Connect with us

Водещи новини

Пълна промяна за Овен, несигурност и проблеми дебнат Лъв

Публикувана

на

ОВЕН
Промяната при много от вас е в ход и има свидетелства в нейна подкрепа. Енергията ще ви стигне и е добре да я насочите в подходящата за случая посока. Ако се нуждаете, ще имате подкрепа до себе си, а с опита си ще осигурите положителната развръзка на събитията. Възможни са и заблуди, и погрешно взети решения. Пазете се от прибързани действия и не се заблуждавайте да мислете, че другите са като вас – добронамерени. Бизнесът ви придобива други параметри, навлизайки в него с по-зрели и осъзнати действия. Не споделяйте съмненията и тревогите си, станете по-безпристрастни и решителни.

ТЕЛЕЦ
Имайте търпение и бъдете последователни в действията си. Романтична тръпка ще направи ежедневието ви по-вълнуващо. Не говорете за преживяванията си, особено ако сте интересни за много хора. Мислете повече за себе си, време е сами да търсите удоволствията. Пред вас е изключително успешен ден, ако съумеете да се възползвате от възможностите на пътя ви. Без колебание направете скок към нов професионален връх. Ваши съдружници ви гарантират финансови постъпления, които имате възможност да инвестирате доходоносно през следващите дни.

БЛИЗНАЦИ
Няма да е без значение какво впечатление ще направите на околните, така че съобразявайте действията и реакциите си с характера на събеседниците. Ориентирайте потенциала си изцяло към повишаване на резултатите и преодоляване на съществуващите противоречия с партньорите си на всички нива. Приемете, че това е един от начините за подобряване на финансовото и материалното ви състояние. При необходимост от помощ ще я получите от човек от противоположния пол, с когото имате голяма възрастова разлика. Действайте с умерено темпо и с ясното съзнание, че трябва да разчитате предимно на себе си.

РАК
Заниманията ви в повечето случаи ще изискват колективно участие. Ако отчитате важността на подробностите и подхождате към тях с присъщия си прагматизъм, екипът единодушно ще ви отреди лидерска позиция. Всеки проблем, с който се налага да се справите, ще се окаже потенциална възможност за разгръщане на капацитета ви. Умението ви да представяте замислите си достъпно и разбираемо ще привлече към вас надеждни сътрудници. Обстановката ще е динамична и ще се налага сравнително често да променяте плановете и крайните си решения.

ЛЪВ
Усещането за несигурност на моменти може да ви изважда от релси, но ако се мобилизирате, ще го преодолеете. Правилният подход е да не приемате затрудненията лично, а като естествен елемент на всяка дейност. Приложите ли го, ще постигнете много. Заемете се с важните дейности през първата половина на деня. През втората ще можете да се освободите от ангажименти и връзки, които ви изтощават и само ви пречат. Опитайте се да завършите започнатото, преди да навлезете в следващата ви задача. Съумеете ли да съберете сили и да систематизирате действията си, ще визуализирате повечето намерения.

ДЕВА
Ще получите реални резултати от усилията, положени в предишните дни, и ще можете да изградите тактиката за следващите. Увереността в собствените сили ще ви зареди с оптимизъм и ще повиши обаянието ви. Направеното сега ще осигури стабилен фундамент за бъдещите ви успехи. Намалете обаче темпото и анализирайте постигнатите до момента резултати. Преценете обективно и самокритично причините за допуснатите грешки. Скоростта на предстоящия напредък зависи от желанието ви да осъзнаете собственото си участие в появата им и взетите навреме решения.

ВЕЗНИ
Базирайте краткосрочните си бъдещи планове на опита и ресурсите, осигурени до момента. Разпределите ли правилно приоритетите, ще си обезпечите и подкрепа. Влиянието ви върху околните ще е устойчиво и неоспоримо, а начинът да ги спечелите изцяло на своя страна е да сте готови за временни компромиси. Придържайте се към принципа, че малките стъпки всъщност водят към голям напредък. По отношение на бизнеса, професионалните изяви и паричните постъпления, денят няма да е особено благоприятен. Що се отнася до творческите занимания и контактите ви обаче, преживяванията ще са обещаващи – ще ви заредят с вдъхновение и ентусиазъм занапред.

СКОРПИОН
Личните и служебни пътувания, участие в различни семинари, обучителни курсове, мероприятия за обмяна на опит ще са изключително полезни и навременни. Самите вие сте убедителни и без никакви опасения можете да обсъждате спорните и сложни въпроси с когото си пожелаете. Ще ви разберат, подкрепят и подскажат ефективни решения на проблемите. Приспособете програмата си към динамиката на събитията и ще получите устойчиви резултати. Ще можете да разчитате на тях за дълъг период от време, не за месеци, а дори за години.

СТРЕЛЕЦ
Ще се налага често да се заемате с разнообразни задачи, някои от тях може и да не съвпадат точно със задълженията ви, но поетата от вас отговорност ще получи висока оценка и ще ви осигури напредък в йерархията. Популяризирайте уменията си при всеки удобен случай, поддържайте контактите си активно и не се лишавайте от почивка. Участвайки в колективни развлечения, ще можете да съчетаете полезното с приятното. Да създадете нови познанства и да покажете на какво сте способни. Вие или някой друг ще попадне на грешки и слаби места в реализираната до момента работа.

КОЗИРОГ
Не се сърдете и не коментирайте, реагирайте на проблемите гъвкаво, заемете се с нужните корекции, приемете условията такива, каквито са, и не губете време в излишни обяснения. Съобразявайте се с мнението на колектива, търсете допирни точки с колегите си, приемайте успехите им като повод за обща радост. По този начин ще си осигурите подкрепата им и много по-лесно ще постигнете набелязаните цели. Колкото по-видима е готовността и нагласата ви да сте част от цялото, толкова по-впечатляващи ще са постиженията ви.

ВОДОЛЕЙ
На фона на твърде динамичния ви до този момент личен и социален живот, през днешния ден темпото леко ще се забави. Напрежението ще спадне и би било добре да се възползвате от момента. Разпределете ангажиментите си така, че да разполагате с максимално добри условия за пасивна почивка. Организирайте си кратко пътешествие до предпочитана географска или историческа местност. Ориентирайте се към занимания, с чиято помощ ще стабилизирате емоционалното си състояние и ще се освободите от вътрешните си съмнения дали ще успеете в начинанията си.

РИБИ
Устойчиво и уверено ще продължите да се движите към завършека на поставените цели. Наблюдавайте обстановката, съобразявайте се с основните тенденции и ще сте в благоприятната ситуация да контролирате събитията или поне да се възползвате от тях. Изразходвайте ресурсите си разумно и се вкарайте в действие лидерските си умения при необходимост да се заемете с реализацията на мащабни задачи. Приемете ги като предизвикателство, но и като изпитание за издръжливостта ви. Не е толкова важно с какви отговорности сте се натоварили, а доколко сте в състояние да ги разпределите правилно.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

февруари 2024
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 
Advertisement

Популярни