Connect with us

Водещи новини

Пълен седмичен хороскоп 9 януари 2023 – 15 януари 2023

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

9 януари 2023 – 15 януари 2023

В началото на седмицата представителите на зодия Овен, ще успеят да се справят с всички трудности, като същевременно през това време, ще преживеят много приятни моменти. На първо място ще почувствате интерес към общуването с другите, приятели, познати, роднини. Може да бъдете поканени на приятелско парти или да предприемете вълнуващо пътешествие в страната. Учениците ще се справят добре. Периода също е благоприятен за покупка на кола или друго превозно средство.

В средата на седмицата, ще може да проявите практическия си нюх при решаване на материални и финансови въпроси. Възможно е да напреднете в кариерата или да спечелите пари, много повече от обикновено. Ще има възможност да закупите онези вещи и стоки, за които отдавна мечтаете. През почивните дни обаче, е добре трезво да оцените своите способности и възможности. Ако сте си поставили твърде амбициозни цели, то сега може да се сблъскате с реалността. Това е момент да направите корекции, в стратегическите си житейски планове.

Телец

04.21 – 05.21

Телец

9 януари 2023 – 15 януари 2023

В началото на седмицата представителите на зодия Телец, е добре да оставят личния си живот на заден план и да се насочат към практичните въпроси. Това е добро време за преумножаване на вашите материални ресурси и разрешаване на битови въпроси. Безработните могат да получат шанс за намиране на високоплатена работа. Използвайте това време, за да се научите как да правите нещо полезно със собствените си ръце: майсторене, скулптуриране, шиене, готвене и т.н.

В средата на седмицата може да поискате да научите нови и интересни неща, да разширите кръгозора на познанията си за света около вас и да получите нови впечатления. Най-лесният и добър начин да задоволите тази нужда, е да пътувате. Новите запознанства, ще бъдат предимно приятелски и информативни. През почивните дни, основният проблем може да е свързан с известна неувереност в себе си. Може би ще се сблъскате с доста трудна задача и вътрешно, ще се съмнявате дали може да се справите. Спомнете си за поговорката – „на страха очите са големи“ и се опитайте да преодолеете своята неувереност.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци

9 януари 2023 – 15 януари 2023

В началото на седмицата представителите на зодия Близнаци, могат да усетят усилване на интелектуалната и физическата си активност. Възможно е да поставяте лични спортни рекорди. Това е добър момент за посещение на спортни мероприятия, фитнес клубове, спортни секции. Периодът е подходящ и за всякакви творчески инициативи и начинания. Ролята на вашата приятелска среда и общуването в социалните мрежи на интернет нараства.

В средата на седмицата ще успеете да повдигнете завесата на тайната над някои събития, които преди са били недостъпни за вашето разбиране. Това е подходящ момент за провеждане на разследвания, търсене на истинските причини за определени събития. По това време вашата чувственост ще се увеличи и ще бъдете привлечени към нещо забранено, следователно е възможно увлечение към вече обвързан човек. През почивните дни, може да се наложи да защитавате репутацията си. Не са изключени и интриги, които да накърнят вашият авторитет.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

9 януари 2023 – 15 януари 2023

Началото на седмицата за представителите на зодия Рак, като цяло ще се развива добре. Това е подходящо време за провеждане на разследвания, изучаване на мистериозни и тайнствени явления. Може би ще почувствате нарастване на вашите екстрасензорни способности, вероятно е да имате пророчески и ярки сънища. Успешно ще е изучаването на духовни практики като йога, чигонг, всякакви видове медитация, четене на мантри, псалми. Тези дни са много благоприятни за молитви, по този начин ефективно и ефикасно, ще успеете да коригирате съдбата си.

В средата на седмицата за семейните и тези които имат постоянна връзка, може да настъпи пълно преосмисляне на отношенията. Поведението на вашият партньор може да ви накара да се замислите и да осъзнаете, колко скъп и важен е за вас човекът до вас. Брачните отношения отново ще започнат да ви радват. През почивните дни може да разберете, че връзката с някой от вашите приятели е приключила. Препоръчително е временно да се дистанцирате от интензивни контакти с приятели.

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв

9 януари 2023 – 15 януари 2023

В началото на седмицата на представителите на зодия Лъв им предстои благоприятно време, за обсъждане на всякакви спорни въпроси с партньора. Семейните отношения могат да бъдат укрепени, чрез съвместно обсъждане на планове за бъдещето, например, може да планирате бъдещата си почивка и да търсите подходяща дестинация за пътуване. Нараства ролята на приятелската среда. Необвързаните имат шанс да срещнат потенциални партньори в интернет. В средата на седмицата е препоръчително сериозно да се погрижите за здравето си.

Факт е, че сега енергийният потенциал на вашето тяло ще е висок и ще може да укрепите вашето здраве. Помислете за започване на диета. Може да започнете цикъл от закалителни процедури. Като цяло, здравословният начин на живот, ще допринесе за цялостното укрепване на организма и избавяне от болести. През почивните дни е възможно влошаване на партньорските и брачни отношения. В този период избягвайте да приемате покани за посещение на празнични събития като сватби, годежи, годишнини, семейни тържества.

Дева

08.24 – 09.23

Дева

9 януари 2023 – 15 януари 2023

Началото на седмицата за представителите на зодия Дева е благоприятно, за постигане на успехи в професионалната дейност. Ще може да покажете най-добрите си бизнес и пробивни качества, като проявите постоянство и енергия в постигането на целите. Добре е да рационализирате ежедневието си, като мобилизирате вътрешните си резерви, за да работите по-ефективно. Това е чудесен момент за закупуване на домашни любимци и грижи за тях.

Средата на седмицата, може да бъде свързана с приятни и радостни преживявания. Семейните отношения се подобряват и може да станат, още по-хармонични. Възможно е вашата половинка приятно да ви изненада, да купи подарък, за който отдавна мечтаете. Романтичните отношения, също ще са във възход. Вероятно ще чуете любовни признания или ще ви направят предложение за брак. През почивните дни е добре да обърнете максимално внимание на здравословното си състояние. Проблема е, че може да изпитате спад в енергийните сили, което ще увеличи вероятността от развитие на вирусни инфекции.

Везни

09.24 – 10.22

Везни

9 януари 2023 – 15 януари 2023

В началото на седмицата за представителите на зодия Везни, настъпва благоприятно време за стабилизиране на любовните отношения. Необвързаните могат да направят интересни запознанства по време на туристическо пътуване или на развлекателни събития като сватба или юбилей. Възпитанието на децата, ще протича успешно, те ще се държат послушно и ще ви радват с успехите си. В средата на седмицата, много от вас могат да се превърнат в домошари.

Едва ли ще искате да напуснете своя дом за посещение на различни развлекателни събития. Цялото си внимание и сила, ще насочите към подобряването на вашия дом. С удоволствие ще се занимавате с почистване на дома, закупуване на домакински уреди и други вещи за ежедневието. През почивните дни в даден момент може да усетите охлаждане на чувствата между вас и любимия човек. Възможно е също да изпитвате чувство на ревност. Опитайте се да бъдете по-внимателни и толерантни към своята половинка.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион9 януари 2023 – 15 януари 2023

В началото на седмицата представителите на зодия Скорпион, ще се насладят на хармоничен психологически климат в семейните отношения. Ще може спокойно и доста конструктивно да обсъдите с членовете на семейството различни битови проблеми, например преместване на мебели или извършване на общо почистване. Всички подобни дела, ще протичат дружно и организирано. Времето също е благоприятно за закупуване на аквариум или клетка с пойни птици.

В средата на седмицата може да почувствате нуждата от контакти и комуникация. Общуването с околните, ще е доста доброжелателно, което ще направи взаимодействието с другите приятно и вълнуващо. Използвайте това време, за помирение с онези познати и роднини, с които сте били скарани или искате да възстановите добрите стари отношения – този път всичко ще бъде отлично. През почивните дни е възможна проблемна ситуация в семейството или в отношенията с роднини. Това важи особено за младите семейства, които са принудени да живеят в едно жилище с родителите.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец9 януари 2023 – 15 януари 2023

В началото на седмицата семейните представители на зодия Стрелец, е добре да отстъпят инициативата на своите партньори. Това е подходящо време за всякакви форми на партньорско сътрудничество, както в брака, така и в бизнеса. Успешно ще се развиват пътуванията и обучението. Може да си прекарате чудесно сред природата, на село или на забавно събитие. Средата на седмицата е подходящо време за решаване на материални и финансови проблеми. Затова по това време оставете на заден план развлеченията и се заемете с работа – бизнесът преди всичко.

Безработните имат голям шанс да си намерят добра работа. Вашите доходи може да се повишат. Ще получите възможност да направите необходимите покупки за дома. Вероятно, удивително леко и бързо, ще успявате да се справите със задачите. През почивните дни трябва да обърнете специално внимание на превантивните мерки свързани със здравето. Вероятността от настинки се увеличава. Белите дробове, ще са особено отслабени сега, опитайте се да не попаднете на течения, обличайте се според времето и спазвайте превантивните мерки.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

9 януари 2023 – 15 януари 2023

В началото на седмицата представителите на зодия Водолей, вероятно ще бъдат много общителни и любознателни. Това е подходящо време за нови запознанства, пътуване, обучение и забавление. По време на кратко пътуване, може да възникне запознанство с интересен човек от противоположния пол, което да прерасне в романтична връзка. Добри дни за творческа реализация, колекциониране, рисуване, хобита и спорт.

В средата на седмицата, ще искате да се отпуснете в спокойна и комфортна среда. Ще е чудесно, ако имате отпуска и възможност да заминете за една седмица в някой тих курорт, далеч от шума и суетата на цивилизацията. За тези, които нямат такава възможност, е препоръчително да намерят време за уединение. През почивните дни може да се наложи да отстоявате своята позиция и възгледи пред близките.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

9 януари 2023 – 15 януари 2023

В началото на седмицата представителите на зодия Козирог, ще могат безпроблемно да правят всякакви покупки и те ще бъдат удачни. Това е добро време за подобряване на жилищно-битовите условия на живот и ремонти. Основният ви интерес през тези дни, ще бъде свързан с практичните дела, включително и с професионален характер. И най-много успех ще имате именно в решаването на делови въпроси. В средата на седмицата вашият творчески потенциал, ще се увеличи.

Ако сте креативна личност, то ще си намерите занимание по душа. Това е прекрасно време за колекциониране, домашно моделиране, строителство и всякакви хобита. Дамите могат да изпитат желание да направят нещо с външния си вид и да се появят пред приятели и познати в съвсем различен образ. През почивните дни отношенията между влюбените могат да се влошат. Една от вероятните причини за това може да бъде скъперничеството, нежеланието да се харчат пари за подаръци за любимия човек.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

9 януари 2023 – 15 януари 2023

Началото на седмицата за представителите на зодия Риби е чудесно време за почивка и релакс, изучаване на духовни практики, медитация и молитви. Опитайте се да намерите време, за да останете поне за кратко в уединение, насаме с мислите и чувствата си. Това е необходимо, за да се приведете в състояние на душевно равновесие. Едва ли ще искате да ходите някъде – домашната среда ще бъде най-комфортна за вас.

В средата на седмицата, желанието за общуване с приятели и познати, ще се засили. Може би ще бъдете поканени на екскурзия или на приятелско парти и ще се забавлявате добре. Възможно е да срещнете нови интересни хора. Също така е подходящо време за личностно развитие, самообразование. През почивните дни до вас могат да достигнат слухове или клюки, които да развалят вашето настроение. Може би тази информация, ще се отнася за близки и скъпи за вас хора или ще бъде свързана с вас самите.

vlastta.bg

 

 

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни