Connect with us

Водещи новини

Пълен седмичен хороскоп 31 юли – 6 август

Публикувана

на

Вижте какво вещаят звездите за следващата седмица.

 

 

Овен 21 март – 20 април

Проученото и научено на 31-и ще ви помогне да спечелите и стартирате нова дейност. Търсете консултации от специалисти, независимо скъпите им услуги. Информирайте се добре за настъпващите промени. 1-и е рисков както и да го погледнеш. Денят се свързва с преследването и изгнанието. Някой се отказва от неравностойните битки и стяга куфарите. Нищо важно да не се предприема. 2-и залага нови правила и изисква бързо напасване на промените. Не е без значение на каква база ще стъпите, какви договори ще сключите и как ще си постелите в бизнеса и в живота. На 3-и не подписвайте нови договори. Нека кучетата да си лаят, а вашият керван да си върви. 4-и минава в разправии за дреболии. Смирете амбиции и изисквания към свои и чужди. На 5-и задвижете новата си програма независимо спънките по пътя. Доверете се на предчувствията си и не рискувайте излишно. На 6-и риск печели, но и риск губи, очертават се сблъсъци на интереси. Ден на объркващи оферти, от които един ще спечели, а друг може да затъне за дълго.

Телец 21 април – 20 май

На 31-и може да спечелите много, само ако сте в кухнята на нещата. Може да напипате златна мина и да реализирате печалби. Ще получите подкрепа. 1-и носи рискове за родените около 1-5-и май. Отварят се огромни апетити и който захапе кокала няма да го пусне. Ще минете през неприятни разговори. 2-и идва с реорганизации и реформи, които ще завъртят колелото на съдбата. В този ден се залагат основите на нещо ново, което може да ви донесе повече печалби и късмет отколкото предполагате. На 3-и постигате целта и взимате каквото ви трябва. Завършете и предайте проектите си, проведете заключителни преговори и обявете решенията си. 4-и е конфликтен и объркващ. Потърсете съвет от капацитет и дайте такъв, ако ви го поискат. Където се съберат много хора ще се стигне до скандал. На 5-6-и подпишете нови договори и финализирайте изгодна имотна сделка. Нищо важно не планирайте за уикенда. Уредете си срещи с хората, които смятате да привлечете за съвместна дейност или да разчитате на личните им инвестиции и подкрепа.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 31-и не влизайте в конфликт с роднините и децата. Обадете се на доверен човек, който е специалист в интересуващата ви област. Обменете информация. Внимавайте при пътувания на 1-и и не провокирайте никого. Не се движете в големи компании, където не се знае кой как ще постъпи в екстремни ситуации. Желателно е да се срещнете с учителите и треньорите си, с тези които признавате за капацитети и винаги се допитвате до тяхното мнение. 2-и е ден за промени. Преследвайте важните си цели и задачи, променете подхода. Може да намерите подкрепа и да завладеете нова база Луната навлиза в Близнаци, включват се скритите ви резерви. На 3-и постигате целите си. Приключете стар проект, финализирайте сделка, подпишете документи за съвместна работа и бизнес. Отдавна водени преговори може да приключат изгодно за вас. На 4-и ограничете контактите. Всеки поставя себе си на първо място и защитава своите искания без да го е грижа за нуждите на околните. 5-6-и са дни на пробив. Не влизайте в открити конфликти.

Рак 22 юни – 21 юли

На 31-и не взимайте важни решения, ако не сте проучили добре нещата. Нищо да не се прави повърхностно. Някой открива своята златна мина в чувствата. На 1-и ще посочите на някого мястото. Влизате в ролята на пръста на съдбата. Ще се водят битки, които може и да не ви засегнат пряко, но в бъдеще ще ограничат пълномощията ви. 2-и е ден за реорганизации и реформи. Подсигурете се максимално и ако на едно място чувствате несигурност създайте си връзки и започнете странична дейност. 3-и дава шанс да постигнете нещо отдавна замислено и желано. Противопоказно е да се бърза. Поспрете, огледайте внимателно това, което сте създали и направили преди да го предадете. На 4-и влизате в преразход. Стойте далече от разправиите на работното място и не се включвайте в битки, които не са ваши. 5-и ви отказва от едно начинание за сметка на друго. Важно е с кого ще се съюзите. Водете преговори, обединете ресурси и интреси в името на една обща цел и перспектива за развитие. 6-и носи противопоставяне. Благоприятен ден за нови инициативи и за крачка в една обезпечаваща бъдещето ви посока.

Лъв 22 юли – 22 август

31-и и 1-и са дни с тежки звездни аспекти за вас. Не правете никакъв избор, особено във финансов план. Проучете нещата, преди да вземете каквото и да било решение. Неблагоприятен ден за оперативни намеси в областта на гърлото и щитовидната жлеза. Не играйте хазартно, не си превишавайте правата, особено на пътя и се съобразявате с исканията на родителите и децата. 2-и налага промени в плана, не оставайте в старата позиция, променете подхода и исканията. Съветът е да не се вкопчвате в старата позиция, в която вече нямате защита. На 3-и следвайте само една посока и ще постигнете целта. Спазвайте уговорките и съставения от миналите дни план и всичко ще е наред. 4-и не е ден за съвместни участия и опити за налагане на мнение. Желателно е да проведете разговор на четири очи с капацитет, който може да ви реши проблема. Бъдете избирателни във връзките. 5-и отпушва личната ви инициатива, а на 6-и чакайте имотни придобивки. Не отстъпвайте от позициите си, подпишете нови договори, които ще ви осигурят повече права, пари и придобивки.

Дева 23 август – 22 септември

На 31-и печелите от грешките на другите, а на 1-и от нереализираните им амбиции. Това са два дни на подаръци от съдбата. Важно е да работите в екип, да сондирате позиции и мнение с хората, на които вярвате или до момента винаги сте се опирали. Апетитите са огромни, не позволявайте на никого да се ползва безплатно от създаденото и направено от вас. От обед на 2-и до 4-и вечерта Луна и Нептун сключват рискови аспекти с Марс и Венера от Дева. Вероятни са проблеми в работата и отношенията с партньори. Търсете промяната, пазарете се. Край с компромисите. Останете там, където до момента сте се намирали и действали. Всеки се бие в гърдите колко е дал и колко е заслужил и не е склонен на компромиси. На 5-и всичко тръгва като по вода. Ще се радвате на материална и юридическа подкрепа. Постарайте се да привлечете важни съюзници. На 6-и подобрявате материалното си положение, идват придобивки. Да не се секат дървета и подсичат чуждите мечти и намерения. Подкрепете нечии инициативи, а ако не, поне не навреждайте другиму.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 31-и печелят добре информираните и тези, които са наясно с посоката която трябва да се държи. Всичко, до което се доберете като информация и препоръка ще ви влезе в работа, ще защити и стимулира и утрешните ви инициативи. На 1-и апетитите са огромни. В удобния момент може да вземете и да се доберете до това, което в други дни трудно бихте получили или ще ви дадат. Влезте в ролята на незаменимия. 2-и идва с желанието за промяна на всяка цена. Всичко е позволено. Направете нововъведенията, които ще ви улеснят и ще помогнат и на домакинството ви. Време е да се поставят условия и ултиматуми. На 3-и постигате целта. Движете се като кон с капаци и до вечерта ще се похвалите с победа и постижение. 4-и обърква нечии планове, но подрежда вашите. Не взимайте участие в конфликти и състезания. 5-и е ден за мъчително сърфиране по гребена на вълната от възможности. Имате два избора или да подкопаете тайно стената или да я заобиколите. И за двете ще ви трябва повече време и натиск. На 6-и трудно преговаряте с родата. Намерете тихо и спокойно място и медитирайте.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

През уикенда 6 планети са в нехармонични аспекти със слънцето ви. Бъдете особено внимателни, ограничете контактите и рисковите изяви. Едно пътуване може да не ви заведе там, за където сте тръгнали. Ще се наложат промени в движение. Очертават се сблъсъци на интереси, опити да се вземе повече отколкото си заслужил или договорил. Необходима е коренна реформа. 2-и идва с генерални промени в начина ви на работа и живот. Опитайте да се напаснете на новите изисквания и да поставите своите. Навлизаме в период, в който старото се руши, саздават се нови отношения и падат някои забрани. 3-и изисква приключване, а не започване на амбициозни дела. Ден на фатално привличане и в любовта. 4-и сее конфликти. Не очаквайте да постигнете лесно това, което се опитвате да прокарате в работата и в бизнеса си. Очертават се опити за изнудване. На 5-6-и ще постигнете максималното за периода. Може да постигнете важна цел и до вечерта да се включите в много по мощен поток от работи и дейности. Може да намерите нещо търсено от приятел, който в бъдеще ще ви стане дясната ръка.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

31-и носи ценна информация. Направете някои проучвания. Срещите носят перспектива за бъдещето. Влизате в редиците на доверените хора. На 1-и нищо няма да ви се даде без битка. Очакват се удари под кръста. Ще се влезе в скандали и недоразумения, които развалят почивката ви и семейните връзки. В интервала 2-4-и Луната от Близнаци ще задвижи провокиращи аспекти от Риби и Дева към вас. Кой както може ще се опитва да ви налага мнението и изискванията си и да ви стопира в избора, който правите. Постарайте се вие да движите играта, а не да се влачите на опашката. Не бързайте с новите поръчки, направете рекапитулация на приключилите сделки. Не влизайте в преговори, старайте се да туширате в зародиш семейните разправии. Препоръчва се пост и въздържание. Каквото отложите за 5-6-и ще донесе придобивки и успех. Лесно ще се разберете, ще обедините интереси, ресурси и позиции в името на една обща цел. Преговаряйте с роднините, а ако не можете дайте повече пълномощия на децата си. Лесно ще се раздели неделимото преди.

Козирог 22 декември – 20 януари

През уикенда ще се радвате на разбиране и подкрепа. Намирате се в творчески подем. Може да постигнете максималното и да се договорите с нови съюзници. Получавате и нужното финансиране. Родените в първата декада са в по-силна позиция и може да оглавят работата и амбициозните начинания на тези, с които живеят и работят. Имате предимство, влизате в ролята на третия, който взима това, за което други двама се бият. 2-и е ден на промени. Сексуалната ви енергия бележи високи нива. Време е да си подредите живота и да се погрижите за здравето. На 3-и получавате награда за представената до момента работа. Действайте на няколко фронта. Не започвайте нова връзка, а се концентрирайте над старите и проверени с времето отношения. Не е ден за изневери. На 4-и всеки иска и претендира, без да изслушва предложенията на другия. Прекъснете губещи връзки, бъдете избирателни и не искайте нищо на всяка цена. На 5-6-и напредвате трудно и мъчително. Променете и посоката на едно пътуване и така ще избегнете неприятни срещи. Старайте се да не действате директно.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Няма да ви е леко през уикенда. Очертава се провал в работа и дейност, която не сте проучили добре или нямате надеждни помощници и консултанти. Засилва се тенденцията към скандали и авантюристично поведение. Спазвайте правилата. До 2-и на обед вървите по тънък лед от чувства и амбиции. Може да се очакват провали и загуби. На 2-и започвате коренни реформи. Време е да се откажете от услугите на нелоялни хора и да си гоните личния интерес. На 3-и приключвате обещаната работа и си получавате наградата. Побързайте и с ремонтите, защото до няколко дни нова работа може да ви се отвори. 4-и ще донесе победа само при двустранните срещи. Бъдете внимателни, имате реални шансове да спечелите двойно от една и съща работа. На 5-и правите крачка напред и започвате нещо ново. Бъдете гъвкави и ако срещнете преграда сменете тактиката, заобиколете човека или проблема. 6-и ви осигурява нужната база и повече пълномощия. Следващите два дни ще са тежки и рискови, затова днес си осигурете съюзници и съмишленици.

Риби 20 февруари – 20 март

На 31-и може да влезете в перспективна среда или програма, която ще ви донесе престижна работа и по-добри доходи. Проучете всяка възможност. Подходете добросъвестно към поставените задачи и към това, което сами сте решили да научите и проучите. На 1-и всеки е тръгнал с голямата кошница, особено в любовта. Търси се партньор с положение. Всичко, което приключите ще ви донесе пари, популярност и благополучие. 2-и е ден на големи и малки преврати в живота и работата ни. Родените в първите дни на зодията първи ще влязат в конфликт и до вечерта ще се наложи да направят болезнени избори. Започнатото на 3-и ще се провали. Няма да има прошка за невнимателните и за тези, които не са в час с изискванията на момента. 4-и разгаря конфликти и ревност. Старайте се да не провокирате околните. Не правете забележки и не давайте непоискани съвети. На 5-6-и късметът е с вас. Луната навлиза в знака на хармоничния ви Рак. Намирате съюзници и съмишленици и заедно тръгвате по пътя напред. Позволете на някой да се облегне на вас.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement