Connect with us

Водещи новини

Пълен седмичен хороскоп за месец май 2022

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

През май много ще зависи от вашето настроение. Ще трябва да работите с вътрешните си комплекси. Ако се случат неприятности, може да разчитате на помощта на вашите приятели. В професионалната дейност, на успех могат да разчитат най-вече, активните представители на знака.

Любов и семейство

Много от вас ще станат инициатори на помирение или възникване на нови взаимоотношения. Мъжете ще поемат юздите на властта и успешно ще спечелят нечие сърце. Ще искате да създавате, да обичате и изненадвате. Ще сте склонни да правите подаръци, да устройвате изненади и да доставяте удоволствие на вашата половинка, така че самота определено не ви заплашва.

Семейните представители на знака, няма да бъдат депресирани от сивото ежедневие и рутината. Ще ви се даде възможност заедно с любимите си хора, да отидете на едно незабравимо пътешествие, а почивката с деца ще ви се отрази добре. Ще откриете за себе си друга страна на интимния живот, което ще оцвети отношенията ви с нови цветове.

Необвързаните ще бъдат открити за нови запознанства. Изхвърлете комплексите и съмненията, бъдете добродушни към новите приятели. От средата на месеца ще бъдете особено чаровни, което няма да остане незабелязано от противоположния пол.

Кариера и финанси

В работата ще постигнете добри резултати, ако отхвърлите съмненията и мързела. На нови проекти могат да разчитат тези, които ще ги търсят. Но не се осланяйте на късмета. Трябва да разчитате на собствената си инициативност. За да укрепите финансовото положение, ще трябва да общувате с много хора, да правите полезни запознанства и да жертвате личното си време.

Перспективи могат да очакват и тези, които искат да се заемат със собствен бизнес. Смело се захванете с работата, но е препоръчително да привлечете знаещи хора. Не очаквайте бързи печалби, всичко със своето време. Бъдете особено бдителни, когато подписвате важни договори. В началото на май рискувате да бъдете измамени.

Здраве

Първата половина на месеца е опасна, от гледна точка на телесни наранявания. Бъдете внимателни, когато отивате на разходки сред природата, вземете със себе си предпазни средства и аптечка. Ако тръгвате на път, тогава обмислете до най-малката подробност какво трябва да поставите в куфара за първа помощ. Избягвайте опасните спортове. Пазете се от животни и не провокирайте тяхната агресия.

През май трябва да се погрижите за превенцията на сърдечно-съдовата система. Прегледайте менюто си и премахнете от диетата си храни, които повишават холестерола. Няма да е излишно да си направите изследвания, за да сте сигурни, че всичко е наред.

Телец

04.21 – 05.20

Телец

 

Представителите на зодия Телец, ги чака един интересен и вълнуващ месец. Бъдете готови за неочаквани обрати, интересни срещи и изгодни предложения за работа. Единственото нещо, което може да ви препъне, са проблемите на другите хора. Идват промени и в личния ви живот.

Любов и семейство

В семейството всичко ще работи като добре смазан механизъм, но през май могат да възникнат и ситуации, които не сте предвидили. Сега не трябва да се намесвате в чужди скандали и разправии, особено що се касае приятелите. През втората половина на месеца, могат да възникнат недоразумения на основата на ревност. Опитайте се да не предизвиквате нови кавги, дори ако много искате.

Много от необвързаните, ще срещат интересни хора. През май ще бъдете на върха на своята привлекателност и благодарение на своята харизма, ще може бързо да започнете връзка. В живота ви ще има много флиртове, мимолетни романси и срещи. Не е нужно веднага да започвате сериозна връзка. Съдбата ви подготвя интересна романтична изненада.

Кариера и финанси

Много от вас може да забележат, че са станали твърде разсеяни. Натрупаната умора, дава своя резултат. Ако е възможно, вземете си отпуск и разтоварете ума и тялото. За тези, които са в трудно финансово положение, съдбата подготвя нова изненада. Възможно е да срещнете влиятелен човек, който да ви предложи изгодна работа на непълно работно време. До началото на следващия месец значително, ще подобрите финансовото си състояние и ще успеете, да се сбогувате със старите дългове.

Тези които имат собствен бизнес, трябва да помислят как да направят своите проекти по-добри и интересни. Привлечете нови хора, разработете стратегия. Може да се наложи да заемете нещо от конкурентите. Придвижвайте се към успеха, по всякакви възможни начин.

Здраве

През май може да се чувствате по-слаби и да се появят проблеми със здравето. Добре е да направите превантивен преглед и да се изследвате. При по-възрастните, могат да се обадят хронични болести. В средата на май е възможен пик на обостряне на стари заболявания. Също така трябва да следите за кръвното си налягане, което от време на време ще е нестабилно. Не забравяйте да приемате лекарствата, които лекарят Ви е предписал.

Май е чудесен месец за занимания със спорт. Тези които досега не са спортували, могат да опитат йога, пилатес или просто ходене пеша, сутрешният джогинг също няма да навреди. И не забравяйте да си спомните сутрешните упражнения. Запалените спортисти, ще искат да опитат нещо ново. Ако искате да промените имиджа си, направете го след 20 май, по това време всичко ще се получи по най-добрия начин.

Близнаци

05.21 – 06.21

Близнаци

През май представителите на зодия Близнаци, могат да са сблъскат с неприятна ситуация на работното място. Вероятни са конфликти, недоразумения и кавги както с колегите, така и с членове на семейството. Това което ще повдига настроението ви, ще са добрите новини, които ще идват отдалеч. Ако искате да увеличите финансите, направете го през втората половина на месеца.

Любов и Семейство

През май, ще си спомните че връзките изискват сериозна работа. Може да станете заложник на собствените си чувства, от което ще страдате много. Опитайте се да оцените трезво ситуацията, особено тези, които започват нова връзка. Погледнете на партньора си без розови очила. Много от вас, ще разберат, че и втората половинка не е идеална. Не прекроявайте човека, който харесвате, по ваши размери.

В семейният живот са възможни сериозни конфликти. Ще сте много избухливи и ще реагирате остро на всяка критика. Рискувате да попаднете в неприятна ситуация, свързана с далечни роднини. Бъдете внимателни в изказванията, ако не искате след това дълго да се извинявате.

Кариера и финанси

На работното място може да се развие много трудна ситуация, която ще ви дисбалансира. Ще се намери недоброжелател, който ще подкопава вашият труд. Когато подписвате договори, преценявайте реалистично възможностите си. За да не бъдете измамени, консултирайте се с надеждни хора, изпитани във времето.

Най-добре е да отложите сериозните финансови сделки до края на месеца. В началото на май рискувате да загубите пари поради собственото си невнимание. Винаги дръжте портфейла си в себе си и следете за банковите си сметки. До края на месеца, ще получите дългоочаквани парични средства. Не разчитайте да спечелите от лотарията, сега трябва да разчитате само на собствената си работа.

Здраве

Не трябва да рискувате и да се захващате с тежка физическа работа. Възможно е влошаване на заболявания свързани със ставите и мускулите. За тези, които отдавна планират операция, периодът от 10 до 25 май ще бъде успешен. Позитивното настроение, ще ви помогне да се възстановите бързо след всяка интервенция. Избягвайте стреса и ако все пак се окажете в трудна психологическа ситуация, тогава се научете да се отпускате без лекарства. Практикувайте медитация.

През май, ще сте склонни към физически наранявания. Може да получите термично или слънчево изгаряне, да се порежете или нараните крайник. Избягвайте потенциално опасни спортове, особено ако не сте професионалист. Също така, бъдете внимателни, когато работите с електрически уреди.

Рак

06.22 – 07.22

Рак

За представителите на зодия Рак месец май, ще бъде доста успешен, ако проявят дисциплина. Много ще зависи от това, как планирате бъдещето. На любовния фронт предстоят приятни промени. Ще получите интересно и интригуващо предложение.

Любов и семейство

Семейните отношения могат да се подобрят, ако по-често оставате вкъщи. Не злоупотребявайте с работата, бъдете отворени към най-близките си хора. Поне веднъж през месеца организирайте празник за любимите си хора, отидете на пикник. Отношенията с партньора може забележително да се подобрят, ако през почивните дни останете насаме с любимия, като се освободите от притесненията и оставете емоциите си свободно да текат.

Необвързаните представители на знака, ще се радват на романтични срещи. Разбира се, през май може да очаквате и поредица от разочарования, но не позволявайте това да ви плаши. Все пак ще получите забележим опит. Трябва трезво да преценяте ситуацията, за да направите правилния избор по отношение на новите запознанства. След двадесети, ще бъдете по-положително настроени към срещите.

Кариера и финанси

По време на работа трябва да бъдете особено внимателни. Ще сте склонни да допускате много грешки и гафове. Във вашето обкръжение има недоброжелатели, които се стремят да ви изместят. Опитайте се да правите всичко честно. Много от вас, ще могат да съчетаят основната си работа с хоби, което ще носи допълнителен доход.

През втората половина на май може да направите добра сделка. Ако искате да сте уверени в бизнеса си, привлечете близки хора. Но наемането на приятели не е най-добрият вариант, може да развалите отношенията между вас. Тези които са на ръководни позиции, трябва да контролират по-добре своите подчинени и да не им позволяват отпускане.

Здраве

През май обърнете внимание на нервната си система. Поддавате се на емоциите, което означава, че бързо излизате от равновесие. Време е да поправите това. Занимавайте се с закаляване на духа, тренирайте силата на волята си. Опитайте различни начини за отпускане. Заниманията с йога, също ще ви помогне да намерите хармония със себе си.

До края на пролетта могат да напомнят за себе си, хроничните заболявания на храносмилателната система. Склонни сте към натравяния и чревни разстройства. Бъдете внимателни, когато консумирате непознати храни, също не се увличайте от сладкиши и алкохол. Рискът от заразяване се увеличава, не забравяйте редовно да миете ръцете си и да използвате предпазни средства.

Лъв

07.23 – 08.23

Лъв

През май представителите на зодия Лъв, ще демонстрират най-добрите си страни и ще се насладят на много нови възможности. Животът ви ще бъде много ярък и разнообразен. Първата половина на месеца може да изглежда напрегната, но скоро всичко ще се промени в обратна посока. Сега ще трябва да направите важен избор и да подредите своите приоритети.

Любов и семейство

Необвързаните представители на знака, трябва да бъдат по-открити към противоположния пол. Трябва да преодолеете себе си, за да се доверите на някого. Вие сте излишно взискателни към партньорите, което отблъсква новите познати. Съдбата ще ви даде много шансове за успешно запознанство. Ако не знаете как да се държите, най-добре е да спазвате дистанция. Опитайте се първо да разберете човека и да го опознаете по-добре.

Семейните най-накрая ще постигнат това, което искат. Ще бъдете главата на семейството, този който носи всичко на плещите си. Харесвате ролята на лидер и успешно се справяте с всички домакински задължения. Единственото нещо, което може да развали вашето настроение, е ревността. Ако искате спокойни и динамични отношения, ще трябва да работите върху вашето самочувствие.

Кариера и финанси

В началото на май, ще се въртите като катерица в колело. Някои познати задачи, ще ви се отдават по-трудно от обикновено. За да се справите с тежестта на натрупаните проблеми, ще трябва да включете в работата си колеги, на които имате доверие. Внимавайте с вашите изказвания, особено когато говорите с висшестоящите.

От 1 до 10 май е по-добре да се заемете с връщането на своите дългове. Така ще избегнете много неприятности. Също така през този период не е препоръчително да взимате заеми или да приемате върху себе си каквито и да било задължения. Ако не може да откажете, тогава поне отложете важните дела за края на месеца. Ако планирате да поискате от шефа си увеличение на заплатата, най-добре е да го направите след 20 май.

Здраве

През първата половина на месеца някой хронични заболявания на сърдечно-съдовата система, могат да напомнят за себе си. Не забравяйте за превенцията и да спазвате специална диета. Съсредоточете се върху протеините и витамините. Докато мазните и пържени храни е по-добре да избягвате поне за известно време. Алкохолът също е противопоказан за вас. Стресовите ситуации също водят до натрупване на холестерол, имайте това предвид, когато срещнете трудности.

През втората половина на май ще бъдете излишно притеснени за нещо. Това значително ще повлияе на вашият сън. Ще се нуждаете от подходяща почивка, за да попълните ресурсите на тялото. Посетете остеопат и се запишете за масаж.

Дева

08.24 – 09.22

Дева

През май представителите на зодия Дева, ще демонстрират своята воля и ще проявят най-положителните си качества. Разбира се, няма да мине без проблеми под формата на загуба на пари. Като цяло месецът е насочен към култивиране на сила на волята и приемане на някои ценности.

Любов и семейство

Семейните представители на знака, ще бъдат изцяло потопени в битови проблеми. През първата половина на май, ще сте особено податливи на чуждо влияние, което означава, че ще участвате максимално в решаването на чужди проблеми. Ще искате да поемете инициативата в помирението между близките. Гледайте само нещата да не излязат извън контрол. За да поддържате хармонични отношенията с близките си приятели, по-добре избягвайте конфликтите и слушайте мнението на близките.

Необвързаните ще завържат интересни запознанства по време на работа. Но не бързайте, изучете по-отблизо кандидата за вашето сърце. Внимавайте, човекът да не се окаже енергиен вампир. Рискувате да попаднете в мрежата на нездравословни чувства. Също не разчитайте на повишение или печалби, само благодарение на изгодна връзка.

Кариера и финанси

През май креативните, ще успеят да покажат пълният си потенциал. През втората половина на месеца, може да ви хрумнат невероятни идеи. По този начин ще може да си помогнете или да действате като ментор. И дори да не успеете да реализирате всичко сега, ще ви останат много идеи за бъдещето.

Не много добре, ще се развиват финансовите дела. Някои разходи ще излязат извън контрол, а обичайните приходи, ще са много по-малко, отколкото сте очаквали. За да не изпаднете в криза, откажете се от големи покупки и не давайте пари назаем. В края на месеца пазете портфейла си и следете внимателно за ценните си вещи. Има риск да бъдете измамени или ценен предмет да бъде откраднат.

Здраве

Като цяло, здравословното ви състояние, ще зависи от атмосферата, която ви заобикаля. Добре е да се настройте за добро здраве и благополучие. Всякакви спорове и кавги ще провокират заболяване, така че избягвайте провокациите и дори най-малките намеци за конфликт. А с неприятните хора, е по-добре въобще да не комуникирате.

През втората половина на месеца, имунитета ви ще се засили. Може да сте сигурни, че няма да бъдете засегнати от сериозно инфекциозно заболяване или остра фаза на стара болест. Все пак ще трябва да похарчите пари за прегледа. В края на месеца стари заболявания на пикочно-половата система, могат да напомни за себе си. Не забравяйте да пиете много течности и избягвайте алкохола.

Везни

09.23 – 10.23

Везни

През май представителите на зодия Везни, ще бъдат изключително открити и общителни. Може да разчитате на отзивчивостта на хората около вас. Бъдете сигурни, че ще намерите подкрепа във всякакви дела. Само не трябва да споделяте тайни от личния си живот, в противен случай може да бъдете разочаровани. Макар че, никакви препятствия няма да ви накарат да се отклоните от набелязаният път.

Любов и семейство

Много от вас ще искат да издигнат отношенията си на ново ниво. Нововъзникналите чувства, ще придобият инерция на зрялост. Повечето от представителите на знака, най-накрая ще решат да сключат брак. Ако предприемете тази сериозна стъпка сега, може да сте сигурни, че ще бъде за дълго време. Необвързаните, няма да останат без внимание. Около вас винаги ще има хора, които наистина ви харесват. От вас зависи да решите дали ще позволите да бъдете обичани и да отвърнете със същото.

Семейните трябва да обърнат повече внимание на децата. През втората половина на месеца, могат да възникнат непредвидени обстоятелства, които ще внесат известен раздор между членовете на семейството. Бъдете по-лоялни към близките си, опитайте се да разберете проблемите им. Като цяло семейните отношения, ще са много хармонични.

Кариера и финанси

Може да се уплашите от голямото количество работа, която Май ви е подготвил. Не се поддавайте на трудностите, те са ви дадени, за да се покажете в най-добрата светлина. В бъдеще ви очаква перспективна позиция, което ще бъде предложена от шефовете. И дори това да не е мястото, за което сте мечтали, ще подобри финансовото ви положение.

С парите бъдете внимателни, много бързо ще изтичат между пръстите ви. Не рискувайте финансите си и не се занимавайте с хазарт, сега това ще доведе до катастрофален резултат. Креативните трябва да направят пауза и да изчакат вдъхновението да ги посети. Направете нещо разсейващо и не изстисквайте таланта си, ако все още пред вас, няма достойни дела.

Здраве

Ще търсите начини да станете по-добри. Нещо ще ви стимулира да промените начина си на живот. Склонни сте към нови начинания, готови сте да подобрите тялото си. Не прекалявайте, започнете с нещо просто. Ако дълго време планирате посещение на козметик, тогава е по-добре да го направите през първата половина на май. Всички възстановителни процедури, ще са благоприятни през втората половина на месеца.

През май трябва да обърнете внимание на състоянието на съдовата си система. Може внезапно да се почувствате зле и това да се дължи на лошо кръвообращение. За да го подобрите, спортувайте, движете се повече, вземайте контрастни душове. От напитките предпочитайте зеления чай и какаото, особено ако имате нестабилно кръвно налягане.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

През май представителите на зодия Скорпион, ще бъдат изпълнени с енергия. Ще сте способни да преместите планини. Дадени са ви всички инструменти, за да подобрите финансовото си състояние, използвайте ги. На романтичния фронт се очакват малки приятни промени, но в приятелските отношения могат да възникнат неприятни ситуации.

Любов и семейство

Трябва да се разберете в чувствата си и да намерите ключ към неразбираемите отношения. Може би сте станали заложник на любовен триъгълник или ще трябва да направите избор между приятелството и любовта. Няма да е лесно да се решите, но външен човек ще ви даде добър съвет, вслушайте се в неговото мнение.

Необвързаните представители на знака няма да бързат да започват връзка, а и ще има малко кандидати, но всичко това ще се промени след 15 май. Ще имате няколко шанса да срещнете интересни хора. Бъдете готови за това, че някой много настойчиво ще проявява интерес към вас.

Кариера и финанси

В работата нямате равни. Успявате да направите всичко наведнъж и при това не само бързо, но и много качествено. Може да разчитате на подкрепата на началниците си. Също така през май, има възможност да ви изпратят в командировка. Придобиването на нов опит ще ви позволи да достигнете до нов етап в кариерата си. Някои от вашите колеги, ще искат да се сближат с вас.

Финансовият въпрос трябва да държите под контрол. През май ще има твърде много разходи, които едва ли се вписват в плановете ви. Бъдете готови за материални затруднения. Ако ситуацията стане много остра, тогава не се колебайте да се свържете с близките си, те ще ви помогнат много.

Безработните могат да намерят много добра позиция. Не трябва да мислите дълго за подобно предложение, сега почти всичко, което ви се предлага, ще е идеално. Ако се забавите с този въпрос, рискувате да натрупате много дългове и дълго време да останете в тежко финансово положение.

Здраве

Не се отличавате с много крепко здраве. През май, ще сте предразположени към чести настинки. Ако искате да се възстановите бързо, използвайте народните методи за лечение, с които сте запознати от дълго време. Преди всичко не забравяйте за превенцията, закалявайте се и пийте витамини. Прекарвайте повече време на слънце.

През втората половина на месеца, може да се появят проблеми с дихателната система. Пушачите трябва да обърнат специално внимание на този въпрос, тъй като този фактор ще влоши ситуацията. Не спирайте рязко пушенето, първо проучете подробно този въпрос, използвайте специални средства за борба с вредните навици.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

През май представителите на зодия Стрелец, ще бъдат много благодарни на съдбата. Ще сте склонни да правите добри дела, да помагате на близките и да радвате любимите хора. Възможни са форсмажорни обстоятелства на работата, бъдете готови отговорностите ви да се увеличат. Не пренебрегвайте здравословните проблеми.

Любов и семейство

През първата половина на месеца необвързаните, могат да започнат роман. Но той едва ли ще бъде много прост и обещаващ. Рискувате да се свържете с обвързани хора, влиятелни колеги или енергийно сложни личности. Във всеки случай, има вероятност да бъдете морално смачкани, ако искате да продължите такава връзка. За здрава връзка трябва да изберете човек, не по външния вид и шаблон.

През втората половина на май, ще станете забележимо по-привлекателни и това няма да остане незабелязано от околните. Семейните ще погледнат на партньора по нов начин и ще могат да се потопят в отдавна забравени чувствени отношения. Това е добро време за хармонизиране на интимния живот. Отделете време за себе си и своята половинка, забравете за проблемите и се отдайте един на друг.

Кариера и финанси

Началото на месеца, ще бъде доста успешно за кариерата. Може да очаквате добри постъпления. Не забравяйте обаче за дълговете си и правете плащанията навреме. На работа може да ви бъде предложено временно да заемете ръководна позиция, покажете най-добрите си качества, за да демонстрирате готовността си за повишение.

През втората половина на месеца, ситуацията може да излезе извън контрол. Вероятни са извънредни ситуации и форсмажорни обстоятелства. Бъдете готови за факта, че ще трябва да действате бързо, да оставате до късно на работа и да вършите двойно повече задачи. Може да се появи недоброжелател, който ще създаде проблеми и ще наруши обичайния ход на работните дейности.

Здраве

През първата половина на месеца насочете енергията си към укрепване на мускулите и костите. За да направите това, прегледайте диетата си и включете повече калций в менюто си. Ако не харесвате млечни продукти, тогава приемайте готови комплекси от витамини или хранителни добавки. Благоприятна ще е физическата активност. Като минимум трябва да тренирате ежедневно. Колкото повече се движите, толкова по-добре ще се чувствате.

В края на месеца имунната система може да ви подведе и да поднесе някои изненади. Ще станете по-податливи на инфекциозни заболявания и лесно може да се заразите от близки. Ако е възможно, изолирайте се от болни хора. Използвайте защитни средства на места, където се събират много хора.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

През май представителите на зодия Козирог, ще имат добър шанс да покажат своя професионализъм. Възползвайки се от възможностите, ще може успешно да продължите напред. Ще ви трябва много сила, за да запазите това, което имате. Роднини и близки хора, ще ви окажат огромна подкрепа в трудни моменти.

Любов и семейство

Важен въпрос за всички представители на знака, ще бъде интимният им живот. Семейните ще бъдат озадачени как да го разнообразят и да го направят по-ярък. Необвързаните ще искат да експериментират. А май за тях ще бъде и добър месец по отношение на новите запознанства. Въпреки това, ще трябва да положите много усилия, ако искате да превърнете нововъзникналата връзка в дългосрочна. И не забравяйте, че трябва да плащате за всичко.

През втората половина на месеца, пред вас ще има много изкушения. Ще се появи човек от миналото, който ще обърка всичките ви планове. Мнозина могат да бъдат привлечени от приключения, само внимавайте да не се забърквате с обвързани хора. Тези, които са потънали в домашни грижи, може да избегнат скандалите само ако прекарват повече време с любимия човек.

Кариера и финанси

Първите десет дни на май, ще бъдат много успешни за кариерата. Може да сте сигурни, че късметът ще ви придружава дори в най-трудните ситуации. Тези които обичат да рискуват, също ще могат да увеличат доходите си. Възможно е да се наложи да решавате някои сериозни проблеми, от които ще зависи съдбата на мнозина. Трябва да съберете смелост и да се заемете със сериозните задачи.

Напрежението ще се повиши към края на месеца. Интелектуалният и физически труд, ще ви отнемат много енергия. В тази връзка са възможни грешки в ежедневната работа, досадни пропуски и лош късмет. В края на май е по-добре да не планирате сериозни преговори и сделки. Ако искате да купите недвижим имот, отложете този въпрос за по-добри времена.

Здраве

През първата половина на май са възможни обостряния на хронични заболявания на храносмилателната система. Нуждаете се от щадяща диета, която не само ще разтовари вашият организъм, но и ще помогне за облекчаване на острото възпаление. Освен това, придържайки се към правилно хранене, може да свалите няколко излишни килограма. Избягвайте напълно пикантни, пържени храни и алкохол. Рискът от хранително отравяне също се увеличава, така че бъдете внимателни в кафенета и ресторанти.

През втората половина на месеца, ще почувствате прилив на сили. Защитните функции на тялото ще се усилят, което ще ви помогне да избегнете сериозни инфекции. През този период е добре да спортувате. Сутрешният джогинг и плуването ще бъдат много полезни. Опитайте сутрин да вземате контрастен душ, той ще засили кръвообращението и ще ви тонизира за целия ден.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

През месец май, животът ще научи представителите на зодия Водолей на нещо ново. Това е време за получаване на житейски уроци и учене от грешките. Помнете за скъпоценното мълчание и не разкривайте тайните си на никого. Около вас има недоброжелатели, за които може би, дори не се досещате.

Любов и семейство

Време е необвързаните да се измъкнат от оковите и да започнат да ходят на светски събития. Това са местата, където е най-вероятно да срещнете своята сродна душа. Излизайте по-често с приятели, ходете на кино, театър. В средата на месеца може да бъдете поканени на важно събитие, където да се запознаете с интересни хора. Много от вас ги очаква интересен романс, но последствията от него няма да са толкова сладки.

Семейните представители на знака, ще търсят алтернатива да бъдат по-често със семейството си. Може да искате да смените работата си или да се преместите на друга позиция, която ви позволява да сте по-често у дома. Това ще ви помогне да се сближите със семейството и да укрепите връзката с любимия човек. Вашата отдаденост няма да остане незабелязана.

Кариера и финанси

Началото на месеца няма да бъде най-успешното време във финансово отношение. Материалните загуби, ще продължат да ви преследват. Внимавайте за всичко свързано с парите. За да не направите необмислени разходи, първо обмисляйте всяка покупка по няколко пъти или се консултирайте с близките. И със сигурност през този период, не трябва да взимате заеми. През втората половина на май, може да започнете да сключвате сделки и да инвестирате в някои проекти. Най-обещаващите от тях, оставете за средата на месеца.

В края на месеца може да разчитате на признателност от страна на началниците. Ще може да реализирате някои от своите идеи, както и да се докажете като креативен служител. Чрез своята искреност и доброта, ще създадете нови приятелства на работа. За някои от тях, ще се превърнете в истински авторитет, на когото да подражават.

Здраве

Слабата ви страна през май, ще бъде душевното ви състояние. Стресът и нещата, които са се натрупали, могат да ви разстроят, както морално, така и физически. Трябва да се научите да разтоварвате тялото си от негативността. Опитайте специални дихателни техники или прочетете интересна литература. Правете всичко, което ще ви накара да се почувствате по-добре.

През втората половина на месеца се препоръчва да направите преглед на сърдечно-съдовата си система. Не забравяйте да посетите лекар, ако не се чувствате добре. Необходимо е да се укрепят стените на кръвоносните съдове, за това, в допълнение към конвенционалната лекарствена терапия, трябва да следите за диетата си. Яжте повече червени зеленчуци, грозде и горски плодове.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

През май представителите на зодия Риби, ще се насладят на много силна интуиция. Ще чувствате отношението на околните. Не прибързвайте със заключенията. Ако не харесвате някого, най-добре се отдалечете за известно време. Може да бъдете обезпокоени от лоши новини, които идват отдалеч.

Любов и семейство

Свободните представители на знака могат да разчитат на късметлийски период. Често ще срещате нови хора, но не трябва да се откривате веднага. Не всеки ще успее да спечели вниманието ви, така че, дори може да възникне някаква борба за благоразположението ви. Въпреки вашата предпазливост, новите запознанства ще са доста обещаващи за бъдещ съюз.

Ако имате партньор и отдавна искате да свържете сърцата си в брака, тогава периодът от 12 до 20 май, е чудесен за това. В тези дни може да се запишете за сключване на брак или да организирате сватба. Може да сте сигурни, че всичко ще мине безпроблемно и ще помните това събитие цял живот. Влюбените, ще се радват да бъдат близо един до друг. Единственото нещо, което може да попречи на вашата хармония, е ревността. Но най-вероятно, няма да бъде оправдана.

Кариера и финанси

Благодарение на вашата интуиция, ще може да победите конкуренцията. Ще намерите приложение дори и на най-неординарните проекти. Този подход към работата много ще зарадва шефовете. Но ако мечтаете за по-висока позиция, не разчитайте на бърз резултат. Сега трябва да засадите семената на доверието, които в бъдеще ще донесат сочни плодове.

Умението да създавате нови познанства, ще бъде от голяма полза. А в периода от 15 до 25 май, може да бъдете много полезни в преговорите с някого. Затова не се учудвайте, ако ръководството ви изпрати на вълнуващо бизнес пътуване. Не се страхувайте да прехвърлите някои от своите задачи върху раменете на колеги, те искрено ще ви помогнат. Но на начинаещите не трябва да се вярва, на някои от тях няма да се харесате от пръв поглед.

Здраве

През май много от вас може да почувстват спад на силите. Това може да се дължи на липса на витамини. Не забравяйте също да се изследвате, за да изключите по-сериозни заболявания. Като цяло е препоръчително да организирате ежедневния си режим. Създайте си навик да консумирате здравословни храни и да се движите повече. Лежането на дивана пред телевизора, само ще изостри депресията и физическите неразположения. Помислете с какво хоби бихте искали да се заемете, за да откъснете ума от ежедневните проблеми.

През май, ще сте предразположени към чести настинки. Обърнете внимание на превантивните мерки и се опитайте да се предпазите от вируси. Обличайте се топло и не се преохлаждайте. Измамно топлото време може да доведе до тежко възпаление или бронхит.

vlastta.bg

 

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Advertisement

Facebook

Календар

ноември 2022
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement