Connect with us

Водещи новини

Пълен седмичен хороскоп 18 март 2024 – 24 март 2024

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

18 март 202– 24 март 2024

През първата половина на седмицата, трябва да положите усилия за укрепване на личните си отношения с любимия човек. Добър начин да направите това е да потърсите сходни интереси или да се срещнете с общи приятели. Това ще ви помогне да се сближите един с друг. Тази седмица може да се сблъскате с различни изкушения (например любовни и интимни приключения), но сега те едва ли ще доведат до положителни последици, така че не трябва да им се поддавате.

През втората половина на седмицата се опитайте да избягвате рисковете, както и участието в колективни авантюри, които сега приятелите могат да ви предложат. Този период е благоприятен за изучаване на езотеричните науки, както и за получаване на някаква тайна информация. Въпроси, свързани с инвестиции и заеми, могат да бъдат разрешени успешно, но само ако не проявявате прекомерна самоувереност.

Телец

04.21 – 05.21

Телец

18 март 202– 24 март 2024

Разположението на планетите през първата половина на седмицата, предполага възможност за кавги с близки роднини или членове на вашето семейство. Най-често конфликтите ще възникнат по вина на вашия съпруг. Не е изключена и обратната ситуация, когато вашите роднини могат да започнат да обвиняват вашата половинка. Не се препоръчва да решавате тази ситуация с агресия или напористост – това само ще усили конфликта. Сега си струва да действате по-меко.

През първата половина на седмицата, може да получите възможности за издигане в кариерата. Използвайте интуицията си, за да определите кои варианти са най-добрите за вас. Трябва да обсъдите целите си с вашият партньор, през втората половина на седмицата. Може да почувствате, че той или тя се намесва във вашите планове, но не е така. За да избегнете лошите решения, трябва да се вслушате в мнението на любимия човек.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци

18 март 2024 – 24 март 2024

Възползвайте се максимално от творческата си енергия, през първата половина на тази седмица. Сега може да постигнете известни успехи в творчеството, както и в различни конкурси или състезания. Това време ще бъде богато на романтични срещи, забавления или партита. Но не се препоръчва да се заемате домакински дела сега – те могат да ви дразнят. Оставете ги за по-добро време и посветете този период на почивка и творчество.

Втората половина на седмицата е благоприятно време, за грижи за собственото ви здраве. Това е подходящ момент за медицински преглед, тестове, диагностика, както и превантивен курс на лечение. Но всичко това трябва да направите под ръководството на опитни лекари, самолечението през този период е противопоказно.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

18 март 2024 – 24 март 2024

Ще може успешно да разрешите проблеми свързани с недвижим имот през първата половина на седмицата. Сега ще може да вземете правилни решения, свързани с ипотека, както и наследство или съдебен спор относно вашето имущество. Не се препоръчва да харчите пари за забавления през този период. В личните отношения се пазете от меркантилност.

Вашите чувства, могат да бъдат използвани за материални цели, така че бъдете внимателни! Втората половина на седмицата ще донесе много романтика, вероятността за нови запознанства и любовни срещи се увеличава. През този период обаче не насилвайте събитията: бързият преход на взаимоотношенията към интимен план, едва ли ще допринесе за по-нататъшното им развитие. През този период също, избягвайте участие в хазартни игри и лотарии.

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв

18 март 2024 – 24 март 2024

За конструктивна комуникация с брачния си партньор, може да изберете първата половина на тази седмица. Вярно е, че сериозните разговори сега трябва да започнат с обсъждане на по-леки теми. Това ще ви помогне да разберете настроението на вашата половинка. Така че, ако той или тя е готов да обсъди проблемите, може да продължите разговора.

Важно е да избягвате взаимните упреци, сега си струва да покажете, че цените връзката и се доверявате на партньора си. През втората половина на седмицата може да разрешите всякакви въпроси, свързани с родителите и близките ви роднини, но е крайно нежелателно да въвличате брачния си партньор – това може да развали ситуацията и да попречи на конструктивното й разрешаване. Също така е подходящо време за семейни съвети.

Дева

08.24 – 09.23

Дева

18 март 2024 – 24 март 2024

Разположението на планетите през първата половина на седмицата, ще ви стимулира да направите живота си по-комфортен и уютен. Този период ще ви донесе много нова информация и новини. Но не на всички от тях, сега трябва да се доверявате. Възможно е някой умишлено да се опитва да ви заблуди или да възникне случайно изкривяване на фактите.

Ето защо проверявайте всяка информация, преди да реагирате на нея. Втората половина на седмицата е подходяща за общуване с приятели и познати. Но не прекарвайте цялото си свободно време само с колеги по работа, по-добре обсъдете кариерата си и ежедневните дейности на срещи с приятели. Сега е важно да се разсейвате и общувате на абстрактни теми. Това ще ви помогне да се отпуснете и да направите живота си по-интересен.

Везни

09.24 – 10.22

Везни

18 март 2024 – 24 март 2024

Първата половина на седмицата е идеална за всяка творческа дейност. Успех през този период, ще имате и в спорта. Ако сега участвате в спортни състезания, показаните от вас резултати ще надминат очакванията ви. Не се препоръчва само да мислите как да харчите пари, особено ако все още не сте ги спечелили. Финансово планиране може да направите през втората половина на седмицата.

Това е подходящ момент да си съставите личен или семеен бюджет. В същото време се опитайте да вземете предвид миналите си разходи, анализирайте за какво харчите най-много пари. Това време е подходящо и за малки покупки. Но се опитайте да намалите разходите си за забавление, особено прекалено скъпите. През почивните дни запланирайте, съвмествен отдих с приятели.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

18 март 2024 – 24 март 2024

През първата половина на тази седмица е по-добре за малко да забравите за своите дела и проблеми и да се опитате пълноценно да си починете. По това време постигането на целите в кариерата и в други области на живота, ще бъде доста трудно. Може да положите много усилия и резултатите ще бъдат почти незабележими.

Ето защо първата половина от седмицата трябва да бъде посветена на релаксация и натрупване на жизнена енергия. Може да станете малко по-инициативни през втората половина на седмицата. Ще може да демонстрирате своята ерудиция, да вземете важни решения. Сега не трябва да слушате съветите на роднини, особено ако сте сигурни, че сте прави. Същевременно не се препоръчва разискването и обсъждането на семейни проблеми. Ще мислите по различен начин от останалата част от семейството си.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

18 март 2024 – 24 март 2024

Разположението на планетите през първата половина на тази седмица, е благоприятно за общуване с приятели. Сега в живота ви е възможно да се случат интересни и уникални събития, които ще може да споделите с близките си хора. Възможно е също така в живота ви да се появят нови интереси, които същевременно да разширят кръга ви от контакти.

Но не се препоръчва да общувате с непознати: сега може лесно да попаднете под влиянието на някой друг. Втората половина на седмицата, ще бъде изпълнена с мистерии и тайни. Ще бъде доста трудно да получите достъп до необходимата и достоверна информация, така че ще трябва да правите много заключения въз основа на чувствата си и да вземате решения, използвайки собствената си интуиция. Това време е по-добро за изследване на собствения ви вътрешен свят, отколкото за взаимодействие с другите.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

18 март 2024 – 24 март 2024

Първата половина на седмицата е идеална за типичните представители на зодия Водолеи да учат, да придобиват нови знания и разширяват собствените си хоризонти. През този период ще може да се занимавате с научна работа, да провеждате сериозни изследвания и най-важното да постигнете добри резултати в това. В личните отношения сега си струва да избягвате ината и агресията.

Не мислете, че целите ви са по-важни от целите на вашият партньор. Стремете се към компромис и равенство във взаимоотношенията. През втората половина на седмицата може да надцените силите и възможностите си. Опитайте се да не давате никакви обещания през този период – ще бъде трудно да ги спазите. Своите големи амбиции реализирайте в собствените си проекти, като се старайте да не въвличате в тях други хора, поне на този етап.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

18 март 2024 – 24 март 2024

Първата половина на седмицата ще бъде доста натоварена. През този период трябва да избягвате рискови и необмислени действия. Сега грубите действия от ваша страна могат да доведат до негативни последици, а в някои ситуации дори да навредят на вашето имущество или здраве. Опитайте се да бъдете много внимателни, ако се налага да работите с електроинструменти и уреди.

През този период обръщайте повече внимание на духовното си развитие, морално възпитание. Втората половина на седмицата ще благоприятства общуването с приятели. Често вие сами ще бъдете организатор на вашите срещи и затова от вас зависи да определите причината за събирането и темата за комуникация. Само, обърнете внимание, че сега е по-добре да избягвате разговори с приятели на финансови и парични теми, най-вече не обсъждайте кой и колко печели.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

18 март 2024 – 24 март 2024

Разположението на планетите през първата половина на седмицата е подходящо за борба с хроничните и тежки заболявания. Лечението, което ще се проведете през този период, ще бъде много ефективно. Не трябва да се самолекувате сега, всякакви процедури или прием на лекарства, трябва да бъдат съгласувани с професионален лекар.

Втората половина на тази седмица е добра за учене. В този период обаче си струва да осъзнаете факта, че не всички знания които получавате са верни. Също така е необходимо правилно да подходите към избора за посока на обучението и учителите. През втората половина на седмицата е възможно да получавате новини от далечни роднини, които живеят в чужбина. Между другото, вие сами може да се свържете с тях.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни