Connect with us

Водещи новини

Пълен седмичен хороскоп: 5-11 февруари 2022

Публикувана

на

Овен 21 март – 20 април

През уикенда Луната е в Овен, предстоят важни срещи и пътуване. На 7-и печелите докато някой губи. На 8-и важното ще уредите до обед, а на 9-и в следобедните часове ще имате повече ползи и възможности за успешни преговори и сделки. На 10-и имате шанс да заемете нова позиция в деловите връзки, подпишете нови договори. На 11-и се постарайте да задържите и узаконите спечеленото.

Действайте екипно, с мисъл за бъдещето, гответе се за промяна в работата и бизнеса. Чакайте предложения.

Може да обидите някого или да си превишите пълномощията. Ще се правят рискови сделки, от които само еденици ще спечелят, а масовият потребител ще губи. Вечерта накърнените интереси сплотяват.

Правите грешен ход и не преценявате добре възможностите си. Някой ще се възползва. Днес намирате нужното ви лекарство и лечение.

Търсете и нова база, на която ще се развивате в бъдеще. До петък на обед може да постигнете максималното, да уредите материалите, договорите и финансирането на новите начинания.

Телец 21 април – 20 май

5-и е ден на уточняващи срещи в любовта и връзките. На 6-и не водете преговори по имотни въпроси, особено с роднини извън страната. От 7-и Уран напуска градусите си на падение и започва да действа синхронно с изискванията на новото време. В тези дни един ще обеднее, друг ще забогатее. Направете избора си до 10-и. 11-и изисква повече грижа за другите. Кандидатствайте за субсидии.

Активизирайте се максимално, уредете си делови и приятелски срещи, водете преговори и търсете подкрепа за бъдещите си начинания. Не се ограничавайте и в храната. ДЩе се случват събития даващи възможност за някой да спечели много пари, но за друг кранчето ще се спре. Полезно е и да простите на този, който ви е обидил. Следобед се очертават опити за странични намеси. Продължете с това, което правите и контролирайте чувствата. В момента е важно да заемете подходящата позиция, която ще ви донесе нужните защити. Представете си ярко и с подробности посоката, която ще следвате и не се отклонявайте от нея. Неприятностите бързо ще се преодолеят.

Помогнете и на колега да се справи със задачите. Реагирайте на всичко, за което някой ви помоли. Включете се в дарителски и спонсорски акции и сами ще станете обект на подкрепа и закрила.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 5-6-и може да направите подходящите за бъдещето ви връзки. Обадете се на нужните хора, няма значение дали ще ги притесните. На 7-и, който може ще изкара доста пари. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Вечерта не посещавайте игрални зали. На 8-и важното уредете до обед, а на 9-и следобед. 10-и е рисков за родените в първата декада. 11-и идва с нови идеи.

До дни ще се окаже, че това е подходящият, нужен и спасителен за вас вариант.

Проблемите на конкуренцията ще ви осигурят придобивки, към които отдавна се стремите.

Не играйте хазартно и не оставайте в неподходяща и провокираща среда. Не поемайте ангажименти към странични фирми и хора, а си защитете гърба.

Няма значение какво ви е на сърцето. Изпълнете дадените обещания. Подпишете нови договори и не поемайте делови ангажименти в сивата икономика.

От една страна ви притиска законът, но от друга получавате съдействие от тези, на които в миналото сте помогнали. Осигурявате си базата и мястото, където ще се чувствате спокойни и подсигурени. Кандидатствайте за субсидии, явете се на конкурси и си защитете правата.

Рак 22 юни – 21 юли

За вас се очертава тежък уикенд с неприятни ситуации, в които не бива да се взимат окончателни решения. Разигравайте различни варианти на 7-и. Конкурент ще отпадне от играта. Бъдете готови да заемете овакантеното място до два дни. На 10-11-и сте в най-силната си позиция. Може да ви повишат, да подпишете нов договор и да си осигурите парите и подкрепата нужна за оцеляването на фирмата ви.

Движете се на пръсти, не нарушавайте обещания и пълномощия. Може да се окажете в тежка позиция по отношение на имоти и наследствени дела. Не водете преговори с роднини и не подхващайте болезнени теми. Внимавайте с изказванията. С пълна сила действа вербалната магия. По добре замълчете вместо да кажете нещо излишно и не на място. Каквото се развали трудно ще се оправи.

Предстоят рокади на високи позиции, които ще се отразят надолу по веригата от отношения. Някой се урежда с нов договор, а друг губи повече отколкото предполага. Не рискувайте с общи пари. Не играйте хазартно, но може да намерите начин да влезете в голямата игра. Някой е пред повишение и преназначение. Контролирайте емоциите, постарайте се да изпълните качествено и в срок това, което сте обещали. Чакайте предложение, повишение и странично финансиране. Включва се каналът на кармичната родова памет.

Лъв 22 юли – 22 август

На 5-6-и преодолявате препятствия и срещате подходящите хора. Поне един проблем ще бъде решен. Родените около 1 август да внимават с парите на 7-и вечерта. На 8-и и за останалите ще има проблеми предимно по отношение на собствености и фирмено финансиране. На 9-и започвате с проблем, но ще завършите с победа още на 10-и. 11-и е ден за среща със спонсори.

Всичко може да се уреди и да намери подходящото и изгодно за всички решение. Осъществените контакти ще са полезни за бъдещето, ще ви осигуряват стабилност в кризата и допълнителни доходи. Преговаряйте за съвместно сътрудничество и се опитайте да затворите цикъла на производство. Не се ограничавайте и в храната.

Добре е да се направят и приемат резервации. С действията си в момента си осигурявате някакъв постоянен доход и излизате от рамките на несигурността. Не планирайте рискови инициативи за следващите два дни. Дайте си време за подготовка и проучване на условия по договори.

Загубеното няма да си върнете. Не участвайте в рискови сделки.

Ще изтървете и благоприятните моменти в общуването и с лекота може да изневеритие, което ще ви създаде допълнителни затруднения в бъдеще.

Подпишете нови договори, излезте от сянката на изчакването. Някой ще бъде одобрен и приет на мястото, за което отдавна се бори или кандидатства. Ден на важни жетейски уроци.

Дева 23 август – 22 септември

5-6-и са важни дни за преговори, за привличане на стари и нови контакти и взаимни споразумения. Подгответе почвата за следващите дни, в които може много да спечелите и да осъществите перспективни сделки. На 7-8-и може да станете с една идея по-богати и да влезете в нова среда. Заемете овокантени места. 9-и е ден на преход, вечерта е рискова, а на 10-11-и работите за друг.

Обаждат се приятели, а и вие има с какво да се похвалите. Може да се правят резервации и да се уреждат детайлите по бъдеща работна програма и почивка. Чакайте повишение и преназначение. Сега е момента да кандидатствате за субсидии и за отговорен пост. Постарайте се да привлечете тези, с които прибързано сте се разделили. В момента те имат нужда от вас, така че ще са склонни на компромис и сближаването ще е по-лесно. Не нарушавайте закона и предписанията.

Ще се наложат компромиси и двойнствени игри, за да запазите завоюваните до момента позиции. Една лъжа ще повлече след себе си куп други, ще се оплетете и ще изпуснете инициативата. Забравете за амбиците, включете се в благотворителни инициативи.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 5-6-и сякаш всичко е срещу вас. Луната ви гледа в опозиция, а Венера, Марс и Плутон в аспект на чук и наковалня. Ще бъдете притиснати от няколко страни и ще трябва да направите компромиси. Здравето ви е нестабилно. 7-и вади от сторя неподготвените във финансово отношение. 8-и залага нови фирмени правила. От 9-и на обед навлизате в силен и успешен период до петък.

За публиката сте едно, а у дома сте нещо съвсем друго. Може да осъществите важни контакти, но по някакъв начин да си подсечете корените. Не превишавайте права и пълномощия.

За оцеляването в момента е нужно обединяване на сили, ресурси и интереси. Очертават се рокади в материален план за близки и приятели, но вашете положение ще се стабилизира.

Подготвят се промени, които ще се отразят благоприятно на връзките и на бюджета ви, но в следващите два дни. Навлизате в силен период.

Родители и деца мислят и действат в синхрон и изглаждат отношенията си. Ще се намери вярното решение, ще се извлече полза от взаимните усилия. Добре е да се рестартират стопирани проекти и да се завладее нова база и позиция в бизнеса. Важното се урежда. Опитайте пак там, където в миналото сте получили откази.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

5-и е ден на призив, а на 6-и получавате или сами намирате отговорите. На 7-8-и нищо важно да не се предприема. Както и да постъпите ще загазите и ще влезете в ограбващи парите или чувствата ви отношения. На 9-и важното планирайте за следобед. 10-и задава нова програма и позволява да стъпите на по-висока позиция. На 11-и до обед подпишете нови договори, следобед върнете дълг. Постарайте се да не толерирате никого, а честно да си изпълните общанията и задачите. В момента някой ви подлага на тест с намерението да ви предложи работа. Обаждат се приятели отдалече, а родните в чужбина ви товарят със задачи. Някой се опитва да разбере намеренията и позициите ви по даден въпрос. Играйте честно, защото в следващите два дни ще се нужете от разбиране и подкрепа. Движете се с голямо внимание.

На път сте да сключите необмислена сделка. Здравето е нестабилно.

Чакайте повишение и покана за участие в съвместни инициативи, от които ще се печели в бъдеще. Въздържайте се от конфликти и не взимайте решение за раздели със стари съюзници.

Сключните договори ще се успешни и в бъдеще ще предложат надграждане. Работата ви напредва, а следобед в живота ви може да се появи спосор. Планирайте съвместни инициативи и участие в благотворителни дейности.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 5-6-и ще осъществите полезни връзки и може да влезете в нова среда и екип. Не се изолирайте, обадете се близки и приятели и планирайте делови срещи. С лекота ще се разрешат семейни дела и проблеми. На 7-и печелят добре информираните. 8-и повишава рисковете за следобед. 9-и започва с проблем, който ще се разраства в следващите дни. На 10-11-и не влизайте в противоречие със закона.

Излезте от рамките на ограниченията, на които сами се подлагате и направете първа крачка към нови връзки и приятелства. Добре е да се подновят репетиции и тренировки. Влезте в нова учебна среда, подгответе се за изпити и конкурси. И ако нещо ви привлича, тръгнете в тази посока. Нищо ново да не се започва до утре на обед. Съобразете се с желанията на близките.

Неблагоприятно за водене на дела и ултимативно поведение. Търсете компромисните варианти.

Платете на истински майстори за ремонтите, с които се захващате, за да не ви излезе по-скъпо. Всеки ще успее в това, което знае.

Следвайте своя план в дейностите, които лично отговаряте и се съобразете с изискванията в работата, която засяга чужди амбиции и начинания. Помогнете на някого или сами потърсете помощ, но без да давате излишни съвети и пълномощия.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 5-и ще имате емоционални притеснения. Очертават се изневери и компроматна атака. На 6-и ближете рани и влизате в разправии. Здравето е нестабилно. На 7-8-и положението се променя, вървите към успехи и печалби. В следващите дни ще елиминирате конкурент и може да получите изгодни предложения. Преговаряйте, поставете условията си и подпишете нови договори до петък.

Изневерите в момента може да повалят близост градена с години. Не бъркайте работата с удоволствията. Деловите ангажименти може да прекрачат някои граници в отношенията. Отложете за следващите два дни делови и приятелски срещи. Някой ще се разприказва и ще ви снесе нужната информация, дори и без да го питате. Ден на вербалната магия, която ще работи във ваш интерес. Ще имате неочаквани предложания и може да станете титуляр там, където до момента сте работили под нечие разпореждене. Време е да си извоювате повишението и ще печелите повече. Сключете нови договори и завладейте нови професионални позиции. Ако пък сте допуснали грешки и пропуски, не отклонявайте предложения. Ще се справите и с работа, за която нямате специална подготовка. Общата ви култура ще помогне да покриете успешно трудни тестове и нормативи. Кандидатствайте за по-висок пост.

Водолей 21 януари – 19 февруари

5-6-и са благоприятни дни за пътувания, за лични и делови контакти. Предприетото ще има успех, ще донесе пари и придобивки в бъдеще. На 7-8-и ограничете срещи, пътувания и излишни разходи. Тенденцията е да загубите повече отколкото предполагате. Не взимайте заеми и не играйте хазартно. Здравето е нестабилно. От 9-и на обед навлизате в силен и спонсорски период до петък.

Покажете на важните за вас хора какви чувства изпитвате. Не се страхувайте от отхвърляне, време е да се уточнят отношенията и да се премине на нова навивка на живот и развитие.

Не се колебайте, хвърлете се в дълбокото на чувствата.

Ще се наложи да се извинявате, дори за чужди грешки. Не участвайте в рискови финансови начинания и не сключвайте нови договори. Ще ви изкушават с примамливи предложения и по линия на любовните връзки. Сякаш всички са се наговорили да ви притискат и нещо да ви искат. Увеличете дистанциите.

Стегнете се, планирайте нови проекти и инициативи и търсете странично финансиране. Днес е от особено значение на какъв терен и база ще стъпиш.

Включете в бизнеса родителите и порасналите си деца. В момента ще спечелят тези, които ограничат пряката си дейност в семейството и в тесен приятелски кръг.

Риби 20 февруари – 20 март

Предприетото на 5-и ще носи ползи и късмет. 6-и ви връща към стари задължения преди да започнете нов цикъл. На 7-и може да се спечели много, стига да си в час с изискванията на момента. На 8-и не му мислете, вземете всичко, което ви се предлага. 9-и прокарва разделителна линия между желания и възможности. Трудно ще се реализирате в нова среда на 10-11-и. Пълномощията ви са ограничени. Срещите ви протичат успешно и с полза за бъдещето. Може да се направи бартер и да се уреди сделка с полуготова продукция. Намирате нови клиенти и доставчици. Срещите ви през уикенда ще са полезни за бъдещето и ще разчистят терена на връзките. Пътувайте, правете това, към което нещо неустоимо ви привлича.

Някой се кани да замине за чужбина, а друг да се върне. Предстоят рокади, които редуцират връзките ви до най-необходимите. Някои приятелства ще останат в миналото, а други окончателно ще намерят място в дома и в бизнес отношенията ви. Ден на откровение, сложете край на изчаквателната политика, направете своя избор.

Оглежайте се, близо сте до важна пазарна ниша, в която може да развивате успешна дейност. Родените в първата декада са в по-изгодна позиция, поради съвпадът на Юпитер със Слънцето им. Сключените договори ще носят ползи и пари, ще ви изкачват на престижни позиции.

Подновявате и връзки от миналото, с които имате още път да извървите и хляб да изядете. Следобед навлизаме в деня на прилепа. Всичко ще се прави на тъмно, задкулисно и с прикрити намерения. Интересите ви се преплитат с тези на конкуренцията. Доверете се на интуицията.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement