Connect with us

Водещи новини

Пълен седмичен хороскоп: 25.09-01.10.2021

Публикувана

на

Седмица, в която някои ще доверят информация за себе си в социалните мрежи, с която други ще злоупотребят. Едни разчистват терена за новото, други се връщат към стара, но проверена връзка. Вижте какво казват звездите за периода от 25 септември до 1 октомври.

Овен 21 март – 20 април

25-и е рисков за парите ни, бъдете внимателни. 26-и ви насочва към точно определена дейност, връзка и среща. Не се разсейвайте с нищо странично. На 27-и всичко ще върви по план. На 28-и късметът ви следва до обед, след това до 30-и ви очакват конфликти и проблеми в отношенията и на работното място. На 1-и приключете с досегашните задължения. От 2-и е време да поемете по нов път.

25-и. Днес действате първосигнално, оплитате се в лъжи или влизате в преразход на средства. Нищо да не се споделя. Отнасяйте се резервирано към всичко, което ви казват и предлагат. Вероятни са заблуди и лъжи целящи изсмукването на личните ви ресурси. Останете където сте, не предприемайте важни инициативи, спазвайте закона. Един от неблагоприятните дни за сключване на брак.

26-и. Ще се събудите с нова насока и с някакво озарение за бъдещето на личните ви и бизнес връзки. Концентрирайте усилията си само в една посока. Не си насрочвайте повече от една среща. Бъдете с този, когото сте избрали за партньор в живота или в работата. Ще сбъркате, ако стъпите встрани от избраната пътека и посока. Лесно ще преодолеете всяка преграда, не се отказвайте.

27-и. Един от най-силните и пробивни дни в месеца. пътувайте, гостувайте, направете нужните огледи на имоти и терени и ако отдавна движите някакъв проект сега е момента да го реализирате. От днес планетата на бизнес инициативите Меркурий тръгва в ретроградна посока, а това изисква да насочите усилията си към финализиране на водените преговори и към инвентаризация на дейностите.

28-и. До обед проучете нуждите на пазара и в дейностите, с които се занимавате. Препоръчва се разузнавателна дейност и в тила на конкуренцията. Всяка допълнителна информация получена в този ден ще ви предпазва от грешки в подхода и избора и ще позволява да вървите в правилната посока. До 18 октомври си дайте срок за обмисляне на новите начинания. След това вече застанете на старта.

29-и. Днес ще попадате в капани, ще обслужвате чужди интереси, ще позволявате намеси в личния живот и работната ви програма. Давайте заето за натрапниците. Не предприемайте нищо важно и отговорно за бъдещето. Отложете подписването на новите договори. Не се съгласявайте на компромиси, които ще ви направят зависими от някой, който ще ви използва и ограбва труда ви.

30-и. Ножът опира до кокала. Ден на мечката, на мечешките услуги и на обратите, които не могат да се предвидят и прогнозират. Това е и ден с огромна преобразуваща сила, която ще разруши установените норми и порядки и ще помогне да стъпим на нова база. Родените в третата декада ще изживеят мъчителни, но и пречистващи моменти. Може да се намери лек за всяка болка и проблем.

1-и. И независимо, че е 1-и не бива да се започват още нови дейности и инициативи. Днес е важно да стигнеш пръв до финала, а не да заставаш на старта. Постарайте се да приключите с ангажиментите, които движите отдавна. Сега е момента да се обира реколтата, да се сортират нещата, да се обмислят новите ходове и да се взимат окончателни решения по болните въпроси.

 

Телец 21 април – 20 май

25-и е ден на мухоловката. Хващате някого в капан, но и сами попадате в чуждия. На 26-и всичко предприето ще носи ползи и късмет. На 27-и тръгващият ретроградно Меркурий затваря пазарите и новите бизнес инициативи до 18 октомври. 28-и е ден за обмисляне. 29-и е ден на протести и действия с разрушителен ефект. 30-и преобръща колата. На 1-и се постигат крайни цели.

25-и. Днес всичко се прави с цел лична облага и печалба. Лъжете и ви лъжат, манипулирате и ви манипулират. И всичко е за пари. Няма друга ценност в този ден, всичко е за продан. Някой ще наруши закона или ще даде храна на клюката с необмислени действия. Родените в третата декада ще бъдат притиснати от нечии претенции и искания. Очертават се сблъсъци на интереси и позиции.

26-и. Днес няма маловажни и незначителни неща. Всичко предприето и започнато ще донесе ползи и ще се развие с печалба за вас в бъдеще. Не губете време, утре Меркурий ще затвори търговската инициатива, ще се наложат ограничаващи мерки и ще се отложи старта на важни мероприятия. Постарайте се да изпреварите събитията, направете своя ход. Не протакайте преговорите.

27-и. Тръгващият в ретроградна посока Меркурий ще ни върне към преосмисляне на връзки, дейности и работни програми. Настройте се на приключване. Финализирайте договори и отношения. Идва време за размисъл и подготовка. На 6-и Плутон тръгва директно и задвижва вулкан от страсти и промени. На 11-и Сатурн тръгва директно и размахва пръст, а на 18-и Юпитер и Меркурий дават старт на новото.

28-и. Ден за проучване. Лесно се усвояват нови знания и умения, които ще ви потрябват в бъдеще. Залегнете над учебници и проспекти. Всяка получена информация ще ви влезе в работа и ще помогне да се ориентирате в една трудна ситуация. Бъдете сигурни, че и конкурентите правят същото. В утрешния ден се очертават тежки битки на интереси. Ще спечели по-добре информираният.

29-и. Ден на коренната реформа. Статуквото трудно ще издържи на напъна. Ще се наложат промени и реорганизации. Нужно е да се отпуши създаденото напрежение. Някъде ще се стигне и до неприятни конфликти. Старайте се да запазвате добрия тон. Не се месете в чуждата работа и избор. Един си тръгва, друг пристига и заема мястото му, но в сърцата остава една празнина и отчуждение.

30-и. Денят променя връзки и отношения, налага нови правила в работата и в общуването с партньори. Ще се наложи да се включат в действие скритите резерви. Възражда се сексуалният ви живот, връзките се поставят на нова база. Денят е с огромна регенерираща сила, която може да се използва както за градеж, така и за разрушение. Добре е за релаксиращи и оздравителни процедури.

1-и. Напрежението нараства. До вечерта Луната от Лъв и Сатурн от Водолей влизат в конфликт с Уран от вашия знак. Ще бъдете разпънати на кръста на свои и чужди желания. Ще се наложи да правите тежък избор или да се отказвате от нещо, което е важно за живота и кариерата ви. Не започвайте нови инициативи. Останете, където сте докато бурята отмине. Бъркате, ако застанете на старта.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 25-и не коментирайте нищо в социалните мрежи. От 26-и до 28-и на обед Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания, приятни моменти с приятели и възможности за финализиране на сделки. Връщат ви жестовете направени преди. 29-и е ден на конфликти и спорове, на опити за въздействие, съблазни и измами. 30-и изисква промени, а в петък приключвате важен ангажимент.

25-и. Добре би било днес да си останете у дома и да избягвате контактите. Трудно се овладяват пороците. В желанието да се докажете може отново да посегнете към забраненото. Не давайте козове в ръцете на конкуренцията. Странични хора опитват да навлезат в личното ви пространство. Не коментирайте своя и чуждия живот. Ден на опасно зарибяване, на опити за изнудване и манипулация.

26-и. Обстановката коренно се променя. Правите крачка в точната посока и взимате важно решение, което ще ви изведе на сигурни позиции. Денят е добър за всякакви споразумения и договаряне. Концентрирайте се над най-важната цел и я преследвайте докато не уредите нещата и не постигнете каквото искате и търсите. Няма препятствие, което да не може да преодолеете.

27-и. Денят се свързва с колесницата на победата. Пътувайте, направете нужните уговорки и върнете дълговете. От днес вашата управляваща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока и ви връща към неизпълнените задачи и нерешените проблеми. До 18 октомври се постарайте да уредите всичко и да приключите с поетите ангажименти. След това ви предстои старт на нови бизнес инициативи.

28-и. До обед действате от позиция на силата, но и другите няма да се дадат без бой. Ситуацията вече е променена, търсят се решения на старите проблеми. Нужна е ревизия, бързо изпълнение и приключване със старите договори и допълнително вложение на средства. Проучете внимателно промените, които настъпват и се включете в инициативите на тези, които движат нещата.

29-и. Днес някой се подготвя за устройване и работа в чужбина, след като вече не вижда перспектива тук, а друг планира да се върне и да започне отначало. Ден на авантюристите, на тези които са склонни да рискуват прибързано и да се бият за чужди каузи. Стойте далече от разгневената тълпа. В момента сме обект на подстрекателства и изкушения. Всеки си прави тънки сметки.

30-и. Ден на откровение за правилната посока, за отношенията ви с някого и за нуждата от промени. Може да откриете неочаквано изход от трудна ситуация и да се измъкнете с малки последствия и поражения от личен конфликт. Ще намерите подкрепа или нужните средства за нещата, които планирате да започнете до месец. Обърнете внимание на здравето си, търсете нужния лек.

1-и. Днес лесно се стига до финала, приключват се преговори, правят се последни уточнения на споразуменията, които се разглеждат отдавна. Не сменяйте позицията и нагласата. Противопоказно е да тръгнете точно днес по нов път или да подпишете нов договор. На първо време разчистете отношения и лични връзки, за да освободите място за новото, което ще изисква цялото ви внимание.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 25-и контролирайте апетитите и пиенето, не отивайте в крайности. 26-и идва с прозрение за личната ви мисия и за пътя напред. Хващате последния влак на промяната. На 28-и Луната навлиза в Рак. В следващите два дни ще се наложи да обърнете повече внимание на семейството и нуждите на близките. 30-и налага имотни делби. На 1-и вървите към финала на печеливша сделка.

25-и. Рисков и манипулативен ден. Всяка ваша моментна слабост или разконцентрираност ще бъде използвана дори и от най-близките. Ограничете контактите, не предприемайте нищо, което може да ви вкара в източваща силите и стопяваща парите ви програма. Не играйте хазартно и не изневерявайте. Ще ви спретнат компромат. Може да се окажете длъжници на тези, които нещо ви дължат.

26-и. Днес имате няколко варианта. Може да си позволите активни и целенасочени действия в избраната посока. Последният благоприятен ден за сключване на брак. От утре до 18 октомври Меркурий ще върви ретроградно и ще стопира инициативите. Време е да се споразумеете за новите цени на стоки и услуги. Определете приоритетите и от утре поддържайте поетия курс.

27-и. Тръгващият ретроградно Меркурий стопира новите договори. Отделете време за проучване на пазара, за сондиране на мнения, за преговори по важните въпроси засягащи директно работата и бизнеса ви. Не предприемайте нищо важно, ако не сте подготвени и осведомени за готвещите се промени. Предприетото с голяма амбиция ще донесе само разходи на пари, време и нерви.

28-и. Луната навлиза във вашия знак и влиза в конфликт с Марс и Слънце от знака на Везните. До 30-и на обед ще се наложат промени в графика и в задачите, които предстоят. Ще се задълбочи кризата по отношение на имотни и наследствени делби. Не започвайте нови дела. Осведомете се и проучете благоприятните варианти за решаване на спорен юридически казус. Търсете съвет от капацитет.

29-и. Очертават се битки на интереси, опасни междуособици, скандали у дома и на работното място. Провокациите ще са на всяка крачка и по различни поводи. Запазете добрия тон и точно днес не решавайте злободневни въпроси и теми. Не правете никакъв избор, останете където сте и с когото сте в момента. Стойте далече от разгневената тълпа, не ходете по митинги.

30-и. Ден на реформи, които е трябвало отдавна да се направят. Разходите ще са повече, ще изискват корекции в движение, допълнителни разрешителни, подписи или сертификати. Приключете с работата, която движите отдавна и се постарайте да затвърдите позицията, на която сте стъпили. Ден за преподписване на договори и уреждане на наемни отношения. Сексуалната ви енергия се активизира.

1-и. Правете всичко спокойно, премерено и без бързане, независимо кой какви срокове ви поставя. Не се отклонявайте от набелязаните цели и не се спирайте да говорите с всеки. Едно отклонение ще ви се отрази негативно и може да промени неприятно отношенията ви с някого. Всичко, което уредите и постигнете днес ще ви зареди с оптимизъм и ще донесе допълнителни доходи.

 

Лъв 22 юли – 22 август

За родените в третата декада 25-и носи разходи и загуби. 26-и променя ситуацията, вече вие определяте правилата. От 27-и Меркурий тръгва ретроградно, ориентирайте се към приключване. На 28-и проучвайте пазара и сондирайте мнение с партньори. Каквото приключите на 29-и ще ви донесе пари и популярност. 30-и изисква нов подход в ситуацията. На 1-и постигате важна цел.

25-и. Днес плащате чужди сметки, поемате чужди грижи и ядове. Не коментирайте нищо в социалните мрежи, утре ще съжалявате за направеното и казано днес. Отложете гостувания, особено в несвойствена среда. Тенденцията е да се вадят на показ неща, които бихте искали да скриете и покриете. Ще е трудно да останете незабелязани, конкуренцията може да ви спретне компромат.

26-и. Ден на откровение за правилната посока и избор. Преговаряйте, осъществете връзки с нови партньори и се споразумейте за новите си бизнес начинания. Може да се наложат пътувания, огледи на имоти и терени. Преговорите да са на четири очи. Не се разсейвайте със странични неща. Следвайте основната посока, която сте поели от сутринта. Тази вечер ще сънувате пророчески сън.

27-и. Ден на храбреците, на хората които не се страхуват да надигнат глас в защита на свои и приятелски интереси. Приключете връзки, които нямат бъдеще и затвърдете тези, в които усещате перспектива и влагате лични чувства. От днес планетата на бизнеса Меркурий тръгва ретроградно и затваря вратите пред новите инициативи. Започва инвентаризация на договореното до момента.

28-и. Ден на тайното знание и на поверителната информация. Печелят тези, които имат право на достъп до фирмени и лични тайни. Разузнавайте в тила на конкуренцията. Сами си движете сметки и договори. Приключете информационен цикъл, дипломирайте се, вземете книжка. Днес лесно се усвояват знания и кармични уроци. Опитайте да се справите с всичко, което ви предложи живота.

29-и. Един от дните, в които хищниците са на ход. Няма прошка за лаиците и за тези, които не са си осигурили нужната защита. Отварят се огромни апетити в различни посоки. Сексуалната енергия подкопава здравето. Родените около 10 август вървят към изневери, които може да съсипят не само връзките, но и бизнеса им. Контролирайте се, не се поддавайте на провокации и съблазни.

30-и. Използвайте този ден активно за укрепване на здравето си, проведете консултации и лечения. Ден на базовите проекти. Постарайте се да защитите личната си позиция и да разширите територията си на влияние. Подновете стопиран бизнес или се опитайте да затворите производствения си цикъл. Финализирайте до утре сделка с имот, а ако ви откажат нещо, опитайте пак и ще го имате.

1-и. Днес не се говори много и нищо не се обещава. Действайте активно по задачите и се постарайте до вечерта да уредите нещо важно, да вземете окончателно решение и да приключите с водените преговори. Да не се бърза, ден на костенурката. Ще завладеете важна за вас територия, ако действате умно, дипломатично и крачка по крачка. Прочистете се от шлаката, от вредните и разболяващи връзки.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 25-и докато двама се карат вие печелите. Не си изпускайте късмета. 26-и е безенергиен и рисков ден, особено за родените до 1 септември. От 27 септември до 18 октомври Меркурий ще върви ретроградно, ще изисква разплащане на дългове и сметки. Трудно ще убедите някой да ви съдейства на 28-и. На 29-и се поставят ултиматуми. 30-и идва с коренна промяна, а 1-и ви води към целта.

25-и. С провокиращ подход днес може да разберете скривани тайни. Ще извлечете ползи от слабостите на другите. Проверявайте по няколко канала получените информации. Може да притиснете някого и да си вземете това, което ви дължи. Няма равностойна игра и политика. Ще се печели само от позиция на силата и степента на информираност. Постойте край огън, ограничете контактите.

26-и. Луната навлиза в знака на Близнаците. Противопоказно е да се водят двойнствени игри и счетоводство. Не променяйте уточнената от вчера програма. Следвайте избраната посока и парирайте страничните намеси. Ден за гладуване и духовно прозрение. Отложете изтощителните занимания. Лесно се отдава енергия, а зареждането ще е трудно. Не влагайте пари в необмислени проекти.

27-и. От днес вашата управляваща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока. До 18 октомври не започвайте нова работа или нови делови начинания, за да не се окажете прецакани и да работите за друг. Благоприятен ден за подновяване клетви за вярност и за преподписване на старите договори. Добре е за запасяване, презареждане и кръвопречистващи процедури.

28-и. Родените след 15 септември може да излязат от средата, в която до момента са били защитени. Желанието да вдигнете нивото и да покажете какво можете ще се окаже нож с две остриета. Проучете ситуацията преди да действате. Не е време за нов избор. Може да подновите стара вързка и ангажимент, без да прекратявате договорите, които имате до момента. Не навлизайте в непознати води.

29-и. Опитайте да разберете другата гледна точка. Простете и смирете претенциите. Днес искаме повече отколкото може да получим или да ни дадат. Контролирайте гнева. В момент на афект може да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Препоръчва се диета. Стойте далече от места с повишена агресия. Днес тълпата е неуправляема и лесно провокируема. Не си режете ноктите.

30-и. Ден за реформи. Старото си отива, но няма да стане толкова бързо колкото го очакваме. Ще трябва да се задоволите с приключването на неприятни и губещи за вас отношения. Разчистете терена за новото, което предстои. Ориентирайте се в така създадените условия и условности, но не бързайте да издавате намерения и проекти. Ден за ремонти и преустройства с далечна перспектива.

1-и. Днес получавате награди за работата си в миналото. Концентрирайте усилията си над най-важната и отговорна за вас цел в момента. Побързайте да представите завършените си проекти и докладите, които шефовете очакват от вас. Ден за издължаване, върнете дълг и посетете длъжниците си. Събират се наемите, връщат се заемите и се прави опит да се вдигне нивото.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

25-и е ден на неприятни разкрития, внимавайте с поверителната информация. На 26-и правите скок в нова посока, започвате нови дейности. На 27-и дайте окончателен отговор. Помагате на някого и получавате подкрепа. 28-и изисква да попълним празнините в обучението и личните тренировки. 29-и събужда скрити страсти и агресия. На 30-и някой напуска бойното поле. 1-и ни среща на финала.

25-и. Днес лесно може да се оплетем в мрежи от лъжи. Не се обвързвайте с никого за нищо. Най-неблагоприятният ден в месеца за годежи и брак. Връзките са неравностойни, енергията тече от единия към другия без нужната възвращаемост на чувства, средства, подкрепа и любов. Всичко предприето днес се прави само за пари или цели личното облагодетелстване в различни посоки.

26-и. Луната навлиза в хармоничните ви Близнаци. Днес всяка цел е лесно постижима. Концентрирайте се върху важните си проблеми и до вечерта ще намерите начин да ги разрешите. Сондирайте мнение с близки и партньори и вземете съвместно решение. Направете предложение, оженете се, създайте нови връзки и стартирайте нови бизнес инициативи. Утре поне една врата ще се затвори.

27-и. От днес до 18 октомври Меркурий ще върви ретроградно. Замират за известно време новите инициативи в бизнеса, отлагат се преговори и подписването на новите договори. Навлизаме в период на инвентаризация и приключване. Изпълнете сключените до момента договори и се разплатете с тези, на които нещо дължите. Постарайте се да изчистите всички задължения.

28-и. Днес печелят хората, които имат очи и уши навсякъде, които знаят как да получат нужната им информация и да преминат в желаната среда. Започнете нов квалификационен курс, особено ако вече сте решили да пренасочите дейността си към перспективни и печеливши в кризата бизнеси. Не оставайте в старата позиция, която дълго може да бъде консервирана и да ви остави без доходи.

29-и. Критичен ден, особено за родените около 1-5 октомври. Ще ви бъде оказван натиск, ще попадате в рискови ситуации, в които ще бъдете лишени от подкрепа и критикувани с повод и без повод. Не се занимавайте с имотни и наследствени дела. Отложете пътувания и дейности свързани с голямо физическо и умствено натоварване. Стойте далече от места на конфликт. Ще платите за чужди грешки.

30-и. Днес и родените в третата декада ще попадат в неприятни и кризисни ситуации. Чашата на търпението ви прелива. Очертават се обрати, засилва се желанието да се променят старите правила, планове и договорености и да не се плащат неустойки по договорите. Вървите към раздели в личен и професионален план. Най-трудно е на тези, които са заедно и в работата и у дома.

1-и. Днес ще ви падне камък от плещите, ако успеете да приключите с обещаната работа и да предадете в срок нужните на шефовете проекти. Всичко, което докарате да финала, ще ви донесе пари, реклама и перспектива за бъдещето. Не бързайте да започвате нова работа. Пазете се от случайни контакти и запознанства. Не приемайте предложения, независимо примамливите оферти.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 25-и Луна и Юпитер ви облъчват негативно, както и да постъпите ще сбъркате. 26-и отваря нови посоки и дава шанс за перспективни връзки. На 27-и окончателно се уточняват отношенията и се избира посока. От 28-и вече държите важни козове с информацията, която получавате. На 29-и притискате конкуренцията и поставяте ултиматуми. На 30-и късметът ви следва, но на 1-и вие следвате чуждия.

25-и. Днес за всичко ще се плаща и то с лихвите. Не нарушавайте закони и предписания. Родените в третата декада са на път да объркат нечии сметки, но и в техните сметки няма да има постъпления. Очертават се неприятни разкрития и в любовта. Венера от вашия знак е в конфликт с Луна и Юпитер. Някой ще бъде хванат на тясно с компромат или признание, за което ще съжалява.

26-и. Ден на двойнствени игри, от които никой не пчели. Ще имат успех тези, които неотклонно си следват целта и водят уверена политика. Нужна ви е максимална концентрация, за да доведете до успешен финал започнатото. Тази вечер може да получите откровение за пътя напред. Преди заспиване се съсредоточете над проблемите си и утре ще се събудите с готовия отговор.

27-и. Ден за пътуване и постигане на важни цели. Някой сяда и на заслужения обществен или политически стол. Тръгващият в ретроградна посока Меркурий слага край на една надпревара, на колебанията кой къде да отиде и с какво да се занимава. Усилията да се насочат към изпълнение на получените поръчки и сключените договори. В противен случай ще трябва да плащате неустойки.

28-и. До обед трудно взимате решение, въздействат ви противоречиви информации и ви притеглят хора от различно тесто. Следобед влизате в час, осъществявате контакт с хора, които и преди са ви подкрепяли. Добре е да подновете участията си в познатия екип за учене или тренировки. Обадете се на тези, с които в миналото сте били едно цяло и сте преследвали общи каузи и интереси.

29-и. Днес попадате в кризисни ситуации, но бързо се стягате, отвръщате на удара и си връщате позициите. Денят се свързва с преследването и изгнанието. Някой вече стяга куфарите, а друг само заплашва. Символ на деня е саможертвата и прошката, независимо какви решения ще се вземат и кой как ще се почувства след това. Наглеждайте дома, не се доверявайте на случайни хора.

30-и. Родените в третата декада правят своя силен ход. В този ден статуквото се руши, прекратяват се връзки, които вече нямат перспектива и не допринасят с нищо за напредъка и на двете страни. Ще получите откровение и ще се решите на промените, за които отдавна събирате сили. Край с компромисите, с недомлъвките и с премълчаните истини. Включете резервните варианти.

1-и. Случващото се в този ден помага да се обере реколтата на дългите дни и месеци старание и работа. Някой ще получи признание, преназначение и повишение, а друг ще намери допълнителен бизнес или ще си осигури доход от имот. Родените в първата декада ще трябва да направят повече компромиси. Очертават се сблъсъци на интереси и позиции с родителите и децата. Всеки иска своето.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 25-и печелят силните играчи в мрежата и на пазара. На 26-и губите, ако действате в много посоки едновременно. 27-и е ден на доброволната жертва в името на близките и децата. 28-и започва проблемно, но до вечерта напипвате вярната посока. 29-и е зареден с агресия и непримиримост, дистаниците се увеличават. На 30-и стъпвате на нова база и на 1-и разширявате влиянието си.

25-и. Днес всеки хвърля мрежа и се надява да улови златната рибка. Мисли се само за печалби и се залага на нови тактики и технологии в бизнеса. Не приемайте обвързващи предложения. Отнасяйте се подозрително и с внимание към предложените ви идеи. Някой се опитва да печели на ваш гръб. Работете на свой терен и със свои средства. Постойте край огън, прочистете мислите.

26-и. Днес е лесно да отхвърлиш съмненията и да тръгнеш по нов път. Проблемът е, че ви притеглят много посоки и сте си поставили много задачи за деня. Така нищо няма да се свърши като хората. И работата и почивката ще ви изнервят. Още от сутринта си кажете, че ще ви интересува само едно нещо, което е важно за вас и за близките, а всичко останало ще оставите настрана и за друг път.

27-и. Днес може да се поемат умерени рискове. Планетата на бизнеса Меркурий тръгва в ретроградна посока и изисква бързо да финализирате сключените до момента сделки. Не поемайте повече рискове с участие в нови начинания и проекти до 18 октомври. Днес се дава клетва за вярност в личните и делови отношения. Една лъжа ще се отрази негативно на всички.

28-и. До обед родените в третата декада са в рискова и притеснителна позиция. Форсирайте начинания за промяна и се опитайте да излезете от зациклените отношения. В този ден е важно добре да се проучат всички изисквания и детайли, да се разгледат старите договори и да се намерят слабите точки, които може да се атакуват юридически. Прекратете губещи отношения.

29-и. Днес агресията е повсеместна. Насъбраното във времето излиза на повърхността във вид на протести и междуличностни конфликти. Стойте далече от места на агресивни прояви. И сексуалната енергия днес подкопава връзките и здравето и ви насочва към компрометиращ избор. Препоръчва се пост и въздържание. Не се намесвайте в чуждите отношения и работа.

30-и. Днес всеки ще получи своето откровение за бъдещето, ще започне промени и ще финализира отношения, които отдавна вече не вървят. Ден с огромна регенерираща сила. Лесно ще превъзмогнете задръжките, ще кажете и направите това, което отдавна обмисляте и желаете. Заемете се с отлагани лечения. Използвайте деня активно за укрепване на здравето си и това на децата.

1-и. Един от най-силните ви и успешни дни. Предайте завършените проекти, дипломирайте се, реализирайте важна за вас и за работата ви цел. Очаквайте награди в следващите дни. Не се разсейвайте, изпълнете качествено това, което сте обещали. Ще получите нови поръчки и така чаканото повишение и преназначение. Прочистете се от шлаката. Противопоказно е да се бърза.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 25-и ловите риба в мътната вода на кризата и привличате за съдействие някой изпаднал в нужда. На 26-и постигате важна цел. От 27-и тръгващият в ретроградна посока Меркурий, стопира бизнеса и ни насочва към финализиране на договореното. 28-и стимулира страничните дейности обезпечаващи основната ви работа. 29-и е опасен и рисков. На 30-и пишете нов сценарий, а на 1-и сте на финала.

25-и. Ден на мрежата. Действа се от позиция на силата и връзките са неравностойни. Родените в третата декада ще спечелят максимално, докато другите губят и правят грешни ходове. Ще намерите и кой да свърши неприятната за вас работа. Ще се води компроматна война и ще се пренасочват ресурси в изгодна за вас посока. Някой ще плати за екстрите, които ще получите и използвате в бъдеще.

26-и. Всичко предприето днес ще носи късмет и ползи. Някой се жени, друг подписва изгоден договор или влиза в нов екип. Не се колебайте да приемете изгодни предложения. Взимате решение, което ви издига на по-висока степен на лично и професионално развитие. Нищо не е случайно и вероятно няма да се повтори като възможност. Реагирайте адекватно и не си изпускайте шанса.

27-и. Днес може да се рискува, но в рамките на позволеното от закона. Тръгващият ретроградно Меркурий слага прът в колелата на новите ви инициативи. Връщаме се назад към делата, които трябва да се приключат. Платете данъци и такси, уредете разрешителни, преговаряйте с бъдещите си съюзници и сътрудници. В този ден се прегрупират икономическите и политически сили.

28-и. Препоръката е да се залегне над учебници и проспекти, да се събира и обработва нужната информация, която ще ви помогне да действате изпреварващо и да парирате конкуренцията. Ще се водят битки, които ще бъдат спечелени от тези, които добре са си научили урока и знаят какво правят. Потърсете за работа и съвет хората, с които и в миналото сте действали и работили съвместно.

29-и. Както и до постъпите ще загубите битката. Апетитите са огромни, никой няма да ви направи път и компромис, особено ако сте разсеяни и сбъркате. В хороскопа ви действат конфликтни и рискови аспекти. От нещо дребно може да възникне скандал и някой да си събере багажа. Гневът е лош съветник, провокациите са навсякъде. Щадете се, не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи.

30-и. Ден на фундамента. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция за уреждане на сделки с имот или ремонтни дейности. Не се съгласявайте на неизгодни оферти. Включете в действие резервите, спестеното може да ви помогне да удовлетворите желанията на роднините и децата и да защитите имота. Не теглете кредити, не влизайте в нерегламентирани отношения.

1-и. Обстановката коренно се променя. В този ден се постигат целите, които отдавна преследвате. Може да ви повишат или преназначат на по-изгодна позиция. Не бързайте с новите инициативи. Направете равносметка. Ден за инвентаризация на наличности и нужди. Ограничете контактите, не позволявайте намеси. Оставете другите сами да се оправят, особено ако им е дошло времето за това.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 25-и ако едно нещо се обърка и друго ще го последва. Бъдете особено внимателни. 26-и идва с възможност да вдигнете нивото и да покажете какво можете. От 27-и Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към неизпълнените обещания и задачи. На 28-и печелят добре информираните. 29-и залага конфликти на всички нива, апетитите са огромни. На 30-и се решавате на промени, а на 1-и на раздели.

25-и. Днес Луна и Венера са в конфликт с Юпитер от вашия знак. Както и да постъпите ще сбъркате. Вървите към изневери, влизате в опасни връзки и плащате за удоволствията на другите. Подбирайте си компанията, лесно може да бъдете заблудени. Спазвайте закона. Не коментирайте нищо в социални мрежи и не правете поръчки по телефона. Днес и най мъдрият ще покаже, че си е малко прост.

26-и. Ситуацията се преобръща, Луната навлиза в Близнаци и прави брилянтен аспект със Сатурн от вашия знак. Родителите застават на мястото си и подкрепят инициативите на децата. Дано и обратното се случи. Днес се предава щафетата, решават се нерешимите в миналото проблеми и се излиза от тежки семейни кризи. Всичко предприето ще ни вдига нивото и затвърдява връзките.

27-и. Ден на жестовете, на подновените връзки и на хората определени да побеждават. Може да се поемат умерени рискове. Ще постигнете нещо, към което се стремите от доста време. Тръгващият ретроградно Меркурий затваря вратите пред новите инициативи докато не се изчистят старите договори и задължения. Сложете в ред лични и професионални връзки. Дава се клетва за вярност.

28-и. Ден на тайното знание, на желанието отново да се събере стария екип и състав и да се поднови дейност, която прибързано е била стопирана и закрита. Потърсете стария шеф, съберете стария персонал и намерете начин да съживите бизнеса си. Новите начинания нямат шанс, но старото още може да се изправи на крака. Потърсете капацитет за съвет. Време е да се променят правилата.

29-и. Денят се свързва с преследването, с демонстрацията на сила и с агресията към всичко и всички, които по някакъв начин ни застрашават. Проблемите изискват бързи решения, но точно днес не взимайте решение за заминаване на работа в чужбина. Тълпата е лесно провокируема. Наглеждайте дома и контролирайте децата. Приключената работа ще ви донесе успех и пари.

30-и. Денят възражда дълбоко скривани чувства. Сексуалната ви енергия достига високи нова и търси поле за изява. Някой върви към изневери, друг търси начин да оправи семейните връзки. Внимавайте, днес е денят на мечката и на мечешките услуги. В желанието да помогнете на приятел може да му навредите. Нека всеки сам опита да вкара в релси живота и връзките си.

1-и. И днес рискът ви диша във врата. Луната навлиза в Лъв и застава в опозиция на Сатурн от вашия знак. Родените в първата декада застават против родителската воля и пренебрегнат съветите на бащите. Не започвайте нищо важно. Изчакайте с инициативите. До вечерта може да попаднете в съвсем нова ситуация, която ще отмени решенията взети през деня. Не планирайте късни пътувания.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 25-и друг ще играе ролята на златната рибка, която ще ви изпълни няколко желания. Очаквайте придобивки. В следващите дни ще се печете на бавен огън. Вероятни са компроматни атаки. 26-и е рисков за родените в първата декада. На 27-и лъжете и ви лъжат, а на 28-и получавате следобед нужната информация. 29-и е ден за прошка, бъдете заедно. 30-и носи обрат, а 1-и завръщане.

25-и. Днес се изплъзвате от заложените уловки и реализирате печалби докато другите губят. Може да направите приемливи за някого собствените си амбиции и намерения. Идеите ви се приемат дори и да не са актуални. Може да повлияете на нечий избор. Не поемайте големи отговорности. Вземете само това, което ви е нужно или ви се предлага, но не посягайте към това, което принадлежи на друг.

26-и. Днес ще загубите ако водите двойнствени игри или счетоводства. Преследвайте само една цел, бъдете верни на една любов и не се разсейвайте със странични занимания, особено ако имате достатъчно свои грижи. Заложени са капани, алкохолът е лош съветник, лъжата също. Дава ви се енергия, но само за едно определено нещо. Не напрягайте очите. Екстрасенси да не лекуват.

27-и. Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към стари договорености и сделки, които трябва да се приключат. Ако започнете нови инициативи до 18 октомври с голяма вероятност ще загубите пари и позиции. Днес е важно да се връщат дългове и да се приключва уговорената работа. Реколтата се прибира и калкулира. Разплатете се с всички, на които нещо дължите. Бъдете коректни и точни.

28-и. Родените в третата декада са в трудна позиция. До обед нищо не потръгва и правилата не се спазват. Следобед чакайте важна информация, която ще даде тласък на инициативите ви. В този ден печелят добре информираните и тези, които създават новините и са във вихъра на събитията. Търсете директни срещи, не ползвайте данни предадени през много уста, ще се изложите.

29-и. Ден на големите амбиции и апетити. Конкуренцията е безмилостна. Захапвате здраво и не пускате кокала. Може да принудите някой да се откаже от намерения и позиции и да ви отстъпи това, което искате. Водете битките си с всеки поотделно, а не на общи събрания. Ако съберете заедно тези, с които имате спорове и сметки за уреждане вървите към провал и рискови положения.

30-и. Един от силните ви и регенериращи дни за месеца. Ще получите откровение за посоката, която трябва да следвате и за пътя, по който е добре да вървите. Ще бъдете улеснени и от нечии грешни решения и избор, който ще ви даде лични и професионални предимства. Ще се намерят и лекове за болките ви. Включете и резервните варианти и не се отказвайте от начинанията си.

1-и. Случващото се днес помага да реализираме поне някои мечти и да стигнем до финала на водените преговори. Ще бъдете одобрени за участия в конкурси или за повишение. Това, което преследвате от доста време вече се получава или е на една ръка разстояние. До вечерта ще имате поне една придобивка и повод за радост. Не се разсейвайте и отклонявайте от избраната цел.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

август 2022
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement