Connect with us

Водещи новини

Пълен седмичен хороскоп 19 юни 2023 – 25 юни 2023

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

19 юни 2023 – 25 юни 2023

В началото на седмицата представителите на зодия Овен трябва внимателно да проверяват цялата постъпваща информация (по всички комуникационни връзки). Вероятността от получаване на невярна информация се увеличава – това може да се прояви особено при контакти с хора, които са част от вашият ежедневен кръг на общуване. През останалите дни от седмицата ще успеете спокойно да решите част от материалните си проблеми. Това време е свързано с увеличаване на доходите, което означава, че вашите възможности също ще се увеличат. Например, можете да си купите нещо, за което отдавна сте мечтали. И ще бъде много добра покупка.

Опитайте се по-често да оставате насаме със себе си. Това е добър момент за размисъл върху минали събития. Всички тайни и скрити дела, които е по-добре да не разгласявате, ще завършат успешно. Ако сте необвързани, има възможност да срещнете човек, с когото да започнете връзка. Най-вероятно такова запознанство ще се случи по време на кратко пътуване или в някое крайпътно кафене. Възможно е също така да предприемете пътуване с цел любовна среща. Друг вариант е романтичните отношения да се реализират на почивка, в курорт.

Телец

04.21 – 05.21

Телец

19 юни 2023 – 25 юни 2023

В началото на седмицата може да се наложи на представителите на зодия Телец да харчат пари за непредвидени нужди. Също така е неблагоприятно време за участие в приятелски партита. Не давайте пари назаем на приятели – в противен случай ще се убедите в истинността на поговорката „ако искаш да загубиш приятел, дай му пари назаем“. През останалата част от седмицата се съсредоточат върху проблемите на личностното израстване. Повишаването на образователното ниво се препоръчва като приоритетна задача.

Това е добър период за решаване на философски и жизнени въпроси, благодарение на което животът ви трябва да стане по-смислен и мотивиран. Нараства ролята на приятелското общуване. Опитайте се да прекарвате повече време с приятелите си: ще почувствате, че те се нуждаят от вас и вие от тях. Възможно е да срещнете интересни, необикновени хора. Ще имате достатъчно сили и материални ресурси, за да се справите с битовите проблеми у дома. Ако са се натрупали много недовършени дела, за които сте нямали време или достатъчно пари, сега периода е благоприятен да ги завършите.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци

19 юни 2023 – 25 юни 2023

В началото на седмицата представителите на зодия Близнаци е добре да оставят личните си амбиции и инициативи на заден план. Колкото по-малко излагате позицията си, толкова по-добре ще вървят нещата за вас. Време е да помислите за вашите близки, партньори, познати, приятели и роднини и да им помогнете да решат проблемите си. Не отказвайте да помагате на другите. През останалата част от седмицата може да срещнете известни ограничения в своята свобода на действие. Например, може да се наложи да лежите в болница или да останете вкъщи поради редица причини.

Въпреки това, ще се чувствате доста комфортно в уединение. Опитайте се да използвате свободното си време, за да разрешите въпроси, свързани с различни тайни, или да намерите отговори на въпроси, скрити от вас досега. С достатъчно постоянство ще ви бъде разкрита определена тайна. Може да потърсите помощ и подкрепа от влиятелни хора. Може би ще прекарате много време в разговори, ще търсите информация в противен случай няма да може да сте в крак със събитията. Също така е подходящо време за учене. Нивото на вашата интелектуална активност ще бъде над средното.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

19 юни 2023 – 25 юни 2023

В началото на седмицата представителите на зодия Рак, не трябва да предприемат нищо, което може да навреди на репутацията им. Може би ще се опитат да ви въвлекат в някакви тайни дела, интриги, свързани с не съвсем честно поведение. Стойте далеч от всичко това. В противен случай може да ви подставят и всичко тайно да стане явно. Не правете нищо, от което бихте могли да се срамувате. През останалата част от седмицата ви очакват много нови преживявания. Много от вас ще почувстват повишена нужда от обновяване. Това ще доведе до актуализиране на социалния кръг, появата във вашето полезрение на нови хора, които ще станат ваши приятели.

Активни ще са и контактите с приятели. Възможно е по време на импровизиран купон да вземете спонтанно решение за пътуване. Учението ще се развива успешно. Ще успеете да разширите разбирането си за света около вас и да осъзнаете своето единство с този свят. Може също така да отделите много време и усилия за работа и решаване на материални проблеми. Опитайте се обаче да намерите време за почивка. Вероятно ще натрупате достатъчно голяма сума, за да си позволите да купите необходими и полезни неща. Добре е също да изучавате психология и духовни практики, да проявявате щедрост и милосърдие.

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв

19 юни 2023 – 25 юни 2023

В началото на седмицата представителите на зодия Лъв е добре да не предприемат нищо, което може да доведе до необратими последици. Избягвайте всякакъв вид рискове, особено с парите. Отношенията с някои приятели може да се усложнят. Не трябва да харчите големи суми за развлечения. През останалата част от седмицата, ще може да получите от брачния си партньор всичко което поискате. На първо място, става дума за материални неща и не само. Вашите сексуални желания ще се увеличат значително, а желанията на брачния ви партньор ще съвпадат с вашите желания. Следователно интимният живот обещава да бъде вълнуващ и красив.

Също така периода е благоприятен да урегулиране на въпроси, свързани с регистрацията на наследство. Може също да се съсредоточите върху работата си. Ако не сте доволни от позицията която заемате, има смисъл да потърсите нова работа. Вероятността да успеете в това начинание се увеличава. Освен това, времето е прекрасно за целенасочени практически действия за разрешаване на всякакви текущи проблеми. Периода е особено добър за тези, които са свикнали да действат самостоятелно -сега ще вземете смели и отговорни решения. Ако по-рано сте възнамерявали да направите нещо, но не сте можели да се решите или външните обстоятелства са пречели, сега е време да действате. Вслушайте се в съветите на приятелите – те ще ви подкрепят.

Дева

08.24 – 09.23

Дева

19 юни 2023 – 25 юни 2023

В началото на седмицата представителите на зодия Дева може да се сблъскат с неблагоприятни обстоятелства и объркващи нееднозначни ситуации. Това важи особено за кариерата и партньорството. За да не допускате грешки, се препоръчва временно да се оттеглите от активна дейност, да не влизате в преговори, да не подписвате правно обвързващи документи. Избягайте конфликтни ситуации. През останалите дни от седмицата семейните, могат да открият нови перспективи за укрепване и развитие на брачните отношения.

Добре е да се заемете с оформянето на юридически документи, свързани с правата на собственост, включително подписване на брачен договор. Времето също е подходящо за пътувания, сватби и други церемонии. Студентите ще могат да положат успешно изпити и тестове. Ще може да постигнете целите си, ако действате меко и дипломатично. Опитайте се да се настроите приятелски към други хора, бъдете мили. По някои въпроси е по-добре да действате тихо, без да привличате прекалено много внимание към себе си. Във всичко се опитайте да покажете чувство за мярка.

Везни

09.24 – 10.22

Везни

19 юни 2023 – 25 юни 2023

Представителите на зодия Везни в началото на седмицата, трябва правилно да премерят възможностите си с ресурсите, с които разполагате. На първо място, става дума за вашите интелектуални и физически способности. Проблема е, че може да се сблъскате със задача, с която да не успеете да се справите. Освен това се увеличава рискът от настинка. Опитайте се стриктно да спазвате превантивните мерки, не се преохлаждайте и пестете физическата си сила. През останалата част от седмицата, може да се заемете с подреждането на нещата у дома и на работа. Колкото по-чист е светът около вас, толкова по-добро ще бъде вашето здраве.

Ето защо, ако имате здравословни проблеми, опитайте се да направите генерално почистване у дома – много от вас ще се почувстват много по-добре след това. Времето е подходящо и за всякакъв вид медицински процедури – тялото ви сега ще има голям енергиен потенциал. Например, възстановяването след боледуване ще е много по-бързо. Добре е да прекарвате свободното си време сред приятели и познати. Нуждата от обновление може да се превърне във ваш водещ мотив на вашето поведение. Също така комуникацията в интернет, във форуми, сайтове за запознанства, ще се активира.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

19 юни 2023 – 25 юни 2023

В началото на седмицата представителите на зодия Скорпион, може да се сблъскат с проблеми в любовта. Ако имате любим човек, опитайте се да не предявявате прекомерни претенции към него. Отношенията не трябва да се изострят, още повече, че до края на седмицата нещата ще се нормализират. Освен това се опитайте да не се увличате твърде много от компютърни и хазартни игри. През останалата част от седмицата, се вслушвайте по-често в мнението на онези хора, които смятате за свои партньори: на работа или в брака. Реализирането на вашите задачи до голяма степен ще зависи от тяхната позиция и действия.

Това е хармонично време за укрепване и развитие на любовните отношения. Ако имате любим човек и достатъчно дълга връзка, може да възникне взаимно желание по някакъв начин да формализирате или узаконите тези отношения. Също така е подходящо време за годежи и сватби. В работата се препоръчва да се съсредоточите върху постигането на основната си задача. Може да бъде всичко – от кариерно израстване до спечелване на творческо или спортно състезание. Решете кое е най-важно за вас в момента и започнете да действате енергично в тази посока. Ще успеете, ако проявите достатъчно твърдост и категоричност.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

19 юни 2023 – 25 юни 2023

В началото на седмицата представителите на зодия Стрелец, могат да се сблъскат с проблеми в партньорството и семейният живот. Опитайте се да избягате от конфликтни ситуации и изчакайте тези дни да отминат. Дръжте всичките си дела под личен контрол и не възлагайте нищо на никого. Сега правилото „ако искате да постигнете добър резултат, правете всичко сами, без да го прехвърляте на някой друг“, ще бъде особено актуално за вас. През останалата част от седмицата се съсредоточат върху подреждането на нещата в текущите си дела. Сега е време да преминете от теории и планове към практическото им изпълнение.

Вашата енергия и усърдие ще са достатъчни, за да се справите с многото задачи. Най-добре е да обърнете по-голямо внимание на битовите, домашни въпроси. Може да направите козметичен ремонт, общо почистване или пренареждане на мебелите. Също така е добър момент да помогнете и подкрепите вашите близки – може би родителите ви имат нужда от помощ. За семейните започва благоприятен период, когато брачните отношения ще са във възход. Направете нещо хубаво за партньора си. Например, организирайте почивка за двама и тръгнете на пътешествие.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

19 юни 2023 – 25 юни 2023

В началото на седмицата представителите на зодия Водолей, е добре да се въздържат от участие в хазартни игри, особено ако става въпрос за онлайн игри за пари. В любовните отношения, ще липсва хармония. И ако живеете двойствен живот, като сте женени и имате любовна връзка, тогава бракът на фона на влошените любовни отношения очевидно ще спечели. Не е най-доброто време за посещение на концерти и скъпи ресторанти.

През останалата част от седмицата може да се съсредоточите върху домакинските задължения и грижи. Привличането към вашият дом може да се засили и ще започнете активно да го подобрявате. Основновното ви удоволствие може да стане закупуването на неща за дома. Ако правите ремонт, тогава това ще бъдат строителни или довършителни материали. Благоприятен период за купуване на бижута, предмети за интериора и мебели. Също така са възможни ключови събития в романтичната връзка. Във всеки случай, се увеличават шансовете за преминаване на отношенията към ново ниво. Ако вече сте официално женени, тогава брачните ви отношения ще преживеят нов подем.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог19 юни 2023 – 25 юни 2023

В началото на седмицата представителите на зодия Козирог, може да усетят влиянието на някаква невидима сила, която ще се намеси в семейните и партньорски отношения. С каквото и да се заемете, ще се разпада в ръцете ви. Много неща ще трябва да преправяте по няколко пъти. Пазете силата си и особено за нервната система. Контактите с другите по-скоро ще ви изнервят и дразнят, така че е по-добре да ги ограничите. Възможно е да се почувствате по-зле.

Останалата част от седмицата може да бъде свързана с нещо приятно. Ако сте необвързани, може да срещнете човек от противоположния пол, с когото да създадете романтична връзка. Възможно е запознанството да се случи по време на пътуване или на някакво развлекателно събитие. Ако имате семейство и деца, то тази седмица ще е добре да ги заведете на кино или на концерт. Също така, това е добър момент да се отървете от вредните навици, опитайте се да живеете тези дни здравословно – тази промяна ще се отрази положително на вашето тяло. Подходящо време и за успешно решаване на битови проблеми, подреждане на дома.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

19 юни 2023 – 25 юни 2023

В началото на седмицата на представителите на зодия Риби, няма да им е лесно да разберат реалната обстановка в семейството. Освен това може да не осъзнавате своите потребности, при изграждане на отношенията с роднини в семейството. Странни неща могат да се случат. Опитайте се да не влизате в спорове с родителите и по-възрастни роднини – това няма да доведе до нищо положително. През останалата част от седмицата количеството постъпваща информация може да се увеличи и да се наложи да общувате много и интензивно, както и да прекарате много време в път. Укрепването на вашите интелектуални способности ще ви позволи да развиете бурна дейност и да работите паралелно по няколко дела.

Проявявайте лична инициатива при срещите с другите хора. В този случай вашите контакти и пътувания. ще бъдат много по-успешни. Ще нараства ролята и значението на информацията, идваща от роднини, познати и съседи. Освен това може да отделите много време за домакинска работа, грижи за близки роднини от по-старото поколение: родители, баби и дядовци. Може би някой от тях ще се разболее и ще трябва да му купувате лекарства и да направите всичко необходимо за тяхното оздравяване. Настройте се, че тази седмица ще трябва да се грижите за близките си и паралелно да вършите домакинските си задължения.

vlastta.bg

 

 

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни