Connect with us

Водещи новини

Пълен седмичен хороскоп: 20 февруари 2023 – 26 февруари 2023

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

20 февруари 2023 – 26 февруари 2023

Тази седмица представителите на зодия Овен, ще бъдат настроени много конструктивно на бизнес вълна. Ще може успешно да решите много актуални проблеми. Обръщайки голямо внимание на детайлите, значително ще подобрите техническите си умения при работа с уреди. Това време също е благоприятно за решаване на битови въпроси. Ще може да внесете идеален ред у дома и на работното място. Също е подходящ момент за купуване на домашен любимец.

Периода е чудесен и за промяна в ежедневието и настройването му в най-оптимален режим. Факт е, че винаги има известен резерв от време, което може да използвате за подобряване на ефективността в делата. Помислете добре какви лоши навици ви пречат за успех в живота. И в същото време, определете с кои добри навици бихте искали да ги замените. След като сте напълно наясно със задачата си, действайте незабавно. Преходният период към нов начин на живот, ще се случи изненадващо лесно и безболезнено.

Телец

04.21 – 05.21

Телец

20 февруари 2023 – 26 февруари 2023

За влюбените представители на зодия Телец, тази седмица ще бъде много щастливо време. Ще сте в пълна хармония с любимия човек. Ако връзката е започнала наскоро, тогава любовта ще се развива и става все по-силна, увличайки ви изцяло. Ако се срещате от дълго време, тогава отношенията ви може да достигнат точка на развитие, последвана от стъпка за оповестяването й публично или определяне на дата за официален брак.

В тези дни може да бъдете силно привлечени към творчеството и внезапно да вземете четка и бои и да започнете да рисувате. Или да се увлечете по музиката и във връзка с това, да се научите да свирите на различни музикални инструменти. А някои от вас могат да започнат да съчиняват стихове. Във всеки случай, в този период любовта и творчеството, ще вървят с вас, ръка за ръка. Усиленият креативен потенциал, може да доведе до страст към изкуствата, спорта и компютърните игри. Вашите преподавателски таланти, могат да се проявят във взаимоотношенията с децата.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци

20 февруари 2023 – 26 февруари 2023

Като цяло тази седмица за представителите на зодия Близнаци, ще е благоприятна за семейния живот и общуването с близки роднини и родители. Тези дни ще може да преразгледате някои проблемни моменти в семейните отношения и да ги решите успешно. Чудесно време също, за подобряване на дома. В този период може да почувствате силна нужда, да направите дома си по-красив и удобен.

Със сигурност ще ви хрумнат идеи за това, как да приложите всичко на практика. Обмислете внимателно финансовите си възможности и какво време може да отделите за подобряване на дома и незабавно да предприемете действия. Това разбира се не означава, че трябва спешно да правите ремонт и да влагате големи суми в него. Понякога е достатъчно да закупите и окачите красива картина, за да преобразите дома си. Ако имате парцел, лятна вила, селска къща, може да се заемете с облагородяването на имота и градината. Вашите идеи и инициативи, ще бъдат подкрепени от членовете на семейството.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

20 февруари 2023 – 26 февруари 2023

Тази седмица за представителите на зодия Рак е препоръчително, да бъдат по активни в контактите с другите хора. През този период вашият кръг от познати, може да се разшири значително. Във вашето полезрение е възможно да влязат нови хора, комуникацията с които ще бъде полезна и приятна. Не се отказвайте от екскурзии, разходки извън града, на пикник – там може да си прекарате чудесно и да получите много нови впечатления.

Ще бъдете способни да поддържате тактичен и приятелски диалог с много разнообразни хора. Благодарение на това, много хора ще изпитат към вас симпатия. Това е чудесно време за нови запознанства, включително романтични. Като цяло, само по себе си общуването с другите в тези дни, ще бъде много приятно изживяване, тъй като ще бъдете заобиколени от мили и дружелюбни хора. Укрепвайки интелектуалните си способности, ще успеете в работата и ученето. Контактите и делата, ще се развиват по начина, по който сте ги планирали.

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв

20 февруари 2023 – 26 февруари 2023

За представителите на зодия Лъв тази седмица ще е свързана, с увеличаване на материалните потребности за придобиване на някои лични вещи. Това могат да бъдат бижута, модни дрехи и други предмети, които биха подобрили външния ви вид. Шопингът ще ви позволи да намерите и купите точно нещата, които търсите дълго време. Периода също е благоприятен за успешно решаване на материални и финансови въпроси. Вашата практичност и проницателност, ще се увеличат и ще може да изчислявате правилно действията си няколко стъпки напред и да постигнете максимална ефективност.

Това е време на висока самоорганизация и дисциплина, когато добре ще виждате цялата картина и ще действате целесъобразно. Ето защо, финансовият успех е напълно реален. В тези дни обаче, може да почувствате повишен апетит. Възможно е да бъдете привлечени към сладки неща, а това е директен път към качване на килограми. Ако обаче проблемът с наднорменото тегло не е актуален за вас, тогава може да се поглезите със сладкиши.

Дева

08.24 – 09.23

Дева

20 февруари 2023 – 26 февруари 2023

Тази седмица представителите на зодия Дева ще покажат готовност да работят върху себе си, за да поправят някои от грешките в своето поведение. Интересното е, че първата половина на седмицата е подходяща за осмисляне на миналия опит, а втората полови за действия, с отчитане на работата върху себе си. В резултат на това, ще може да се убедите, че самокритичната преработка на вътрешните проблеми, в никакъв случай не е празно занимание. Това време също е благоприятно за промяна на имиджа.

Това важи особено за дамите. Посещението на козметик и салон за красота, ще помогне да откриете нови аспекти на вашата красота. Освен това през този период, ще бъдете необикновено чаровни и сексуални. Представителите на противоположния пол, определено ще усетят вашия повишен магнетизъм и привлекателност. Опитайте се да използвате тази седмица за личностно развитие, разширяване на кръгозора и придобиване на самочувствие. Трябва да знаете, че сега може да направите всичко и ще успеете.

Везни

09.24 – 10.22

Везни

20 февруари 2023 – 26 февруари 2023

Тази седмица е препоръчително, представителите на зодия Везни да водят по-спокоен и умерен начин на живот. Отложете сроковете за завършване на работата за по-късен етап и не планирайте други дейности, които включват стрес и напрежение. Сега за вас е много по-полезно да следвате плавният поток на събитията, да се отпуснете, починете и помечтаете. Добре е да прекарате това време в комфортно уединение, в някой санаториум или на село, далеч от шума и суматохата на цивилизацията.

Времето благоприятства духовните и морални търсения. Тези, които редовно се занимават с духовни практики, изучават психология, практикуват йога и автогенни тренировки, ще се справят добре. Животът в уединение ще ви помогне да възвърнете силите си и да възстановите душевното си равновесие. Ако ви остава много свободно време след основната работа и нямате нищо против да работите и някъде другаде, тогава сега ще имате добър шанс за намиране на допълнителна работа. Може да намерите дистанционна работа или да ви възложат да изпълните частна поръчка.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

20 февруари 2023 – 26 февруари 2023

Представителите на зодия Скорпион тази седмица, може да почувстват повишена нужда от нови вълнуващи преживявания. Добре ще е да се занимавате със спорт и активен вид туризъм. Прекрасно ще ви се отрази някакъв колективен, динамичен спорт с екстремни елементи. Например може да организирате група и да отидете сред природата. Също така е подходящ момент, за намиране на нови приятели и съмишленици. Сега ще имате шанс да намерите такива хора, които се вълнуват от същите проблеми като вас.

Възможно е отношенията с някои от вашите приятели, да претърпят определени промени. Ще погледнете по нов начин на приятелството и връзките ви ще станат още по-доверителни. Периода също е подходящ за преоценка на житейските планове. Извършването на корекции на предишните ви планове, ще ги направят още по-реалистични. Останете търпеливи и всичко което става около вас, ще допринася за вашия успех. Това е една от онези редки седмици, когато заветните ви желания могат да се сбъднат, във всяка сфера на живота.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

20 февруари 2023 – 26 февруари 2023

Представителите на зодия Стрелец тази седмица, ще успеят да надминат себе си и да постигнат невероятен успех. Ако имате някаква сериозна житейска цел, тогава е препоръчително да насочите на максимум усилията си за нейното постигане. В този случай ще получите такава мощна подкрепа, че може да постигнете заветната си цел. Този период също е благоприятен за кариерно развитие и ръст на вашето финансово благосъстояние. Ако трябва да защитавате позицията си и да се борите за място под слънцето, старайте се да използвате по-меки методи.

Убеждавайте хората в своята правота, с усет за мотивите зад тяхното поведение – по този начин ще може по-бързо да получите подкрепата на другите. Опитайте се да използвате връзките, които имате с влиятелни хора. Ще бъдете в центъра на вниманието и степента на въздействието ви върху другите значително ще се увеличи. Може да участвате в конкурси, състезания, кастинги – ще имате реални шансове да спечелите награда.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

20 февруари 2023 – 26 февруари 2023

Тази седмица представителите на зодия Водолей, ще могат да променят своето положение към по-добро, ако решат да направят промяна. Това важи особено за тези, които отдавна са недоволни от работата си и мечтаят радикално да изменят всичко. Също така е чудесно време да направите драматични промени в начина си на живот и да го направите по-успешен и продуктивен. Ако осъзнаете, че нещо ви пречи да продължите напред, тогава решително изоставете всичко старо и нежизнеспособно.

Култивирайте в себе си нови и добри привички и оставете всичко старо, което ви пречи да се развивате. Това е чудесно време за екстремни видове туризъм и отдих, свързан с риск и тръпка. Алпинизъм, гмуркане, състезания с мотоциклети, автомобили, спелеология, лов на диви животни в естествени условия, участие в състезания: всичко това ще отговаря напълно на вашите желания. Важен положителен фактор, ще бъде подобряването на финансовото ви състояние.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

20 февруари 2023 – 26 февруари 2023

За представителите на зодия Козирог тази седмица, е благоприятна за личностно развитие. Вашите интелектуални способности и жажда за нови знания ще се засилват. Студентите ще могат да усвоят голямо количество информация за кратко време. Възможно е да споделяте знанията си с други хора, да публикувате статии и да провеждате уеб семинари в интернет. Използвайте всяка възможност, за да научите нещо ново и полезно за себе си.

Това е чудесно време да започване на учебен курс или самостоятелно обучение. Особено добре ще се развива изучаването на чужди езици. Ако се появи възможност, не се отказвайте да пътувате в чужбина, за да развиете практика усвоеното. Не е изключено чрез комуникация в интернет да срещнете човек, който ще стане ваш авторитет и учител. Всички правни проблеми, ще са разрешават успешно. Може да подадете искова молба или да излезете с предложения за сключване на споразумение с опонентите в спорове за собственост.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

20 февруари 2023 – 26 февруари 2023

За представителите на зодия Риби тази седмица, благоприятства хармонията в партньорствата. Това се отнася както за тези, които вече имат съпружески отношения, така и за тези, които са в активно търсене на своята „сродна душа“. В последния случай се опитайте по често да сте сред хора, в полезрението на обществото, като посещавате празнични събития, сватби, годишнини. Има също много голям шанс да се запознаете с потенциален партньор, по време на туристическо пътуване, почивка.

При семейните отношенията с брачния партньор, ще се основават изключително на такива чувства като любов, взаимна грижа и нежност. Добре е да планирате съвместно с любимия човек пътувания, мероприятия, посещения на места за забавления и приятелски партита. Всички противоречиви въпроси ще се решават лесно и без забавяне, тъй като няма да срещате никакво противодействие от страна на партньора. За влюбените това е чудесно време за обявяване на годеж или избиране на дата за официален брак.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2023
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement

Популярни