Connect with us

Водещи новини

Пълна промяна за Телец, съдбоносно запознанство за Лъв

Публикувана

на

ОВЕН
Като проводници на разума и изразители на позитивното мислене, ще ви бъде по-лесно да определяте бъдещите си приоритети. С действията си ще привлечете много хора, насочвайки ги в градивна посока. Нечие силно присъствие ви мотивира да се развивате, подхранвайки добрите ви чувства и настроения. Ще впечатлявате с работата си и ще създавате дългосрочни познанства, участвайки в събития адекватно и с резултати. Като всички останали, и вие не сте застраховани от грешки, за това бъдете внимателни.

ТЕЛЕЦ
Влагайте средствата си след анализ на сегмента, към който сте насочили интересите си, търсете съветите на доказали се специалисти. В усилията си ще срещнете подкрепа и няма да сте сами, но основните решения ще бъдат ваши, както и отговорността за действията ви. Поставяте си цели, чието изпълнение ще мобилизира цялата ви енергия и време. Уверени в себе си, ще добиете повече смелост и с активни действия ще работите за положителните промени в живота си.

БЛИЗНАЦИ
Няма да ви липсва подкрепа за новите ви бизнес начинания, но истината е, че сами ще се погрижите за себе си. Като хора, неспиращи да се развиват и усъвършенстват, ще дадете заявка за издигане в йерархията, която би могла да бъде от различно естество. Наред с трудностите, пред които няма да се огънете, ще постигате материални и духовни придобивки, повишаващи вярата и подобряващи бита ви. Добрите резултати ще ви обнадеждят в търсенето на нови предизвикателства с още по-обмислени и последователни действия.

РАК
С кого всъщност сте се свързали или съдружили, финансово и сантиментално? Това са въпроси, които са от особено значение за бъдещето ви. В края на деня не бързайте да си вадите изводи от създалата се ситуация, защото е много вероятно да не сте обективни в преценката си. Независимо от трудностите, ще се свържете с хора, които ще ви помогнат по най-добрия начин. Добре е да насочите енергията си изцяло към работата или съпрузите или и към двете. Доверете се в решенията си само на разума си.

ЛЪВ
Възможно е ангажиментите ви да се увеличат, което допълнително ще нажежи обстановката. Затова малко повече почивка ви е необходима през този ден, както и да сте малко по-благи с думите. Финансите ще са основната ви тема за разговори. Имате желание за далечни пътувания, почивки или философски изяви. През втората половина на деня очаквайте запознанство с интересни и съдбоносни за вас хора. За необвързаните това може да е запознанството им с една любов мечта, а за обвързаните едно далечно пътуване, което ще носи удоволствие и за двамата.

ДЕВА
Този ден вече знаете ясно и точно какво търсите в живота, за да се чувствате щастливи. Опитвате се всячески да изчистите неприятните спомени от миналото и да положите други основи във взаимоотношенията си, разработвайки нов план за действие. Отстранявате много хора и събития от живота ви, които са били напрягащ елемент още от края на годината. С една дума, затваряте окончателно една страница от миналото си. Щадете психологичното си състояние и избягвайте хора, които не ви действат добре емоционално.

ВЕЗНИ
Краят на деня е свързан с въпроси, касаещи начина, чрез който да печелите пари и създавате професионален престиж занапред. Работата като цяло ще завладее по-голямата част от вниманието ви през целия ден. Търсите начин да установите една постоянност и хармония в това, което правите. До края на деня ще сте успели да вземете решения по някои споразумения, които касаят работата, но и едно решение за бъдещето на една интимна връзка. Финансите ви също ще са едни от водещите въпроси, който ще изиска отговори и решения.

СКОРПИОН
Налага се обезателно да се справите със сметки, вноски и държавни задължения, защото сте на предела да прехвърлите определените срокове. Поставяте началото на едно професионално или лично съдружие. Любов и много страсти ще изпълват и следващите ви дни. Сложно ще е за обвързаните и семейните, които вместо да правят любов, ще заемат позицията на отбрана един към друг, отстоявайки маниакално различните си възгледи. Големите различия и несъгласия ще са повод за много спорове и трудни ситуации. Потърсете съвет от близък вам роднина.

СТРЕЛЕЦ
Ще стигнете до консенсус и изход от създала се материална и интимна криза. Денят ще ви срещне с приятели, които ще ви подкрепят и успокоят. Краят на деня ще ви създава грижи около работата и здравето, било то вашето или на близък човек, а от друга страна, всички ще са привлечени от вас и вашето присъствие заради творческите ви проекти и нагласа. До средата на деня вниманието ви е насочено към дома и неговите членове. Много е вероятно да ви дойдат гости, които много ще ви зарадват, или пък вие ще ги посетите.

КОЗИРОГ
След средата на деня любовта и творческите проекти покачват емоционалните ви преживявания. Много от необвързаните ще открият любовта на живота си. На други пък може да им се роди дете или пък да решат да направят връзката си по-смислена. Проблеми ще завладеят мислите ви изцяло около дома и миналото, така че работата ви ще остане на заден план. Това ще ви накара да поемете един риск, свързан с вашите желания и любов. Премерете спокойно плюсовете и минусите и ще вземете разумно решение.

ВОДОЛЕЙ
Денят е много подходящ да поставите ред във връзките си с партньора, с децата, ако имате такива, в творческите проекти и бъдещи планове като цяло. До средата на деня ще сте изпълнени с множество срещи и пътувания на кратки разстояния, било то по работа или за развлечение. През втората половина ще се заемате с уреждането на въпроси, свързани с дома и неговия интериор. Много вероятно е да очаквате и посрещнете гости с желанието да се представите по най-добрия начин.

РИБИ
Готвите се за отбелязването на един специален празник в семейството. Денят започва с едно въодушевление около семейството, дома, неговите членове и организацията на празника. Всички подробности вече са уточнени и обсъдени, а недоразуменията изчистени. Така че ще се представите добре и неприятни изненади не ви очакват. Срещите ви с децата, близките и приятелите ви ще са много приятни. Днес поставяте началото на един план мечта, реализацията на едно хоби, кратки пътувания за удоволствия.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни