати подобни фигури в забвение.
Това е неизбежно! Аз съм достатъчно смел, за да разкривам и разобличавам всички недостойни хора, до които се докосвам. И сега няма да направя изключение.
Още веднъж за всички, които не са разбрали: Със Соня Колтуклиева съм се виждал на живо два пъти. Единият път със неин колега и вторият път в кафене срещу НС. В тези срещи, тя ми обясняваше как трябва да сме приятели и как трябва да се изгражда моят медиен образ. А всъщност в главата и се е въртяло друго.🆘🆘🆘Вие сами ще разберете какво и се е искало на Соня от следващите чатове.
➡️Търпях дамата три месеца с надеждата, че ще преболедува. Не исках да унищожавам нейния и без това почти нулев авторитет. Исках да подходя джентълменски и да и спестя срама. Понеже не успя да преболедува съм принуден да я излекувам.
Затова сега публикувам само част от чатовете и с мен. Дебело искам да подчертая, това са действителни и истински чатове, а не изфабрикувани. За разлика от манипулираните от нея чатове, появили се днес в сайта ПИК, в които се твърди, че съм бил нейн информатор и съм обиждал Кирил Петков и Асен Василев. Голям смях.
В тази връзка съм готов публично пред всички медии да предам телефона си на компетентните органи за проверка на автентичността на всички публикувани от мен чатове. Призовавам лицето Соня Колтуклиева да направи същото и заедно с мен да предостави телефона си за проверка.
❗️Скъпа Соня, днес всички български граждани ще се убедят в твоя морал и нестихващ интерес към 30 години по – млад от теб мъж. Една година преглъщах с отвращение розовите ти съобщения до мен. Накрая те блокирах и ти пощуря. Сега те занулявам и те оставям в тишина да си прекарваш третата възраст. Занулявам те по начин, който само аз умея. Нещо като да си в списъка Магнитски – гражданска смърт. Сега всички ще разберат и тежките зависимости между теб и заличителите на страната ни. Какво, как и защо коментираш с Бойко Борисов, представители на Пеевски и хора на Цацаров.
Уважаеми българи,
Изводите и коментарите за отношенията на „журналистката“ Соня Колтуклиева със задкулисието от политици, които унищожиха България оставям на вас. Аз съм безмълвен…
P.S. Мила Соня,
Срещу теб се водят вече десетина дела от много хора за стотици хиляди причинени неимуществени вреди. Три от делата са наказателни. За всяка дума ще те съдя до дупка. Искам да си сигурна, че справедливостта ще възтържествува и те чакам с нетърпение в София. Обещавам да е забавно……
vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement