Connect with us

Водещи новини

Пълен седмичен хороскоп 24 юли – 30 юли

Публикувана

на

Какво ви вещаят звездите за идващата седмица.

 

Какво ви вещаят звездите за идващата седмица….

 

 

Овен 21 март – 20 април

На 24-и притискате длъжниците си. На 25-и вече се действа дипломатично и тактично. 26-и носи победа за тези, които добре са си изпипали работата в юридически план. На 27-и предстои пребразяване, разбирате за скритите намерения на някого. На 28-и не взимайте важни решения и не се обвързвайте. 29-30-и са най-силните ви дни. Печелите пари и предимства, премествате се на стабилна позиция.Ако имате работа с такива хора ще ги накарате да се съобразят с вашите искания, независимо дали са справедливи или не. Приемете протегнатата ръка и ще спечелите повече отколкото очаквате. Не е време за сръдни и конфликти. Старайте се да не губите свободата си на избор и придвижване. Не сключвайте договори, които биха ви застопорили дълготрайно, без защитаващи правата ви клаузи. Ще ви се предлагат изкушаващи варианти, отстъпки и бонуси, които ще си платите с покупката на стоката, която може да е извън гаранция и срокове на годност или с различни дефекти. Бъдете внимателни.Бъдете настойчиви и ще стигнете до морето на амбициите.

Телец 21 април – 20 май

На 24-25-и бъдете внимателни. Може да попаднете в капани или в организирана от конкуренцията ви засада. Здравето е нестабилно. 26-и променя правилата, ще се похвалите с победа и ще почерпите. На 27-и може да продадете и купите нещо изгодно. И старите идеи може да се нагодят към новите изисквания на средата. На 28-и печелят тези, които дърпат конците. 29-30-и носят късмет.

Не бива да действате директно и ултимативно. Не се знае каква реакция ще има ответната страна. Вредите на здравето си. Виждате някого в истинската му светлина и вече може да вземете решение дали да продължите или да се откажете от връзката и от взаимните си действия и услуги. Ще се разкрият тайни рани, може да разберете и нечия тайна, с която не си позволявайте да спекулирате. Но в момента в хороскопа ви действат огромни съпротивителни и спасителни сили, така че лесно ще преодолеете препятствията и ще се измъкнете от проблемите. Спазвайте правилата на пътя, не нарушавайте разпоредбите и си осигурете приятелска и роднинска подкрепа.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 24-и хора без самочувствие ще се гънат пред вас, но и вие ще трябва да се съобразявате с по-силните. На 25-и ролите се разпределят. На 26-27-и ще водите тежки битки за територии и наличности. На 28-и може да бъдете обсебени от фатални присъствия и идеи. Нищо да не се започва. 29-30-и ви дават повече шансове и възможност да напреднете в работата и да се устроите добре.

Приласкайте и подкрепете тези, които безрезервно ви защитават и вярват във вас. Внимавайте и не падайте ниско пред авторитетите. Постарайте се бързо и в срок да уредите нужните документи и да се възползвате от предложената възможност. Всичко да е с мярка. Не се препоръчва обвързване с нови договори и брачно предложение. Действайте активно, пътувайте, направете огледи на място и търсете съмишеници.

Рак 22 юни – 21 юли

На 24-и не си знаем мярката и дозата и правим грешки. 25-и смирява амбициите, но увеличава дистанциите. На 26-и получавате подкрепа, стимул и възможност да получите каквото сте намислили. На 27-и вече влизате в нови роли и доминирате. На 28-и сте в особено опасна и рискова позиция. Не подписвайте нови договори. На 29-и на всяка крачка ще срещате прегради. На 30-и печелите и успявате.

Съветът е да не се рита срещу ръжена, особено ако не сте подготвени и не знаете основните отбранителни или нападателни хватки. Не очаквайте компромиси, а и вие няма да се съобразите и да отстъпите. Направете своите стъпки и отстъпки по пътя към взаимното разбирателство. Така всеки ще остане доволен.

Ще имате и нужната юридическа защита. Не се женете и не сключвайте нови договори. Ще ви е особено трудно да запазите личната си самостоятелност.

Лъв 22 юли – 22 август

24-и е ден на големите амбиции и апетити. Не подценявайте противниците си. На 25-и не поемайте излишни рискове, особено при пътувания. Не се товарете с чужди ангажименти. На 26-и може да привлечете нови съюзници и сътрудници. 27-и идва с нови идеи. На 28-и се пригответе за излишни харчове. Склонни сте на финансов риск. Отложете за 29-30-и това, което искате да мине на ниво.

Проблемът е за тези, които не са подготвени за позицията, за която претендират или която защитават. Няма да има компромис за хората без тежест и самочувствие. Направете крачка към компромиса и се разберете по спорните въпроси. Вземете важно решение до вечерта. В следващите дни сметките ви може да излезат криви и да се наложат непредвидени пътувания и разходи. Ще почувствате и някаква особена елергичност към хора, които преди сте харесвали. Агресивността ви се смирява, намирате дипломатичен подход и преодолявате спънките и преградите по пътя си. Проблемът е, че с Марс си отива и една важна за вас защита. Някой, на когото сте разчитали може да премине в противниковия лагер или просто да напусне полесражението.

Дева 23 август – 22 септември

На 24-и предстоят битки на интереси. 25-и носи релакс и омиротворяване. На 26-и ви очакват юридически затруднения, а на 27-и някой ще се опита да ви наложи своите идеи и виждания за бъдещето. На 28-и сутринта лесно се влиза в капани, но следобед вие залагате такива. От 29-и Марс навлиза във вашия знак. Силата и чувствата ви ще бъдат стимулирани. 30-и ви носи победа.

Старайте се да не продължавате с настойчивостта си, нека всеки направи своята крачка към другия и проблемите ще изчезнат. Сложете мехлем на старата рана. Отношенията охладняват, дистанциите се увеличават, никой не показва истинските си чувства и предпочитания. В такъв момент някой ще се опита да ви наложи своите идеи и амбиции и да ви привлече като работна сила в проектите си. Не се обвързвайте, не се женете и не подписвайте нови договори. Постойте край огън, прочистете мислите. Ще получите подкрепа и финансиране, ще осъществите стабилна връзка и съюз, който ще ви помогне да излезете от кризата. Ще си проличат родените да побеждават.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 24-и печелите от конфликтите на други двама, но не се опитвайте да подклаждате огъня. 25-и ви помага да уточните отношенията си. 26-и идва с предложения и възможност да намерите по-добра позиция в бизнеса и в живота. На 27-и се получава по заслуги кой каквото е заработил. На 28-и не сключвайте нови договори и не правете поръчки в мрежата. На 29-30-и очаквайте изстрадана победа.

Може да се разберете с всеки по основните конфликтни въпроси. Ще се постигне компромис, ще се уточни това, което е спорно и ще се излезе от една трудна ситуация. Опитайте се да приемете другата гледна точка и вас ще разберат и оценят. Ще разберете нещо, което е било скривано от вас. Не реагирайте прибързано, обмислете, проверете и намерете начин да извлечете дивиденти от грешките на другите. Противопоказно е да се тъпчете с много и тежка храна. Неблагоприятно за вадене на зъб и оперативни намеси в областта на главата.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

24-и е ден на тежко противопоставяне, особено за родените в първата декада. На 25-и не рискувайте, скандалите разболяват. 26-и дава нов подход в ситуацията и урежда проблемите. На 27-и правите удобни за другите личните си проекти. На 28-и лесно ставате жертва на мошеници, но и сами се опитвате да мамите. 29-и дава нови отправни точки, а 30-и ви среща с бъдещи съюзници и партньори.

Старите рани отново се отварят, нужен е мехлемът на любовта, за да заздравеят. Ще се почувствате обидени или използвани от някого и ще се изпълните с огорчение. Контролирайте първосигналната си реакция. Почивайте повече.

Поне част от неприятностите ви се уреждат.

Може да намерите верни съюзници и да усетите кой ви лъже и кой ви обича.

Съсредоточете се върху най-важната си цел и ще я постигнете. Може да се продаде непродаваемото и да се купи нещо на сметка. Стиснете си ръцете и обединете интересите си с близки и роднини. Може да се поемат рискове, но вечерта вече ще постави някои ограничения.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 24-и печелят тези, които не се предават, които активно си търсят правата и си защитават интереса. 25-и налага мир и хармония, нужно е смирение, почивка и релакс. На 26-27-и Луна, Юпитер и Нептун са в конфликт със Слънцето ви. Всичко ще става по трудния начин. На 28-и печелите, ако действате сами. 29-и позволява да се постигне важна цел. 30-и е добър за сключване на договори.

Не търсете подкрепа, не се знае на какви хора ще попаднете. Пазете в тайна проектите си, останете незабелязани и в социалните мрежи, но проучете всичко, което ви трябва и интересува.

Навлизате в труден и проблемен период.

Губите инициативата и позволавате да ви притискат с нереални изисквания и незаслужени обвинения. На работното място се пригответе за колективен натиск и отпор.

Водете принципна политика и не се свързвайте с тези, които нарушават дадената дума, независимо екстрите, които ви обещават. Лагерите се оформят, вече знаете кой ви е конкуренция и кой може да привлечете като потенциален партньор. Ден на неукротимо движение напред и нагоре към върха.

Козирог 22 декември – 20 януари

24-и носи повече рискове за родените в края на зодията. Не влизайте в преразход на сили и средства. На 25-и зачитайте партньорските искания. На 26-и уреждате документи и може да стартирате важна инициатива. На 27-и работете за друг, за да свършите и работа за себе си. 28-и ви освобождава от една отговорност за сметка на друга. На 29-30-и нищо не ви се дава даром.

Движете се по линията на най-малкото съпротивление и ще имате чудесни мигове с любимите хора. Поне за момент забравете за сроковете и работата, която трябва да се свърши.

Ще има с какво да се похвалите и да почерпите. Стартирайте нови начинания и проекти. Изискването е във всеки момент да се търси златната среда, да не се прекалява и преиграва. Дозирайте внимателно лекарства и алкохол.

Нищо важно и значимо не оставайте на случайността. Лесно влизате в преразход.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 24-и Луната навлиза във Водолей и среща Сатурн. Предстои ви тежък и опасен уикенд. Дръжте здраво юздите в отношенията. На 26-и срещате разбиране, уреждате важни документи и дела. 27-и е ден на преобразяването. Събуждате се с нови творчески идеи. 28-и е ден за работа и творчество на свой терен. Не влизайте в комбина с никого. 29-30-и ще ви донесат късмет, придобивки и пари.

Не очаквайте лоялност, дори и от приятелите си. Децата и близките ви поставят ултимативни и неприемливи искания. Покрийте се.

Дано сте намерили човека.

Чакайте предложения, които може да помогнат да излезете от дълга криза в работата и в деловите връзки. Важно е да се намери баланса и точния подход и да не се отива в крайности.

Ще получите знаци с кого е добре да продължите в бъдеще и кого е време да отстраните от пътя си и от съвместните си инициативи. Вдигат се цените на услугите, които ползвате. Време е и вие да го направите. Лесно се стига до преразход на сили и средства. Пътувайте и договорете всичко на място.

Риби 20 февруари – 20 март

На 24-и лесно се прекрачват границите и се нарушават обещания. 25-и ви вкарва в релси и уравновесява исканията. 26-и ви дава нови пълномощия. Родените в първата декада са в най-силната си юридическа позиция. На 27-и се отделете от места и групи, в които усещате, че не ви е мястото. На 28-и влизате в капани. На 29-и прескачате преградите, а на 30-и постигате целта.

Избягвайте конфликтите и контролирайте емоциите. Някой ще си поплаче от радост, друг ще си спомни тъжен момент. Всичко е част от живота. Препоръчват се срещи и контакти, на които ще се уточняват взаимни отношения и договорености. Нещо, което чакате отдавна ще се случи и получи и ще ви отвори пътя към успеха, парите и славата.

Не сте защитени и юридически от мошениците в мрежата, затова не правете големи поръчки и покупки. Не харчете с лека ръка трудно спечелени пари. Подхванете най-важната задача и като я уредите започнете нещо друго. Силата ви намалява. Неблагоприятно за лечения с биополе.

Пътувайте, направете огледи, посетете пазари и панаири.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement