Connect with us

Водещи новини

Пълен седмичен хороскоп: 12 февруари – 18 февруари 2024

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Тази седмица, ще е нееднозначна за представителите на зодия Овен. Това е подходящ момент за повишаване на социалния и професионалния ви статус. Успешно ще се развиват всички дела, свързани с обучение, полагане на изпити, защита на дисертации и т.н. Нивото на вашите знания ще бъде високо оценено и това, може да отвори пред вас път към реализация в професията. Също така може да направите добро впечатление на другите, с участието си в творчески конкурси и спортни състезания.

Възможно е да спечелите награди и отличия. От друга страна, през тази седмица са възможни неочаквани събития, в резултат на което ще трябва да се занимавате с неща които не сте планирали. Освен това, периода е труден за връзките с приятели. Ако освен с приятелство сте обвързани и си финансови задължения, тогава не са изключени кавги и разпадане на отношенията. Възможно е също, да не ви достигат финансовите ресурси, за да реализирате някои от плановете си.

Телец

04.21 – 05.21

Телец

12 февруари 202– 18 февруари 2024

През тази седмица на представителите на зодия Телец се препоръчва, да отделят повече време за учение, личностно развитие и разширяване на хоризонта. Това е период от време, когато ще може лесно и бързо да усвоите дори най-трудната информация. Добре е да започнете цикъла на обучение, особено ако желаете да изучите чужд език. Това е и благоприятно време за туристически пътувания и общуване с приятели. Най-проблемната тема на седмицата, може да е свързана с кариерата и отношенията с началници.

Въздържайте се от лични инициативи, които противоречат на мнението на шефовете. Не спорете с влиятелни и авторитетни хора. Бъдете готови, да срещнете препятствия по пътя към постигане на вашата цел. Може би причината за трудностите или неприятностите, ще бъдете ​​самите вие. Не трябва да проявявате инициатива там, където никой не очаква това от вас. Помислете за това, че вашето прекалено независимо поведение може да навреди на някого.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци

12 февруари 2024 – 18 февруари 2024

Представителите на зодия Близнаци тази седмица, може да преминат през неочаквани промени в кариерата. Може да ви бъде предложено, да заемете нова позиция. Въпреки това, не бързайте да се съгласявате, помислете дали ще може да се справите с възложените ви задачи, като отчетете увеличеното натоварване в бъдеще. Това е подходящ момент да промените подхода си към задачите, да работите върху грешките си и да изправите това което вършите неправилно. Също е подходящ период за справяне с вредните навици.

Сега може да поставите основата на нови здравословни навици и в същото време да се откажете от лошите. През тази седмица, такава подмяна ще бъде безболезнена и от полза за вашето здраве. В същото време се старайте да не нарушавате закона, правейки нещо тайно. Не забравяйте, че всичко тайно все някога става явно, това важи особено за този период. Шофьорите трябва да са внимателни, вероятността за глоби, поради нарушаване на правилата за движение се увеличава.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

12 февруари 2024 – 18 февруари 2024

Представителите на зодия Рак тази седмица, ще имат възможност да хармонизират партньорските си отношения. На първо място, става дума за брачната връзка и за тези двойки, които неофициално живеят заедно от дълго време. Сега трябва да проявите умение, спокойно, трезво и без емоции да обсъждате спорните и трудни моменти във вашата връзка с партньора. Това ще ви помогне, да намерите разумен компромис. Вашите отношения, ще се отличават с топлина, уважение и любов.

Паралелно с това не сте застраховани от всякакви изненади и форсмажорни обстоятелства. Увеличава се вероятността от наранявания, натъртвания и навяхвания. Въздържайте се от тежки физически натоварвания, интензивни тренировки и участие в силови спортове. Не са изключени и конфликти с приятелите. Не трябва да смесвате любовта с приятелството. Не забравяйте, че вашите резки действия, могат да наранят някого. Пазете се също от приемане на решения, с необратими последици.

Лъв

07.24 – 08.23

За представителите на зодия Лъв тази седмица, ще е благоприятна за медицински изследвания и терапевтични процедури. Ако не сте добре със здравето и отдавна отлагате посещението при лекар, тогава е време да действате. При необходимост, ще ви бъде поставена правилната диагноза и ще ви бъде предписано ефективно лечение. В допълнение, сега вашето тяло има висок потенциал за възстановяване и оздравяване. Това също е чудесен момент, да се отървете от вредните навици.

Ако сте решили да се откажете от тютюнопушенето или от алкохола, в този период ще ви е много по-лесно. Най-проблемната тема на седмицата, ще е връзката с брачния партньор. В един момент може да разберете, че имате различни цели и вашият любим човек, не е готов да даде всичко от себе си в това направление, в което желаете. Не се опитвайте да го убеждавате, само ще си загубите времето и енергията. Също така, тези дни могат да бъдат свързани с появата на препятствия и пречки по пътя към поставените цели. Външните обстоятелства далеч не винаги, ще са благоприятни за вашите намерения.

Дева

08.24 – 09.23

Дева

12 февруари 2024 – 18 февруари 2024

През тази седмица представителите на зодия Дева, ще имат необикновенно рядък шанс, да постигнат хармония в любовта и брака. Вашата брачна връзка, може да бъде изпълнена с любов, внимание и грижа. Романтичните отношения, ще са склонни да преминат към по-сериозни, възможно дори сключването на официален брак. Например, ако от дълго време се срещате с вашият човек, тогава той може да ви направи предложение за брак.

Най-проблемната тема от седмицата може да е свързана със здравето. Ако страдате от хронични заболявания на опорно-двигателния апарат (ревматизъм, радикулит, последствия от счупване на костите), тогава симптомите могат да се влошат. Друга възможност е, някой да се опита да подрие вашия авторитет и да навреди на репутацията ви. Това се отнася не само за вашите професионални качества, но и за личния живот. Опитайте се, да спазвате обещанията си.

Везни

09.24 – 10.22

Везни

12 февруари 2024 – 18 февруари 2024

През цялата седмица представителите на зодия Везни, могат да се проявяват като интериорни дизайнери. В някакъв момент по-нов начин ще погледнете на своето жилище и ще решите да промените нещо, да го подобрите. Ако става дума за малки, чисто козметични промени и изменения в подредбата на вашия дом, тогава незабавно пристъпете към реализирането на идеите си. Ще може да свършите всичко успешно за един или два дни.

Това не трябва да ви отнема много време. Но в сферата на любовта и романтиката, може да се сблъскате с усложнения. Романтичните отношения могат да преминат в фаза на взаимни претенции, негодувание и студенина. Опитайте се да покажете повече мекота и отстъпчивост – това ще помогне без загуби да преминете през този труден период във връзката. Не трябва да се държите прекомерно независимо или агресивно, това може да нарани любимия човек.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион5 февруари 2024 – 11 февруари 2024

Представителите на зодия Скорпион тази седмица, ще отдадат предпочитание на контактите, обмена на мнения, общуването с приятели. Отношенията с другите, ще са приятелски настроени. Способността ви тактично и ненатрапчиво да поддържате заинтересованост в комуникацията, ще увеличи симпатията на другите хора към вас. Възможно е романтично запознанство или някакво пътуване за удоволствие. Може би ще ви поканят на разходка извън града, на вила, сред природата, където чудесно ще се забавлявате.

Успешно, ще се развива учението. Може да оформяте документи, да се явявате на изпити, тестове. В същото време не всичко ще върви толкова безоблачно. Може да имате много притеснения и домакински задължения. Ако не сте успели да свършите нещо своевременно, тогава те ще ви го напомнят и не непременно в приятна и деликатна форма. По принцип, най-проблемната тема за седмицата може да е свързана с разногласия в семейството и с партньора. Може би вашите действия, ще бъдат тълкувани погрешно.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

12 февруари 2024 – 18 февруари 2024

Представителите на зодия Стрелец тази седмица, ще могат да постигнат впечатляващ успех в решаването на материални и финансови въпроси. Нивото на вашите доходи, ще има тенденция да се увеличава и това ще създаде допълнителни възможности за увеличаване на имуществото. Чудесно време за пазаруване и покупка на лични вещи. Освен това е подходящ момент да разкрасите дома си, да го направите по-удобен и уютен. Отношенията с членовете на семейството, ще се подобряват.

Възможно е да планирате и проведете съвместни дейности по благоустроиство и ремонт на дома. Заедно с това са възможни проблеми в общуването и при пътуване. Въздържайте се от нови запознанства и не обсъждайте със съседи проблемни въпроси. Опитът да изясните ситуацията, може да доведе до усилване на разногласието. Най-трудната тема на седмицата може да станат текущите професионални дела и здравословното ви състояние. Възможен е спад във вашата работоспособност поради болест. Паззете нервната си система от стрес и не се преохлаждайте, обличайте се според времето.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

12 февруари 2024 – 18 февруари 2024

През седмицата представителите на зодия Водолей, трябва да се заемат с онези въпроси, които най-силно ги интригуват, очароват и вълнуват. На първо място, става дума за всичко тайнствено и мистериозно, което вероятно е внимателно скрито от вас. В тези дни, завесата на тайните може да падне и всичко тайно да стане явно. Това е подходящ момент за провеждане на всякакви разследвания и неофициални дейности. Също така, ще може успешно да скриете от другите своите дела.

Това е благоприятно време също за духовна практика и самоусъвършенстване. Но за това е необходимо да си създадете комфортна среда и да останете в уединение. От друга стана, седмцата ще е много стресираща по отношение на отношенията в семейството и с близките роднини, особено с родителите. Може би, ще ви заставят да се включите в някаква домакинска работа, която не искате да вършите. Опитайте се да преодолеете вътрешната си инерция и станете по-сговорчиви с членовете на семейството.

 

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог12 февруари 2024 – 18 февруари 2024

Представителите на зодия Козирог тази седмица, трябва да проявяват инициатива в контактите с другите хора. Може да се проявите като фини психолози и да получите необходимата подкрепа. Това е добро време за осъществяване на вашите цели, когато ще може да включите другите към сферата на вашите интереси и да се проявите като блестящи дипломати. Ще може да действате много професионално и практично, което със сигурност ще ви доведе до успех.

Може също да разчитате на навременното получаване на информация, което ще ви помогне да избегнете неприятности. Паралелно с това, не всичко ще се развива успешно. Препоръчително е в този период да се въздържате от посещение на местата за забавления, свързани с хазарт, като например игрални клубове. Това може да доведе до големи финансови загуби, разходи. Романтичните отношения, също могат да преживеят трудни времена. Не бива също да харчите големи суми пари за закупуване на луксозни стоки и скъпи подаръци.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

12 февруари 2024 – 18 февруари 2024

През тази седмица представителите на зодия Риби, ще могат да проявят здрави амбиции и да започнат да действат за реализиране на целите си. Всяко ваше дело и инициатива, може да бъде успешно развито и реализирано. Външните обстоятелства ще са на страната на тези, които не се страхуват да поемат отговорност и бързо се заемат с всяка работа. Приятелите, ще ви осигурят цялостна подкрепа.

Ако е необходимо, със сигурност ще намерите нужните ви хора. Ако заемате активна житейска позиция, тогава това е подходящ момент за социални дейности, участие в доброволческо движение и благотворителни акции. Това обаче не е най-подходящото време за запознанства и задкулисни тайни дейности. Бъдете много предпазливи при контакти с агресивни и емоционално небалансирани хора – може да ви създадат проблеми. Бъдете внимателни и при пътуване.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

февруари 2024
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 
Advertisement

Популярни